Estée Lauderin BB-voide arvonta

 

Aasiasta lähtöisin olevan BB-buumin vallitessa olen toivonut, että nämä ihmevoiteet löytäisivät tiensä myös selektiivisen kosmetiikan puolelle. Ruotsin matkallani kysyin myyjältä, että onko Estée Lauder lanseeraamassa DayWear-voiteen rinnalle BB-voidetta, mutta silloin siitä ei ollut vielä tietoa. Onneksi minun ei kumminkaan tarvinnut odotella kovinkaan kauaa ;)

Estée Lauderin maahantuojalla pidettiin ryppyvoide-postauksestani, joten sain arpoa lukijoideni kesken muutaman BB-voiteen. Sävyjä voiteissa on kaksi; light ja medium, mutta pyysin teille sävyn light, sillä se taittuu näin talvella meidän suomalaisten ihon sävyyn paremmin. Itselleni halusin medium-sävyn, sillä olen ruskettunut jo nyt näissä keväisissä säissä ihan huomaamatta, niin tummempi sävy on minulle parempi.

Olen käyttänyt voidetta viikon verran ja olen tykännyt siitä ihan todella paljon. Voide imeytyy ihooni todella hyvin eikä jätä ihoon ikäviä raitoja. Voide on öljytön ja sitä voi hyvin käyttää myös meikin pohjustusvoiteena. Voide tasoittaa omaa ihon väriä tosi hyvin ja kesällä tämä voide tulee korvaamaan meikkivoiteeni. Viime kesänä käytin päivittäin meikkivoiteen sijasta Estée Lauderin DayWear-voidetta, mutta tänä vuonna BB-voide vie kyllä meikkivoiteen paikan. Minulle on todella tärkeää, että päivittäisessä kasvovoiteessani on hyvä aurinkosuoja ja tämä on otettu  BB-voiteessa hyvin huomioon, sillä voiteen suojakerroin on 35.

Sain arvottavakseni kaksi voidetta ja arvontaan voitte osallistumalla kertomalla minulle ihonhoitorutiineistanne. Olisi myös kiva kuulla, että minkä ikäisiä te olette. Arvonta päättyy ke. 28.3 klo:20 :)

You may also like

418 Comments

 1. Olen saman ikäinen kuin sinä ja myös huolissani ryppyjen hyökkäyksestä! Käytän tällä hetkellä Garnierin BB-voidetta mutta olen myös kaivannut hiukan laadukkaampaa tuotetta. Ihonhoidossa luotan perus puhdistus-kosteutus-linjaan hyvillä tuotteilla ja noin kerran viikossa kuorin ihoni ja käytän kosteuttavaa naamiota. Yhtä tärkeää on kuitenkin sisäinen hoito ja syön paljon hedelmiä ja uusin juttuni on kaksi parapähkinää päivässä. Ne sisältävät paljon seleeniä, joka on tehokas antioksidantti ja ihon rakennusaine. Kahta enempää parapähkinöitä ei kuitenkaan suositella sillä liiasta seleenistä voi tulla jopa myrkytys.

 2. Olen saman ikäinen kuin sinä ja myös huolissani ryppyjen hyökkäyksestä! Käytän tällä hetkellä Garnierin BB-voidetta mutta olen myös kaivannut hiukan laadukkaampaa tuotetta. Ihonhoidossa luotan perus puhdistus-kosteutus-linjaan hyvillä tuotteilla ja noin kerran viikossa kuorin ihoni ja käytän kosteuttavaa naamiota. Yhtä tärkeää on kuitenkin sisäinen hoito ja syön paljon hedelmiä ja uusin juttuni on kaksi parapähkinää päivässä. Ne sisältävät paljon seleeniä, joka on tehokas antioksidantti ja ihon rakennusaine. Kahta enempää parapähkinöitä ei kuitenkaan suositella sillä liiasta seleenistä voi tulla jopa myrkytys.

 3. Aamuin illoin kasvojen pesu vedellä. Meikit poistan yleensä oma tekemillä öljylapuilla (oliiviöljyä + vanulappu) En tykkää ollenkaan kemiallisista meikinpoisto aineista. Ainakin omat meikit on hyvin lähteneet öljylapuilla.
  Kerta viikkoon ihon kuoriminen ja saunassa käynti. Hyvää tulee. :) Vuosimallia 1989.

 4. Aamuin illoin kasvojen pesu vedellä. Meikit poistan yleensä oma tekemillä öljylapuilla (oliiviöljyä + vanulappu) En tykkää ollenkaan kemiallisista meikinpoisto aineista. Ainakin omat meikit on hyvin lähteneet öljylapuilla.Kerta viikkoon ihon kuoriminen ja saunassa käynti. Hyvää tulee. :) Vuosimallia 1989.

 5. Ihonhoitorutiineihini kuuluu kuorinta ja naamio kerran viikossa. Yksi mistä en koskaan missään tilanteessa lipsu on, että menisin meikit kasvoissa nukkumaan! Illalla puhdistan kasvot perusteellisesti puhdistusmaidolla ja kesäisin vaahdolla. Viimeistelen puhdistuksen aina kasvovedellä. Lempparini on Dr. Hauschka. Yöllä en käytä kosteusvoidetta/yövoidetta, koska haluan, että iho “lepää”. Päivävoiteena käytän kesäisin sävyttävää päivoidetta, suosikkeihin lukeutuu Shiseido. Talvisin Dr. Hauschkan ruusuvoidetta ei voita mikään! Ihonhoidossa olen vanhemmiten huomannut, että less is more. Vaikka kosmetiikan myyjät meille muuta yrittävät väittää… ;) Ikää on kohta 35 vuotta.

 6. Ihonhoitorutiineihini kuuluu kuorinta ja naamio kerran viikossa. Yksi mistä en koskaan missään tilanteessa lipsu on, että menisin meikit kasvoissa nukkumaan! Illalla puhdistan kasvot perusteellisesti puhdistusmaidolla ja kesäisin vaahdolla. Viimeistelen puhdistuksen aina kasvovedellä. Lempparini on Dr. Hauschka. Yöllä en käytä kosteusvoidetta/yövoidetta, koska haluan, että iho “lepää”. Päivävoiteena käytän kesäisin sävyttävää päivoidetta, suosikkeihin lukeutuu Shiseido. Talvisin Dr. Hauschkan ruusuvoidetta ei voita mikään! Ihonhoidossa olen vanhemmiten huomannut, että less is more. Vaikka kosmetiikan myyjät meille muuta yrittävät väittää… ;) Ikää on kohta 35 vuotta.

 7. Ihoni on herkkä, joten vältän sen turhaa pesemistä. Jos vain mahdollista, en pese sitä aamulla ollenkaan, vaan pelkästään illalla miedoilla aineilla. Vesi saa ihoni punertamaan.

  Viime aikoina olen alkanut käyttämään silmänympärysvoidetta, ainakin silloin kuin muistan. Olen 29v :)

 8. Ihoni on herkkä, joten vältän sen turhaa pesemistä. Jos vain mahdollista, en pese sitä aamulla ollenkaan, vaan pelkästään illalla miedoilla aineilla. Vesi saa ihoni punertamaan.Viime aikoina olen alkanut käyttämään silmänympärysvoidetta, ainakin silloin kuin muistan. Olen 29v :)

 9. Olen 32-vuotias. Aamuisin yleensä pyyhin kasvoni kasvovedellä ja levitän kosteusvoiteen (joskus käytän voiteen alla seerumia) ja silmänympärysvoiteen. Iltaisin pesen kasvoni ihan vaan SebaMedillä, mielestäni se on kaikkein paras kasvojenpuhdistusaine! Yritän pitää ainakin yhden meikittömän päivän viikossa, että iho saa olla välillä ihan rauhassa. :)

 10. Olen 32-vuotias. Aamuisin yleensä pyyhin kasvoni kasvovedellä ja levitän kosteusvoiteen (joskus käytän voiteen alla seerumia) ja silmänympärysvoiteen. Iltaisin pesen kasvoni ihan vaan SebaMedillä, mielestäni se on kaikkein paras kasvojenpuhdistusaine! Yritän pitää ainakin yhden meikittömän päivän viikossa, että iho saa olla välillä ihan rauhassa. :)

 11. Minulla on aina ollut melko epätasainen iho, mutta nykyään olen saanut sen omasta mielestäni melko hyvään kuntoon. Olen huomannut, että liikunta etenkin ulkona, meikkien vähäinen käyttö ja ihon päivittäinen puhdistus toimii ainakin minun ihonhoitorutiineina parhaiten. Vihaan paksuja meikkikerroksia ja täytyy sanoa, että iho kyllä kiittää!

  Ja olen 21-vuotta :)

 12. Minulla on aina ollut melko epätasainen iho, mutta nykyään olen saanut sen omasta mielestäni melko hyvään kuntoon. Olen huomannut, että liikunta etenkin ulkona, meikkien vähäinen käyttö ja ihon päivittäinen puhdistus toimii ainakin minun ihonhoitorutiineina parhaiten. Vihaan paksuja meikkikerroksia ja täytyy sanoa, että iho kyllä kiittää!Ja olen 21-vuotta :)

 13. Ihonhoitoni tärkeimmät asiat ovat puhdistus(puhdistusöljy), hyvä ja kosteuttava päivä- ja yövoide (tällä hetkellä lumenen 5min ja Vichy) ja luonnolliset meikit (mineraalimeikit). Lisänä kuorintaa, naamioita ja seerumia selloin tällöin.
  nimimerkki, 29 vuotias

 14. Ihonhoitoni tärkeimmät asiat ovat puhdistus(puhdistusöljy), hyvä ja kosteuttava päivä- ja yövoide (tällä hetkellä lumenen 5min ja Vichy) ja luonnolliset meikit (mineraalimeikit). Lisänä kuorintaa, naamioita ja seerumia selloin tällöin. nimimerkki, 29 vuotias

 15. Minun ihonhoitorutiinini ovat hyvin pienimuotoiset. Paljastan ensin, että meikkaan vain muutamia kertoja vuodessa (tämä ei siis tarkoita sitä, ettenkö tykkäisi näyttää huolitellulta). Eli yleensä pesen kasvoni puhdistusmaidolla suihkun yhteydessä (n. joka toinen päivä) ja kerran viikossa kuorin. Suihkun jälkeen käytän Vichyn silmänympärysvoidetta ja Natu Viven yövoidetta. Siinä lyhykäisyydessään. Tykkäisin kokeilla Estee Lauderin BB-voidetta, koska haluaisin näyttää huolitellummalta, mutta en pidä peittävästä meikkivoiteesta, joten tästä olisi varmasti täsmätuote minulle :)

 16. Minun ihonhoitorutiinini ovat hyvin pienimuotoiset. Paljastan ensin, että meikkaan vain muutamia kertoja vuodessa (tämä ei siis tarkoita sitä, ettenkö tykkäisi näyttää huolitellulta). Eli yleensä pesen kasvoni puhdistusmaidolla suihkun yhteydessä (n. joka toinen päivä) ja kerran viikossa kuorin. Suihkun jälkeen käytän Vichyn silmänympärysvoidetta ja Natu Viven yövoidetta. Siinä lyhykäisyydessään. Tykkäisin kokeilla Estee Lauderin BB-voidetta, koska haluaisin näyttää huolitellummalta, mutta en pidä peittävästä meikkivoiteesta, joten tästä olisi varmasti täsmätuote minulle :)

 17. Olisipa mahtavaa voittaa tuo bb-voide! Tällähetkellä päivittäisessä käytössä on jo Garnierin bb-voide mutta harmikseni sävy ei ole aivan oikea eikä oikeaa sävyä ole saatavilla. Muuten olen rakastunut tuon bb-voiteen ominaisuuksiin ja se on syrjäyttänyt meikkivoiteeni miltei kokonaan. Bb:n kanssa tietenkin puhdistan kasvojani Avenen kasvojen pudistus aineella ja kasvorasvana toimii Eucerinin aquaporin kasvorasva joka toimii hienosti myös meikin alla jos meikata päätän(hillityt ripsen pidennykset ovat huomattavasti helpottaneet meikkirutiineja!). Finnien päälle sipaisen ihanaa Cleanancen kaksipäistä finnikynää ja yleismiehenä toimii Elivon hoitovoide. Huulirasva on aina pakko olla mukana ja nyt huulirasvana toimii vähän huulikiiltomainen Luisvidmerin huulirasva. Ainiin ja ikää on 22- vuotta (:

 18. Olisipa mahtavaa voittaa tuo bb-voide! Tällähetkellä päivittäisessä käytössä on jo Garnierin bb-voide mutta harmikseni sävy ei ole aivan oikea eikä oikeaa sävyä ole saatavilla. Muuten olen rakastunut tuon bb-voiteen ominaisuuksiin ja se on syrjäyttänyt meikkivoiteeni miltei kokonaan. Bb:n kanssa tietenkin puhdistan kasvojani Avenen kasvojen pudistus aineella ja kasvorasvana toimii Eucerinin aquaporin kasvorasva joka toimii hienosti myös meikin alla jos meikata päätän(hillityt ripsen pidennykset ovat huomattavasti helpottaneet meikkirutiineja!). Finnien päälle sipaisen ihanaa Cleanancen kaksipäistä finnikynää ja yleismiehenä toimii Elivon hoitovoide. Huulirasva on aina pakko olla mukana ja nyt huulirasvana toimii vähän huulikiiltomainen Luisvidmerin huulirasva. Ainiin ja ikää on 22- vuotta (:

 19. Ihonhoitooni kuuluu aamuisin puhdistusmaito, huuhtelu vedellä + kasvovesi ja kosteusvoide. Viimeisen kuukauden ajan olen käyttänyt tässä päällä garnierin BB-voidetta, johon olen kyllä ollut tyytyväinen. Mielellään testaisin mös Estee Lauderin vastaavaa! BB-voide toimii mulla yksinään meikkipohjana. Iltaisi käytän puhdistusgeeliä, koska tuntuu, että sillä saa paremmin kaikki meikit pois. Ja päälle taas kosteusvoide (jotka mulla on exuviance-sarjaa, tosi hyviä!). Kuorintaan pari kertaa viikossa mulla on käytössä Clarinsin kuoriva kasvovesi. Se on mukavan helppo käyttää ja hellävarainen myös herkälle iholle, koska ei sisällä hankaavia rakeita vaan toimii hedelmähapolla.

 20. Ihonhoitooni kuuluu aamuisin puhdistusmaito, huuhtelu vedellä + kasvovesi ja kosteusvoide. Viimeisen kuukauden ajan olen käyttänyt tässä päällä garnierin BB-voidetta, johon olen kyllä ollut tyytyväinen. Mielellään testaisin mös Estee Lauderin vastaavaa! BB-voide toimii mulla yksinään meikkipohjana. Iltaisi käytän puhdistusgeeliä, koska tuntuu, että sillä saa paremmin kaikki meikit pois. Ja päälle taas kosteusvoide (jotka mulla on exuviance-sarjaa, tosi hyviä!). Kuorintaan pari kertaa viikossa mulla on käytössä Clarinsin kuoriva kasvovesi. Se on mukavan helppo käyttää ja hellävarainen myös herkälle iholle, koska ei sisällä hankaavia rakeita vaan toimii hedelmähapolla.

 21. Olen 22-vuotias ja ihoni on kuivuutensa vuoksi hyvin vaativa. Puhdistan kasvot päivittäin ja käytän hyvin kosteuttavia voiteita ja naamioita :). Ikävä kyllä en silti ole välttynyt kuivuuden jättämiltä jäljiltä otsalla ;) …
  Tähän mennessä vain yksi merkki on pystynyt pelastamaan kuivat kasvoni ja se on Clarins.
  Ehkäpä Estée Lauderin BB-voiteen myötä voisin kokeilla myös heidän kuivan ihon pelastajia :P

 22. Olen 22-vuotias ja ihoni on kuivuutensa vuoksi hyvin vaativa. Puhdistan kasvot päivittäin ja käytän hyvin kosteuttavia voiteita ja naamioita :). Ikävä kyllä en silti ole välttynyt kuivuuden jättämiltä jäljiltä otsalla ;) …Tähän mennessä vain yksi merkki on pystynyt pelastamaan kuivat kasvoni ja se on Clarins. Ehkäpä Estée Lauderin BB-voiteen myötä voisin kokeilla myös heidän kuivan ihon pelastajia :P

 23. Ihonhoitoni on kausittaista. Puhdistan kasvmaidolla ja kasvovedellä, ehkä pari kolme kertaa kuussa(nyt nolottaa, kun lukee tuon, mutta niin totta). Ihoa kuorin vielä harvemmin. Käytän päivittäin eau de golognea, jolla putsaan aamulla kasvot ennen rasvausta. Säännöllisesti en käytä suojakertoimia rasvoissa, vaikka tiedän sen olevan tärkeä. Ihoni on moitteeton ja saankin usein kommentteja siitä, ja ihmettelyjä miten sen teen. Hyvät geenit varmaankin? Käytän sävyttäviä kasvovoiteita myös epäsäännöllisen säännöllisesti. Ikää minulla on 45-vuotta.

 24. Ihonhoitoni on kausittaista. Puhdistan kasvmaidolla ja kasvovedellä, ehkä pari kolme kertaa kuussa(nyt nolottaa, kun lukee tuon, mutta niin totta). Ihoa kuorin vielä harvemmin. Käytän päivittäin eau de golognea, jolla putsaan aamulla kasvot ennen rasvausta. Säännöllisesti en käytä suojakertoimia rasvoissa, vaikka tiedän sen olevan tärkeä. Ihoni on moitteeton ja saankin usein kommentteja siitä, ja ihmettelyjä miten sen teen. Hyvät geenit varmaankin? Käytän sävyttäviä kasvovoiteita myös epäsäännöllisen säännöllisesti. Ikää minulla on 45-vuotta.

 25. täytyy tunnustaa, että olen hävyttömän laiska puunaamaan itseäni, siksi erilaiset sävyttävät päivävoiteet ja kasvoveden ja puhdistusaineen yhdistävä weledan 2 in 1 ovat olleet kovassa käytössä. suosin ennenkaikkea luonnollista lookia ja luonnollisia tuotteita =) ikää on 23.

 26. täytyy tunnustaa, että olen hävyttömän laiska puunaamaan itseäni, siksi erilaiset sävyttävät päivävoiteet ja kasvoveden ja puhdistusaineen yhdistävä weledan 2 in 1 ovat olleet kovassa käytössä. suosin ennenkaikkea luonnollista lookia ja luonnollisia tuotteita =) ikää on 23.

 27. Itse uskon ihon kuorintaan ja riittävään kosteutukseen. Pyrin myös olemaan ilman meikkiä mahdollisimman paljon. :)

 28. Itse uskon ihon kuorintaan ja riittävään kosteutukseen. Pyrin myös olemaan ilman meikkiä mahdollisimman paljon. :)

 29. Taistelen päivittäin ihon sävyerojen tasoittamisen kanssa, koska nuoruusiän akne on jättänyt paljon punertavia arpia kasvoihini. Olisikohan nyt aika tutustua siihen, miten BB -voide auttaisi asiaa :) Ikää 22.

 30. Taistelen päivittäin ihon sävyerojen tasoittamisen kanssa, koska nuoruusiän akne on jättänyt paljon punertavia arpia kasvoihini. Olisikohan nyt aika tutustua siihen, miten BB -voide auttaisi asiaa :) Ikää 22.

