Food for Trendsetters

Tein eilen pikaisen visiitin Helsinkiin sillä sain tässä taannoin kutsun ruokablogeja koskevaan tilaisuuteen. Vaikka blogini ei sisällä pelkästään reseptejä tai ruokajuttuja, sain silti kutsun tilaisuuteen. En lue suomalaisia ruokablogeja juuri ollenkaan, mutta ulkomaisia luen paljonkin. Toiset ruokabloggarit tunsivat toisiaan jo entuudestaan, mutta itse en tiennyt kuin Liemessä-blogin kirjoittajan. Ilta oli kaikin puolin mielenkiintoinen sillä sain tutustua muihin bloggaajiin sekä eri aloilla toimiviin henkilöihin. Tapahtumassa tapasin suurimman idolini, Sara La Fountainin nimittäin. Hän on vaan niin herttainen ja pirteän pirskahteleva ihminen. Niin lämminsydäminen ja helposti lähestyttävä. Oli kiva kuunnella hänen mietteitään ruokatrendeistä ja päästä juttelemaan hänen kanssaan. Illan aikana meille esittäytyivät muun muassa Nestlé, Kraft Foods, Pyrex ja Vataja. Yritykset kertoivat meille uutuuksistaan ja myöskin luomuruoka, lisäaineettomuus ja lähiruoka olivat kovasti esillä. Illan aikana meitä hellittiin tottakai myös maittavalla ruoalla. Jokainen yritys oli loihtinut tuotteistaan maistuvia ruokia ja herkullisia jälkkäreitä. Illan lopuksi Tuomas Meriluoto (Master of Wine) kertoi meille viinialan ympäristö- ja vastuullisuusasioista. Saimme kaiken muun hyvän lisäksi ihania lahjoja aina paistinpannuista tomaatin taimeen asti. Käsimatkatavaroiden paljouden takia jouduin valitettavasti jättämään ne vielä Helsinkiin, mutta kahden viikon päästä alkaa minun kesäni Helsingissä, joten tulette näkemään niitä varmasti kuluvan kesän aikana.

Eilisen kaltaiset illat tuntuvat ihan mielttömiltä kiitoksilta omaa harrastustaan kohtaan. On ihana huomata, että muut pitävät tästä pienestä blogistani. Olen niin onnellinen kaikista teidän kommenteista ja kehuista. Moni ei varmasti ymmärrä sitä kuinka kauan yhteen postaukseen kuluu aikaa. Varsinkin ruokajutuissa menee ihan todella kauan aikaa, sillä kun tekee kaiken itse niin yhteen postaukseen menee helposti 3 tuntia. Ja bloggaaminen kun on periaatteessa aika yksinäistä puuhaa, niin on mahtava huomata, että blogini on tavoittanut paljon erilaisia ihmisiä. Kiitos kuuluukin teille, koska ilman teitä en olisi jaksanut tätä harrastustani jatkaa. Pieni blogini on kasvanut reilussa puolessa vuodessa ihan hurjasti ja teitä käy täällä minua moikkailemassa päivittäin vähintään 7oo. Se on minulle ihan todella tärkeä asia. Jos vain voisin niin rutistaisin teitä kaikkia!

Kiitos teille ihanille lukijoilleni sinne ruutujen taakse. Olettekin saamassa tässä lähiakoina aika kivan yllätyksen ;)

You may also like

14 Comments

 1. Olipa herttainen teksti! Itse olin ainakin tosi innoissani, kun löysin sun blogin. Tiedän, että vaatimattomampiinkin postauksiin uppoaa paljon aikaa. Itse kirjoittelen aika rennolla otteella.. en välitä, vaikka välillä ei olisi oikein mitään sanottavaakaan, mutta kun on vaan niin kiva lähetellä postauksia ihmisten ilmoille ja saada niihin kommentteja! Ymmärrän sun ilon täällä asti! :)) Itse sain myös kutsun kyseiseen tilaisuuteen, mutta en pystynyt sinne venymään. En kyllä ruokabloggaajien sekaan ehkä omasta mielestäni niin kuulukaan ;) Tosi kiva siis kuulla tätä kautta illasta! Jos en vielä ilmassut itseäni tarpeeksi selvästi niin sulla on IHANA blogi, uskomattomia kuvia ja voin vaan kuvitella miten taivaallisia nuo kaikki herkut on mitä teet! :) ps. mies hyväksynyt ahvenfileet, joten tosiaan teen joku kerta kyseistä ruokaa.. heheh.

