Favorite Foundation

OMiIK9MbTTeHRA3GGOHR0Q

Tiedän, että siellä lukijakunnassani on teitä ketkä käyttävät tapaani Lancômen Teint Miracle – meikkivoidetta. Tämä kyseinen meikkivoide on monen muunkin bloggaajan suosiossa ja tiedän ainakin Charin, Natan ja Mrs.V:n käyttävän sitä. Täten ajattelin vinkata, että se on tällä hetkellä Stockmannin kantis-alessa :)

Recently Updated473

Vaikka olenkin kosmetiikan suurkuluttaja, mutta meikkivoidetta olen käyttänyt aktiivisesti vain noin vuoden verran. Suurin syy siihen on ollut, etten ole aiemmin löytänyt tuotetta, joka loisi luonnollisen lopputuloksen.

Recently Updated474

Näin vuoden Lancômen meikkivoidetta käyttäneenä, en ole kyllä vaihtamassa tuotetta mihinkään muuhun. Meikkivoide on suhteellisen kevyt ja valoa heijastavat ainesosat luovat iholle hehkua. Pidän todella neutraalista lookista, joten arkimeikkini alta saa pilkottaa pisama tai pari. Kun sitä valoa ja hehkua ei muualta saa, niin napataan sitä sitten purkista ;)

You may also like

22 Comments

 1. Itsellä sama käytössä ja voin myös suositella. Kesäisin käytän Diorin Hydra
  Lift sarjan sävyttävää päiväviodetta. Kannattaa testata, kun toivoo luonnollista lopputulosta. Kaiken lisäksi vielä heti aamutoimien jälkeen kasvot näyttävät freesiltä. Niin yksinkertaista.

  1. Heippa :)

   kiitos suosituksesta. Kesäisin minulla on ollut Estee Lauderin BB-voide ja minä kyllä pidän siitä ihan äärettömän paljon.

   Hyvää yötä :)

 2. Itsellä sama käytössä ja voin myös suositella. Kesäisin käytän Diorin Hydra Lift sarjan sävyttävää päiväviodetta. Kannattaa testata, kun toivoo luonnollista lopputulosta. Kaiken lisäksi vielä heti aamutoimien jälkeen kasvot näyttävät freesiltä. Niin yksinkertaista.

 3. Heippa :)kiitos suosituksesta. Kesäisin minulla on ollut Estee Lauderin BB-voide ja minä kyllä pidän siitä ihan äärettömän paljon. Hyvää yötä :)

 4. Tykkään kokeilla tuotteita mitä muut suosittelee. Taidan koklata tätä ens kerralla kun ostan meikkivoidetta! Nyt olen käyttäny Lorealin Lumi magic BB-voidetta kun tuntuu että naama on niin harmaa muuten. Pitää ostaa sitä CC voidetta kun saavat ne Suomen markkinoille!

  1. Hei Fiipinen :)

   Niin, suosituksien mukaan minäkin menen. Kosmetiikka on kumminkin aika kallista, niin jos tuotteita ostaa sokkona, niin euroja palaa helposti ihan turhaan. Hmm.en ole kokeillut tuota, mutta varmaan pitäisi ;)

 5. Tykkään kokeilla tuotteita mitä muut suosittelee. Taidan koklata tätä ens kerralla kun ostan meikkivoidetta! Nyt olen käyttäny Lorealin Lumi magic BB-voidetta kun tuntuu että naama on niin harmaa muuten. Pitää ostaa sitä CC voidetta kun saavat ne Suomen markkinoille!

 6. Jag har också haft problem med att hitta en perfekt foundation och har upplevt att inga passat min hy. Idag kilade jag dock in i Stocka för att prova Lancomes foundation som du rekommenderade. Nu har jag just lagt på av den och jag är kär!
  De är alldeles underbar, huden får en så vacker finnish, fastän krämen är ganska lätt. Tack för tipset, den här kommer hädanefter alltid att finnas i sminkpåsen :)

  1. Hej Linn,

   Jag tycker det är jätte vanligt problem och är jätte glad att jag kunde hjälp dig. Jag tycker att Lancome foundation är en perfekt foundation för kvinnor som tycker om naturlig look :)

 7. Jag har också haft problem med att hitta en perfekt foundation och har upplevt att inga passat min hy. Idag kilade jag dock in i Stocka för att prova Lancomes foundation som du rekommenderade. Nu har jag just lagt på av den och jag är kär!De är alldeles underbar, huden får en så vacker finnish, fastän krämen är ganska lätt. Tack för tipset, den här kommer hädanefter alltid att finnas i sminkpåsen :)

