Girly picnic

Postaus tehty yhteistyössä Lambin kanssa

Olet piknik-persoonaltasi hifistelijä.

Piknikeilläsi kaikki on viimeisen päälle suunniteltua ja viilattua. Inspiraatiota etsit Pinterestistä, ruokablogeista ja lifestyle-lehdistä. Järjestämäsi piknikit ovat tapahtuma, joista puhutaan jo päiviä etukäteen ja joita muistellaan vielä seuraavanakin kesänä.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain Lambilta kivan yhteistyöehdotuksen, mikä liittyi kesän lempipuuhiini – picniceihin.  Tein Lambin FB-sivuilla olleen testin ja yllättäen olen testin mukaan  hifistelijä ;). Testin tulos piti todella paikkansa, sillä etsin inspiraatiota nimenomaan Pinterestistä!

girly picnic 9

girly picnic 11

Vaikka muuten suhteellisen spontaanina ihmisenä itseäni pidän, mutta näissä ruokaan liittyvissä set upeissa ei pidä pihtailla tai hötkyillä. Totta kai joskus sellainen rennonpikin picnic set up käy, mutta itse nautin siitä vain niin paljon enemmän jos ruoka ja ympäristö on kaunista. Jos ei häät, mutta ainakin picnicit niin kuin Pinterestissä ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sillä välin kun blogisiskoni Ida juoksee picnic-eväät lähikaupasta, niin minä teen eväsleipiä. Yleensä picnic-korisani löytyy eväsleipien lisäksi myös mustikoita (tietenkin), kuplajuomaa ja herkkuja. Tämän tyttö-picnicin kruunasivat syötävät kukat <3 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen varustanut picnic-korini erilaisilla Riviera Maisonin picnic – astioilla. Korini uusimmat kipposet ovat nuo gelato-kupit. Ihan jäätelöllä en ole niitä näin kesäkuumalla täyttänyt, vaan jogurtilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOlen pienestä pitäen pitänyt saippuakuplista ja niitä puhallellaan edelleen aina kun vain mahdollisuus siihen tulee. Tällaisiin tyttö-picniceihin kuplat sopivat niin lasiin kuin puhallettuina ;).
girly picnic 7

Edellispäivän left  overit päätyvät usein myös evääksi ja näin kävi myöskin tällä tyttömäisen sievällä herkkuhetkellä. Koriin pakattiin nimittäin edellispäiväiset mustikkapiiraspalaset.

girly picnic 6 girly picnic 5

Auringolta suojaudutaan lasein, hatuin ja voitein. Päässäni on uusi kesähattuni, jonka bongasin ensimmäistä kertaa mistä muualtakaan kuin Pinterestistä.  Silmiä suojaamassa keväällä ostamani aurinkolasit ja iholla on suojakertoimena 30.  girly picnic 4 girly picnic 1

Haluaisin kuulla, että mitä TE syötte picniceillänne. Eli mitä picnic-koristasi pitää ainakin löytyä. Onko se tapaani ne puutarhamustikat vai jokin muu? Kerropas se minulle :). Teidän kommentoijien kesken sain arvottavakseni tuollaisen Normin überhienon ja modernin picnic –korin! Picnic-kori Lambi täytteineen arvotaan kaikkien teidän kommenttiboksiini kommentin jättäneiden kesken. Vastausaikaa on pe. 28.6 klo: 20 asti.

Alla hieman inspiraatiota, mitä omasta koristani löytyy eväiden lisäksi. Lambin tuotteista picnicilleni valitsin vaaleanpunaiset lautasliinat.  Voitte muuten käydä tekemässä saman picnic-persoonallisuustestin mitä minäkin. Oletko hifistelijä, romantikko vai jokin muu. Selvitäppä se täältä. Kaikkien testiin osallistuneiden kesken arvotaan 2000 €:n  matkalahjakortti.

girly picnic kollaasi

You may also like

140 Comments

 1. Aina, siis aivan aina, piknicillä on mansikoita tai kirsikoita, ananas tai vesimeloni ja kuplivaa juomaa, jos ei nyt aina skumbbaa, niin ainakin Pellegrinoa ja iso plussa kauniista pullosta. ;-)

 2. Aina, siis aivan aina, piknicillä on mansikoita tai kirsikoita, ananas tai vesimeloni ja kuplivaa juomaa, jos ei nyt aina skumbbaa, niin ainakin Pellegrinoa ja iso plussa kauniista pullosta. ;-)

