Frowst – extra time spent in bed on a Sunday

Avec Sofié blog l Frowst – extra time spent in bed on a Sunday

En ole käynyt meidän etelän kodissa vähään aikaan ja tulin tänne omaan pieneen paratiisiini eilen illalla. Hollannissa vietetään King’s Dayta tänään perjantaina, mutta itse vietän mieluummin tämän pidennetyn viikonlopun auringossa prinsessapäiviä vietellen kuin Hollannin hulinoissa. Moni tosin toivo, että olisimme jääneet Hollantiin ensimmäisenä King’s Daynä, mutta en pidä isoista yleisötapahtumista, joten mieluummin olen tämän viikonlopun omassa rauhassa.

Avec Sofié blog l Frowst – extra time spent in bed on a Sunday

Emme ole myöskään olleet joulun jälkeen kokonaista viikkoa yhdessä, joten juhlimme vapun lisäksi tänä viikonloppuna sitä, että olemme olleet viikon pitkästä aikaa yhdessä. 1920-luvun slangisana ”frowst” sopii omiin fiiliksiini todella hyvin. Frowst -sanalla tarkoitettiin, kun halusi viettää enemmän aikaa sunnuntaisin sängyssä ja levätä. Sitä juuri olen ajatellut tehdä koko viikonlopun tämän hektisen kevään jälkeen.

Avec Sofié blog l Frowst – extra time spent in bed on a Sunday

Näin keväällä ei täällä ole tosin lomasta tietoakaan, sillä terassilla ja muualla on niin paljon hommaa. Ihan samanlaista puutarhaa en tosin tänä vuonna ajatellut terassille kylvää, sillä opin viime vuodesta, että puutarhanhoito vie niin paljon aikaa. En uskaltanut olla edes kotoa poissa muutamaa päivää kauempaa, sillä pelkäsin, että kukat ja vihannekset nuupahtavat. Tänä vuonna Amsterdamissa vähän fiksumpana teen maltillisemman terassin ;)

Avec Sofié blog l Frowst – extra time spent in bed on a Sunday

Tulen päivittämään blogia nyt vähän ahkerammin mitä viime päivinä, sillä nyt on enemmän aikaa, energiaa sekä auringonpaistetta sateen sijaan. Voitte seurata mini-lomaani Instagramin Storyssa  ja vienkin teidät tänään ainakin Cap Eden Roc -hotelliin lounaalle. Olen niin monesti meinannut mennä sinne, mutta mieheni syntymäpäivän kunniaksi vihdoin ja viimein varasin meille pöydän.

Ihanaa vappuviikonloppua teille!

 

 

You may also like

2 Comments

 1. Hei
  Onnen tyttö :)
  Meidän Villefranchen asunnon osto senkun venyy ja paukkuu. Rahat on siirretty notaarille jo ajat sitten mutta kauppakirjaan tehdyn pienen muutokset takia joudutaan pitämään yhtiökokous ja kaikenlaista muuta virallista leimaa sinne tänne. Tiesin kyllä ettei asunnon osto Ranskassa todellakaan ole hätähousun hommaa mutta harmittaa silti että lapset mahdollisesti “menettää” kesän siellä etelässä. Suraavaksi pelkään että notaari ja muut kauppaan liittyvät ihmiset jäävätkin kesälomille ja taas odotellaan. Ihanaa kesän alkua sinulle…meikäläinen liittyy remmiin sitten myöhemmin :)
  Sanna

  1. Heippa Sanna,

   Eiiii. Olen niin pahoillani, mutta meillä kävi sama juttu. Meidän piti saada kämppä toukokuussa, mutta saimme avaimet vasta heinäkuun lopussa. Ranskassa kaikki tällainen on niin hidasta ja mikään ei etene minnekään. Meidän naapurilla on esimerkiksi vesivahinko ja sen selvittely on kestänyt VUODEN eikä loppua näy. Suomessa tämä asia olisi korjattu kuukaudessa.

   Odotus palkitaan kumminkin vähän myöhemmin sitten :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*