Girls Weekend in Stockholm

Olen odottanut tulevaa viikonloppua  jo jonkun aikaa. Lähdemme tänään tyttöjen kanssa kohti Tukholmaa. Tiedän että tulevasta matkasta tulee varmasti mahtava, sillä olemme kaikki aika samanluontoisia. Tuntuu hyvältä lähteä vähän tuulettumaan koulujuttujen äärestä, sillä alkusyksy on ollut aika intensiivistä opiekelua.

On hienoa, että tämän pienoisen harrastukseni kautta pääsen tekemään niitä asioita joita rakastan. Mukavinta tässä yhteistyössä oli se, että Visit Sweden tarjosi minulle mahdollisuuden ottaa mukaan ihanat ystäväni. Strictly Stylen Mrs. V:n kanssa olen ollut aiemminkin Tukholmassa, mutta Charin ja Cocon kanssa emme ole olleet koskaan yhdessä reissussa. Viime keväänä emme päässeet Charin ja Cocon kanssa Cannesiin, eli jos ei cocktaileja Cannesissa niin ainakin teetä Tukholmassa :)

Tukholmassa meitä odottaa myös hyvä ystäväni ja Ps. I love Fashionin Lintu, eli meillä on Tukholmassa myös omat henkilökohtaiset oppaat. Otan tietokoneeni mukaan ja yritän päivitellä kuulumisiani Tukholmasta käsin.  Olemme kaikki aikamoisia valokuvaajia, joten kaikilta meiltä on varmasti tulossa kunnon Tukholman valokuvareportaasit.

Oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille!

______________________________

I’ve been waiting this weekend for quite a while. It feels good to have  little break from school assignments. I know already that the upcoming weekend is going to be amazing because my traveling companion couldn’t be any better. I’m a bit amazed how this little hobby of mine is growing and giving me these wonderful opportunities to make things what I truly love.

Have a nice weekend!


You may also like

12 Comments

 1. Hei Sofié! Hyppäänpä nyt blogisi kyytiin – en oikein voi käsittää miten olen onnistunut ohittamaan näin kivan sivuston..? :) Suurella innolla jään odottamaan teidän kaikkien kuvia varmasti kertakaikkisen ihanalta reissultanne! Valokuvauksellista viikonloppua :)))

  1. Kiitos kauniista sanoistasi :)

   Jump in! Matkan aikana tarjoillaan herkkuja ja ihania arkipäivän palasia ;)

   Hihi, kuvasaldoni viikonlopulta olikin 1500 :D

 2. Hei Sofié! Hyppäänpä nyt blogisi kyytiin – en oikein voi käsittää miten olen onnistunut ohittamaan näin kivan sivuston..? :) Suurella innolla jään odottamaan teidän kaikkien kuvia varmasti kertakaikkisen ihanalta reissultanne! Valokuvauksellista viikonloppua :)))

  1. Kiitos toivotuksistasi! Viikonloppu oli kerrassaan mahtava! Oli hauskaa olla matkalla, jonka joku muu oli suunnitellut. Itse en olisi ikinä löytänyt esimerkiksi Wallmasia tai mennyt joihinkin muihin paikkoihin. Ihan nappivalintoja kaikki missä kävimme :)

 3. Tukholma! Minun lempikaupunkini!

  Olen Tukholmassa käynyt 7 kertaa, jokaisella kerralla neljän päivän reissun. Must-see juttujakin on tullut jo muutamia mutta joka kerta löydän jotain uutta. Olisi kiva jos pystyisit Tukholmaa raapaisemaan oikeasti pintaa syvemmältä, jos vielä löytyisi kivoja juttuja mitä ei ole itse vielä löytänyt.

  Suosikkipaikkoja ja juttuja on ehdottomasti Mosebackes torg jossa käyn joka kesä siidereillä ja katselen Tukholman yli, Skansen ja varsinkin jos paikalle pääsee Allsångin aikaan (tämä haaveeni toteutui tänä kesänä), Desing torget-liikkeet joissa käyn hirisemässä hauskoja keksintöjä, Adidas Factory Outlet Hammarbysjöstadissa jonne tuhlaan aina omaisuuden, Tukholman metro (RAKASTAN!!!), Scandic Anglais ja ihana aulabaari + Humlegården, Grev Ture gatanilla ihana kiinalainen, Regeringsgatanin ihana italialainen ravintola, Djurgårdenilla kävely sekä ihana porkkanakakku Rosendahls trädgårdenilla, Globenin näkeminen jo kaukaa Söderiltä, Arlandassa hengailu ennen lentoa (bongaan joka kerta sen iiiiison Thai airlinesin lentokoneen, joka samalla kiehtoo ja pelottaa, joka ei viime kerralla ollutkaan paikallaan kun Arlandassa tein välipysäkkiä matkalla kotiin), tukholmalaisia unohtamatta! Siinä muutama suosikki mainitakseni, lähinnä kesäisiä juttuja koska en ole Tukholmassa käynyt kuin kesäisin. Ei välttämättä toisen silmään niin erikoisia juttuja mutta minulle ehdottomasti pieniä kokemuksia ja juttuja joita on ihana muistella odotellessa seuraavaa Tukholman reissua.