 3. Mansikoita ja kuplajuomaa, niillä pääsee jo pitkälle. Näille kaveriksi mukaan pakataan yleensä myös täyttyjä patonkeja vaitelevin täyttein ja jotakin makeaa piirakkaa. :)

 4. Mansikoita ja kuplajuomaa, niillä pääsee jo pitkälle. Näille kaveriksi mukaan pakataan yleensä myös täyttyjä patonkeja vaitelevin täyttein ja jotakin makeaa piirakkaa. :)

 5. Minun picnic korista löytyy ainakin ruisleipäsiä lohitäytteellä. Jälkiruoaksi kesähelteellä mansikoita sekä kaurakeksejä. Jos picnic paikan lähettyviltä löytyisi nuotio, korin pohjalle piilottaisin yllätykseksi aivan varmasti vaahtokarkkeja, nam!

 6. Minun picnic korista löytyy ainakin ruisleipäsiä lohitäytteellä. Jälkiruoaksi kesähelteellä mansikoita sekä kaurakeksejä. Jos picnic paikan lähettyviltä löytyisi nuotio, korin pohjalle piilottaisin yllätykseksi aivan varmasti vaahtokarkkeja, nam!

 7. suklaaseen dipattuja mansikoita, kinkkupiirakkaa/pizzasliceja, tuoretta ananasta tai melonia sekä tietenkin kivennäisvettä sitruunalla janoon. Ja niin, sitä skumppaa!!(Fresita on ihanan kesäinen) :)

 8. suklaaseen dipattuja mansikoita, kinkkupiirakkaa/pizzasliceja, tuoretta ananasta tai melonia sekä tietenkin kivennäisvettä sitruunalla janoon. Ja niin, sitä skumppaa!!(Fresita on ihanan kesäinen) :)

 9. Hei,
  luin muttama postaus takaperin Iittalan Jars-purkeistasi,aja siitä kuinka toivoit niitä tulevan vielä myyntiin.Ajattelin ilmoittaa että Iittalan Lasimäen Iittala Outletissa myydään aika-ajoin laseja,joiden tuotanto on jo lakkautettu.Muistelisin ainakin sen Verna-kulhon olleen myynnissä joskus tammi-helmikuussa.(:
  Ajattelin näin vinkata,että jos vaikka omat purnukkasi tulisivat myyntiin!

  1. Heippa :)

   Kiitos viestistäsi.

   He tekevät ilmeisesti aina aika ajoin niin sanottuja “koe-eriä”, mutta vielä ei ainakaan minun silmiini ole osunut niitä purkkejä. Niin sääli :(

 10. Hei,luin muttama postaus takaperin Iittalan Jars-purkeistasi,aja siitä kuinka toivoit niitä tulevan vielä myyntiin.Ajattelin ilmoittaa että Iittalan Lasimäen Iittala Outletissa myydään aika-ajoin laseja,joiden tuotanto on jo lakkautettu.Muistelisin ainakin sen Verna-kulhon olleen myynnissä joskus tammi-helmikuussa.(:Ajattelin näin vinkata,että jos vaikka omat purnukkasi tulisivat myyntiin!

 11. Oi miten ihana postaus ja ihana arvonta! Mun picnic-koristani löytyy aina vichyä. Saattaa kuulostaa hassulta valinnalta mutta vichyn kuplat raikastavat picnicin kuin picnicin ja se sammuttaa janon kivalla tavalla. Lisäksi vichynsä voi maustaa haluamallaan tavalla! Yleensä mukaan tulee myös jotain suklaista. Kuumuudesta riippuen se on joko ihanan tummat kaakaokeksit, suuret jenkki-cookiet tai browniet. Mitä kuumempi, sitä pienempinä ja hitaampina suupaloina suklaansa tahtoo nauttia :)

 12. Oi miten ihana postaus ja ihana arvonta! Mun picnic-koristani löytyy aina vichyä. Saattaa kuulostaa hassulta valinnalta mutta vichyn kuplat raikastavat picnicin kuin picnicin ja se sammuttaa janon kivalla tavalla. Lisäksi vichynsä voi maustaa haluamallaan tavalla! Yleensä mukaan tulee myös jotain suklaista. Kuumuudesta riippuen se on joko ihanan tummat kaakaokeksit, suuret jenkki-cookiet tai browniet. Mitä kuumempi, sitä pienempinä ja hitaampina suupaloina suklaansa tahtoo nauttia :)

 13. Piknik-koriin leipoisin mukaan ciabattaa vuohenjuustolla ja kirsikkatomaateilla, pyöräittäisin kesäisen makean vihersalaatin päärynällä, sekä mukaan tietysti kauden marjoja – vaikkapa mansikoita, ja raikasta kivennäisvettä.