 31. Mainoksen uhrina päädyin ostamaan Garnierin BB:n ja täytyy sanoa, etten varsinaisesti hullaantunut… Rohkeasti kuitenkin kokeilen uusia juttuja, ja joskus niiden suhteen onnistaakin sitten vähän paremmin! :) Joten josko tämä olisi minulle “se oikea”..?

  Ihonhoitorutiinini ovat melko simppelit. Olen tuskaillut ihoni kanssa koko aikuisikäni (ikä lähempänä kolmea- kuin kahtakymppiä). Iltaisin pesu, kasvovesi, voide ja nykyään myös silmänympäryksille omansa. Kuorintaa kerran-pari viikossa, samoin naamio. Kuiville länteille tehospotit perusvoidetta. Onneksi pakkaset ovat loppuneet, niin myös kuivat läntit sitä myötä vähentyneet.

  Aamuisin yleensä vain kasvovedellä pyyhkäisy ja sitten meikin pohjustus ja maltillinen meikki. Koska olen näppyihin taipuvainen atoopikko (jeah, hieno yhdistelmä!) ja vielä ihan valkonaamakin, on aurinkosuojaus pakkomielteeni. Rutiineihin haluaisin kuuluvan myös säännölliset kosmetologivierailut. Talous ei anna periksi sitä kuitenkaan tässä vaiheessa. Ehkä joskus…Nykyisellään käyn kasvohoidossa ehkä kerran-kaksi vuodessa. Valitettavasti kasvojeni ihosta näen kuukautiskiertoni vaiheet. Siitä en tykkää. Muuten tullaan toimeen ihan kivasti.:)

  1. Mulla on siitä Garnierin voiteesta vähän samat fiilikset. En myöskään pidä Lumenen tai Chanelin sävyttävistä päivävoiteista. Lumene sai silmäni vetistelemään ja Chanel tekee ihosta likaisen näköisen.

   Mulla on vähän samantyyppinen iho mitä kuvailet, pms näkyy ja talvisin iho on todella atooppisen kuiva.

 32. Mainoksen uhrina päädyin ostamaan Garnierin BB:n ja täytyy sanoa, etten varsinaisesti hullaantunut… Rohkeasti kuitenkin kokeilen uusia juttuja, ja joskus niiden suhteen onnistaakin sitten vähän paremmin! :) Joten josko tämä olisi minulle “se oikea”..?Ihonhoitorutiinini ovat melko simppelit. Olen tuskaillut ihoni kanssa koko aikuisikäni (ikä lähempänä kolmea- kuin kahtakymppiä). Iltaisin pesu, kasvovesi, voide ja nykyään myös silmänympäryksille omansa. Kuorintaa kerran-pari viikossa, samoin naamio. Kuiville länteille tehospotit perusvoidetta. Onneksi pakkaset ovat loppuneet, niin myös kuivat läntit sitä myötä vähentyneet.Aamuisin yleensä vain kasvovedellä pyyhkäisy ja sitten meikin pohjustus ja maltillinen meikki. Koska olen näppyihin taipuvainen atoopikko (jeah, hieno yhdistelmä!) ja vielä ihan valkonaamakin, on aurinkosuojaus pakkomielteeni. Rutiineihin haluaisin kuuluvan myös säännölliset kosmetologivierailut. Talous ei anna periksi sitä kuitenkaan tässä vaiheessa. Ehkä joskus…Nykyisellään käyn kasvohoidossa ehkä kerran-kaksi vuodessa. Valitettavasti kasvojeni ihosta näen kuukautiskiertoni vaiheet. Siitä en tykkää. Muuten tullaan toimeen ihan kivasti.:)

 33. pesen kasvoni aamuisin ja iltaisin l’orealin puhdistusgeelillä. sillä lähtee meikit ja muut hyvin pois. illalla laitan yövoidetta (no7/yr) tai clarinsin kasvoille tarkoitettua itseruskettavaa. Aamulla laitan mineraalimeikkovoiteen alla kosteusvoidetta (tällä hetkellä no7) ja garnierin bb-voidetta. kuorin ihoni tai laitan naamion kun muistan. olen sopivan ikäinen.

 34. pesen kasvoni aamuisin ja iltaisin l’orealin puhdistusgeelillä. sillä lähtee meikit ja muut hyvin pois. illalla laitan yövoidetta (no7/yr) tai clarinsin kasvoille tarkoitettua itseruskettavaa. Aamulla laitan mineraalimeikkovoiteen alla kosteusvoidetta (tällä hetkellä no7) ja garnierin bb-voidetta. kuorin ihoni tai laitan naamion kun muistan. olen sopivan ikäinen.

 35. Pesen kasvoni aamuin illoin, aamulla usein pelkällä vedellä tosin, illalla sitten puhdistaineella jotta saa meikit pois. Kosteusvoidetta nassuun myöskin tottakai aamuin illoin. Pyrin kuorimaan ja laittamaan naamion naamaan 1-2 viikossa. Kokeilussa on ollut minullakin myös tuo Garnierin BB voide ja toimii hyvin mutta siinä on ilmeisesti jokin aine mikä ei iholleni sovi kun reagoi ikävästi käytön jälkeen, ehkäpä tämä olisi parempi vaihtoehto minulle. Ja ikää on 24.

  En ole tainut muuten aikasemmin kommentoidakaan blogiisi, aloitin tuossa pari kuukautta sitten lukemisen ja tykkään kovasti, varsinkin kuvia täällä aina ihailen! :)

 36. Pesen kasvoni aamuin illoin, aamulla usein pelkällä vedellä tosin, illalla sitten puhdistaineella jotta saa meikit pois. Kosteusvoidetta nassuun myöskin tottakai aamuin illoin. Pyrin kuorimaan ja laittamaan naamion naamaan 1-2 viikossa. Kokeilussa on ollut minullakin myös tuo Garnierin BB voide ja toimii hyvin mutta siinä on ilmeisesti jokin aine mikä ei iholleni sovi kun reagoi ikävästi käytön jälkeen, ehkäpä tämä olisi parempi vaihtoehto minulle. Ja ikää on 24.En ole tainut muuten aikasemmin kommentoidakaan blogiisi, aloitin tuossa pari kuukautta sitten lukemisen ja tykkään kovasti, varsinkin kuvia täällä aina ihailen! :)

 37. Aamuin/illoin käytän puhdistusmaitoa ja kasvovettä, päivisin kevyttä kosteusvoidetta ja yöksi en välttämättä laita rasvaa lainkaan…Tästä syystä suosikkini on pitkään ollut Dr. Hauschka :) Tällä hetkellä olen “kohtuullisen” innoissani Dr Hauschkan savinaamiosta, siis siitä, johon lisätään vain tipa vettä …erittäin riittoisa “hauskaksi” ja käytän sitä pari kertaa kuukaudessa. Kuorintaa yritän ohuen cuperoottisen ihoni vuoksi vältellä. Pidän kovasti myös Weledan Wild Rose -sarjasta, vaikka pullot ovat usein lasia ja epäkäytännöllisen painavia …Estee Lauderin Day Wear -sävyttävä päivävoide on myös yksi kesä suosikeistani, samoin Chanelin vaahtoava putsari on todella riittoisa/tehokas. Olen 34-vuotias :)

 38. Aamuin/illoin käytän puhdistusmaitoa ja kasvovettä, päivisin kevyttä kosteusvoidetta ja yöksi en välttämättä laita rasvaa lainkaan…Tästä syystä suosikkini on pitkään ollut Dr. Hauschka :) Tällä hetkellä olen “kohtuullisen” innoissani Dr Hauschkan savinaamiosta, siis siitä, johon lisätään vain tipa vettä …erittäin riittoisa “hauskaksi” ja käytän sitä pari kertaa kuukaudessa. Kuorintaa yritän ohuen cuperoottisen ihoni vuoksi vältellä. Pidän kovasti myös Weledan Wild Rose -sarjasta, vaikka pullot ovat usein lasia ja epäkäytännöllisen painavia …Estee Lauderin Day Wear -sävyttävä päivävoide on myös yksi kesä suosikeistani, samoin Chanelin vaahtoava putsari on todella riittoisa/tehokas. Olen 34-vuotias :)

 39. Yritän pitää kiinni rutiineista: pesu aamuin-illoin, kosteutus, kuorinta pari kertaa viikossa, naamio saunan yhteydessä. Noin vuosi sitten löysin Dermalogican öljypesun (pre-cleanse) ja sen käytön aloittamisen jälkeen ihoni kunto on noussut merkittävästi. Tärkeimpänä pitädn rutiineja, vaikka ne ovatkin aina se tylsin osa. Ikäni on 31.

 40. Yritän pitää kiinni rutiineista: pesu aamuin-illoin, kosteutus, kuorinta pari kertaa viikossa, naamio saunan yhteydessä. Noin vuosi sitten löysin Dermalogican öljypesun (pre-cleanse) ja sen käytön aloittamisen jälkeen ihoni kunto on noussut merkittävästi. Tärkeimpänä pitädn rutiineja, vaikka ne ovatkin aina se tylsin osa. Ikäni on 31.

 41. Olen 28-vuotias maailman laiskin ihonhoitaja. Minulla on aina ollut hyvä ja kauniin värinen iho. Finnejä tulee muutama vuodessa ja ne ovat yleensä niin pieniä, ettei kukaan muu niitä edes huomaa. En ole koskaan oppinut käyttämään meikkivoidetta, koska en ole löytänyt tarpeeksi ohutta ja kevyttä. Olen todella laiska pesemään meikit pois illalla, enkä koe sillä edes olevan huonoa vaikutusta ihooni. Tiedostan kyllä, että vaikutukset voivat tulla esiin vasta joskus myöhemmin, joten yritän parantaa tapani. Ihoa kuorin toisinaan, yleensä itseruskettavan laiton yhteydessä. Päivittäin käytössä ovat ainakin kasvovesi ja kasvovoide. Käytin ennen Biothermiä, mutta päätin testata Rainbow’ta, joka osoittautui itselleni aivan yhtä hyväksi. :)

  1. Olin ennen vähän niinkuin sinä enkä käyttänyt meikkivoidetta. Pidän tosi neutraalista lookista ja täten en oikein pidä meikkivoiteen luomasta efektistä. Käytän Lancomen teint miraclea ja siinä lopputulos on juuri minunlaiselleni käyttäjälle kohdallaan. Paljon valoaheijastavia aineosia eikä lopputulos ole ollenkaan liian hulitellut näköinen :)

   Hinta ei aina määritä laatua :)

 42. Olen 28-vuotias maailman laiskin ihonhoitaja. Minulla on aina ollut hyvä ja kauniin värinen iho. Finnejä tulee muutama vuodessa ja ne ovat yleensä niin pieniä, ettei kukaan muu niitä edes huomaa. En ole koskaan oppinut käyttämään meikkivoidetta, koska en ole löytänyt tarpeeksi ohutta ja kevyttä. Olen todella laiska pesemään meikit pois illalla, enkä koe sillä edes olevan huonoa vaikutusta ihooni. Tiedostan kyllä, että vaikutukset voivat tulla esiin vasta joskus myöhemmin, joten yritän parantaa tapani. Ihoa kuorin toisinaan, yleensä itseruskettavan laiton yhteydessä. Päivittäin käytössä ovat ainakin kasvovesi ja kasvovoide. Käytin ennen Biothermiä, mutta päätin testata Rainbow’ta, joka osoittautui itselleni aivan yhtä hyväksi. :)

 43. Päivittäiseen ihonpuhdisdukseeni kuuluu itse putsaus :D ja ihon rasvaaminen hoitavilla öljyillä. Iltaisin käytän puhdasta luomu jojobaöljyä, jonka teho korosuu, jos ihohuokoset ovat kuuman suihkun tai kylvyn jäljiltä auki. Aamuisin käytän miedompita tuotteita.
  Tämän lisäksi käytän itseruskettavaa ehkä kerran viikossa (haluan näyttää vain lievästi päivettyneeltä) ja kuorin ihoni itsetekemälläni kuorinta-aineella kerran viikossa.
  Olen 29-vuotias.

 44. Päivittäiseen ihonpuhdisdukseeni kuuluu itse putsaus :D ja ihon rasvaaminen hoitavilla öljyillä. Iltaisin käytän puhdasta luomu jojobaöljyä, jonka teho korosuu, jos ihohuokoset ovat kuuman suihkun tai kylvyn jäljiltä auki. Aamuisin käytän miedompita tuotteita.Tämän lisäksi käytän itseruskettavaa ehkä kerran viikossa (haluan näyttää vain lievästi päivettyneeltä) ja kuorin ihoni itsetekemälläni kuorinta-aineella kerran viikossa.Olen 29-vuotias.

 45. Aamulla pesen kasvot puhdistusmaidolla ja kosteusvoidetta perään. Iltaisin meikinpuhdistus JA ihonpuhdistus, joskus rasvaan iltaisinkin. Silmänympärysvoidetta töpöttelen hintsusti ennen nukkumaanmenoa :) Täytin 26 vuotta alkukuusta joten täytyy ennaltaehkäistä ryppyjä :D

 46. Aamulla pesen kasvot puhdistusmaidolla ja kosteusvoidetta perään. Iltaisin meikinpuhdistus JA ihonpuhdistus, joskus rasvaan iltaisinkin. Silmänympärysvoidetta töpöttelen hintsusti ennen nukkumaanmenoa :) Täytin 26 vuotta alkukuusta joten täytyy ennaltaehkäistä ryppyjä :D

 47. estée lauderin bb-voide alkoi kiinnostaa, etenkin kun siinä on tuo aurinkosuojakerroinkin!

  itse oon saman ikäinen kun säkin, ja ihonhoitotottumukset aika tavalliset – pesu aamuin illoin eikä ikinä nukkumaan meikit kasvoilla…meikkaan päivittäin mutten ole koskaan oppinut käyttämään meikkivoiteita – olen kokenut etten tarvitse niitä ja mielestäni näyttää tosi pahalta jos meikkivoiteen näkee ihmisen kasvoilla. siksi kiinnostaiskin nähdä miten tää bb-voide toimii juuri ton keveytensä ja ihon sävyyn sopeutumisensa takia!

  kiitos sofié ihanasta blogista, inspiroit mua ja varmasti monia muitakin ihmisiä! sun blogisi on indiedaysin ja koko suomen blogitaivaan helmi :)

  1. Niinpä! Sen aurinkosuojan takia olen siitä aika innoissani :)

   Samanlaisia ihonhoitotottumuksia löytyy täältäkin. Olen käyttänyt meikkivoidetta säännöllisesti vasta puoli vuotta. En näytä itseltäni jos laitan ison meikkikerroksen kasvoilleni. Minun iholleni voide tuo juuri sen tasaisuuden, mutta jättää ihon oman hehkun :)

   Kiitos valtavasti kommentistasi :)

 48. estée lauderin bb-voide alkoi kiinnostaa, etenkin kun siinä on tuo aurinkosuojakerroinkin!itse oon saman ikäinen kun säkin, ja ihonhoitotottumukset aika tavalliset – pesu aamuin illoin eikä ikinä nukkumaan meikit kasvoilla…meikkaan päivittäin mutten ole koskaan oppinut käyttämään meikkivoiteita – olen kokenut etten tarvitse niitä ja mielestäni näyttää tosi pahalta jos meikkivoiteen näkee ihmisen kasvoilla. siksi kiinnostaiskin nähdä miten tää bb-voide toimii juuri ton keveytensä ja ihon sävyyn sopeutumisensa takia!kiitos sofié ihanasta blogista, inspiroit mua ja varmasti monia muitakin ihmisiä! sun blogisi on indiedaysin ja koko suomen blogitaivaan helmi :)

 49. Oon 18 ja oon tosi tarkka ihonhoidosta – joka aamu muistan pestä ne huolellisesti, käyttää kasvovettä, seerumia, silmänympärysvoidetta ja kasvorasvaa. Ja mun mielestä on äärimmäisen epäreilua, että ne, jotka eivät ikinä huolehdi ihostaan ja nukkuvat meikit naamassa yms, omaavat täydellisen ihon, ja sitten minä, joka teen parhaani, omistan siltikin huonon ihon. :D

 50. Oon 18 ja oon tosi tarkka ihonhoidosta – joka aamu muistan pestä ne huolellisesti, käyttää kasvovettä, seerumia, silmänympärysvoidetta ja kasvorasvaa. Ja mun mielestä on äärimmäisen epäreilua, että ne, jotka eivät ikinä huolehdi ihostaan ja nukkuvat meikit naamassa yms, omaavat täydellisen ihon, ja sitten minä, joka teen parhaani, omistan siltikin huonon ihon. :D

 51. Olen 28v ja myös alkanut heräämään siihen todellisuuteen että ei tämä iho ainakaan parempaan suuntaan ole menossa :) toistaiseksi en ole kuitenkaan vielä ostanut ryppyvoiteita vaan luottanut super kosteuttaviin dermalogican tuotteisiin. Bb voide on ostoslistalla sen monitoimisuuden ja ihoa tasoittavien ominaisuuksien vuoksi. Toivottavasti on onni matkassa ja pääsen kokeilemaan Estee Lauderin tuotetta :)

 52. Olen 28v ja myös alkanut heräämään siihen todellisuuteen että ei tämä iho ainakaan parempaan suuntaan ole menossa :) toistaiseksi en ole kuitenkaan vielä ostanut ryppyvoiteita vaan luottanut super kosteuttaviin dermalogican tuotteisiin. Bb voide on ostoslistalla sen monitoimisuuden ja ihoa tasoittavien ominaisuuksien vuoksi. Toivottavasti on onni matkassa ja pääsen kokeilemaan Estee Lauderin tuotetta :)

 53. Olen 26-vuotias. Meikkien iltaisin puhdistaminen on asia, pyrin olemaan lipsumatta, tulinpa sitten mihin kellonlyömään tahansa kotiin.

  Aamuin illoin ihon puhdistus ja kosteuttaminen kuuluu päivittäisiin rutiineihin. Päivisin käytän myös usein sävyttävää kostesvoidetta meikin alla, meikeissä suosin mineraalipohjaista linjaa. Kuorinta ja naamio säännöllisen epäsäännöllisesti viikon parin välein. Pitäisi varmaan etsiä sille rutiinille joku vakioajankohta.

  Tämä BB-voide juuri sen aurinkosuojan vuoksi olisi erittäin mieluinen kokeiluun.

 54. Olen 26-vuotias. Meikkien iltaisin puhdistaminen on asia, pyrin olemaan lipsumatta, tulinpa sitten mihin kellonlyömään tahansa kotiin. Aamuin illoin ihon puhdistus ja kosteuttaminen kuuluu päivittäisiin rutiineihin. Päivisin käytän myös usein sävyttävää kostesvoidetta meikin alla, meikeissä suosin mineraalipohjaista linjaa. Kuorinta ja naamio säännöllisen epäsäännöllisesti viikon parin välein. Pitäisi varmaan etsiä sille rutiinille joku vakioajankohta. Tämä BB-voide juuri sen aurinkosuojan vuoksi olisi erittäin mieluinen kokeiluun.

