Gauhar pop-up shop – kesän ihanimmat tekstiilit ja asusteet

Tutustuin pari vuotta sitten kahden superladyn perustamaan yritykseen nimeltä Gauhar. Kattauksessani on vilahdellut aina välillä heidän suloisimmat servettirenkaat ja korvissani kimmeltävimmät korvikset. Näiden ja monien muiden ihanien juttujen takana ovat ihanat Jannika ja Sabina.

Avec Sofié blog l Gauhar pop up shop

Kun tulin Suomeen, oli task listani aika pitkä ja sen takia olenkin kerrankin pitänyt kalenterini suhteellisen vapaana, enkä sullonut sitä täyteen, sillä halusin nyt kerrankin elää suunnittelematta ja sopimatta liikoja. Muutaman merkin olin kaleteriini tosin laittanut ja yksi niistä oli Gauharin Pop-up.

Avec Sofié blog l Gauhar pop up shop

Avec Sofié blog l Gauhar pop up shop

Gauhar alkoi aikoinaan korvakoruista ja verkkokaupasta, jossa myytiin muidenkin tuotteita, mutta tällä hetkellä Jannika ja Sabina myyvät ainoastaan upeita itsesuunnittelemiaan tuotteita oman tuotemerkin alla. Osa tuotteista tehdään Suomessa ja esimerkiksi diffuuserit tulevat kotikulmiltani Ranskan Grassesta.

Avec Sofié blog l Gauhar pop up shop

Avec Sofié blog l Gauhar pop up shop

On niin inspiroivaa kuunnella kahden yrittäjänaisen tarinaa ja miten tiettyyn pisteeseen on päästy.  Samalla on ihana vaihtaa ajatuksia siitä mitä omia unelmia itsellä on.  Unelmia kun kannatta aina olla ja puhua niistä ääneen niin saa hyviä vinkkejä sekä ajatuksenvaihtoa.

Gauharin boss ladyt pitävät ovia auki vielä tänään showroomillaan 10-19 välillä, joten käy kurkkaamassa ja koppaamassa kesän kauneimmat tekstiilit ja asusteet. Ladyt löydätte Punavuoresta, Punavuorenkatu 22:sta.  Itse kotiutin mitä ihanimmat vohvelipyyhkeet ja sain lahjaksi nahkaiset tarjottimet, joista olen unelmoinut syksystä (!!!) saakka.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*