 14. Piknik-koriin leipoisin mukaan ciabattaa vuohenjuustolla ja kirsikkatomaateilla, pyöräittäisin kesäisen makean vihersalaatin päärynällä, sekä mukaan tietysti kauden marjoja – vaikkapa mansikoita, ja raikasta kivennäisvettä.

 15. Juhannuksena saaripiknikille mukaan napattiin viinirypäleitä, patonkia, muutama pullo Happy Joeta ja jälkkäriksi ihanat kesäiset sitruunacupcaket. :)

 16. Juhannuksena saaripiknikille mukaan napattiin viinirypäleitä, patonkia, muutama pullo Happy Joeta ja jälkkäriksi ihanat kesäiset sitruunacupcaket. :)

 17. Minun koristani löytyy vanhaa kunnon mummoni leipomaa pullaa :D ehkä myös raparperipiirasta ja suolaisena voisi olla keksejä ja juustoja. Syksymmällä sitten sieniä.

  viipeiii

 18. Minun koristani löytyy vanhaa kunnon mummoni leipomaa pullaa :D ehkä myös raparperipiirasta ja suolaisena voisi olla keksejä ja juustoja. Syksymmällä sitten sieniä.viipeiii

 19. Koristani pitää aina löytyä jotain makeaa herkkua jälkkäriksi. Esim. erilaiset piirakat ja leivokset sopivat todella hyvin picnic-eväiksi :) Lisäksi mukanani on yleensä myös hedelmiä.

  Hanna

 20. Koristani pitää aina löytyä jotain makeaa herkkua jälkkäriksi. Esim. erilaiset piirakat ja leivokset sopivat todella hyvin picnic-eväiksi :) Lisäksi mukanani on yleensä myös hedelmiä.Hanna

 21. Hedelmiä ja marjoja! Tuore ananas ja vesimelooni ovat suosikkejani :) nam! Inhoan myös kertakäyttöastioita, joten olen hankkinut picnic astioita! Punaviini ja kuohuviini on juotava niille sopivista laseista AINA! ;)

 22. Hedelmiä ja marjoja! Tuore ananas ja vesimelooni ovat suosikkejani :) nam! Inhoan myös kertakäyttöastioita, joten olen hankkinut picnic astioita! Punaviini ja kuohuviini on juotava niille sopivista laseista AINA! ;)

 23. Koristani löytyy kaikkea sormin naposteltavaa, ihana pehmoinen viltti, kuplivaa juomaa, kesäpeli ja kauniin kattauksen tarvikkeet :)

 24. Oi miten suloinen picnic :) Omaan picnic-hetkeen kuuluu aina sekä suolaista että makeaa itsetehtyä herkkua. Mustikkapiirakka on ollut muuten usein vakkari!

 25. Oi miten suloinen picnic :) Omaan picnic-hetkeen kuuluu aina sekä suolaista että makeaa itsetehtyä herkkua. Mustikkapiirakka on ollut muuten usein vakkari!

 26. Kaunista!

  Tiedän jo ilman testiäkin olevani picnic-hifistelijä! Ystävän kanssa suunniteltiin jo eilen parin viikon päästä tulevaa perinteistä picniciä Billnäsissä. Käymme ensin Fiskarsin antiikkimarkkinoilla ja sitten ajamme Billnäsiin tiettyy paikkaan joen rantaan picnicille kuten monena vuonna aiemminkin. Ruoat on laitettu Viisikko lähtee retkelle-tyyliin; kotitekoista, herkullista ja runsasta.

  1. Heippa!

   Kuulostaa niin ihanalta. Itse missaan TAAS antiikkimarkkinat kun ne osuvat lomani aikana samalle ajankohdalle :(

   Ehkä ensi vuonna :)

 27. Kaunista!Tiedän jo ilman testiäkin olevani picnic-hifistelijä! Ystävän kanssa suunniteltiin jo eilen parin viikon päästä tulevaa perinteistä picniciä Billnäsissä. Käymme ensin Fiskarsin antiikkimarkkinoilla ja sitten ajamme Billnäsiin tiettyy paikkaan joen rantaan picnicille kuten monena vuonna aiemminkin. Ruoat on laitettu Viisikko lähtee retkelle-tyyliin; kotitekoista, herkullista ja runsasta.