 55. Pesen aamulla kasvoni vedellä ja rasvaan kosteusvoiteella, sen jälkeen meikkaus. Illalla pesen naamani pesuaineilla saadakseni meikinrippeet pois. Kuorinta kerran viikossa/kahdessa. Joka päivä vartalon rasvaamista.

  Siinä ihonhoitorutiinit yksinkertaisesti.:) Mulla on todella hyvä iho nimittäin kärsin todella harvoin epäpuhtauksista. Ainoa ongelma ihooni koskien onkin se, että se on harmahtava ja kulahtaneen tuntunen! Rakastan hehkuvaa ihoa, mutta mulla siitä ei ole tietoakaan. Olen vuosimallia -92

 56. Pesen aamulla kasvoni vedellä ja rasvaan kosteusvoiteella, sen jälkeen meikkaus. Illalla pesen naamani pesuaineilla saadakseni meikinrippeet pois. Kuorinta kerran viikossa/kahdessa. Joka päivä vartalon rasvaamista.Siinä ihonhoitorutiinit yksinkertaisesti.:) Mulla on todella hyvä iho nimittäin kärsin todella harvoin epäpuhtauksista. Ainoa ongelma ihooni koskien onkin se, että se on harmahtava ja kulahtaneen tuntunen! Rakastan hehkuvaa ihoa, mutta mulla siitä ei ole tietoakaan. Olen vuosimallia -92

 57. Pesen kasvoni aamuin illoin, aamuisin vedellä ja illalla meikinpuhdistusaineella. Rasvaan perusvoiteella myös aamuin illoin ja pyrin kuorimaan ihon kerran viikkoon. Ikää on 27 vuotta.

 58. Pesen kasvoni aamuin illoin, aamuisin vedellä ja illalla meikinpuhdistusaineella. Rasvaan perusvoiteella myös aamuin illoin ja pyrin kuorimaan ihon kerran viikkoon. Ikää on 27 vuotta.

 59. Minua kiinnostavat kovasti nuo BB-voiteet, mutta enpä ole tohtinut lähteä kokeilemaan, koska hyllyiltäni löytyvät kuitenkin juuri minulle sopivat, oman kosmetologini valitsemat tuotteet (luotan RVB:n ja Diego Dalla Palman tuotteisiin). Tässä tuotteessa on kuitenkin jotain extraa verrattuna moneen muuhun tuotteeseen: tuo hyvä suojakerroin. Palan hyvin herkästi, joten olisipa ihanaa, kun meikkivoiteessa olisi myös kunnon suojakerroin – se useimmiten käytetty SPF 15 kun ei tahdo minulle riittää.

  Olen hirvittävän säntillinen ihminen ja jos alan jotain rutiinia noudattaa, se sitten tapahtuu joka ilta ja joka aamu :) Täytin juuri 40 vuotta ja rypyistä pitäisi kai jo huolestua, mutta en jaksa, enkä osaa. Toisaalta rasvaisuuteen taipuva ihoni ei näytä huolivankaan ryppyjä kovin helposti, vaikka eipä se kiiltelykään kovin kivaa aina ole… Puhdistan meikit joka ilta, en ole ikinä nukkunut meikit kasvoillani. Puhdistan kasvovedellä ja käytän silmänympärysvoidetta ja yövoidetta. Aamulla puhdistan kasvot pelkällä kasvovedellä ja laitan päivävoidetta ja nykyisin myös silmänympärysvoidetta, kun tuota ikääkin on, kröhöm… Meikkaan jollain tavalla joka päivä. Meikkipuuteria/meikkivoidetta, valokynää, poskipunaa, ripsiväriä vähintäänkin. Olen tässäkin tapojeni orja, en osaa olla ilman meikkiä. Ja kosmetologilla käyn säännöllisesti. Onpahan tuossa näköjään kaikenlaista toimintaa omien kasvojen ympärillä ja peilin edessä ja vielä ihan joka päivä. Onneksi on mies, joka ymmärtää nämä naiselliset jutut (jotka jatkuvat vaatekaapilla ja kenkähyllyllä yms.) :)

 60. Minua kiinnostavat kovasti nuo BB-voiteet, mutta enpä ole tohtinut lähteä kokeilemaan, koska hyllyiltäni löytyvät kuitenkin juuri minulle sopivat, oman kosmetologini valitsemat tuotteet (luotan RVB:n ja Diego Dalla Palman tuotteisiin). Tässä tuotteessa on kuitenkin jotain extraa verrattuna moneen muuhun tuotteeseen: tuo hyvä suojakerroin. Palan hyvin herkästi, joten olisipa ihanaa, kun meikkivoiteessa olisi myös kunnon suojakerroin – se useimmiten käytetty SPF 15 kun ei tahdo minulle riittää.Olen hirvittävän säntillinen ihminen ja jos alan jotain rutiinia noudattaa, se sitten tapahtuu joka ilta ja joka aamu :) Täytin juuri 40 vuotta ja rypyistä pitäisi kai jo huolestua, mutta en jaksa, enkä osaa. Toisaalta rasvaisuuteen taipuva ihoni ei näytä huolivankaan ryppyjä kovin helposti, vaikka eipä se kiiltelykään kovin kivaa aina ole… Puhdistan meikit joka ilta, en ole ikinä nukkunut meikit kasvoillani. Puhdistan kasvovedellä ja käytän silmänympärysvoidetta ja yövoidetta. Aamulla puhdistan kasvot pelkällä kasvovedellä ja laitan päivävoidetta ja nykyisin myös silmänympärysvoidetta, kun tuota ikääkin on, kröhöm… Meikkaan jollain tavalla joka päivä. Meikkipuuteria/meikkivoidetta, valokynää, poskipunaa, ripsiväriä vähintäänkin. Olen tässäkin tapojeni orja, en osaa olla ilman meikkiä. Ja kosmetologilla käyn säännöllisesti. Onpahan tuossa näköjään kaikenlaista toimintaa omien kasvojen ympärillä ja peilin edessä ja vielä ihan joka päivä. Onneksi on mies, joka ymmärtää nämä naiselliset jutut (jotka jatkuvat vaatekaapilla ja kenkähyllyllä yms.) :)

 61. Olen vihdoin löytänyt ihonhoitorutiinin, joka oikeasti pitää ihoni heleänä ja hyväkuntoisena sekä oikeanlaiset tuotteet. Aamuisin herätä kasvoni uuteen päivään vedellä ja Dr. Hauschkan Spezial-kasvovedellä ja kosteutan samaisen merkin ruusuvoiteella. Illalla pesen kasvoni puhdistusemulsiolla ja jälleen virkistän kasvovedellä. Yöksi en laita kosteutusta, ja tämän olen huomannut toimivan omalla ihollani parhaiten. Joka sunnuntai on minulla kasvojen hemmottelipäivä, jolloin kuorin kasvojen ihon ja tämän jälkeen laitan vielä vitamiininaamion.

 62. Olen vihdoin löytänyt ihonhoitorutiinin, joka oikeasti pitää ihoni heleänä ja hyväkuntoisena sekä oikeanlaiset tuotteet. Aamuisin herätä kasvoni uuteen päivään vedellä ja Dr. Hauschkan Spezial-kasvovedellä ja kosteutan samaisen merkin ruusuvoiteella. Illalla pesen kasvoni puhdistusemulsiolla ja jälleen virkistän kasvovedellä. Yöksi en laita kosteutusta, ja tämän olen huomannut toimivan omalla ihollani parhaiten. Joka sunnuntai on minulla kasvojen hemmottelipäivä, jolloin kuorin kasvojen ihon ja tämän jälkeen laitan vielä vitamiininaamion.

 63. Olen 20-vuotias ja kauneudenhoitorutiineihin kuuluu tavallinen päivittäinen pesu ja rasvaus, olen kuitenkin melko laiska kuorimaan tai käyttämään naamioita, joten välillä se näkyykin kasvoissa. Kokeilin Garnierin BB-voidetta ja petyin sillä kaikki olivat sitä kovasti kehuneet, siksi olisi kiva kokeilla jonkun muun merkin bb-voidetta!

 64. Olen 20-vuotias ja kauneudenhoitorutiineihin kuuluu tavallinen päivittäinen pesu ja rasvaus, olen kuitenkin melko laiska kuorimaan tai käyttämään naamioita, joten välillä se näkyykin kasvoissa. Kokeilin Garnierin BB-voidetta ja petyin sillä kaikki olivat sitä kovasti kehuneet, siksi olisi kiva kokeilla jonkun muun merkin bb-voidetta!

 65. Putsaan kasvot aamuin illoin cliniquen tuotteilla ja pyyhin kasvovedellä. Urheilen paljon ja käytän päivävoiteena sävyttävää kosteusvoidetta, josta löytyy myös aurinkosuoja. Yksi ihonhoitorutiinini on saunominen, josta en hevillä luovu. Pyrin käymään saunassa kerran viikossa jonka jälkeen levitän tehokosteuttavaa seerumia iholleni. Avot, seuraavana aamuna iho on kuin silkkiä;)

 66. Putsaan kasvot aamuin illoin cliniquen tuotteilla ja pyyhin kasvovedellä. Urheilen paljon ja käytän päivävoiteena sävyttävää kosteusvoidetta, josta löytyy myös aurinkosuoja. Yksi ihonhoitorutiinini on saunominen, josta en hevillä luovu. Pyrin käymään saunassa kerran viikossa jonka jälkeen levitän tehokosteuttavaa seerumia iholleni. Avot, seuraavana aamuna iho on kuin silkkiä;)

 67. Viikonloppuisin en käytä meikkiä ollenkaan, annan ihon levätä. Aamuisin pyyhin kasvot tehokkaalla kasvovedellä ja kosteusvoide, silmäny.voide. Illalla putsaan kasvot tehokkaammin ja kosteutan hyvin. Kerta viikossa kuorin ja laitan naamion. Olen 35v. ja ihossa alkaa näkymään elämän jäljet :)

 68. Viikonloppuisin en käytä meikkiä ollenkaan, annan ihon levätä. Aamuisin pyyhin kasvot tehokkaalla kasvovedellä ja kosteusvoide, silmäny.voide. Illalla putsaan kasvot tehokkaammin ja kosteutan hyvin. Kerta viikossa kuorin ja laitan naamion. Olen 35v. ja ihossa alkaa näkymään elämän jäljet :)

 69. Täytän seuraavaksi 26 ja kaksi vuotta sitten minulle puhkesi aikuisiän akne! =( Olen joutunut hoitamaan ihoani apteekki/resepti tököteillä, mutta onneksi kasvojen kunto on saatu kohdilleen! En voi laittaa mitä tahansa meikkiä naamalleni ja siksi olenkin suunnattoman ihastunut BB voiteisiin, mutta vahinko vain että rahat riittävät vain Garnieriin tällähetkellä… siksi olisikin mahtavaa jos onnetar suosisi ja pääsisin testaamaan uutta BB voidetta! Eli mukana arvonnassa ollaan! =)

 70. Täytän seuraavaksi 26 ja kaksi vuotta sitten minulle puhkesi aikuisiän akne! =( Olen joutunut hoitamaan ihoani apteekki/resepti tököteillä, mutta onneksi kasvojen kunto on saatu kohdilleen! En voi laittaa mitä tahansa meikkiä naamalleni ja siksi olenkin suunnattoman ihastunut BB voiteisiin, mutta vahinko vain että rahat riittävät vain Garnieriin tällähetkellä… siksi olisikin mahtavaa jos onnetar suosisi ja pääsisin testaamaan uutta BB voidetta! Eli mukana arvonnassa ollaan! =)

 71. Pesen kasvoni aina suihkussa käydessäni joko aamulla tai illalla. Käytän kasvovoidetta ja muistaessani silmänympärysvoidetta. Pesen joka ilta kuitenkin meikit pois, puhdistan kasvot miedolla kasvovedellä ja rasvaan hyvin. Ihoni on pysynyt todella hyvänä ja luulen, että se on noiden meikittömien öiden ansiota. :) Kuorin ihoa n. kerran viikossa. Olen 23-vuotias.

 72. Pesen kasvoni aina suihkussa käydessäni joko aamulla tai illalla. Käytän kasvovoidetta ja muistaessani silmänympärysvoidetta. Pesen joka ilta kuitenkin meikit pois, puhdistan kasvot miedolla kasvovedellä ja rasvaan hyvin. Ihoni on pysynyt todella hyvänä ja luulen, että se on noiden meikittömien öiden ansiota. :) Kuorin ihoa n. kerran viikossa. Olen 23-vuotias.

 73. 16 vuotiaasta lähtien aknen kanssa painineena ihonhoitorutiinit ovat olleet oleellinen osa arkea. Parhaimmaksi erinäisten aknelääkkeiden takia herkistyneelle iholleni ovat apteekin perusvoiteet ja putsarit. Puhdistus ja kosteutus iltaisin, vesipesu ja kosteutus aamuisin, naamio ja kuorinta kerran viikossa. :) Parhaimmaksi ja edullisimmaksi tavaksi huolehtia ihostaan olen kuitenkin huomannut veden juomisen pitkin päivää. :)
  Ja ikää tällä hetkellä on 22 vuotta.

 74. 16 vuotiaasta lähtien aknen kanssa painineena ihonhoitorutiinit ovat olleet oleellinen osa arkea. Parhaimmaksi erinäisten aknelääkkeiden takia herkistyneelle iholleni ovat apteekin perusvoiteet ja putsarit. Puhdistus ja kosteutus iltaisin, vesipesu ja kosteutus aamuisin, naamio ja kuorinta kerran viikossa. :) Parhaimmaksi ja edullisimmaksi tavaksi huolehtia ihostaan olen kuitenkin huomannut veden juomisen pitkin päivää. :)Ja ikää tällä hetkellä on 22 vuotta.

 75. Aikamoista temppuilua voiteiden kanssa iho on pintakuivaa ja jos käyttää liian rasvaistavoidetta alkaa kasvot oitis kukkimaan.
  Kosteutta janoan ihan valtavasti hyvin imeytyvää laadukasta voidetta.
  Kuorin ihon silloihn tällöin käytän puhdistusvoiteita ja kasvovesiä säännöllisesti ja aurinkosuojaa näin keväällä se onkin niin tärkeää.
  Tuosta iästä eihän naisilta milloinkaan kysytä ikää eikä ainakaan näin julkisesti:)
  Olen keski-iän kynnyksellä miten se keski-ikä sitten milloinkin määritellään on eriasia :)))
  Joidenkin mielestä se alkaa jo 20-30 vuoden paikkeilla.

 76. Aikamoista temppuilua voiteiden kanssa iho on pintakuivaa ja jos käyttää liian rasvaistavoidetta alkaa kasvot oitis kukkimaan.Kosteutta janoan ihan valtavasti hyvin imeytyvää laadukasta voidetta.Kuorin ihon silloihn tällöin käytän puhdistusvoiteita ja kasvovesiä säännöllisesti ja aurinkosuojaa näin keväällä se onkin niin tärkeää.Tuosta iästä eihän naisilta milloinkaan kysytä ikää eikä ainakaan näin julkisesti:)Olen keski-iän kynnyksellä miten se keski-ikä sitten milloinkin määritellään on eriasia :)))Joidenkin mielestä se alkaa jo 20-30 vuoden paikkeilla.

 77. Aamuin/illoin puhdistus ja kosteusvoiteet, silmänympärysvoide plus aamuisin seerumi,kerran viikossa kuorinta sekä kosteuttava naamio (sunnuntain hemmotteluhetki).Tuo suojakerroin herätti kiinnostuksen,minä kun olen näitä aurinkoihottuman hyvin herkästi saavia ja vähintään kerran kesässä se leviää myöskin kasvoille kaikista varotoimista huolimatta,vaihtoehtona olisi tietysti se jatkuva varjoissa istuskelu.Josko tämä olisi se ratkaisu?Ja ikää löytyy tosiaan 30.

 78. Aamuin/illoin puhdistus ja kosteusvoiteet, silmänympärysvoide plus aamuisin seerumi,kerran viikossa kuorinta sekä kosteuttava naamio (sunnuntain hemmotteluhetki).Tuo suojakerroin herätti kiinnostuksen,minä kun olen näitä aurinkoihottuman hyvin herkästi saavia ja vähintään kerran kesässä se leviää myöskin kasvoille kaikista varotoimista huolimatta,vaihtoehtona olisi tietysti se jatkuva varjoissa istuskelu.Josko tämä olisi se ratkaisu?Ja ikää löytyy tosiaan 30.

 79. Pesen kasvot aamuin Dermalogican puhdistusmaidolla ja kosteutan saman merkin voiteella. Ihoni on aika kuiva ja herkkä ja reagoi voimakkaasti stressiin. Testissä on ollut lahjaksi saatu Diorin BB… mahtava tuote, joka on kuitenkin hieman tyyris arkikäyttöön jatkossa. Kovasti kiinnostaisi Lauderin vastaava. Ikää 33.

 80. Pesen kasvot aamuin Dermalogican puhdistusmaidolla ja kosteutan saman merkin voiteella. Ihoni on aika kuiva ja herkkä ja reagoi voimakkaasti stressiin. Testissä on ollut lahjaksi saatu Diorin BB… mahtava tuote, joka on kuitenkin hieman tyyris arkikäyttöön jatkossa. Kovasti kiinnostaisi Lauderin vastaava. Ikää 33.

 81. Minun ihonhoitorutiineihin kuuluu iltaisin ja aamuisin kasvojen pesu vichyn tuotteilla. Yleensä käytän nukkumaan mennessä biothermin rasvaa. Muuten hoidan ihoani terveellisellä ruoalla, runsaalla veden juonnilla, ulkoilmalla ja meikkiä tulee käytettyä pari kertaa viikossa! Olen siis 25-vuotias tyttö. Naururypyt ovat tervetulleita, mutta otsarypyt eivät ole minun mieleeni.

 82. Minun ihonhoitorutiineihin kuuluu iltaisin ja aamuisin kasvojen pesu vichyn tuotteilla. Yleensä käytän nukkumaan mennessä biothermin rasvaa. Muuten hoidan ihoani terveellisellä ruoalla, runsaalla veden juonnilla, ulkoilmalla ja meikkiä tulee käytettyä pari kertaa viikossa! Olen siis 25-vuotias tyttö. Naururypyt ovat tervetulleita, mutta otsarypyt eivät ole minun mieleeni.

 83. Aamuisin käytän suihkussa Dermosilin kasvopesua. Kosteusvoiteena vaihtelen tällä hetkellä Lumenen Artic Aquaa ja Dermosilin Kasvovoide E:tä. Silmänympäryksiä muistan rasvailla omalla tuotteellaan noin kerran viikossa :) Iltaisin on käytössä vaahtoputsari ja noin kerran viikossa tulee myös kuorittua ihoa. Ikää on 33.

 84. Aamuisin käytän suihkussa Dermosilin kasvopesua. Kosteusvoiteena vaihtelen tällä hetkellä Lumenen Artic Aquaa ja Dermosilin Kasvovoide E:tä. Silmänympäryksiä muistan rasvailla omalla tuotteellaan noin kerran viikossa :) Iltaisin on käytössä vaahtoputsari ja noin kerran viikossa tulee myös kuorittua ihoa. Ikää on 33.