 2. Cherry:Kiitos<3 Mulla se on vähän ehkä niin, että kun en esimerkiksi tuo arkeani juurikaan lukijoideni esille, niin niihin kuvattaviin hetkiin nähdään vaivaa. Tai yritän ainakin sillä tavalla pitää yksityisasiat yksityisasioina. Vaasa on kumminkin niin pieni paikka, niin koen liian yksityisten asioiden kertomisen aika pelotavana.Harmi ettet päässyyt mukaan! Mäkin lähdin eilen aamu kuudelta Helsinkiin ja palasin tänne Vaasaan taas tänä aamuna. Mä oon usein miettinyt, että tulisiko minun rajata blogini sisältöä jollain tavalla, mutta tällä hetkellä en koe sitä tarpeelliseksi.Kiitos <3<3 Juuri tuon kaltaisten kommenttien takia jaksan tätä blogia kirjoittaakkiin. Hyvä, että hyväksyi ;)*virtuaalirutistus*

 3. Voi että, oli varmasti ihana tilaisuus kun vielä noin nimekkäitä puhujiakin saitte kuunnella! Hauska kuva muuten Sarasta, juuri tuollaisena hänet kuvittelenkin; nauravana ja ihanan tyylikkäänä.

 4. Olipa herttainen teksti! Itse olin ainakin tosi innoissani, kun löysin sun blogin. Tiedän, että vaatimattomampiinkin postauksiin uppoaa paljon aikaa. Itse kirjoittelen aika rennolla otteella.. en välitä, vaikka välillä ei olisi oikein mitään sanottavaakaan, mutta kun on vaan niin kiva lähetellä postauksia ihmisten ilmoille ja saada niihin kommentteja! Ymmärrän sun ilon täällä asti! :)) Itse sain myös kutsun kyseiseen tilaisuuteen, mutta en pystynyt sinne venymään. En kyllä ruokabloggaajien sekaan ehkä omasta mielestäni niin kuulukaan ;) Tosi kiva siis kuulla tätä kautta illasta! Jos en vielä ilmassut itseäni tarpeeksi selvästi niin sulla on IHANA blogi, uskomattomia kuvia ja voin vaan kuvitella miten taivaallisia nuo kaikki herkut on mitä teet! :) ps. mies hyväksynyt ahvenfileet, joten tosiaan teen joku kerta kyseistä ruokaa.. heheh.

 5. Cherry:Kiitos<3 Mulla se on vähän ehkä niin, että kun en esimerkiksi tuo arkeani juurikaan lukijoideni esille, niin niihin kuvattaviin hetkiin nähdään vaivaa. Tai yritän ainakin sillä tavalla pitää yksityisasiat yksityisasioina. Vaasa on kumminkin niin pieni paikka, niin koen liian yksityisten asioiden kertomisen aika pelotavana.Harmi ettet päässyyt mukaan! Mäkin lähdin eilen aamu kuudelta Helsinkiin ja palasin tänne Vaasaan taas tänä aamuna. Mä oon usein miettinyt, että tulisiko minun rajata blogini sisältöä jollain tavalla, mutta tällä hetkellä en koe sitä tarpeelliseksi.Kiitos <3<3 Juuri tuon kaltaisten kommenttien takia jaksan tätä blogia kirjoittaakkiin. Hyvä, että hyväksyi ;)*virtuaalirutistus*

 6. Voi että, oli varmasti ihana tilaisuus kun vielä noin nimekkäitä puhujiakin saitte kuunnella! Hauska kuva muuten Sarasta, juuri tuollaisena hänet kuvittelenkin; nauravana ja ihanan tyylikkäänä.

 7. Rutistus takaisin :))Näköjään eilisten huoltotoimenpiteiden takia tämän postauksen muut kommentit ovat kadonneet :(

 8. Sori mutta haluaisin vaan tehdä pienen huomautuksen, Tuomas Meriluoto on itseasiassa Master of Wine:) Mutta kaikki kyllä varmaan tajusivat tekstistäkin,, pisti vain silmääni…Kiva blogi löysin tänne juuri ja kun ohjeet ovat englanniksikin voin yllyttää ulkomaalaisin kämppiksenikin kokkailuun!

 9. Sori mutta haluaisin vaan tehdä pienen huomautuksen, Tuomas Meriluoto on itseasiassa Master of Wine:) Mutta kaikki kyllä varmaan tajusivat tekstistäkin,, pisti vain silmääni…Kiva blogi löysin tänne juuri ja kun ohjeet ovat englanniksikin voin yllyttää ulkomaalaisin kämppiksenikin kokkailuun!

 10. Haha, joka ikinen kerta! En tiedä mikä tässä viini sanassa oikein on. Kirjoitan sen aina vine. Ranska ja italia ovat niin vahvasti muokanneet sanan kirjoitusmuotoa päässäni, että aina se menee epähuomiossa väärin :)Kiitos korjauksesta!Kiva kun löysit tänne :))

 11. Haha, joka ikinen kerta! En tiedä mikä tässä viini sanassa oikein on. Kirjoitan sen aina vine. Ranska ja italia ovat niin vahvasti muokanneet sanan kirjoitusmuotoa päässäni, että aina se menee epähuomiossa väärin :)Kiitos korjauksesta!Kiva kun löysit tänne :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*