 28. Heippa!Mistä olet ostanut Belvoirin kuplajuomaa? :) Olen sen firman limuja yrittänyt metsätää jo pitkään.

 29. Olipa kyllä picnic-persoona kuin tehty sinulle!

  Picnicille ottaisin mukaan (en hirveästi sellaisia harrasta, pitäisi ehkä) kylmää kuohujuomaa tottakai, mielellään Fresitaa, mansikoita, tuoretta ananasta ja jtn ihanaa kanasalaattia, niitä herkkuja mitä saa Stockan herkusta. Mumsmums!

 30. Olipa kyllä picnic-persoona kuin tehty sinulle!Picnicille ottaisin mukaan (en hirveästi sellaisia harrasta, pitäisi ehkä) kylmää kuohujuomaa tottakai, mielellään Fresitaa, mansikoita, tuoretta ananasta ja jtn ihanaa kanasalaattia, niitä herkkuja mitä saa Stockan herkusta. Mumsmums!

 31. Ihana arvonta :) minä pakkaisin picnickoriin cavaa/skumppaa, kuohujuomalasit ja kesäisen filtin – ruuaksi mansikoita, nektariineja ja tuoreita kirsikoita, ananasta sekä itsetehtyä myslihedelmäleipää, juustoja, salaattia (feta, cashewpähkinä, tomaatti, kurkku, viinirypäle – täytteillä), kahvia, jotain itse tehtyä kakkua/tai piirakkaa, luonnonjugurttia myslillä ja minigrillin ja grillattavat.

 32. Ihana arvonta :) minä pakkaisin picnickoriin cavaa/skumppaa, kuohujuomalasit ja kesäisen filtin – ruuaksi mansikoita, nektariineja ja tuoreita kirsikoita, ananasta sekä itsetehtyä myslihedelmäleipää, juustoja, salaattia (feta, cashewpähkinä, tomaatti, kurkku, viinirypäle – täytteillä), kahvia, jotain itse tehtyä kakkua/tai piirakkaa, luonnonjugurttia myslillä ja minigrillin ja grillattavat.

 33. Picnic -korin must jutut ovat kotimaiset marjat ja herneet sekä kylmä juoma. Näillä herkuilla pääsee jo pitkälle. Lisäksi kori täyttyy monesti jonkilaisella salaatilla tai patongeilla.

 34. Picnic -korin must jutut ovat kotimaiset marjat ja herneet sekä kylmä juoma. Näillä herkuilla pääsee jo pitkälle. Lisäksi kori täyttyy monesti jonkilaisella salaatilla tai patongeilla.

 35. Minun korista löytyy aina tietysti viltti, kuplivaa juomaa, jotain sopivan suolaista esim. patonkia ja tietysti aina jotain makeaa. Mansikoita tai hedelmiä. Suklaat ja vaahtokarkit sopivat hyvin kuplajuoman kanssa.

 36. Minun korista löytyy aina tietysti viltti, kuplivaa juomaa, jotain sopivan suolaista esim. patonkia ja tietysti aina jotain makeaa. Mansikoita tai hedelmiä. Suklaat ja vaahtokarkit sopivat hyvin kuplajuoman kanssa.

  1. Heippa!

   Mikä ihme siinä takissa on kun kaikki haluavat ostaa sen :D

   Valitettavasti se toimii veneily-takkinani, enkä millään haluaisi luopua siitä :(

   Lohdutukseksi voin sanoa, että Zaralta tulee joka syksy vastaavanlainen malli :))

 37. Hei!

  Ihania kuvia, heti tekee itsekin mieli kutsua ystävät koolle, pakata kori täyteen herkkua ja lähteä lähimpään puistoon istumaan iltaa! :) Toimin täysin samanlaisesti mitä picniceihin tulee! Rakastan niitä yli kaiken ja tykkään panostaa niihin. Etsin ruokablogeista ja lehdistä picnicille sopivia resepetejä, ideoita kattaukseen jne. Ei siis mikään yllätys, että korista löytyy milloin mitäkin. Usein teen jonkinlaisen salaatin, viimeksi tein kana-vuohenjuusto-avokado-salaattia. :)Ehdottomia lemppareitani on myös itse tehty mozzarella-valkosipuli-aurinkokuivattutomaatti-foccasia pippurituorejuuston kanssa. Pensasmustikat kuuluu myös mun picnickorin vakiokokoonpanoon. Juomaksi tilanteesta riippuen joko makeaa kuohuviiniä tai “itsetehtyä” seljakukkamehu-kivennäisvesijuomaa. Spontaanille picnicille haetaan herkut yleensä stockan delistä ja torilta :)