 85. OIh, miten ihanan arvonnan olet järjestänyt murunen!!!:)
  Pakkohan tähän on osallistua:)
  Minun ihonhoitorutiineihin kuuluu päivittäinen kasvojen pesu aamulla ja illalla puhdistus tuoteilla, jonka jälkeen levitän aina kasvoveden. Käytän silmäympärysvoidetta sekä kosteusvoite myös aamuin ja illoin. Noin kerran viikossa kuorin kasvot ja laitan naamion vaikuttamaan. Näiden lisäksi levitän joskus kookosöljyä iholle vapaapäivinä kosteuttamaan kasvoja:)
  Ihonpuhdistuksessa olen pyrkinyt käymään kerran vuodessa, mutta nyt harmikseni täytyy todeta että viime kerrasta on paljon pidempi aika.
  Tärkein ihonhoito rutiinini on kuitenkin veden juonti. Juon paljon vettä joka päivä. Pyrin juomaan vähintään pari litraa. Myös terveellinen ja puhdas ruokavalio on osa ihonhoitoani. :)
  Ja mulla lähenee noi 25-vuotis synttärit kovaa vauhtia….;)

 86. OIh, miten ihanan arvonnan olet järjestänyt murunen!!!:)Pakkohan tähän on osallistua:)Minun ihonhoitorutiineihin kuuluu päivittäinen kasvojen pesu aamulla ja illalla puhdistus tuoteilla, jonka jälkeen levitän aina kasvoveden. Käytän silmäympärysvoidetta sekä kosteusvoite myös aamuin ja illoin. Noin kerran viikossa kuorin kasvot ja laitan naamion vaikuttamaan. Näiden lisäksi levitän joskus kookosöljyä iholle vapaapäivinä kosteuttamaan kasvoja:)Ihonpuhdistuksessa olen pyrkinyt käymään kerran vuodessa, mutta nyt harmikseni täytyy todeta että viime kerrasta on paljon pidempi aika. Tärkein ihonhoito rutiinini on kuitenkin veden juonti. Juon paljon vettä joka päivä. Pyrin juomaan vähintään pari litraa. Myös terveellinen ja puhdas ruokavalio on osa ihonhoitoani. :)Ja mulla lähenee noi 25-vuotis synttärit kovaa vauhtia?.;)

 87. Minun ihonhoitorutiineihin kuuluu saunassa ollessani ensin kuorinta ja sitten vielä virkistävä kasvonaamio. Ihoni on aika rasvainen mutta joskus ihoni vaatii kevyttä kasvovoidetta joihinkin osiin, esim otsaan ja poskiin. Pesen kasvoni aamuin illoin ja kuorin muutaman kerran viikossa. Käytän myös päivittäin virkistävää ruusukasvovettä Jurliquelta, suosittelen! Muuten ihoni on hyvässä kunnossa, punakat pisamaposket :)

  Kiitos ihanasta arvonnasta :)

 88. Minun ihonhoitorutiineihin kuuluu saunassa ollessani ensin kuorinta ja sitten vielä virkistävä kasvonaamio. Ihoni on aika rasvainen mutta joskus ihoni vaatii kevyttä kasvovoidetta joihinkin osiin, esim otsaan ja poskiin. Pesen kasvoni aamuin illoin ja kuorin muutaman kerran viikossa. Käytän myös päivittäin virkistävää ruusukasvovettä Jurliquelta, suosittelen! Muuten ihoni on hyvässä kunnossa, punakat pisamaposket :)Kiitos ihanasta arvonnasta :)

 89. Pesen aamuisin kasvoni kosteusvoiteella, sillä yritän välttää turhaa vedellä läträämistä, sillä ihoni kuivaa todella helposti. Iltaisin pesen kasvoni herkälle iholle tarkoitetulla pesuaineella, ja rasvaan sen jälkeen paksusti. 24-vuotias ihoni on yllättävän herkkä, ja sen vuoksi kosteuttavat päivävoiteet ovat kovassa huudossa!

 90. Pesen aamuisin kasvoni kosteusvoiteella, sillä yritän välttää turhaa vedellä läträämistä, sillä ihoni kuivaa todella helposti. Iltaisin pesen kasvoni herkälle iholle tarkoitetulla pesuaineella, ja rasvaan sen jälkeen paksusti. 24-vuotias ihoni on yllättävän herkkä, ja sen vuoksi kosteuttavat päivävoiteet ovat kovassa huudossa!

 91. Aiemmin ajattelin, että on ihan sama vaikka käyttää halppis puhdistusta, kunhan muut aineet ovat kunnossa.
  Nyt satsasin näiden halppismerkkien jälkeen taas laatuun, tällä kerralla Guerlainen Secret de puret’e putsariin. IHANAA, tuotetta tarvii vaan helmen kokoisen määrän ja iho suorastaan hehkuu- putsarin ansiosta! Tätä tarvitsi mamma 34-vuotta. Silmänympärysvoide on käytössä aamuin illoin. Olen ihanassa asemassa kun “joudun” kokeilemaan entisenä kosmetologina ystäväni tuomia näytteitä ja kommentoimaan miltä ne tuntuvat. Diorilla oli aivan huippufreesava silmänympärysseerumi, siihen satsataan kun edellinen loppuu! Veden juonti ja raikas ilma näkyvät ihossa. Kävin Biosignature-mittauksessa ja sain sihen liittyen ravintoon liittyviä suosituksia, myös nämä ovat alkaneet näkyä ihossa.

 92. Aiemmin ajattelin, että on ihan sama vaikka käyttää halppis puhdistusta, kunhan muut aineet ovat kunnossa. Nyt satsasin näiden halppismerkkien jälkeen taas laatuun, tällä kerralla Guerlainen Secret de puret’e putsariin. IHANAA, tuotetta tarvii vaan helmen kokoisen määrän ja iho suorastaan hehkuu- putsarin ansiosta! Tätä tarvitsi mamma 34-vuotta. Silmänympärysvoide on käytössä aamuin illoin. Olen ihanassa asemassa kun “joudun” kokeilemaan entisenä kosmetologina ystäväni tuomia näytteitä ja kommentoimaan miltä ne tuntuvat. Diorilla oli aivan huippufreesava silmänympärysseerumi, siihen satsataan kun edellinen loppuu! Veden juonti ja raikas ilma näkyvät ihossa. Kävin Biosignature-mittauksessa ja sain sihen liittyen ravintoon liittyviä suosituksia, myös nämä ovat alkaneet näkyä ihossa.

 93. Käytän tällä hetkellä Dermalogican ja Apteekin tuotteita sekaisin – puhdistus D:n tuotteilla ja voide Apteekista. Lisäksi käytän vielä Garnierin BB-voidetta, mutta olisi ihanaa kokeilla vähän laadukkaampaa tuotetta.
  Olen 27-vuotias.

 94. Käytän tällä hetkellä Dermalogican ja Apteekin tuotteita sekaisin – puhdistus D:n tuotteilla ja voide Apteekista. Lisäksi käytän vielä Garnierin BB-voidetta, mutta olisi ihanaa kokeilla vähän laadukkaampaa tuotetta.Olen 27-vuotias.

 95. Uuuu WANT! Olen 21-vuotias. Ihoani hoidan aamuin ja illoin rasvalla. Aamuisin Macin mineraalippohjaista rasvaa ja iltaisin Santen yövoidetta.

  Jos tekee mieli kuoria iho niin käytän siihen itsetekemääni kuorintavoidetta! :D “Salainen” reseptini on öljyä ja ruokasoodaa, oon myös hajustanut ne kirsikantuoksuisiksi, värjännyt vaaleanpunaisiksi ja pistänyt söpöihin purkkeihin ihan vain omaksi iloksi! Sitä siis ehkä kerran viikossa.

  Aina iltaisin suihkun jälkeen hieron myös sitruunaa iholle, ihostaa tulee I HA NA. Niiiin sileä!! :)

 96. Uuuu WANT! Olen 21-vuotias. Ihoani hoidan aamuin ja illoin rasvalla. Aamuisin Macin mineraalippohjaista rasvaa ja iltaisin Santen yövoidetta. Jos tekee mieli kuoria iho niin käytän siihen itsetekemääni kuorintavoidetta! :D “Salainen” reseptini on öljyä ja ruokasoodaa, oon myös hajustanut ne kirsikantuoksuisiksi, värjännyt vaaleanpunaisiksi ja pistänyt söpöihin purkkeihin ihan vain omaksi iloksi! Sitä siis ehkä kerran viikossa. Aina iltaisin suihkun jälkeen hieron myös sitruunaa iholle, ihostaa tulee I HA NA. Niiiin sileä!! :)

 97. Ihoni on aina ollut puhdas, mutta kuiva. Nyttemmin ymmärtänyt että nimenomaan pintakuiva. Puhdistan ihon silmämeikknpoistoaineella ja kasvomaidolla. Usein meikillisen päivän jälkeen käytän myös kasvovoidetta, jotta varmasti kaikki puhdistuu. Tiedän, että nyt olisi aika valita hyvä kasvovoide, joka ehkäisee tulevien vuosien ryppyjä, mutta sellaista en ole vielä osannut valita. Sinun postauksesi vei jo kaupan hyllylle, mutta vielä en osannut valita. Tällä hetkellä tukeudun Nivean perusrasvaan, joka kosteuttaa tarpeeksi, mutta on ehkä liiankin raskas eikä niistä ikääntymisen merkeistä kyllä välitä. Silmänympärysvoide on tosin kuulunut rutiineihini jo pidempään.

 98. Ihoni on aina ollut puhdas, mutta kuiva. Nyttemmin ymmärtänyt että nimenomaan pintakuiva. Puhdistan ihon silmämeikknpoistoaineella ja kasvomaidolla. Usein meikillisen päivän jälkeen käytän myös kasvovoidetta, jotta varmasti kaikki puhdistuu. Tiedän, että nyt olisi aika valita hyvä kasvovoide, joka ehkäisee tulevien vuosien ryppyjä, mutta sellaista en ole vielä osannut valita. Sinun postauksesi vei jo kaupan hyllylle, mutta vielä en osannut valita. Tällä hetkellä tukeudun Nivean perusrasvaan, joka kosteuttaa tarpeeksi, mutta on ehkä liiankin raskas eikä niistä ikääntymisen merkeistä kyllä välitä. Silmänympärysvoide on tosin kuulunut rutiineihini jo pidempään.

 99. Minulla kasvojen ihonhoito on ollut viime aikoina esillä. Nyt 27 vuotiaana tuntuu että ihonhoitorutiineja pitää uudistaa aikuisempaan suuntaan, ja olenkin kokeillut eri tuotteita jo parin vuoden ajan. Kaiken A ja O on tietysti puhdistus, sekä kosteutus (etenkin näin talviaikaan). Lisäksi olen huomannut että mineraalimeikit sopivat iholleni paremmin kuin perinteiset meikkivoiteet. BB-voide voisi olla kevyt vaihtoehto kesäksi, ja hyvä aurinkosuoja on tietysti hyvä lisä :)

 100. Minulla kasvojen ihonhoito on ollut viime aikoina esillä. Nyt 27 vuotiaana tuntuu että ihonhoitorutiineja pitää uudistaa aikuisempaan suuntaan, ja olenkin kokeillut eri tuotteita jo parin vuoden ajan. Kaiken A ja O on tietysti puhdistus, sekä kosteutus (etenkin näin talviaikaan). Lisäksi olen huomannut että mineraalimeikit sopivat iholleni paremmin kuin perinteiset meikkivoiteet. BB-voide voisi olla kevyt vaihtoehto kesäksi, ja hyvä aurinkosuoja on tietysti hyvä lisä :)

 101. Olisi ihana kokeilla kyseistä BB-voidetta, sillä en halua käyttää paksuja peittäviä meikkivoiteita. Olen käyttänyt lähes kaksi vuotta Exuviance-sarjan puhdistusmaitoa, kasvovettä, päivävoidetta (ihanan ohut tälläiselle sekaiholle ja suojakerroin 15), seerumia, yövoidetta ja silmänympärysvoidetta. Olen todennut nämä erittäin hyväksi….nyt varmaan ihmettelet, kuka tarvitsee tuollaisen määrän erilaisia voiteita…..no lähes 52-vuotias nainen, joka aloittanut käyttää kyseisiä tuotteita vähän liian myöhään eli nuorempana ihonhoito ei oikein ollut juttuni. Ihoni täyttyi silloin finneistä ja vanhemmiten (joskus 43-vuotiaana) finnit alkoivat jäädä ihon alle isoiksi pateiksi ja jouduin käyttämään Roaccutan-lääkekuurin. Nyt olen ihooni tyytyväinen näiden ihanien tuotteiden ansiosta, päivän aikana ei enää tarvitse pyyhkiä ylimääräistä rasvaa pois nenänpielistä eikä otsalta:)

  Jännityksellä odottaen ;D

 102. Olisi ihana kokeilla kyseistä BB-voidetta, sillä en halua käyttää paksuja peittäviä meikkivoiteita. Olen käyttänyt lähes kaksi vuotta Exuviance-sarjan puhdistusmaitoa, kasvovettä, päivävoidetta (ihanan ohut tälläiselle sekaiholle ja suojakerroin 15), seerumia, yövoidetta ja silmänympärysvoidetta. Olen todennut nämä erittäin hyväksi….nyt varmaan ihmettelet, kuka tarvitsee tuollaisen määrän erilaisia voiteita…..no lähes 52-vuotias nainen, joka aloittanut käyttää kyseisiä tuotteita vähän liian myöhään eli nuorempana ihonhoito ei oikein ollut juttuni. Ihoni täyttyi silloin finneistä ja vanhemmiten (joskus 43-vuotiaana) finnit alkoivat jäädä ihon alle isoiksi pateiksi ja jouduin käyttämään Roaccutan-lääkekuurin. Nyt olen ihooni tyytyväinen näiden ihanien tuotteiden ansiosta, päivän aikana ei enää tarvitse pyyhkiä ylimääräistä rasvaa pois nenänpielistä eikä otsalta:)Jännityksellä odottaen ;D

 103. Olenkin ajatellut seuraavaski kokeilla meikkivoiteen sijasta tällaista BB-voidetta:) mukava voitto:) Puhsitan ihon aina illalla ja laitan jotain seerumia ja voidetta ja aamulla pyyhkäisen ihoni kasvovedellä ennen meikkiä. Näillä mennään ja kohta on jo ryppyjä!

 104. Olenkin ajatellut seuraavaski kokeilla meikkivoiteen sijasta tällaista BB-voidetta:) mukava voitto:) Puhsitan ihon aina illalla ja laitan jotain seerumia ja voidetta ja aamulla pyyhkäisen ihoni kasvovedellä ennen meikkiä. Näillä mennään ja kohta on jo ryppyjä!

 105. Miulla ihonhoitorutiineihin kuuluu iltaisin meikkien poisto Nivean herkän ihon liinoilla ja Lumenen C-vitamiini kasvovesi seuraa niitä. Kosteusvoiteena iltaisin käytän Lumenen C-vitamiini päivävoidetta, hih ;)

  Aamulla sit pyyhin kasvot kasvovedellä ja laitan meikkipohjaksi Garnierin BB:tä. Ois kyl kiva päästä testää myös selektiivistä versiota BB:stä ;D Joo, ja oon 26.

 106. Miulla ihonhoitorutiineihin kuuluu iltaisin meikkien poisto Nivean herkän ihon liinoilla ja Lumenen C-vitamiini kasvovesi seuraa niitä. Kosteusvoiteena iltaisin käytän Lumenen C-vitamiini päivävoidetta, hih ;)Aamulla sit pyyhin kasvot kasvovedellä ja laitan meikkipohjaksi Garnierin BB:tä. Ois kyl kiva päästä testää myös selektiivistä versiota BB:stä ;D Joo, ja oon 26.

 107. Hyvä päivittäinen kasvojenpuhdistus ja koska varsinkin talvella ihoni on kuiva, tarvitsen hyvän kosteusvoiteen. Tällä hetkellä käytän Vichyn tuotteita. En käytä paljoa meikkiä.
  Ikäni 30-40 väliltä :)

 108. Hyvä päivittäinen kasvojenpuhdistus ja koska varsinkin talvella ihoni on kuiva, tarvitsen hyvän kosteusvoiteen. Tällä hetkellä käytän Vichyn tuotteita. En käytä paljoa meikkiä.Ikäni 30-40 väliltä :)

 109. Illalla pesu, kosteuttava voide (tehovoide, energiavoide tai E-vitamiinivoide) ja silmänympärysvoide. Syksyllä tärähtää 39 mittariin.

 110. Olen 32 v. Puhdistan ihoni aamuin ja illoin. Naamiota käytän silloin tällöin. Vettä juon säännöllisesti. Käytän iholleni sopivia tuotteita. Ps.Ihana arvonta =)

 111. Olen 32 v. Puhdistan ihoni aamuin ja illoin. Naamiota käytän silloin tällöin. Vettä juon säännöllisesti. Käytän iholleni sopivia tuotteita. Ps.Ihana arvonta =)

 112. Jipii,tulen mukaan arvontaan!

  Omat ihonhoitorutiinini toden totta ovat rutiineja, jotka toistuvat päivittäin samanmoisina.

  Tässäpä siis omani:

  Aamuisin pyyhin kasvot kasvovedellä. Sitten levitän juurikin Estee Lauderin advanced night repair-seerumin kasvoille. (En voi elää ilman tätä. Sopii niin hyvin meikin pohjallekin kosteuttamaan ja heleyttämään. :))Ai niin ja silmänympärysvoide tulee myös aina meikkauksen yhteydessä.

  Illalla pesen kasvot geelimäisellä kasvoputsarilla. Kasvovesipyyhintä myös illalla. Tämän jälkeen täyteläinen yövoide.

  Näiden päivittäisten juttujen lisäksi kuorin ihon mikrokuorinnalla 2x/vko. Puhdistava savinaamio 1x/vko ja elvyttävä naamio 1x/vko. Tuotteet ovat pääosin Dermalogican tuotteita, joskin tuota Estee Lauderin seerumia ei ole vielä mikään päihittänyt. Ai niin ja iältäni olen hieman päälle 30.

 113. Jipii,tulen mukaan arvontaan!Omat ihonhoitorutiinini toden totta ovat rutiineja, jotka toistuvat päivittäin samanmoisina.Tässäpä siis omani:Aamuisin pyyhin kasvot kasvovedellä. Sitten levitän juurikin Estee Lauderin advanced night repair-seerumin kasvoille. (En voi elää ilman tätä. Sopii niin hyvin meikin pohjallekin kosteuttamaan ja heleyttämään. :))Ai niin ja silmänympärysvoide tulee myös aina meikkauksen yhteydessä.Illalla pesen kasvot geelimäisellä kasvoputsarilla. Kasvovesipyyhintä myös illalla. Tämän jälkeen täyteläinen yövoide.Näiden päivittäisten juttujen lisäksi kuorin ihon mikrokuorinnalla 2x/vko. Puhdistava savinaamio 1x/vko ja elvyttävä naamio 1x/vko. Tuotteet ovat pääosin Dermalogican tuotteita, joskin tuota Estee Lauderin seerumia ei ole vielä mikään päihittänyt. Ai niin ja iältäni olen hieman päälle 30.

