Favorite brunch place in Paris

is Rachel’s

Moni aina kyselee, että mikä olisi Pariisissa brunssi-tai aamiaispaikoista se parhain. Harvemmin tulee brunssipaikoista kirjoiteltua, sillä ne ovat yleensä ihan tavallisia aamiaisia, eikä täällä ole totuttu seisovanpöydän kaltaisiin brunsseihin mitä suomessa. Kaikki tilataan listalta ja sen takia ne herkkukuvat notkuvista pöydistä ovat jääneet uupumaan.

Olin lukenut muutaman kerran paikasta nimeltä Rachel’s. Olin myös pariinkin otteeseen kävellyt kahvilan ohi Maraisin jo vakioksi tulleelle sunnuntaikierroksella. Ikinä en tosin ollut mennyt sisälle, sillä kahvilan ulkopuolella on aina jono. Jono ei tosin ole Pariisissa mikään poikkeus, sillä täällä jonotetaan joka paikkaan.

Viime sunnuntaina emme kävelleet vain kahvilan ohi, vaan jäimme jonon jatkoksi. Puolen tunnin jonotuksen jälkeen saimme onneksi pöydän ja silmänruoan lisäksi myös ihan oikeita herkkupaloja. Annokset olivat valtavia joten en sunnuntaina syönyt muuta kuin Rachelin brunssilautasen ja jaetun kakkupalan.

Pariisin on vallannut amerikkalainen ruokakulttuuri ja trendiravintolat notkuvat perinteistä purilaisista ja piiraista. Näin on myös Rachelissä. Rachelin listalta ei tosin löydy hampurilaisia mutta kaikkea muuta hyvinkin jenkkiläistä; blue plate specials, bageleita ja red velvet –kakkua. On jopa hieman hämmentävää nähdä jonoja joka ilta dinereiden ja hampurilaisravintoloiden edessä. Kerron teille näistä trendiravintoloista myöhemmin myös lisää, sillä niitä on tässä ihan kotinurkilla parikin kappaletta.

Rachel’s sijaitsee Maraisissa ja uskon monen Pariisiin matkaavaan tällä hetkellä juurikin kolmanteen kaupunginosaan. Kaupunginosa koostuu pienistä putiikeista ja hurmaavista ravintoloista. Marais oli ennen tunnettu juutalaiskortteli, joten sieltä löytyy myös vanhoja perinteisiä juutalaisravintoloita trendiravintoloiden lisäksi. Jos shoppailla haluaa, tarjoaa Marais siihen oivan mahdollisuuden suurten kauppakeskusten sijasta.

Eli kun etsitte Maraisista kauppojen lisäksi myös sievää syötävää, niin käykää Rachel’s:ssa lounaalla tai kakkupalalla :)

…….

Many of you have asked for good brunch places in Paris. The brunches are not buffets, they are normally chosen from a menu. Therefore, I decided to give a sneak peak into one of the nicest breakfast places in Paris.

Are you familiar about the lovely neighborhood in Paris called Marais? It’s one of the trendiest places in Paris, and I usually go there every Sunday. I browse through the little boutiques, taste gelatos and get inspired about the colorful life of the old Jewish quarter.

Like I mentioned, I go into Marais once a week. A couple of times I have walked by one café called Rachel’s. There has always been a huge line so I never went in to sample their tasty salads and sweet sweetcakes. Last Sunday I did something different and stayed in line to have a brunch at this American-style café.

See the pics, the brunch was superb. My ‘blue plate special’ was excellent, talking about my red velvet cake. I highly recommend you to go into Rachel’s while you are in Marais. If not for Sunday brunch, but at least for a coffee and cake. Say hi to this incredible woman from Ohio who is well known in Paris for her delicious cakes.

.

You may also like

5 Comments

 1. Ihanaa, että tekin pääsitte testaamaan Rachelin! :) Oli tosi kiva nähdä teitä ja kakut oli taas niin herkkuja! <3

  Nähdään pian kaunis!

  Maija

 2. Eikö ole omituinen juttu? Nämä kaikkea kaunista ja kulinaristista palvovat ovat siirtyneet hampurilaisten pariin? Olen kerran käynyt yhdessä hampurilaispaikassa (siitä myöhemmin lisää), mutta yleensä syön täällä thai tai italialaisen keittiön juttuja. Ranskalainen bistroruoka kun ei ole ihan se minun juttu. Eikä varsinkaan joka päivä.

   

  Ah tiedän paikan! Joo sinne ei kannata Sunnuntaisin edes yrittää. Olen kerran käynt siellä, jos siis puhumme #vihreän oven falafeleista”. Chez Marianne on myös hyvä ruokapaikka :)

 3. Kivoja nämä jutut Pariisista!

  (Oikeammin pitäisi kai sanoa familiar with, ei about, ja tuo going into Marais kuulostaa myös oudolta… mutta Marais on ihana, se on pääasia!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*