 8. Hej Linn,Jag tycker det är jätte vanligt problem och är jätte glad att jag kunde hjälp dig. Jag tycker att Lancome foundation är en perfekt foundation för kvinnor som tycker om naturlig look :)

 9. Hei Fiipinen :)Niin, suosituksien mukaan minäkin menen. Kosmetiikka on kumminkin aika kallista, niin jos tuotteita ostaa sokkona, niin euroja palaa helposti ihan turhaan. Hmm.en ole kokeillut tuota, mutta varmaan pitäisi ;)

  1. Hei Sanna :)

   En ole Bare Mineralseja kokeillut muuten kuin luomivärin muodossa. On kyllä pitänyt, mutta ei ole tullut testattua.

   Kiitos linkistä, kävin jo katsomassa :)

   Olin ihan superonnellinen, että vaikka oletkin juuri aloittanut bloggaamisen, mutta silti olit niin hienosti linkannut Pinterestistä nappaamiisi kuviin alkuperäiset lähteet. Olen tällainen pienoinen kuvapoliisi ja kiinnitän näihin asioihin ihan hurjasti huomiota. Kiitos Sanna :)

 10. Moikka! Tuo on minustakin yksi parhaimmista meikkivoiteista! Myös Bare Mineralsin tuotteet ovat hyviä. Olen aloitteleva bloggaaja, käy kurkkaamassa jos sisustusjutut kiinnostaa. :)http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/

 11. Hei Sanna :)En ole Bare Mineralseja kokeillut muuten kuin luomivärin muodossa. On kyllä pitänyt, mutta ei ole tullut testattua.Kiitos linkistä, kävin jo katsomassa :)Olin ihan superonnellinen, että vaikka oletkin juuri aloittanut bloggaamisen, mutta silti olit niin hienosti linkannut Pinterestistä nappaamiisi kuviin alkuperäiset lähteet. Olen tällainen pienoinen kuvapoliisi ja kiinnitän näihin asioihin ihan hurjasti huomiota. Kiitos Sanna :)

 12. Tulipa hyvään saumaan suositus! Ajattelin tehdä häämeikin itse ja säästää ne rahat vaikka kasvohoitoon, mutta olen hieman miettinyt, saanko tehtyä pohjustuksesta kunnollista. Olen käyttänyt edullista L’Orealin True matchia, joka on kyllä hyvä, mutta haluaisin kokeilla jotain muuta vaihtelun vuoksi. Täytyypä hakea näyte Lancomen meikkivoiteesta ja kokeilla :)

 13. Tulipa hyvään saumaan suositus! Ajattelin tehdä häämeikin itse ja säästää ne rahat vaikka kasvohoitoon, mutta olen hieman miettinyt, saanko tehtyä pohjustuksesta kunnollista. Olen käyttänyt edullista L’Orealin True matchia, joka on kyllä hyvä, mutta haluaisin kokeilla jotain muuta vaihtelun vuoksi. Täytyypä hakea näyte Lancomen meikkivoiteesta ja kokeilla :)

 14. Heippa! Itsekin vannon kyseisen meikkivoiteen nimeen :) Tykkään siitä, että se jättää kasvot luonnollisen näköisiksi ja hehkuviksi. Nyt on tuo ihana meikkivoide pahasti lopussa eli jostain pitäisi sitä käydä äkkiä hakemassa. En ole juuri nyt Suomessa, joten olisi kiva tietää paljon se maksaa Stockan kuukauden kantistuotteena? Toinen vaihtoehto on napata se mukaan lentokentän tax freesta, joten pohdiskelen mistä sitä saisi ihoani kaunistamaan kaikkein edullisimmin ;)

 15. Heippa! Itsekin vannon kyseisen meikkivoiteen nimeen :) Tykkään siitä, että se jättää kasvot luonnollisen näköisiksi ja hehkuviksi. Nyt on tuo ihana meikkivoide pahasti lopussa eli jostain pitäisi sitä käydä äkkiä hakemassa. En ole juuri nyt Suomessa, joten olisi kiva tietää paljon se maksaa Stockan kuukauden kantistuotteena? Toinen vaihtoehto on napata se mukaan lentokentän tax freesta, joten pohdiskelen mistä sitä saisi ihoani kaunistamaan kaikkein edullisimmin ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*