 114. Ihonhoitorutiineihin kuuluu päivittäinen kasvojen pesu aamuin illoin apteekin puhdistustuoteilla. Vain silmämeikit poistan omilla aineilla. Ihoni on hyvin herkkä ja pintakuiva. Kosteutukseen käytän päivä- ja yövoidetta sekä silmäympärysvoidetta. Ihoni on yleensä hyvässä kunnossa, enkä välttämättä tarvitsisi meikkivoidekerrosta, mutta kevyempiä tuotteita on ollut hankala löytää. Ehkä tällainen BB-voide olisi ratkaisuni.

 115. Ihonhoitorutiineihin kuuluu päivittäinen kasvojen pesu aamuin illoin apteekin puhdistustuoteilla. Vain silmämeikit poistan omilla aineilla. Ihoni on hyvin herkkä ja pintakuiva. Kosteutukseen käytän päivä- ja yövoidetta sekä silmäympärysvoidetta. Ihoni on yleensä hyvässä kunnossa, enkä välttämättä tarvitsisi meikkivoidekerrosta, mutta kevyempiä tuotteita on ollut hankala löytää. Ehkä tällainen BB-voide olisi ratkaisuni.

 116. Olen 27-vuotias ja huolissani jo ihoni kunnosta ja ryppyjen lisääntymisestä. Olen melko vaalea ja ilmeisesti saanut liikaa uv-säteilyä lapsena. Aikuisena olen suojannut ihoani auringolta hyvin. Aloitettuani hetki sitten Roaccutan kuurin, hoidan ihoani kosteuttavilla tuotteilla aamuin illoin. Jos pääsen eroon Roaccutanin avulla kymmenen vuotta vaivanneesta acnesta, BB-voide auttaisi varmasti eteenpäin täydellisen ihon tavoittelussa!

 117. Olen 27-vuotias ja huolissani jo ihoni kunnosta ja ryppyjen lisääntymisestä. Olen melko vaalea ja ilmeisesti saanut liikaa uv-säteilyä lapsena. Aikuisena olen suojannut ihoani auringolta hyvin. Aloitettuani hetki sitten Roaccutan kuurin, hoidan ihoani kosteuttavilla tuotteilla aamuin illoin. Jos pääsen eroon Roaccutanin avulla kymmenen vuotta vaivanneesta acnesta, BB-voide auttaisi varmasti eteenpäin täydellisen ihon tavoittelussa!

 118. Ohlala mikä arvonta! Pakko osallistua, kun olen jo pitkään harkinnut BB’tä juuri meikkivoiteen sijalle kesäksi!

  Olen siis juuri täyttänyt 27 v. ja ihonhoitorutiinit, niitä riittää! Talven jäljiltä iho on edelleen aika kuiva, joten meikit puhdistan Lieracin puhdistusmaidolla, sen jälkeen pyyhin Diorin kasvovedellä, No7-seerumia ohut kerros ja Biothermin Aqua Source-kasvorasvaa vielä päälle. Satunnaisiin näppylöihin ja ihohuokosiin käytän silloin tällöin Ella Baché’n Creme Intex 2-nimistä puhdistavaa hoitorasvaa, joka on ihan ihmetuote! Ainiin ja silmänympärykset, sen kaikista kuivimman kasvojen alueen, hoidan Avenen silmänympärysvoiteella illoin ja La Roche-Posay’n geelillä aamulla. Huh… Kauhea kasa kosmetiikkaa siis menee talvella…

  Kesällä taas riittää raikastava ja kirkastava kasvovesi ja kevyt kasvovoide, ja meinasin tosiaan sitä BB-voidetta kokeilla meikkivoiteiden jne. sijasta. En muuten tiennytkään, että Estée Lauderilla on tällainen voide – jos arpaonni ei osu kohdalle, niin menee kyllä ehdottomasti hankintalistalle :)

  Ainiin ps. ihan paras pikakaunistaja on tämä Lieracin geeli! Saa minunkin talvesta suuttuneet kasvoni kirkkaiksi ja kauniiksi! :)

 119. Ohlala mikä arvonta! Pakko osallistua, kun olen jo pitkään harkinnut BB’tä juuri meikkivoiteen sijalle kesäksi!Olen siis juuri täyttänyt 27 v. ja ihonhoitorutiinit, niitä riittää! Talven jäljiltä iho on edelleen aika kuiva, joten meikit puhdistan Lieracin puhdistusmaidolla, sen jälkeen pyyhin Diorin kasvovedellä, No7-seerumia ohut kerros ja Biothermin Aqua Source-kasvorasvaa vielä päälle. Satunnaisiin näppylöihin ja ihohuokosiin käytän silloin tällöin Ella Baché’n Creme Intex 2-nimistä puhdistavaa hoitorasvaa, joka on ihan ihmetuote! Ainiin ja silmänympärykset, sen kaikista kuivimman kasvojen alueen, hoidan Avenen silmänympärysvoiteella illoin ja La Roche-Posay’n geelillä aamulla. Huh… Kauhea kasa kosmetiikkaa siis menee talvella…Kesällä taas riittää raikastava ja kirkastava kasvovesi ja kevyt kasvovoide, ja meinasin tosiaan sitä BB-voidetta kokeilla meikkivoiteiden jne. sijasta. En muuten tiennytkään, että Estée Lauderilla on tällainen voide – jos arpaonni ei osu kohdalle, niin menee kyllä ehdottomasti hankintalistalle :)Ainiin ps. ihan paras pikakaunistaja on tämä Lieracin geeli! Saa minunkin talvesta suuttuneet kasvoni kirkkaiksi ja kauniiksi! :)

 120. Tänään täytän 42 ja olen maailman laiskin ihon hoitaja! Iltaisin pyyhin meikit pois Nivean meikinpoistoliinalla ja lisään yöksi Kiinasta tuomaani silkkivoidetta. Aamulla Biothermin Aquasourcea pohjalle, päällä Estee Lauderin Sheer Tintedia, Lumenen silmämeikin pohjustusvoidetta, rajaukset ja ripsiväri. Siinä perussetti.
  Silloin tällöin n. kerran kuussa kuorinta ja kerran vuodessa kosmetologilla “täyshuolto”.
  Sain juuri tuosta BB:stä näytteen ja ihastuin siihen. Taidanpas vielä koittaa arpaonneani ennen kuin käyn ostamassa sitä :).

 121. Tänään täytän 42 ja olen maailman laiskin ihon hoitaja! Iltaisin pyyhin meikit pois Nivean meikinpoistoliinalla ja lisään yöksi Kiinasta tuomaani silkkivoidetta. Aamulla Biothermin Aquasourcea pohjalle, päällä Estee Lauderin Sheer Tintedia, Lumenen silmämeikin pohjustusvoidetta, rajaukset ja ripsiväri. Siinä perussetti. Silloin tällöin n. kerran kuussa kuorinta ja kerran vuodessa kosmetologilla “täyshuolto”.Sain juuri tuosta BB:stä näytteen ja ihastuin siihen. Taidanpas vielä koittaa arpaonneani ennen kuin käyn ostamassa sitä :).

 122. Jippii, ihana arvonta.. tämän tuotteen olen nimittäin miettinyt haluavani.. :) Ihonhoitorutiineihini kuuluu pesu Dermosilin E-pesuvaahdolla (ihan koukussa jo pitkään), kuorinta Estee Lauderin(!) ihanalla kuorintavoiteella kerran viikossa, naamio kun muistan ja siltä tuntuu – tosin hyvä naamio myös hakusessa tällä hetkellä?! Luottotuotteisiini kuuluvat Estee Lauderin Idealist ja Perfektionist -seerumit, Biothermin Skin Vivo -sarja ja Lumenen värillinen kosteusvoide. Aika kevyt setti miltei 4-kymppiselle mutta noilla mennään :)

 123. Jippii, ihana arvonta.. tämän tuotteen olen nimittäin miettinyt haluavani.. :) Ihonhoitorutiineihini kuuluu pesu Dermosilin E-pesuvaahdolla (ihan koukussa jo pitkään), kuorinta Estee Lauderin(!) ihanalla kuorintavoiteella kerran viikossa, naamio kun muistan ja siltä tuntuu – tosin hyvä naamio myös hakusessa tällä hetkellä?! Luottotuotteisiini kuuluvat Estee Lauderin Idealist ja Perfektionist -seerumit, Biothermin Skin Vivo -sarja ja Lumenen värillinen kosteusvoide. Aika kevyt setti miltei 4-kymppiselle mutta noilla mennään :)

 124. Tämän 22-vuotiaan päivittäisiin ihonhoitorutiineihin kuuluu aamulla putsaus, kosteuttava seerumi + sävyttävä päivävoide. Iltaisin sitten putsarin jälkeen heleyttävää yövoidetta :)

 125. Tämän 22-vuotiaan päivittäisiin ihonhoitorutiineihin kuuluu aamulla putsaus, kosteuttava seerumi + sävyttävä päivävoide. Iltaisin sitten putsarin jälkeen heleyttävää yövoidetta :)

 126. Olen 18-vuotias ja minulla on rasvoittuva iho, joten kasvojenhoitorutiinit ovat tarkkoja ja säännöllisiä. Ensin meikkien puhdistus puhdistusemulsiolla, sitten vielä omalle iholle soveltuva puhdistustuote, kasvovesi ja kosteusvoide. Kuorin ihon pari kertaa viikossa, savipohjaisia naamiota pyrin käyttämään kerran viikossa mutta joskus useamminkin jos siltä tuntuu. Olen haaveillut jostain BB-voiteesta kesän varalle, ja tämä tuote kuulostaa lupaavalta!

 127. Olen 18-vuotias ja minulla on rasvoittuva iho, joten kasvojenhoitorutiinit ovat tarkkoja ja säännöllisiä. Ensin meikkien puhdistus puhdistusemulsiolla, sitten vielä omalle iholle soveltuva puhdistustuote, kasvovesi ja kosteusvoide. Kuorin ihon pari kertaa viikossa, savipohjaisia naamiota pyrin käyttämään kerran viikossa mutta joskus useamminkin jos siltä tuntuu. Olen haaveillut jostain BB-voiteesta kesän varalle, ja tämä tuote kuulostaa lupaavalta!

 128. Päivittäinen putsaus ja kosteutus tietenkin, pyrin välttämään meikin laittoa sellaisina päivinä kun en tee mitään kauppareissua/urheilua kummempaa. Kesäsin kevyt päivetys tasoittaa kasvojen ihon sävyä, mutta ruskettua en yritä. Viikottain kuorinta ja hemmottelun tarpeessa naamio, näillä mennään.

 129. Päivittäinen putsaus ja kosteutus tietenkin, pyrin välttämään meikin laittoa sellaisina päivinä kun en tee mitään kauppareissua/urheilua kummempaa. Kesäsin kevyt päivetys tasoittaa kasvojen ihon sävyä, mutta ruskettua en yritä. Viikottain kuorinta ja hemmottelun tarpeessa naamio, näillä mennään.

 130. Hei ostin itsekin juuri Estee Lauderin kasvovoiteen, seerumin ja silmänympärysvoiteen. Ihonhoitoni koostuu tällä hetkellä 1-2 kertaa päivässä kosteusvoiteen levittämisestä ja puhdistspyyhkeiden käytöstä. Olen 21-vuotias.

 131. Hei ostin itsekin juuri Estee Lauderin kasvovoiteen, seerumin ja silmänympärysvoiteen. Ihonhoitoni koostuu tällä hetkellä 1-2 kertaa päivässä kosteusvoiteen levittämisestä ja puhdistspyyhkeiden käytöstä. Olen 21-vuotias.

 132. Olen laiska kasvojenhoitaja, puhdistan ihon aamuin illoin ja laitan kosteusvoidetta, mutta siinäpä melkein se.

 133. Tollanen olis mahtava koska kesällä en todellakaan tykkää käyttää meikkiä ja tossa on toi suojakerroinkin. Omiin rutiineihin kuuluu vaan aamuin illoin naamanpesu, sebamed tuotteet on tärkeet koska ne on osottautunut hyviksi kun oma iho ei oo koskaan ollu hirveän hyvä, mutta niiden avulla aineskin pysyy ihan ok:na ja kesällä se nyt on muuten vain parempi nykyään. Ja sitten kasvovesi ja kosteusvoide/-geeli. Ite en oo tarvinnut muuta, koska noi on aika hyvin omalle iho tyypille, mitä nyt tuppaa olemaan talvella välillä vähän liian kuiva.

 134. Tollanen olis mahtava koska kesällä en todellakaan tykkää käyttää meikkiä ja tossa on toi suojakerroinkin. Omiin rutiineihin kuuluu vaan aamuin illoin naamanpesu, sebamed tuotteet on tärkeet koska ne on osottautunut hyviksi kun oma iho ei oo koskaan ollu hirveän hyvä, mutta niiden avulla aineskin pysyy ihan ok:na ja kesällä se nyt on muuten vain parempi nykyään. Ja sitten kasvovesi ja kosteusvoide/-geeli. Ite en oo tarvinnut muuta, koska noi on aika hyvin omalle iho tyypille, mitä nyt tuppaa olemaan talvella välillä vähän liian kuiva.

 135. Omat ihonhoitorutiinini ovat varsin vakiintuneet ja perinteiset. Ihoni kuivuu melko helposti, joten puhdistan sen mieluiten kevyellä puhdistusvaahdolla ja kasvovedellä. Pidän luonnollisista kasvoista, joten en juurikaan meikkaa. BB-voiteen avulla saa kuitenkin vaivattomasti huolitellun ja siistin vaikutelman, ja arvottava tuote on varmasti lajinsa parhaimmistoa. Olen 18-vuotias.

 136. Omat ihonhoitorutiinini ovat varsin vakiintuneet ja perinteiset. Ihoni kuivuu melko helposti, joten puhdistan sen mieluiten kevyellä puhdistusvaahdolla ja kasvovedellä. Pidän luonnollisista kasvoista, joten en juurikaan meikkaa. BB-voiteen avulla saa kuitenkin vaivattomasti huolitellun ja siistin vaikutelman, ja arvottava tuote on varmasti lajinsa parhaimmistoa. Olen 18-vuotias.

 137. Olen 29-vuotias. Pesen kasvoni aamuin illoin Cliniquen kuivan ihon tuotteilla. Kaytan silmanymparysvoidetta ja paiva- ja yovoidetta erikseen. Silloin talloin kaytan myos seerumeita kuuriluontoisesti. Kerran viikossa ihon kuorinta ja kasvonaamio. Olen vahan laiska kaymaan kosmetologilla, ehka kerran vuodessa pyrin siella kuitenkin kaymaan. Vetta yritan juoda paljon ja liikuntaakin harrastaa. Ruokapuoleen pitaisi varmaan kiinnittaa parempaa huomiota. Raskauden jalkeen imetys vei kiloja liikaakin ja siita ja pullan- ja pastansyontivaihe paalle :)

 138. Olen 29-vuotias. Pesen kasvoni aamuin illoin Cliniquen kuivan ihon tuotteilla. Kaytan silmanymparysvoidetta ja paiva- ja yovoidetta erikseen. Silloin talloin kaytan myos seerumeita kuuriluontoisesti. Kerran viikossa ihon kuorinta ja kasvonaamio. Olen vahan laiska kaymaan kosmetologilla, ehka kerran vuodessa pyrin siella kuitenkin kaymaan. Vetta yritan juoda paljon ja liikuntaakin harrastaa. Ruokapuoleen pitaisi varmaan kiinnittaa parempaa huomiota. Raskauden jalkeen imetys vei kiloja liikaakin ja siita ja pullan- ja pastansyontivaihe paalle :)

 139. Iältäni 36. Aamuin illoin putsaus ja kosteutus Avenen couperosa iholle suunnatuilla tuotteilla. Kuorinta kerran viikossa. Näillä mennään.
  Couperosan takia ilman meikkiä ei voi kulkea ja olisin enemmänkuin halukas kokeilemaan Estee Lauderin BB-voidetta. Kesäksi kun kaipaisi hiukan kevyempää ehostusta.

 140. Iältäni 36. Aamuin illoin putsaus ja kosteutus Avenen couperosa iholle suunnatuilla tuotteilla. Kuorinta kerran viikossa. Näillä mennään.Couperosan takia ilman meikkiä ei voi kulkea ja olisin enemmänkuin halukas kokeilemaan Estee Lauderin BB-voidetta. Kesäksi kun kaipaisi hiukan kevyempää ehostusta.

 141. Mulla on siitä Garnierin voiteesta vähän samat fiilikset. En myöskään pidä Lumenen tai Chanelin sävyttävistä päivävoiteista. Lumene sai silmäni vetistelemään ja Chanel tekee ihosta likaisen näköisen. Mulla on vähän samantyyppinen iho mitä kuvailet, pms näkyy ja talvisin iho on todella atooppisen kuiva.

 142. Olen löytänyt apteekin kosmetiikkapuolen ja erityisesti ACO:n tuotteet sopivat iholleni. Kasvojen säännöllinen puhdistus, seerumit kausiluonteisesti sekä hyvä koskeutus (kasvot, dekoltee + silmänympärys) ovat avain hehkuvaan ihoon. Myös sisäinen rasvaus (lohi + pähkinät) antavat iholle oman sädehdintänsä. Kaiken kruuna hyvä mieli ja hymy :)

 143. Olen löytänyt apteekin kosmetiikkapuolen ja erityisesti ACO:n tuotteet sopivat iholleni. Kasvojen säännöllinen puhdistus, seerumit kausiluonteisesti sekä hyvä koskeutus (kasvot, dekoltee + silmänympärys) ovat avain hehkuvaan ihoon. Myös sisäinen rasvaus (lohi + pähkinät) antavat iholle oman sädehdintänsä. Kaiken kruuna hyvä mieli ja hymy :)

 144. Olin ennen vähän niinkuin sinä enkä käyttänyt meikkivoidetta. Pidän tosi neutraalista lookista ja täten en oikein pidä meikkivoiteen luomasta efektistä. Käytän Lancomen teint miraclea ja siinä lopputulos on juuri minunlaiselleni käyttäjälle kohdallaan. Paljon valoaheijastavia aineosia eikä lopputulos ole ollenkaan liian hulitellut näköinen :)Hinta ei aina määritä laatua :)

 145. Pintakuivan ihoni vuoksi yritän vältellä vesipesuja. Käytän paljon Vichyn vesisuihketta (vai mikä se hienommalta nimeltä onkaan?) Sen lisäksi pesen kasvot Lancomen puhdistusmaidolla ja viimeistelen saman sarjan ihanalla pinkillä täyteläisellä kasvovedellä. Yksi suosikkini talvisaikaan on muuten manteliöljy! Se kosteuttaa ihon jo yhdessä yössä! Luulen, että BB voisi sopia tällaiselle kovin kalpealle suomalaiselle, kasvoni eivät nimittäin rusketu ollenkaan. Sulla on kaunis blogi :) Ja ikä 25.

 146. Pintakuivan ihoni vuoksi yritän vältellä vesipesuja. Käytän paljon Vichyn vesisuihketta (vai mikä se hienommalta nimeltä onkaan?) Sen lisäksi pesen kasvot Lancomen puhdistusmaidolla ja viimeistelen saman sarjan ihanalla pinkillä täyteläisellä kasvovedellä. Yksi suosikkini talvisaikaan on muuten manteliöljy! Se kosteuttaa ihon jo yhdessä yössä! Luulen, että BB voisi sopia tällaiselle kovin kalpealle suomalaiselle, kasvoni eivät nimittäin rusketu ollenkaan. Sulla on kaunis blogi :) Ja ikä 25.