 38. Hei!Ihania kuvia, heti tekee itsekin mieli kutsua ystävät koolle, pakata kori täyteen herkkua ja lähteä lähimpään puistoon istumaan iltaa! :) Toimin täysin samanlaisesti mitä picniceihin tulee! Rakastan niitä yli kaiken ja tykkään panostaa niihin. Etsin ruokablogeista ja lehdistä picnicille sopivia resepetejä, ideoita kattaukseen jne. Ei siis mikään yllätys, että korista löytyy milloin mitäkin. Usein teen jonkinlaisen salaatin, viimeksi tein kana-vuohenjuusto-avokado-salaattia. :)Ehdottomia lemppareitani on myös itse tehty mozzarella-valkosipuli-aurinkokuivattutomaatti-foccasia pippurituorejuuston kanssa. Pensasmustikat kuuluu myös mun picnickorin vakiokokoonpanoon. Juomaksi tilanteesta riippuen joko makeaa kuohuviiniä tai “itsetehtyä” seljakukkamehu-kivennäisvesijuomaa. Spontaanille picnicille haetaan herkut yleensä stockan delistä ja torilta :)

 39. Piknikille mukaan hyviä voileipiä ja jäällä jäähdytettyä mehua. Mansikoita. Pieniä suupalasia. Milloin mitäkin kauden herkkuja.

 40. Piknikille mukaan hyviä voileipiä ja jäällä jäähdytettyä mehua. Mansikoita. Pieniä suupalasia. Milloin mitäkin kauden herkkuja.

 41. Heippa!Mikä ihme siinä takissa on kun kaikki haluavat ostaa sen :DValitettavasti se toimii veneily-takkinani, enkä millään haluaisi luopua siitä :(Lohdutukseksi voin sanoa, että Zaralta tulee joka syksy vastaavanlainen malli :))

 42. Suomalaiset mansikat, pensasmustikat, kirsikat, brie-juusto, hillo, raikas kesäsalaatti ja skumppa! Ja tietysti kauniit lautasliinat!

 43. Suomalaiset mansikat, pensasmustikat, kirsikat, brie-juusto, hillo, raikas kesäsalaatti ja skumppa! Ja tietysti kauniit lautasliinat!

 44. Testin vastaukseksi sain ‘romantikon’…no jaa :)

  Mielestäni melkein yhtä kiva on napata spontaanisti kaupasta valmiit eväät ja lähteä lähempään kaupungin puistoon herkuttelemaan, mutta mikäli aikaa on enemmän tykkään kyllä myös hieman “hifistellä”. Eväinä on sekä suolaista, että makeaa. Suosikkejani on olleet lohi-wasabi/ pekoni -banaanimajoneesi leipäset, mansikka-avokado/Cesar-salaatti, itseleivottuja prinsessa leivoksia, donitsit, cantucinit, espresso, raparperi spizer ja ‘fritzantte’ tyyliset valkoviinit tai roseet jnee …mutta lähinnä sen mukaan, mitä jaksaapi mukanaan kanniskella :)

 45. Testin vastaukseksi sain ‘romantikon’…no jaa :)Mielestäni melkein yhtä kiva on napata spontaanisti kaupasta valmiit eväät ja lähteä lähempään kaupungin puistoon herkuttelemaan, mutta mikäli aikaa on enemmän tykkään kyllä myös hieman “hifistellä”. Eväinä on sekä suolaista, että makeaa. Suosikkejani on olleet lohi-wasabi/ pekoni -banaanimajoneesi leipäset, mansikka-avokado/Cesar-salaatti, itseleivottuja prinsessa leivoksia, donitsit, cantucinit, espresso, raparperi spizer ja ‘fritzantte’ tyyliset valkoviinit tai roseet jnee …mutta lähinnä sen mukaan, mitä jaksaapi mukanaan kanniskella :)

 46. Tänään oli rannalla mukana savukala-perunasalaattia, vihersalaattia, croissantteja ja satsumia. Lopuksi kahvit ja pullat!

 47. Tänään oli rannalla mukana savukala-perunasalaattia, vihersalaattia, croissantteja ja satsumia. Lopuksi kahvit ja pullat!

 48. Picnicin suosikkieväitä ovat:* pikkuporkkanat* kirsikkatomaatit * kanasalaatti fetalla * erilaisia juustoja* makeaa piirakkaa (omena/mansikka/mustikka)www.haaveharrastaja.fi

 49. Piknikit ovat melkein ihaninta kesässä! :) Korista pitää löytyä ainakin kirsikoita tai mansikoita (mielellään toki molempia!), brietä ja kuohuvaa. Kaikenlaista ihanaa lisuketta mukaan sitten sen mukaan, mitä milloinkin sattuu mieli tekemään.