  Stockholm i mitt hjärta <3

  Mukavaa matkaa!

  Toivoo uusi lukijasi Fiipi :)

  1. Heippa Fiipi!

   Ihanaa, että ilmottauduit :))

   Oh mitä vinkkejä!! Valitettavasti tällä kerralla meillä oli niin kiire aikataulu, että en kerenny käydä mainitsemissasi kohteissa kuin Globenissa. Olen menossa Ruotsiin takaisin ennen joulua, joten silloin yritän katsastaa mainitsemiasi paikkoja!

   Täytyy kyllä sanoa, että ainakin näin pintapuolisesti Ruotsissa on kaikki aina pikkaisen paremmin :D! Esimerkiksi metrot ja rautatieasema olivat niin siistejä paikkoja. Inhoan Helsingin metroa ja en käytä sitä muuten kun pakosta. Mutta Tukholman metro oli todella miellyttävä ja siisti. Metrokäytävillä oli valokuvataidetta mainoksien tilalla, toppen! Otimme rautatieasemasta ihan videonkin, sillä olimme kaikki ihan suut auki, että miten siisti ja hieno se olikaan :)))

 4. Tukholma! Minun lempikaupunkini!Olen Tukholmassa käynyt 7 kertaa, jokaisella kerralla neljän päivän reissun. Must-see juttujakin on tullut jo muutamia mutta joka kerta löydän jotain uutta. Olisi kiva jos pystyisit Tukholmaa raapaisemaan oikeasti pintaa syvemmältä, jos vielä löytyisi kivoja juttuja mitä ei ole itse vielä löytänyt.Suosikkipaikkoja ja juttuja on ehdottomasti Mosebackes torg jossa käyn joka kesä siidereillä ja katselen Tukholman yli, Skansen ja varsinkin jos paikalle pääsee Allsångin aikaan (tämä haaveeni toteutui tänä kesänä), Desing torget-liikkeet joissa käyn hirisemässä hauskoja keksintöjä, Adidas Factory Outlet Hammarbysjöstadissa jonne tuhlaan aina omaisuuden, Tukholman metro (RAKASTAN!!!), Scandic Anglais ja ihana aulabaari + Humlegården, Grev Ture gatanilla ihana kiinalainen, Regeringsgatanin ihana italialainen ravintola, Djurgårdenilla kävely sekä ihana porkkanakakku Rosendahls trädgårdenilla, Globenin näkeminen jo kaukaa Söderiltä, Arlandassa hengailu ennen lentoa (bongaan joka kerta sen iiiiison Thai airlinesin lentokoneen, joka samalla kiehtoo ja pelottaa, joka ei viime kerralla ollutkaan paikallaan kun Arlandassa tein välipysäkkiä matkalla kotiin), tukholmalaisia unohtamatta! Siinä muutama suosikki mainitakseni, lähinnä kesäisiä juttuja koska en ole Tukholmassa käynyt kuin kesäisin. Ei välttämättä toisen silmään niin erikoisia juttuja mutta minulle ehdottomasti pieniä kokemuksia ja juttuja joita on ihana muistella odotellessa seuraavaa Tukholman reissua.Stockholm i mitt hjärta <3Mukavaa matkaa!Toivoo uusi lukijasi Fiipi :)

 5. Kiitos kauniista sanoistasi :)Jump in! Matkan aikana tarjoillaan herkkuja ja ihania arkipäivän palasia ;)Hihi, kuvasaldoni viikonlopulta olikin 1500 :D

 6. Kiitos toivotuksistasi! Viikonloppu oli kerrassaan mahtava! Oli hauskaa olla matkalla, jonka joku muu oli suunnitellut. Itse en olisi ikinä löytänyt esimerkiksi Wallmasia tai mennyt joihinkin muihin paikkoihin. Ihan nappivalintoja kaikki missä kävimme :)

 7. Heippa Fiipi!Ihanaa, että ilmottauduit :))Oh mitä vinkkejä!! Valitettavasti tällä kerralla meillä oli niin kiire aikataulu, että en kerenny käydä mainitsemissasi kohteissa kuin Globenissa. Olen menossa Ruotsiin takaisin ennen joulua, joten silloin yritän katsastaa mainitsemiasi paikkoja! Täytyy kyllä sanoa, että ainakin näin pintapuolisesti Ruotsissa on kaikki aina pikkaisen paremmin :D! Esimerkiksi metrot ja rautatieasema olivat niin siistejä paikkoja. Inhoan Helsingin metroa ja en käytä sitä muuten kun pakosta. Mutta Tukholman metro oli todella miellyttävä ja siisti. Metrokäytävillä oli valokuvataidetta mainoksien tilalla, toppen! Otimme rautatieasemasta ihan videonkin, sillä olimme kaikki ihan suut auki, että miten siisti ja hieno se olikaan :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*