 147. Niinpä! Sen aurinkosuojan takia olen siitä aika innoissani :)Samanlaisia ihonhoitotottumuksia löytyy täältäkin. Olen käyttänyt meikkivoidetta säännöllisesti vasta puoli vuotta. En näytä itseltäni jos laitan ison meikkikerroksen kasvoilleni. Minun iholleni voide tuo juuri sen tasaisuuden, mutta jättää ihon oman hehkun :)Kiitos valtavasti kommentistasi :)

 148. Ihana arvonta! Pesen kasvoni aamuin illoin ja käytän aina lisäksi kasvovettä. Päivävoiteen päälle levitän aamuisin Garnierin BB-voiteen tai meikkivoidetta ja iltaisin kasvojen pesun jälkeen hellin kuivaa ihoani yövoiteella.

 149. Ihana arvonta! Pesen kasvoni aamuin illoin ja käytän aina lisäksi kasvovettä. Päivävoiteen päälle levitän aamuisin Garnierin BB-voiteen tai meikkivoidetta ja iltaisin kasvojen pesun jälkeen hellin kuivaa ihoani yövoiteella.

 150. 2x vrk puhdistus hellävaraisellä vaahdolla ja kosteusvoiteet päälle, sekä silmänympärysvoiteet. Yöksi hieman rikkaampaa voidetta. Satunnaisesti kasvovettä. Kerran viikossa kuorinta ja naamio. Seerumia käytän, kun sitä sattuu kaapista löytymään. Puhdistusaineet ja voiteet ovat perus Erisania, ihoni näyttää niitä sietävän parhaiten. Silmänympärysvoiteina tällä hetkellä minulla on aamulla Vichyn roll-on sekä illalla se legendaarinen Pirkan silmänympärysvoide :D Naamiot ja kuorinnat ovat useasti Freemannin ihanalta tuoksuvia jutskia. Selektiivisempaa tuotetta valitsen silmänympärysvoiteeksi sekä seerumiksi.

  Olen 29-vuotias, ihoni on pintakuiva ja välillä riemastuu kukkimaan.
  Ryppyihin olen jo alkanut varautumaan…

 151. 2x vrk puhdistus hellävaraisellä vaahdolla ja kosteusvoiteet päälle, sekä silmänympärysvoiteet. Yöksi hieman rikkaampaa voidetta. Satunnaisesti kasvovettä. Kerran viikossa kuorinta ja naamio. Seerumia käytän, kun sitä sattuu kaapista löytymään. Puhdistusaineet ja voiteet ovat perus Erisania, ihoni näyttää niitä sietävän parhaiten. Silmänympärysvoiteina tällä hetkellä minulla on aamulla Vichyn roll-on sekä illalla se legendaarinen Pirkan silmänympärysvoide :D Naamiot ja kuorinnat ovat useasti Freemannin ihanalta tuoksuvia jutskia. Selektiivisempaa tuotetta valitsen silmänympärysvoiteeksi sekä seerumiksi.Olen 29-vuotias, ihoni on pintakuiva ja välillä riemastuu kukkimaan.Ryppyihin olen jo alkanut varautumaan…

 152. Mahtava palkinto, olisi ihana päästä kokeilemaan!

  Omaan puhdistusrutiiniini kuuluu ehdottomasti meikkien poisto joka ilta. Käytän aluksi puhdistusemulsiota ja pesen ihon vielä vaahtomaisella puhdistusaineella. Yörasvaksi Nivean Creme, parasta talven kuivattamalle iholle (eikä maksakkaan juuri mitään)! Lisäksi silmänympärysvoide. Aamulla puhdistan kasvot kasvovedellä ja teen meikin alle sekoituksen päivettävästä ja tasoittavasta voiteesta. Mineraalimeikeillä iho on myös pysynyt hyvässä kunnossa. Ihon kuorin noin kerran viikossa, tällä hetkellä käytössä Lumenen Arctic Touch. Itselläni on hieman pintakuiva iho ja tuntuu että näillä rutiineilla se on pysynyt pitkään hyvässä kunnossa. Ihoni on tosin silti hieman epätasaisen värinen ja punoittava, joten olisi mukava testata josko kunnollinen BB oikeasti auttaisi tähän ongelmaan. Ja niin, olen 23-vuotias :)

 153. Mahtava palkinto, olisi ihana päästä kokeilemaan!Omaan puhdistusrutiiniini kuuluu ehdottomasti meikkien poisto joka ilta. Käytän aluksi puhdistusemulsiota ja pesen ihon vielä vaahtomaisella puhdistusaineella. Yörasvaksi Nivean Creme, parasta talven kuivattamalle iholle (eikä maksakkaan juuri mitään)! Lisäksi silmänympärysvoide. Aamulla puhdistan kasvot kasvovedellä ja teen meikin alle sekoituksen päivettävästä ja tasoittavasta voiteesta. Mineraalimeikeillä iho on myös pysynyt hyvässä kunnossa. Ihon kuorin noin kerran viikossa, tällä hetkellä käytössä Lumenen Arctic Touch. Itselläni on hieman pintakuiva iho ja tuntuu että näillä rutiineilla se on pysynyt pitkään hyvässä kunnossa. Ihoni on tosin silti hieman epätasaisen värinen ja punoittava, joten olisi mukava testata josko kunnollinen BB oikeasti auttaisi tähän ongelmaan. Ja niin, olen 23-vuotias :)

 154. Puhdistan kasvot aamuin illoin ja käytän kosteusvoidetta. Meikkaan aina arkisin. Viikonloppuisin yritän antaa ihon hengittää aina kuin mahdollista. Ikä on 28 v.

 155. Puhdistan kasvot aamuin illoin ja käytän kosteusvoidetta. Meikkaan aina arkisin. Viikonloppuisin yritän antaa ihon hengittää aina kuin mahdollista. Ikä on 28 v.

 156. Olen 23-vuotias ja aloitan aamuni huuhtelemalla kasvoni vedellä ja sen jälkeen Clarinsin Daily energizer kasvovedellä. Tätä seuraa kosteusvoiteen levitys ja meikkaus. Illalla rutiinit jatkuvat normaaliin meikinpuhdistus tapaan (silmämeikinpoistoaine, puhdistusgeeli, kasvovesi). Sunnuntaisin kuorin ihon ja viimeistelen vielä kasvonaamiolla:)

 157. Olen 23-vuotias ja aloitan aamuni huuhtelemalla kasvoni vedellä ja sen jälkeen Clarinsin Daily energizer kasvovedellä. Tätä seuraa kosteusvoiteen levitys ja meikkaus. Illalla rutiinit jatkuvat normaaliin meikinpuhdistus tapaan (silmämeikinpoistoaine, puhdistusgeeli, kasvovesi). Sunnuntaisin kuorin ihon ja viimeistelen vielä kasvonaamiolla:)

 158. Olen 23-vuotias ja nuoren ikäni vuoksi luotan läpikuultavaan ja luonnolliseen meikkiin. Tähän mennessä olen käyttänyt marketeistakin löytyvää Lumenen sävyttävää kosteusemulsiota, sillä meikkivoiteet tuppaavat olemaan aivan liian tukkivia ja ihoani kuivattavia! Tämä kyseinen Lumenen tuote on kuitenkin hiukan liian tummahtava, joten joudun aina läträämään sekaan hieman vaaleampaa meikkivoidetta. Ekstraheleytystä kaivatessani kuorin ihoni sokerista ja kosteusvoiteesta koostuvalla sekoituksella :) Kiinnostuin tästä Estée Lauderin voiteesta jo aiemmin, joten kyseistä arvontaa odotin innolla! Loppuun vielä kiitos mahtavasta blogista, reseptit ovat parhaita ja useita olenkin kokeillut itsekin, na-aammm :)

 159. Olen 23-vuotias ja nuoren ikäni vuoksi luotan läpikuultavaan ja luonnolliseen meikkiin. Tähän mennessä olen käyttänyt marketeistakin löytyvää Lumenen sävyttävää kosteusemulsiota, sillä meikkivoiteet tuppaavat olemaan aivan liian tukkivia ja ihoani kuivattavia! Tämä kyseinen Lumenen tuote on kuitenkin hiukan liian tummahtava, joten joudun aina läträämään sekaan hieman vaaleampaa meikkivoidetta. Ekstraheleytystä kaivatessani kuorin ihoni sokerista ja kosteusvoiteesta koostuvalla sekoituksella :) Kiinnostuin tästä Estée Lauderin voiteesta jo aiemmin, joten kyseistä arvontaa odotin innolla! Loppuun vielä kiitos mahtavasta blogista, reseptit ovat parhaita ja useita olenkin kokeillut itsekin, na-aammm :)

 160. Oon vähän laiska hoitamaan kasvojeni ihoa, vaikka juuri sitä pitäisi hoitaa. Jos ostan jonkun uuden tuotteen silloin innostun hoitamaan ihoa hyvinkin mutta sitten se jää. Pesen kuitenkin aamuin illon kasvot, käytän kasvovettä ja voidetta. Naamioita ja kuorintoja käytän aina kun muistan, yleensä silloin jos on jonnekin menoa. Eilen laitoin naamion koska tänään olen ollut messuilla töissä. Ostin noin kk sitten Garnierin BB-voiteen ja se ei sopinut kasvoilleni, väri oli hyvä mutta kasvoilleni tuli finnejä kauheasti käytön jälkeen. Aurinkosuojaa käytän aina koska minulla on hyvin “luomikas” iho. Tässä kun kerron rutiinejani niin huomaan että ehkä sittenkin osaan pitää huolta ihostani. Silmänympärysvoidettakin käytän! Ikää on 27 :)

 161. Oon vähän laiska hoitamaan kasvojeni ihoa, vaikka juuri sitä pitäisi hoitaa. Jos ostan jonkun uuden tuotteen silloin innostun hoitamaan ihoa hyvinkin mutta sitten se jää. Pesen kuitenkin aamuin illon kasvot, käytän kasvovettä ja voidetta. Naamioita ja kuorintoja käytän aina kun muistan, yleensä silloin jos on jonnekin menoa. Eilen laitoin naamion koska tänään olen ollut messuilla töissä. Ostin noin kk sitten Garnierin BB-voiteen ja se ei sopinut kasvoilleni, väri oli hyvä mutta kasvoilleni tuli finnejä kauheasti käytön jälkeen. Aurinkosuojaa käytän aina koska minulla on hyvin “luomikas” iho. Tässä kun kerron rutiinejani niin huomaan että ehkä sittenkin osaan pitää huolta ihostani. Silmänympärysvoidettakin käytän! Ikää on 27 :)

 162. Moi,
  Olen pikapuoliin 32-vuotias ja kasvojenhoitorutiineihini kuuluu aamuisin kasvojen huuhtelu vedellä sekä kosteusvoide. Illalla sitten pesu puhdistusaineella+kasvovesi ja silmänympärysvoide sekä kosteusvoide. Lisäksi ennen nukkumaanmenoa BodyShopin Green tea-yövoide. Kerran viikossa myös kuorinta ja naamio.

 163. Moi,Olen pikapuoliin 32-vuotias ja kasvojenhoitorutiineihini kuuluu aamuisin kasvojen huuhtelu vedellä sekä kosteusvoide. Illalla sitten pesu puhdistusaineella+kasvovesi ja silmänympärysvoide sekä kosteusvoide. Lisäksi ennen nukkumaanmenoa BodyShopin Green tea-yövoide. Kerran viikossa myös kuorinta ja naamio.

 164. Puhdistan kasvoni aamuin illoin Avène’n puhdistusgeelillä ja kasvovedellä. Kasvovoiteina käytän Maridermin kiinteyttävää päivä- ja yövoidetta. Lisäksi minulla on käytössä saman sarjan silmänympärysvoide. Olen 31- vuotias. BB-voide minulta puuttuu, koska en ole osannut päättää minkä sarjan BB-voidetta kokeilisin. Nyt ei tarvitsisi miettiä, jos voittaisin tämän Estée Lauderin voiteen :) Arvontaonnea minulle ja ihanaista kevättä sinulle Sofié :)

 165. Puhdistan kasvoni aamuin illoin Avène’n puhdistusgeelillä ja kasvovedellä. Kasvovoiteina käytän Maridermin kiinteyttävää päivä- ja yövoidetta. Lisäksi minulla on käytössä saman sarjan silmänympärysvoide. Olen 31- vuotias. BB-voide minulta puuttuu, koska en ole osannut päättää minkä sarjan BB-voidetta kokeilisin. Nyt ei tarvitsisi miettiä, jos voittaisin tämän Estée Lauderin voiteen :) Arvontaonnea minulle ja ihanaista kevättä sinulle Sofié :)

 166. Pakkohan tähän on osallistua! :) Olis ihana päästä testaamaan uutta tuotetta! :) Minun kasvojenhoito rutiinit vaihtelee vuoden ajan mukaan, nyt talviajan olen käyttänyt hieman enemmän kosteuttavia tuotteita kuin kesäaikaan, käytössäni on siis Janssenin Ultime Secrets sarjan Day vitalizer päivävoide ja yövoiteena saman tuoteperheen Night Replenisher. Kasvoni puhdistan aamuin illoin Janssenin öljyiselle iholle tarkoitetulla puhdistus geelillä, Clarifying Cleansing Gel. Tämä on tuntunut olevan pintakuivalle, mutta näppyisyyteen taipuvalle iholleni todella hyvä yhdistelmä. :) Ihonhoito rutiineihini kuuluu myös säännöllinen kuorinta ja naamio noin kerran viikossa, joissa olen käyttänyt Marja Entrichin tuotteita. Meikkivoiteena tällä hetkellä minulla on Lancomen Teint Idole Ultra 24 h, ja en voi muuta kuin suositella tätä uutta tuttavuutta myös muillekin!

  Oikein mukavaa alkavaa kevättä ja toivottavasti onnetar suosii minua! ;)

 167. Pakkohan tähän on osallistua! :) Olis ihana päästä testaamaan uutta tuotetta! :) Minun kasvojenhoito rutiinit vaihtelee vuoden ajan mukaan, nyt talviajan olen käyttänyt hieman enemmän kosteuttavia tuotteita kuin kesäaikaan, käytössäni on siis Janssenin Ultime Secrets sarjan Day vitalizer päivävoide ja yövoiteena saman tuoteperheen Night Replenisher. Kasvoni puhdistan aamuin illoin Janssenin öljyiselle iholle tarkoitetulla puhdistus geelillä, Clarifying Cleansing Gel. Tämä on tuntunut olevan pintakuivalle, mutta näppyisyyteen taipuvalle iholleni todella hyvä yhdistelmä. :) Ihonhoito rutiineihini kuuluu myös säännöllinen kuorinta ja naamio noin kerran viikossa, joissa olen käyttänyt Marja Entrichin tuotteita. Meikkivoiteena tällä hetkellä minulla on Lancomen Teint Idole Ultra 24 h, ja en voi muuta kuin suositella tätä uutta tuttavuutta myös muillekin!Oikein mukavaa alkavaa kevättä ja toivottavasti onnetar suosii minua! ;)

 168. Itselleni tärkein ihonhoitotuote on Maine Base niminen mineraalisuola! Tuote on täysin luonnonmukainen ja sitä siis hieron kasvoilleni lähes päivittäin meikinpuhdistuksen jälkeen. Tämän jälkeen kosteusvoiteita ei tarvita, sillä emäksinen suola stimuloi ihon omaa kosteuttamiskykyä. Kyseinen suola on todella monikäyttöinen. Olen 20-vuotias :)

 169. Itselleni tärkein ihonhoitotuote on Maine Base niminen mineraalisuola! Tuote on täysin luonnonmukainen ja sitä siis hieron kasvoilleni lähes päivittäin meikinpuhdistuksen jälkeen. Tämän jälkeen kosteusvoiteita ei tarvita, sillä emäksinen suola stimuloi ihon omaa kosteuttamiskykyä. Kyseinen suola on todella monikäyttöinen. Olen 20-vuotias :)

 170. Pian kolmekutonen ja en omista BB-tuotetta. Aamuin pesen ihan vedellä ja sitten huitaisen vanulla hieman kasvovettä ja illoin pesen kasvoni meikeistä pois kasvojen ja silmien omilla pesutuotteilla. Aamulla päivävoidetta sekä silmänympärysvoidetta ja yöksi yövoidetta sekä taas silmänympärysvoidetta. Kiitos hienosta blogista.

 171. Pian kolmekutonen ja en omista BB-tuotetta. Aamuin pesen ihan vedellä ja sitten huitaisen vanulla hieman kasvovettä ja illoin pesen kasvoni meikeistä pois kasvojen ja silmien omilla pesutuotteilla. Aamulla päivävoidetta sekä silmänympärysvoidetta ja yöksi yövoidetta sekä taas silmänympärysvoidetta. Kiitos hienosta blogista.

 172. Puhdistan kasvot aamuisin pelkällä vedellä ja kasvovedellä, jonka jälkeen sivelen kasvoilleni Lorealin silmänympärysvoidetta sekä no7 päivävoidetta.

  Illalla puhdistan meikit kasvoilta puhdistusmaidolla ja no7 kasvovedellä. Yötä vasten laitan kasvoilleni +25 iholle tarkoitetun seerumin ja sen päälle yövoiteen no7:ltä.

  Muutaman kerran viikossa käytän Elizabeth Ardenin hellästi kuorivaa intervene 3-in-1 puhdistusainetta.

  Olen 24-vuotias ja yläasteikäisestä lähtien käyttänyt paljon meikkiä. Runsas meikin kuluttaminen on alkanut viime vuosina näkymään kasvojeni ihossa ja olenkin tajunnut kiinnittää huomioni terveellisiin elämäntapohin, terveelliseen ruokavalioon ja runsaaseen vedenjuontiin.. koska meikistähän en pysty luopumaan.

  Tosin kotona vietettyjen viikonloppujen aikana annan usein ihoni levätä meikittä. Korkeintaan käytän Lumenen sävyttävää kosteusvoidetta, joka on suoraan sanonko mistä.. :D Loppuun se on käytettävä, koska huonoksi sen tekee vain sen levitettävyys. Varmasti samaa ongelmaa ei Estée Lauderin tuotteissa ole.