 50. Piknikit ovat melkein ihaninta kesässä! :) Korista pitää löytyä ainakin kirsikoita tai mansikoita (mielellään toki molempia!), brietä ja kuohuvaa. Kaikenlaista ihanaa lisuketta mukaan sitten sen mukaan, mitä milloinkin sattuu mieli tekemään.

 51. Minulle oikeastaan ainoa aivan ehdoton piknikeväs on mansikat, oli hinnat sitten miten pilvissä tahansa! Usein tarttuu mukaan myös jokin hyvä juusto ja hyvä juoma :) ai että nyt alkoi tehdä mieli piknikille!

 52. Minulle oikeastaan ainoa aivan ehdoton piknikeväs on mansikat, oli hinnat sitten miten pilvissä tahansa! Usein tarttuu mukaan myös jokin hyvä juusto ja hyvä juoma :) ai että nyt alkoi tehdä mieli piknikille!

 53. Raikasta ja ruokaisaa salaattia, patonkia sekä kuplivaa! Salaatti on itsessään aika all in one, mutta kyllä sinne koriin silti pitää saada vielä mahtumaan ainakin marjoja – jos ei vähän jotain leivonnaistakin!

 54. Raikasta ja ruokaisaa salaattia, patonkia sekä kuplivaa! Salaatti on itsessään aika all in one, mutta kyllä sinne koriin silti pitää saada vielä mahtumaan ainakin marjoja – jos ei vähän jotain leivonnaistakin!

 55. Piknik korin sisältö vaihtelee aika paljon mutta yleensä mukana on skumppaa, viinirypäleitä, jotain pikkusuolaista(pähkinöitä) ja jos grilli mukana niin ehdottomasti AINA aurajuusto-pekoni-sieniä. Ne on parhautta! :)

 56. Piknik korin sisältö vaihtelee aika paljon mutta yleensä mukana on skumppaa, viinirypäleitä, jotain pikkusuolaista(pähkinöitä) ja jos grilli mukana niin ehdottomasti AINA aurajuusto-pekoni-sieniä. Ne on parhautta! :)

 57. Heippa :)Kiitos viestistäsi. He tekevät ilmeisesti aina aika ajoin niin sanottuja “koe-eriä”, mutta vielä ei ainakaan minun silmiini ole osunut niitä purkkejä. Niin sääli :(

 58. Heippa!Kuulostaa niin ihanalta. Itse missaan TAAS antiikkimarkkinat kun ne osuvat lomani aikana samalle ajankohdalle :(Ehkä ensi vuonna :)

 59. Piknik-koriin tulee vaihtelevasti torin tarjontaa sesongin mukaan :) Ruokaisaa salaattia, patonkia, hedelmiä, raikasta kuplajuomaa ja jotain makiaa :)

 60. Piknik-koriin tulee vaihtelevasti torin tarjontaa sesongin mukaan :) Ruokaisaa salaattia, patonkia, hedelmiä, raikasta kuplajuomaa ja jotain makiaa :)

 61. Piknik koristani löytyi viimeksi eilen: savusilakoita, vihersalaattia, mansikoita, mehua, kahvia ja raparperipiirakkaa.

 62. Piknik koristani löytyi viimeksi eilen: savusilakoita, vihersalaattia, mansikoita, mehua, kahvia ja raparperipiirakkaa.

 63. Kauniit servetit, mielellään jotain herkkää pitsi-tai kukkakuviota. Ruokapuolella ykkösjuttu on mansikat ja herneet. Juomaksi kuohuvaa. Lisäksi päivänkakkarat kaunistaa kattauksen, ihanaa!

 64. Kauniit servetit, mielellään jotain herkkää pitsi-tai kukkakuviota. Ruokapuolella ykkösjuttu on mansikat ja herneet. Juomaksi kuohuvaa. Lisäksi päivänkakkarat kaunistaa kattauksen, ihanaa!

 65. Piknikillä olo kestää vähintään 6 tuntia (piknikkonsertti)
  Ruokasalaattia (itsetehtynä Keitettyä riisiä, kinkkua, herne-maissi-paprikaa ja salaatinkastiketta tai ostosalaattia), sämpylää, metvurstia(säilyy paremmin kuin muut makkarat), voileipäpikkelsiä+maksapasteijaa, tuorekurkkuviipaleita.
  Kaupasta ostettua kiisseliä+banaania. suolakeksejä, riisikakkuja,viinirypäleitä/mandariineja. sipsejä ja juomaa, mehuja, limsaa.

