Gauharin suosikit & Alekoodi!

Kaupallinen yhteistyö: Gauhar Helsinki

Olen fanittanut Gauharin upeita naisia sieltä ihan yrityksen alkuajoilta asti. On ollut niin hienoa nähdä, miten joka vuosi on uutta kehitystä ja uusia tuotteita valikoimassa. Siitä tulee niin hyvä mieli, kun näkee tällaisia menestystarinoita.

 

Avec Sofié Blog l Gauhar ruffle dress

Avec Sofié Blog l Burano island Venice Veneto

 

Viime keväänä, jos joskus oli varmaankin jokaisen mielessä, että miten sitä voisi auttaa pienyrityksiä rankan kevään läpi. Kun tuntui, että maailma meni viime vuonna kiinni, onneksi Gauharin nettikuappa oli auki ja paketit tulivat ja tulevat edelleen alle 24 tunnissa Suomesta Ranskaan. Ensimmäinen pandemian aikainen nettiostos minulta meni aika tasan vuosi sitten nimenomaan Gauharille ja ostin kuvassa näkyvän valkoisen mekon.

Tuossa valkoisessa mekossa varsinkin elin ihan koko viime kesän. Olen käyttänyt sitä kymmeniä ja taas kymmeniä kertoja. Viime kesänä siihen lensi punaviinit viinitarhavierailun aikana ja vaikka olen pessyt mekkoa kymmeniä kertoja, ei se ole mennyt miksikään. Punaviinit saatiin mekosta pois ja mekko on taas pian valmis tälle kesälle. Kankaan laatu on aivan upea, sillä ei olisi moni kangas kestänyt tuota suola-vanish -pesurumbaa. Materiaaleilla on väliä ja se tuli nyt todistetuksi hyvin tämän mekon osalta.

 

 

Omat kesän suosikkini

Keräsin omat kesän suosikit postaukseen inspiraatioksi. Kollaasin pyjama, vaaleanpunainen mekko sekä valkoinen paita löytyvät kaapistani. Voin lämpimästi suositella niitä kaikkia teille. Teen vielä teille Instagramin stooreihini muutaman klipin tänään mekkojen malleista, sillä saan niistä usein kysymyksiä.

 

1. Ihana pellavapyjama. 2. Upein kesän korikassi. 3. Suloinen paita. 4. Vaaleanpunainen unelmamekko. 5. röyhelöpanta.

Saat nyt 10 % alennuksen Gauharin verkkokaupasta

Gauhar halusi tarjota teille 10 % alennuksen koko Gauharin verkkokaupan valikoimasta sunnuntaille 28.3.2021 asti koodilla: AVECSOFIE10

You may also like

3 Comments

 1. Moikka! Hei minua kiinnostaisi tarkemmin tuo mekon pesu, että miten olet onnistunut siinä niin usein ilman, että mekko olisi siitä kärsinyt? Minulla on sama mekko, eri värissä tosin. Ensimmäisen version jouduin reklamoida valitettavasti, koska pesussa helma lyheni lähemmäs 10 senttiä vaikka ohjeiden mukaan sen pesin. Kangas myös minulla “menee kokoon” hieman pestäessä, mikä lisää kutistumista. Uusi vastaava mekko on tilalla, mutta pesu edelleen jännittää, ja toki arvokkaan mekon haluaisi pitää käyttökuntoisena mahdollisimman pitkään. Oletko siis pessyt mekon ihan ohjeiden mukaan, vai onko jotain vinkkivitosia? :)

  1. Heippa,

   Onpa harmi kuulla. Minulla täysin erilainen kokemus. Siis tuon viini-episodin jälkeen pesin mekon valehtelematta putkeen 10 kertaa koneessa. Ja olen pessyt sitä muutenkin ihan normaalisti 40 asteessa eikä se ole mennyt miksikään. Oletko varma että vesi ei ole ollut liian kuumaa?

   Minulla esim Zaran paidat kutistuvat oman koneen 40 asteessa ja sen takia pesen niitä 30 asteessa. Eli onko vesi varmasti ollut 40 asteista?

   1. Hmm, koneen asetuksien lämpötilaan olen luottanut, mutta en sitten tiedä että mitä se oikeasti on ollut. Luulisi, että pitäisi paikkaansa :D Tuo on kyllä totta, että varmempi usein pestä kylmemmässä. Ehkäpä siirryn siis niihin ohjelmiin. Kiitos vastauksesta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*