  Ihanaa kevättä Sofiélle :)

 173. Puhdistan kasvot aamuisin pelkällä vedellä ja kasvovedellä, jonka jälkeen sivelen kasvoilleni Lorealin silmänympärysvoidetta sekä no7 päivävoidetta.Illalla puhdistan meikit kasvoilta puhdistusmaidolla ja no7 kasvovedellä. Yötä vasten laitan kasvoilleni +25 iholle tarkoitetun seerumin ja sen päälle yövoiteen no7:ltä. Muutaman kerran viikossa käytän Elizabeth Ardenin hellästi kuorivaa intervene 3-in-1 puhdistusainetta. Olen 24-vuotias ja yläasteikäisestä lähtien käyttänyt paljon meikkiä. Runsas meikin kuluttaminen on alkanut viime vuosina näkymään kasvojeni ihossa ja olenkin tajunnut kiinnittää huomioni terveellisiin elämäntapohin, terveelliseen ruokavalioon ja runsaaseen vedenjuontiin.. koska meikistähän en pysty luopumaan. Tosin kotona vietettyjen viikonloppujen aikana annan usein ihoni levätä meikittä. Korkeintaan käytän Lumenen sävyttävää kosteusvoidetta, joka on suoraan sanonko mistä.. :D Loppuun se on käytettävä, koska huonoksi sen tekee vain sen levitettävyys. Varmasti samaa ongelmaa ei Estée Lauderin tuotteissa ole. Ihanaa kevättä Sofiélle :)

 174. Ihon pesu aamuin illoin ja päälle kunnon kosteutus. Suunnilleen kerran viikossa kuorin ihoni ja käytän kasvonaamiota. Muutenkin pidän meikin määrän minimissä, kevyt meikkivoide ja ripsari riittää mulle arkisin. Olen 21-vuotias. :)

 175. Ihon pesu aamuin illoin ja päälle kunnon kosteutus. Suunnilleen kerran viikossa kuorin ihoni ja käytän kasvonaamiota. Muutenkin pidän meikin määrän minimissä, kevyt meikkivoide ja ripsari riittää mulle arkisin. Olen 21-vuotias. :)

 176. Olen 26v. ja olen viime aikoina käyttänyt Sensai Silk-tuotesarjaa. Kaksoispuhdistus + kaksoiskosteutus iltaisin ja aamuisin riittää yksi puhdistustuote sekä kaksoiskosteutus. Kuivalle iholle loistosarja :) Lisäksi käytän satunnaisesti naamioita ja kuorintavoiteita. Mukana ollaan arvonnassa.

 177. Olen 26v. ja olen viime aikoina käyttänyt Sensai Silk-tuotesarjaa. Kaksoispuhdistus + kaksoiskosteutus iltaisin ja aamuisin riittää yksi puhdistustuote sekä kaksoiskosteutus. Kuivalle iholle loistosarja :) Lisäksi käytän satunnaisesti naamioita ja kuorintavoiteita. Mukana ollaan arvonnassa.

 178. Moi!
  Aamun illoin puhdistan kasvoni Lorealin puhdistusaineella ja käytän cliniquen kasvovettä. Aamuisin rasvaan päivettävällä voiteella ja iltaisin yövoiteella. Lisäksi kerran viikossa kuorinta ja naamio n.kerran kuukaudessa. Olen 22 vuotias. Pyrin myös aina rasvaamaan dekolteen ja kaulan niille suunnatulla rasvalla. Vähentää kuulemma ryppyjen syntyä ikääntyessä. Ps. Kiitos ihanasta blogista ja aurinkoista kevättä!:)

 179. Moi!Aamun illoin puhdistan kasvoni Lorealin puhdistusaineella ja käytän cliniquen kasvovettä. Aamuisin rasvaan päivettävällä voiteella ja iltaisin yövoiteella. Lisäksi kerran viikossa kuorinta ja naamio n.kerran kuukaudessa. Olen 22 vuotias. Pyrin myös aina rasvaamaan dekolteen ja kaulan niille suunnatulla rasvalla. Vähentää kuulemma ryppyjen syntyä ikääntyessä. Ps. Kiitos ihanasta blogista ja aurinkoista kevättä!:)

 180. Tämä arvonta tulikin juuri oikeaan aikaan, lisäsin juuri ostoslistalleni BB-voiteen. Omat ihonhoitorutiinini ovat aika simppelit. Kasvojen pesu aamulla ja illalla, lisään myös aamuin illoin silmänympärysvoidetta ja varsinkin talvella poskipääni kuivuvat herkästi joten niiden kosteudesta yritän pitää huolta. Lisäksi käytän kerran viikossa kasvonaamiota. Ruudun takana kirjoittelee 21-vuotias nuori nainen. :)

 181. Tämä arvonta tulikin juuri oikeaan aikaan, lisäsin juuri ostoslistalleni BB-voiteen. Omat ihonhoitorutiinini ovat aika simppelit. Kasvojen pesu aamulla ja illalla, lisään myös aamuin illoin silmänympärysvoidetta ja varsinkin talvella poskipääni kuivuvat herkästi joten niiden kosteudesta yritän pitää huolta. Lisäksi käytän kerran viikossa kasvonaamiota. Ruudun takana kirjoittelee 21-vuotias nuori nainen. :)

 182. 18-vuotias tytsy jota eivät vielä rypyt huoleta- onneksi ei kyllä enään finnitkään kamalasti! BB-voide olisi siis huippu tuote näin kesää kohden mentäessä, talvella vielä jaksaa lotrata kasvovesien yms kanssa, mutta kesällä ei todellakaan :D

 183. 18-vuotias tytsy jota eivät vielä rypyt huoleta- onneksi ei kyllä enään finnitkään kamalasti! BB-voide olisi siis huippu tuote näin kesää kohden mentäessä, talvella vielä jaksaa lotrata kasvovesien yms kanssa, mutta kesällä ei todellakaan :D

 184. Pesen meikkini pois Cliniquen Take the day off clensing milkillä. Puhdistetulle iholle levitän muutaman pumppauksen Lumenen Sensitive touch rauhoittavaa hoitoseerumia tai Lumenen Arctic Aqua 2 in 1 kosteuttavaa tehohoitoa. Humektania käytän kosteusvoiteenani ja Abo Basen Oily Creamia myös, sillä kärsin kuivasta atooppisesta ihosta. Kokeiluuni sain juuri Lumenen SOS creamia, jonka pitäisi rauhoittaa ihoa. Kokeilun perusteella hyvä tuote, joka varmasti löytää tiensä minun valikoimaani. Silmänympäryksiä silitän L’Orealin Triple active eyes silmänympärysvoiteella. Kuorin ihoni Lumenen kirkastavalla ja mikrokuorivalla naamiolla.

  Juon paljon vettä ja pyrin kosteuttamaan ihoa, jotta se pysyy kuulaana ja hyvässä kunnossa. Olen jo pitkään haaveillut tuosta Estee Lauderin BB creamista, joten tämä arvonta tuli kuin tilauksesta! Olen 22-vuotias.

 185. Pesen meikkini pois Cliniquen Take the day off clensing milkillä. Puhdistetulle iholle levitän muutaman pumppauksen Lumenen Sensitive touch rauhoittavaa hoitoseerumia tai Lumenen Arctic Aqua 2 in 1 kosteuttavaa tehohoitoa. Humektania käytän kosteusvoiteenani ja Abo Basen Oily Creamia myös, sillä kärsin kuivasta atooppisesta ihosta. Kokeiluuni sain juuri Lumenen SOS creamia, jonka pitäisi rauhoittaa ihoa. Kokeilun perusteella hyvä tuote, joka varmasti löytää tiensä minun valikoimaani. Silmänympäryksiä silitän L’Orealin Triple active eyes silmänympärysvoiteella. Kuorin ihoni Lumenen kirkastavalla ja mikrokuorivalla naamiolla.Juon paljon vettä ja pyrin kosteuttamaan ihoa, jotta se pysyy kuulaana ja hyvässä kunnossa. Olen jo pitkään haaveillut tuosta Estee Lauderin BB creamista, joten tämä arvonta tuli kuin tilauksesta! Olen 22-vuotias.

 186. Puhdistan kasvoni aamuin ja illoin Sothysin sitruksen tuoksuisella puhdistusmaidolla ja Cliniquen kasvovedellä. Puhdistuksen jälkeen levitän kasvoille Lumenen Vitamin C-kasvovoidetta. Usein käytän myös silmänympärysvoidetta.

  Näiden jokapäiväisten rutiinien lisäksi käytän kasvonaamioita pari kertaa viikossa ja kerran viikossa kuorin kasvot. :)

 187. Puhdistan kasvoni aamuin ja illoin Sothysin sitruksen tuoksuisella puhdistusmaidolla ja Cliniquen kasvovedellä. Puhdistuksen jälkeen levitän kasvoille Lumenen Vitamin C-kasvovoidetta. Usein käytän myös silmänympärysvoidetta. Näiden jokapäiväisten rutiinien lisäksi käytän kasvonaamioita pari kertaa viikossa ja kerran viikossa kuorin kasvot. :)

 188. Puhdistan kasvoni iltaisin ennen nukkumaan menoa, aamulla huuhtelen vain vedellä. Rasvaan kasvoni iltaisin ja aamuisin, sillä minulla on tosi kuiva iho.

 189. Puhdistan kasvoni iltaisin ennen nukkumaan menoa, aamulla huuhtelen vain vedellä. Rasvaan kasvoni iltaisin ja aamuisin, sillä minulla on tosi kuiva iho.

 190. Mulla on ollut nuorena akne ja nyttemmin sekaiho, joka myös atooppinen, sekä herkkä (eli kaikki ongelmat samassa paketissa). Talvella pitää kuivumisen takia välttää turhaa pesua ja käyttää mm. öljyä ja tujumpia voiteita. Kesällä tykkään antaa ihon välillä hengittää ilman rasvaa. Yleensä pesen ihon illalla, jonka jälkeen käytän kosteusvoidetta. Aamuisin saatan puhdistaa ihoa ruusuvedellä tai kasvovedellä. Kuorin myös ihoa n. kerran viikossa jonka jälkeen laitan naamion. Rakastan cliniquen miehille tarkoitettua kuorintaa, jossa on ihoa raikastavaa minttua. Olen 27-vuotias. :)

 191. Mulla on ollut nuorena akne ja nyttemmin sekaiho, joka myös atooppinen, sekä herkkä (eli kaikki ongelmat samassa paketissa). Talvella pitää kuivumisen takia välttää turhaa pesua ja käyttää mm. öljyä ja tujumpia voiteita. Kesällä tykkään antaa ihon välillä hengittää ilman rasvaa. Yleensä pesen ihon illalla, jonka jälkeen käytän kosteusvoidetta. Aamuisin saatan puhdistaa ihoa ruusuvedellä tai kasvovedellä. Kuorin myös ihoa n. kerran viikossa jonka jälkeen laitan naamion. Rakastan cliniquen miehille tarkoitettua kuorintaa, jossa on ihoa raikastavaa minttua. Olen 27-vuotias. :)

 192. Uu, mukana ;) rutikuiva ihoni vaikeuttaa ihonhoitoa, mutta siis kosteudesta huolehtiminen ykkösenä. Hyvä, hellä puhdistus. Myös sisäiset hoidot on arvossaan täällä, siis runsaasti vettä, lepoa, ulkoilua ja terveellistä ruokaa. Ja pidän myös mielelläni meikittömiä päiviä, jos vaan menot sallivat. Näin iho saa hengittää ja olla rauhassa edes välillä. Ikää pamati juuri 30…iik, siis myös ryppyvoiteet ovat olleet pop jo muutamia vuosia :)

 193. Uu, mukana ;) rutikuiva ihoni vaikeuttaa ihonhoitoa, mutta siis kosteudesta huolehtiminen ykkösenä. Hyvä, hellä puhdistus. Myös sisäiset hoidot on arvossaan täällä, siis runsaasti vettä, lepoa, ulkoilua ja terveellistä ruokaa. Ja pidän myös mielelläni meikittömiä päiviä, jos vaan menot sallivat. Näin iho saa hengittää ja olla rauhassa edes välillä. Ikää pamati juuri 30…iik, siis myös ryppyvoiteet ovat olleet pop jo muutamia vuosia :)

 194. Arvontapalkinto kuulostaa sen verran hyvälle, että pakkohan se on osallistua… :) Oon 23-vuotias.

  Miun ihonhoitorutiineihin kuuluu huolellinen kasvojen puhdistus illalla, eli pesu puhdistusgeelillä, kasvovesi ja kosteus- ja silmänympärysvoide. Aamulla pesen kasvot vain kevyesti vedellä ja laitan kosteusvoidetta.

  Aurinkoista kevään jatkoa! :)

 195. Arvontapalkinto kuulostaa sen verran hyvälle, että pakkohan se on osallistua… :) Oon 23-vuotias.Miun ihonhoitorutiineihin kuuluu huolellinen kasvojen puhdistus illalla, eli pesu puhdistusgeelillä, kasvovesi ja kosteus- ja silmänympärysvoide. Aamulla pesen kasvot vain kevyesti vedellä ja laitan kosteusvoidetta.Aurinkoista kevään jatkoa! :)

 196. Olen 36-vuotias, kesällä 37. Pesen kasvot aamuisin vedellä ja laitan kosteusvoidetta, silmänympärysvoidetta sekä meikkivoidetta/mineraalimeikkipuuteria. Riippuu miten viitseliäällä tuulella olen. Meikkinä ripsiväri ja kulmaväri. Illalla puhdistan kasvot Dermoshopin meikinpuhdistusvaahdolla ja laitan yövoidetta.

  BB-voide kuulostaa hyvältä, se antaisi kosteutusta ja heleyttä iholle. Ryppyjä minulla ei pahemmin ole, kosmetologitkin sen ovat minulle kertoneet :) Aurinkosuoja olisi myös hyvä juttu. Ihoni on myös vaalea, että tuo sävy olisi varmasti just hyvä.

 197. Olen 36-vuotias, kesällä 37. Pesen kasvot aamuisin vedellä ja laitan kosteusvoidetta, silmänympärysvoidetta sekä meikkivoidetta/mineraalimeikkipuuteria. Riippuu miten viitseliäällä tuulella olen. Meikkinä ripsiväri ja kulmaväri. Illalla puhdistan kasvot Dermoshopin meikinpuhdistusvaahdolla ja laitan yövoidetta. BB-voide kuulostaa hyvältä, se antaisi kosteutusta ja heleyttä iholle. Ryppyjä minulla ei pahemmin ole, kosmetologitkin sen ovat minulle kertoneet :) Aurinkosuoja olisi myös hyvä juttu. Ihoni on myös vaalea, että tuo sävy olisi varmasti just hyvä.

 198. Olen 20 vuotias ja aina iltaisin poistan silmämeikit meikinpoistoaineella ja pesen naaman. Tämän jälkeen vanulla ja kasvovedellä viimeinen puhdistus ja yövoide päälle. Yövoiteen lisäksi laitan silmien alle silmänympärysrasvaa.
  Aamu alkaa kasvojen pesulla ja päivävoiteen levityksellä. Myös aamuisin viimeiseksi levitän silmänympärysrasvan.
  Lisäksi kerran viikkoon pyrin laittamaan joko naamion tai kuorimaan naaman.

 199. Olen 20 vuotias ja aina iltaisin poistan silmämeikit meikinpoistoaineella ja pesen naaman. Tämän jälkeen vanulla ja kasvovedellä viimeinen puhdistus ja yövoide päälle. Yövoiteen lisäksi laitan silmien alle silmänympärysrasvaa.Aamu alkaa kasvojen pesulla ja päivävoiteen levityksellä. Myös aamuisin viimeiseksi levitän silmänympärysrasvan. Lisäksi kerran viikkoon pyrin laittamaan joko naamion tai kuorimaan naaman.

 200. Olen 21-vuotias. Päivittäiseen rutiiniini ihonhoidossa kuuluu pesu+seerumi+päivä-/yövoide+silmänympärysvoide. Kasvojen pesu on mielestäni aivan ehdoton! Vaikka illalla kuinka väsyttäisi, meikit naamassa en mene nukkumaan. Kuorintojen ja naamioiden kanssa olen nykyään aika laiska, teini-iässä olin niidenkin suhteen hyvin tarkka ja pidin “hemmottelupäivän” aina viikottain. Nykyään tuntuu, ettei opiskelujen takia ole aikaa (eikä rahaakaan :D) moiseen, ja myönnän kyllä etten aina muistakaan :p Tällä hetkellä omaisuuteni on vielä ripoteltu kahteen kaupunkiin aivan eri puolella Suomea ja tuntuu, että tarvittava kosmetiikka on aina siellä toisessa kaupungissa! Otsaani on koristanut syvien ryppyjen sarja jo vuosia, olisi siis kiva testata tuon tuotteen tasoittavaa ominaisuutta. Ihanaa luksustakin tuo toisi raakaan opiskelijan arkeen ;) Garnierin vastaavaan petyin minäkin monien muiden kommentoijien tavoin. Se jotenkin kuivuu sillä tavalla ällösti läikiksi ennen kuin ehdin sen levittää..

 201. Olen 21-vuotias. Päivittäiseen rutiiniini ihonhoidossa kuuluu pesu+seerumi+päivä-/yövoide+silmänympärysvoide. Kasvojen pesu on mielestäni aivan ehdoton! Vaikka illalla kuinka väsyttäisi, meikit naamassa en mene nukkumaan. Kuorintojen ja naamioiden kanssa olen nykyään aika laiska, teini-iässä olin niidenkin suhteen hyvin tarkka ja pidin “hemmottelupäivän” aina viikottain. Nykyään tuntuu, ettei opiskelujen takia ole aikaa (eikä rahaakaan :D) moiseen, ja myönnän kyllä etten aina muistakaan :p Tällä hetkellä omaisuuteni on vielä ripoteltu kahteen kaupunkiin aivan eri puolella Suomea ja tuntuu, että tarvittava kosmetiikka on aina siellä toisessa kaupungissa! Otsaani on koristanut syvien ryppyjen sarja jo vuosia, olisi siis kiva testata tuon tuotteen tasoittavaa ominaisuutta. Ihanaa luksustakin tuo toisi raakaan opiskelijan arkeen ;) Garnierin vastaavaan petyin minäkin monien muiden kommentoijien tavoin. Se jotenkin kuivuu sillä tavalla ällösti läikiksi ennen kuin ehdin sen levittää..

 202. päivittäinen ihonhoito hoituu puhdistusmaidolla ja -vedellä. Noin pari vuotta sitten vaihdoin mineraalimeikkeihin ja reilun puolen vuoden käytön jälkeen minun 26v. iho alkoi oireilla niin pahasti, että muistutin pahan aknen kanssa taistelevaa teiniä. Lopulta tajusin jättää mineraalimeikit ja palata takaisin vanhoihin meikkeihin, mutta vasta nyt olen saanut ihon palautumaan tuosta kokeilusta. Kesäksi olisikin ihana hankkia juuri tämmöinen kevyt ihoa tasoittava voide, jotta iho saa rauhassa hengittää, mutta itsellä kuitenkin olisi huoliteltu olo.

 203. päivittäinen ihonhoito hoituu puhdistusmaidolla ja -vedellä. Noin pari vuotta sitten vaihdoin mineraalimeikkeihin ja reilun puolen vuoden käytön jälkeen minun 26v. iho alkoi oireilla niin pahasti, että muistutin pahan aknen kanssa taistelevaa teiniä. Lopulta tajusin jättää mineraalimeikit ja palata takaisin vanhoihin meikkeihin, mutta vasta nyt olen saanut ihon palautumaan tuosta kokeilusta. Kesäksi olisikin ihana hankkia juuri tämmöinen kevyt ihoa tasoittava voide, jotta iho saa rauhassa hengittää, mutta itsellä kuitenkin olisi huoliteltu olo.