 66. Piknikillä olo kestää vähintään 6 tuntia (piknikkonsertti)Ruokasalaattia (itsetehtynä Keitettyä riisiä, kinkkua, herne-maissi-paprikaa ja salaatinkastiketta tai ostosalaattia), sämpylää, metvurstia(säilyy paremmin kuin muut makkarat), voileipäpikkelsiä+maksapasteijaa, tuorekurkkuviipaleita.Kaupasta ostettua kiisseliä+banaania. suolakeksejä, riisikakkuja,viinirypäleitä/mandariineja. sipsejä ja juomaa, mehuja, limsaa.

 67. Meidän eväskorista löytyy joka kerta ainakin hummusta ja vaaleaa leipää muiden herkkujen lisäksi.

 68. Piknikille mukaan lähtee aina ehdottomasti pari purkkia ananasrenkaita, sillä niistä saa samalla sekä syötävää ja juotavaa :) Ananaksen lisäksi mukaan lähtee usein myös kolmioleipiä, lihapullia ja jotain makeaa.

 69. Piknikille mukaan lähtee aina ehdottomasti pari purkkia ananasrenkaita, sillä niistä saa samalla sekä syötävää ja juotavaa :) Ananaksen lisäksi mukaan lähtee usein myös kolmioleipiä, lihapullia ja jotain makeaa.

 70. Mansikat ovat melkein vakio picnic-eväs, mutta myös juustot ja tuc-keksit löytyvät picnic-koristani useimmiten!

 71. Mansikat ovat melkein vakio picnic-eväs, mutta myös juustot ja tuc-keksit löytyvät picnic-koristani useimmiten!

 72. Ainakin mansikoita, mustikoita ja ananasta. Täytettyjä halloumileipiä, maalaislimppua kylmäsavulohen kera ja brita-kakkua.

 73. Ainakin mansikoita, mustikoita ja ananasta. Täytettyjä halloumileipiä, maalaislimppua kylmäsavulohen kera ja brita-kakkua.

 74. Kesäpiknikiltä pitäisi löytyä jotain maukasta salaattia suolaisella täytteellä. Ja mansikoita, kirsikoita tai herneitä.

 75. Kesäpiknikiltä pitäisi löytyä jotain maukasta salaattia suolaisella täytteellä. Ja mansikoita, kirsikoita tai herneitä.

 76. Heippa,

  pikinikille lähtee usein mukaan rapsakkakuorisia karjalanpiirakoita eri lisukevaihtoehdoilla, ruokaisa salaatti, mansikoita tai ihania hedelmiä ja kivennäisvettä.

  Haluaisin vielä kysyä sinulta, mistä olet ostanut (ja minkä merkkinen) on tässä postauksessa näkyvä ihana kesähattu? Olisin tuosta tiedosta kovin iloinen :-)

  Aurinkoista alkanutta viikkoa sinulle!

 77. Heippa,pikinikille lähtee usein mukaan rapsakkakuorisia karjalanpiirakoita eri lisukevaihtoehdoilla, ruokaisa salaatti, mansikoita tai ihania hedelmiä ja kivennäisvettä.Haluaisin vielä kysyä sinulta, mistä olet ostanut (ja minkä merkkinen) on tässä postauksessa näkyvä ihana kesähattu? Olisin tuosta tiedosta kovin iloinen :-)Aurinkoista alkanutta viikkoa sinulle!

 78. Skumppa ja täytetyt croisantit! Kesällä täytän croisantit mieluiten valkohomejuustolla ja mansikoilla. Piknikkiin kuuluu luonnollisesti myös suklaajälkiruoka ;)

 79. Skumppa ja täytetyt croisantit! Kesällä täytän croisantit mieluiten valkohomejuustolla ja mansikoilla. Piknikkiin kuuluu luonnollisesti myös suklaajälkiruoka ;)

 80. Mansikat ja kuohuviini tekevät picnicin ja siihen vielä jotain hyvää suolaista, kuten esimerkiksi kinkkupiirakkaa.

 81. Mansikat ja kuohuviini tekevät picnicin ja siihen vielä jotain hyvää suolaista, kuten esimerkiksi kinkkupiirakkaa.

 82. Korissa pitää olla ainakin kahvia, suolaisia ja makeita piirakoita, oliiveja ja fetaa. Kivennäisvesi käy hyvin janojuomaksi.

 83. Korissa pitää olla ainakin kahvia, suolaisia ja makeita piirakoita, oliiveja ja fetaa. Kivennäisvesi käy hyvin janojuomaksi.

