French connection perfection and 3D shirt

En niinkään ostanut mitään sen kummempaa Nycin häämatkaltamme. Mainitsin aiemmin, että menen jenkeissä aina vähän sekaisin, sillä valinnanvaraa on niin paljon, että loppujen lopuksi minun ei tee mieli ostaa enää mitään. Liikaa on tosiaan joskus liikaa.

French Connection on merkki, josta pidän tosi paljon. Olen vähän unohtanut sen Ranskassa ollessa, enkä ole edes ihan varma, että myydäänkö sitä edes täällä. Jos en ole nyt ihan väärässä, niin en kai ole koskaan nähnyt heidän liikettään täällä?

Avec Sofié blog l French Connection shirt

Avec Sofié blog l French Connection shirt

Kun tarvitsin jotain speciaalia arkipukeutumiseeni, menin aina ennen joko Filippa K:lle tai French Connection :lle. Itseasiassa hieman harmittaa, että luottomerkkejäni ei niinkään näy Pariisissa. Pitää siis täyttää vaatevarastot aina kun tulen Suomeen :)

Avec Sofié blog l French Connection shirt

 

Avec Sofié blog l French Connection shirt

Minulla on lähes poikkeuksetta aina valkoinen paita. Yritän tosin välillä aina vähän muokata pukeutumistani printeillä tai vaikka huiveilla, mutta valkoista paitaa ei minun vaatekaapissani voiteta. Ilokseni löysin New Yorkista French Connectionin liikkeestä valkoisen 3D printatun paidan. Paita on odottanut vaatekaapissa hieman keväisempiä kelejä ja sunnuntaina se pääsi ensimmäisen kerran päälle.

Avec Sofié blog l French Connection shirt

Avec Sofié blog l French Connection shirt

Meitä on hellitty mitä ihanimmilla ilmoilla viimeisten viikkojen ajan. Hieman jo pelottaa, että se takatalvi tulee ihan pian, sillä tällaiset ilmat saavat aikaan totaalisen kesähullaantumisen ja tuovat mukanaan kevätflunssan. Senpä takia en vielä uskalla lähteä kotoa ilman takkia, vaan kerrospukeutuminen kunniaan näin huhtikuussa.

Sunnies / Prada

Jacket /Mint and Berry  (gifted*)

Shirt / French Connection

Bag / Gucci

Ballerinas / Pretty Ballerinas

You may also like

8 Comments

  1. Olen ostanut griffistä Tolbiacin vierestä French Connectionin ihanan valkoisen puseron. French Connectionia on siellä usein, mutta siis nuo ovat se llaisia meli-meloja. Oiskos Italie1:ssa ja Printempsissa?Tosiaan on tuurista ja sesongista kiinni mitä löytää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*