 84. Mansikat tai kirsikat ovat ehdottomia, lisäksi soisin picnic-korista löytyvän jotain suolaista ja juustoista piirakkaa ja hivenen kuohuvaa.

 85. Mansikat tai kirsikat ovat ehdottomia, lisäksi soisin picnic-korista löytyvän jotain suolaista ja juustoista piirakkaa ja hivenen kuohuvaa.

 86. Picnic-korini täyttyy tilaisuuden mukaan. Kuitenkin aina sieltä löytyy itsetehtyä leipää ja juustoja tai suolaista piirakkaa. Lisäksi joku freesi salaatti esim. halloum-lohisalaatti tai pähkinäinen ceasarsalaatti on sopivan kevyt picnicille. Ja tietenkin on pakko olla jotain makeaa:) Marja- tai omenapiirakat sopivat hyvin picnicille. Ja tietenkin hyvä punaviini tai shamppanja/cava kruunaavat picnicin.

 87. Picnic-korini täyttyy tilaisuuden mukaan. Kuitenkin aina sieltä löytyy itsetehtyä leipää ja juustoja tai suolaista piirakkaa. Lisäksi joku freesi salaatti esim. halloum-lohisalaatti tai pähkinäinen ceasarsalaatti on sopivan kevyt picnicille. Ja tietenkin on pakko olla jotain makeaa:) Marja- tai omenapiirakat sopivat hyvin picnicille. Ja tietenkin hyvä punaviini tai shamppanja/cava kruunaavat picnicin.

 88. Hei, ihana kesäinen picnic-fiilis välittyy kuvista ja tekstistä. Mikä kesä <3
  Mun picnic-korista löytyy aina kosteuspyyhkeitä. Hivenen bakteerikammoisena ja sottaavana tyyppinä ne pelastavat monta hetkeä :D
  Ruoista ehdoton must on jääkaappikylmä vesimeloni! Ja raparperipiirakka vaniljavaahdon tai -jätskin kera :)

 89. Hei, ihana kesäinen picnic-fiilis välittyy kuvista ja tekstistä. Mikä kesä <3 Mun picnic-korista löytyy aina kosteuspyyhkeitä. Hivenen bakteerikammoisena ja sottaavana tyyppinä ne pelastavat monta hetkeä :D Ruoista ehdoton must on jääkaappikylmä vesimeloni! Ja raparperipiirakka vaniljavaahdon tai -jätskin kera :)

 90. Kesä ja picnic! <3 Minun picnic-koristani löytyy aina jonkinlaisia leipiä: kolmioleipiä, täytettyjä patonkeja, ciabattaa tms. Näiden suolaisten palojen lisäksi mukana on aina jotain makeaa kakkua tai leivosta, sekä torilta ostetut mansikat ja niihin niin hyvin sopiva skumppa! :)

 91. Kesä ja picnic! <3 Minun picnic-koristani löytyy aina jonkinlaisia leipiä: kolmioleipiä, täytettyjä patonkeja, ciabattaa tms. Näiden suolaisten palojen lisäksi mukana on aina jotain makeaa kakkua tai leivosta, sekä torilta ostetut mansikat ja niihin niin hyvin sopiva skumppa! :)

 92. Mansikat on must! Jos mansikoita ei ole saatavilla, niin viinirypäleitä sitten :D Ja juomaksi ostan yleensä Novelle aprikoosi&jasmiinia.
  Sun picnicit on kyllä ihan mahtavan näköisiä!

 93. Mansikat on must! Jos mansikoita ei ole saatavilla, niin viinirypäleitä sitten :D Ja juomaksi ostan yleensä Novelle aprikoosi&jasmiinia.Sun picnicit on kyllä ihan mahtavan näköisiä!

 94. Piknikille pakkasin juustosarvia ja hedelmiä. Kivennäisvettä ja kahvia. Aika tavallisia, mutta niiin hyviä!

 95. Piknikille pakkasin juustosarvia ja hedelmiä. Kivennäisvettä ja kahvia. Aika tavallisia, mutta niiin hyviä!

 96. Olen vielä joutunut menemään piknikille ilman piknik-koria, joten… ;)
  Eväisiin kuuluu ehdottomasti salaattia, piirakkaa ja jotain herkkua unohtamatta Fresitaa :)

 97. Olen vielä joutunut menemään piknikille ilman piknik-koria, joten… ;) Eväisiin kuuluu ehdottomasti salaattia, piirakkaa ja jotain herkkua unohtamatta Fresitaa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*