 204. Ihonhoitorutiineihini kuuluu kasvojen pesu (aamuin illoin) Erisanin puhdistusaiheella, jonka olen todennut edulliseksi ja erittäin toimivaksi: puhdistaa hyvin, muttei kuivata. Kasvovoiteeni olen myös vaihtanut Erisaniin tultuani allergiseksi kosmetologini suosittelemalle Gatineau-ihonhoitosarjalle. Olen myös puolisen vuotta sitten ottanut käyttöön Clarinsin silmänympärysvoiteen pelastaakseni tummat ja helposti turpoat silmänaluseni. BB-voidetta olisi mielenkiintoista kokeilla, erityisesti näin kevään/kesän kynnyksellä kun meikkiä tekee mieli keventää. Ikää löytyy 23 vuotta :)

 205. Ihonhoitorutiineihini kuuluu kasvojen pesu (aamuin illoin) Erisanin puhdistusaiheella, jonka olen todennut edulliseksi ja erittäin toimivaksi: puhdistaa hyvin, muttei kuivata. Kasvovoiteeni olen myös vaihtanut Erisaniin tultuani allergiseksi kosmetologini suosittelemalle Gatineau-ihonhoitosarjalle. Olen myös puolisen vuotta sitten ottanut käyttöön Clarinsin silmänympärysvoiteen pelastaakseni tummat ja helposti turpoat silmänaluseni. BB-voidetta olisi mielenkiintoista kokeilla, erityisesti näin kevään/kesän kynnyksellä kun meikkiä tekee mieli keventää. Ikää löytyy 23 vuotta :)

 206. En juurikaan hoida ihoani mitenkään erikoisesti, ihan puhdistusaine, kasvovesi + kasvovoide -linjalla mennään. Tottakai kuorin ja teen naamion myös kerran viikossa, mutta muuhun en ole ainakaan vielä ryhtynyt. Niin ja olen pian 20-vuotias. (-:

 207. En juurikaan hoida ihoani mitenkään erikoisesti, ihan puhdistusaine, kasvovesi + kasvovoide -linjalla mennään. Tottakai kuorin ja teen naamion myös kerran viikossa, mutta muuhun en ole ainakaan vielä ryhtynyt. Niin ja olen pian 20-vuotias. (-:

 208. Uskon vahvasti syödyn ravinnon ja elintapojen vaikuttavan ihano kuntoon, joten pyrinkin nauttimaan mahdollisimman pudasta ravintoa. Muuten puhdistan ja kosteutan kasvoni päivittäin ja käytän lähes vuoden ympäri aurinkosuojaa. Viime vuosina aurinko haittavaikutuksineen on alkanut huolestuttaa toden teolla. Ikää on 25 :)

 209. Uskon vahvasti syödyn ravinnon ja elintapojen vaikuttavan ihano kuntoon, joten pyrinkin nauttimaan mahdollisimman pudasta ravintoa. Muuten puhdistan ja kosteutan kasvoni päivittäin ja käytän lähes vuoden ympäri aurinkosuojaa. Viime vuosina aurinko haittavaikutuksineen on alkanut huolestuttaa toden teolla. Ikää on 25 :)

 210. Olen 28-vuotias. Ihonhoitorutiineihini kuuluu kasvojen pesu aamulla ja iltaisin. Lisäksi käytän sillöin tällöin kuorivaa tai kosteuttavaa naamiota.

 211. Olen 28-vuotias. Ihonhoitorutiineihini kuuluu kasvojen pesu aamulla ja iltaisin. Lisäksi käytän sillöin tällöin kuorivaa tai kosteuttavaa naamiota.

 212. Hassua ajatella, mutta ihonhoitorutiinini on pysynyt viimeiset 13vuotta täysin samana, näin 28vuoden ikään ehtineenä. Olisikohan siis jo korkea aika päivittää rutiinia? :O Aamuin illoin pesen kasvot kevyellä puhdistusgeelillä ja rasvaan ihon kevyellä voiteella – siinäpä se. Kasvojeni ihossa on kaikenlaista sattumaa, joten BB voidetta olisi ihana kokeilla!

 213. Hassua ajatella, mutta ihonhoitorutiinini on pysynyt viimeiset 13vuotta täysin samana, näin 28vuoden ikään ehtineenä. Olisikohan siis jo korkea aika päivittää rutiinia? :O Aamuin illoin pesen kasvot kevyellä puhdistusgeelillä ja rasvaan ihon kevyellä voiteella – siinäpä se. Kasvojeni ihossa on kaikenlaista sattumaa, joten BB voidetta olisi ihana kokeilla!

 214. Olen 23-vuotias. Ihoni on herkkä, joten yritän välttää turhia pesuja. Puhdistan kavoni First Aid Beautyn puhdistusaineella ja kosteutan ihon kunnosta riippuen Cliniquen kosteusvoiteella tai apteekin perusvoiteella. Kerran viikossa käytän lisäksi herkän ihon kosteuttavaa naamiota.

 215. Olen 23-vuotias. Ihoni on herkkä, joten yritän välttää turhia pesuja. Puhdistan kavoni First Aid Beautyn puhdistusaineella ja kosteutan ihon kunnosta riippuen Cliniquen kosteusvoiteella tai apteekin perusvoiteella. Kerran viikossa käytän lisäksi herkän ihon kosteuttavaa naamiota.

 216. aamuin illoin pesu puhdistusemulsiolla sekä kasvovesi,yöksi ei voiteita mutta aamulla kosteuttavavoide+silmänympärysvoide.bb voide on tuntematonta maaperää joten aion kokeilla josko saisin sen tätä kautta kokeiltavaksi.kuorin ja käytän naamioita n.kerran tai kaks kuukaudessa.

 217. aamuin illoin pesu puhdistusemulsiolla sekä kasvovesi,yöksi ei voiteita mutta aamulla kosteuttavavoide+silmänympärysvoide.bb voide on tuntematonta maaperää joten aion kokeilla josko saisin sen tätä kautta kokeiltavaksi.kuorin ja käytän naamioita n.kerran tai kaks kuukaudessa.

 218. Minulla on todella herkkä ja kuiva iho, joten olen melko tarkka sen hoidon suhteen. Pesen kasvoni aamuin-illoin. Aamuisin käytän hellästi kuorivaa puhdistusainetta, minkä jälkeen lotraan kasvovettä ja kosteusvoidetta. Monet meikkivoiteet ovat iholleni liian paksuja, joten käytän yleensä sävyttävää päivävoidetta ja ihan perusvoiteita. Illalla sitten pesen kasvoni erityisesti kuivalle iholle tarkoitetulla tökötillä, jotta iho ei ala kirvelemään yön aikana. :) Joskus käytän naamioita, mutta se on melko harvinaista.

 219. Minulla on todella herkkä ja kuiva iho, joten olen melko tarkka sen hoidon suhteen. Pesen kasvoni aamuin-illoin. Aamuisin käytän hellästi kuorivaa puhdistusainetta, minkä jälkeen lotraan kasvovettä ja kosteusvoidetta. Monet meikkivoiteet ovat iholleni liian paksuja, joten käytän yleensä sävyttävää päivävoidetta ja ihan perusvoiteita. Illalla sitten pesen kasvoni erityisesti kuivalle iholle tarkoitetulla tökötillä, jotta iho ei ala kirvelemään yön aikana. :) Joskus käytän naamioita, mutta se on melko harvinaista.

 220. Hih, tiedätkös mä ostin sen sun postauksen jälkeen oikein kunnon arsenaalin EL:n voiteita :)
  Ihonhoitorutiinit on melko tavalliset. Huolellinen puhdistus ja kosteutus. Ikää minullakin tuo 28 ja ensimmäisiä ryppyjä koitetaan lannistella. Tosin otsani oli kurtussa jo yläasteella. Kiitos geenien, olen rypistyvää sorttia :)

  1. Oi mahtavaa! Toivottavasti olet tykännyt, etten ole turhaan täällä kehuskellut. Ostitko sitä idealistia? Haluaisin kokeilla sitä ja mietin, että pitäiskö se laittaa seuraavalle ostoslistalle.. Eli jos ostit, niin kerroppas mielipiteesi :)

   Jos sinä olet rypistyvää, niin minä olen luomistuvaa :). Joku puhuu jostain maksaläiskistä, mutta mä kutsun niitä mielummin pisamiksi.

   Poikaystäväni muistaa aina piristää minua sanomalla;

   “kuules rakas, tiedäthän, että miehet on kuin viini. Ne vaan paranee vanhetessaan. Ja te naiset sen sijaan olette kuin maito, sillä te vain happanette ikääntyessänne” :D

 221. Hih, tiedätkös mä ostin sen sun postauksen jälkeen oikein kunnon arsenaalin EL:n voiteita :)Ihonhoitorutiinit on melko tavalliset. Huolellinen puhdistus ja kosteutus. Ikää minullakin tuo 28 ja ensimmäisiä ryppyjä koitetaan lannistella. Tosin otsani oli kurtussa jo yläasteella. Kiitos geenien, olen rypistyvää sorttia :)

 222. Kiitos ihanasta arvonnasta! :)
  Päivittäisiin ihonhoitorutiineihini kuuluu aamuin illoin puhdistus ja perusteellinen kosteutus pääosin Cliniquen ja Erisanin tuotteilla. Meikkivoidetta en käytä päivittäin, ripsiväri yleensä riittää. Kävin toissapäivänä kosmetologilla, ja tämä kehotti myös kuorimaan ihoa, mutta yllätyksekseni vain 1-2 kertaa kuukaudessa! Suomalainen ohut iho saattaa ohentua ja ärsyyntyä liiallisesta hinkkaamisesta. Ikää on 19 vuotta :)

 223. Kiitos ihanasta arvonnasta! :)Päivittäisiin ihonhoitorutiineihini kuuluu aamuin illoin puhdistus ja perusteellinen kosteutus pääosin Cliniquen ja Erisanin tuotteilla. Meikkivoidetta en käytä päivittäin, ripsiväri yleensä riittää. Kävin toissapäivänä kosmetologilla, ja tämä kehotti myös kuorimaan ihoa, mutta yllätyksekseni vain 1-2 kertaa kuukaudessa! Suomalainen ohut iho saattaa ohentua ja ärsyyntyä liiallisesta hinkkaamisesta. Ikää on 19 vuotta :)

 224. Oi mahtavaa! Toivottavasti olet tykännyt, etten ole turhaan täällä kehuskellut. Ostitko sitä idealistia? Haluaisin kokeilla sitä ja mietin, että pitäiskö se laittaa seuraavalle ostoslistalle.. Eli jos ostit, niin kerroppas mielipiteesi :)Jos sinä olet rypistyvää, niin minä olen luomistuvaa :). Joku puhuu jostain maksaläiskistä, mutta mä kutsun niitä mielummin pisamiksi. Poikaystäväni muistaa aina piristää minua sanomalla;”kuules rakas, tiedäthän, että miehet on kuin viini. Ne vaan paranee vanhetessaan. Ja te naiset sen sijaan olette kuin maito, sillä te vain happanette ikääntyessänne” :D

 225. Mulla on aika huonot tavat kasvojen hoidossa. Yleensä pesen vaan suihkussa suihkusaippualla kasvot. Joskus kun oikeen innostun, laitan kasvonaamion. Omistan kyllä Dermosilin E-sarjan puhdistusvaahdon, jota käytän melko epäsäännöllisesti. Kasvoja rasvaan yleensä Erisanin kasvovoiteilla. Mulla on sekaiho, joten välillä puskee epäpuhtauksia leukaan ja otsaan. Mutta muuten on aika hyväkuntonen, vaikka laiminlyön kasvojen hoitoa. Oon 20v.

 226. Mulla on aika huonot tavat kasvojen hoidossa. Yleensä pesen vaan suihkussa suihkusaippualla kasvot. Joskus kun oikeen innostun, laitan kasvonaamion. Omistan kyllä Dermosilin E-sarjan puhdistusvaahdon, jota käytän melko epäsäännöllisesti. Kasvoja rasvaan yleensä Erisanin kasvovoiteilla. Mulla on sekaiho, joten välillä puskee epäpuhtauksia leukaan ja otsaan. Mutta muuten on aika hyväkuntonen, vaikka laiminlyön kasvojen hoitoa. Oon 20v.

 227. Ihonhoitorutiinini koostuu perus puhdistuksesta ja kosteutuksesta; käytössäni on Vivisanten tuotteet jotka ovat sopineet hankalalle pintakuivalle iholleni erinomaisesti. Uusin hankintani on Látelier des Delicesin kosteuttava yövoide, loistotuote.

  Estée Lauderin BB-voide on itselleni uusi tuttavuus. Garnierin BB-voide ei iholleni sopinut ja tarvetta olisi uudelle sävyttävälle kosteusvoiteelle sillä Acon vastaava on loppumaisillaan.

  Ikää löytyy 27-vuotta :)

 228. Ihonhoitorutiinini koostuu perus puhdistuksesta ja kosteutuksesta; käytössäni on Vivisanten tuotteet jotka ovat sopineet hankalalle pintakuivalle iholleni erinomaisesti. Uusin hankintani on Látelier des Delicesin kosteuttava yövoide, loistotuote.Estée Lauderin BB-voide on itselleni uusi tuttavuus. Garnierin BB-voide ei iholleni sopinut ja tarvetta olisi uudelle sävyttävälle kosteusvoiteelle sillä Acon vastaava on loppumaisillaan. Ikää löytyy 27-vuotta :)

 229. Ihonhoitorutiinini ovat aika simppelit: tärkeintä on huolellinen puhditus, sekä riittävä kosteutus (myös silmänalusista huolehtiminen). Näiden lisäksi koitan olla mahdollisimman paljon koskematta kasvojeni ihoon, sillä käsissä on aina hirveästi bakteereita! Kesäsisin aurinkosuoja on ehdoton. Olen 23-vuotias. :)

 230. Ihonhoitorutiinini ovat aika simppelit: tärkeintä on huolellinen puhditus, sekä riittävä kosteutus (myös silmänalusista huolehtiminen). Näiden lisäksi koitan olla mahdollisimman paljon koskematta kasvojeni ihoon, sillä käsissä on aina hirveästi bakteereita! Kesäsisin aurinkosuoja on ehdoton. Olen 23-vuotias. :)

 231. Olen 49-vuotias nainen, joka on ollut nuoresta saakka kiinnostunut ihonhoidosta ja käytän puhdistusmaitoa, kasvovettä, päivä- ja yövoidetta, silmänympärysvoidetta sekä seerumeita, säännöllisesti myös kuorintaa ja naamioita. Nuoruudesta jäi kasvoihin jälkiä acnesta ja vesirokosta, iho on myös ollut enimmäkseen rasvoittuva, paitsi nyt vaihdevuosien tultua kuivahko. Ihonhoitotarvikkeeni vaihtelevat, riippuen mistä ostan tarjouksia tai saan tyttäriltä lahjaksi. Niihin kuuluu mm. Yves Rocher, Dermosil, Oriflame, Avon ja L’oreal sekä Lumene. Olen ikäiseni näköinen, iho on ongelmainen, ei täydellinen, mutgta tyydyttävä. BB-voiteen arvonta kiinnostaa. Kiitos hyvästä blogistasi!

 232. Olen 49-vuotias nainen, joka on ollut nuoresta saakka kiinnostunut ihonhoidosta ja käytän puhdistusmaitoa, kasvovettä, päivä- ja yövoidetta, silmänympärysvoidetta sekä seerumeita, säännöllisesti myös kuorintaa ja naamioita. Nuoruudesta jäi kasvoihin jälkiä acnesta ja vesirokosta, iho on myös ollut enimmäkseen rasvoittuva, paitsi nyt vaihdevuosien tultua kuivahko. Ihonhoitotarvikkeeni vaihtelevat, riippuen mistä ostan tarjouksia tai saan tyttäriltä lahjaksi. Niihin kuuluu mm. Yves Rocher, Dermosil, Oriflame, Avon ja L’oreal sekä Lumene. Olen ikäiseni näköinen, iho on ongelmainen, ei täydellinen, mutgta tyydyttävä. BB-voiteen arvonta kiinnostaa. Kiitos hyvästä blogistasi!

 233. pesen ja rasvaan kasvot aamuin illoin. käytän välillä “kosteuspyyhkeitä” meikinpoistoon, sillä haluan välttää liiallista vedellä läträämistä. naamioita ja kuorintaa käytän harvakseltaan, ehket kerran kk..

 234. pesen ja rasvaan kasvot aamuin illoin. käytän välillä “kosteuspyyhkeitä” meikinpoistoon, sillä haluan välttää liiallista vedellä läträämistä. naamioita ja kuorintaa käytän harvakseltaan, ehket kerran kk..

 235. Ikää on 28 ja iän lisääntyessä olen tullut vielä tarkemmaksi ihonhoitoni kanssa. Käytän melko paljon luonnonkosmetiikkaa, mutta muutamista suosikeista ei-luonnonkosmetiikan puolella en osaa luopua. Ko. tuotetta tekee kyllä mieli kokeilla, koska kaipaan kevyttä pohjustusta kesäksi. Tällaisesta tuotteesta ei ole suosikkia löytynyt.

 236. Ikää on 28 ja iän lisääntyessä olen tullut vielä tarkemmaksi ihonhoitoni kanssa. Käytän melko paljon luonnonkosmetiikkaa, mutta muutamista suosikeista ei-luonnonkosmetiikan puolella en osaa luopua. Ko. tuotetta tekee kyllä mieli kokeilla, koska kaipaan kevyttä pohjustusta kesäksi. Tällaisesta tuotteesta ei ole suosikkia löytynyt.

 237. Päivisin olen käyttänyt viime aikoina Garnierien bb-voidetta, kesäksi korkeampi suojakerroin olisi hyvä. Yöllä käydän Lieracin öljyä, silämäymäryvoide on Avenen. Puhdistukseen käytän Galenicin silmämeikin -ja meikinpoistoainetta ja kasvovetenä Sanofloren appelsiininkukkavettä.

  Ikää on 40+

 238. Päivisin olen käyttänyt viime aikoina Garnierien bb-voidetta, kesäksi korkeampi suojakerroin olisi hyvä. Yöllä käydän Lieracin öljyä, silämäymäryvoide on Avenen. Puhdistukseen käytän Galenicin silmämeikin -ja meikinpoistoainetta ja kasvovetenä Sanofloren appelsiininkukkavettä. Ikää on 40+

 239. Heippa!

  Puhdistan kasvoni aamuin illoin, ja kosteutan. Minulla ei ole ollut koskaan ongelmia ihoni kanssa joten olen aika kokematon meikin käyttäjä. Ihoni on pisamainen ja palaa helposti, kesällä keskityn ihoni suojaamiseen auringolta ja saasteilta (aikalailla ympäri vuoden) Tuote kuulostaisi oikein hyvältä minulle, pärjäisin sillä mainiosti koko kesän! Ikää on 25! Hyvää alkavaa viikkoa!

 240. Heippa!Puhdistan kasvoni aamuin illoin, ja kosteutan. Minulla ei ole ollut koskaan ongelmia ihoni kanssa joten olen aika kokematon meikin käyttäjä. Ihoni on pisamainen ja palaa helposti, kesällä keskityn ihoni suojaamiseen auringolta ja saasteilta (aikalailla ympäri vuoden) Tuote kuulostaisi oikein hyvältä minulle, pärjäisin sillä mainiosti koko kesän! Ikää on 25! Hyvää alkavaa viikkoa!

 241. Hei Sofie!

  Omat ihonhoitorutiinit koostuvat päivittäisestä puhdistuksesta ja kosteutuksesta. Kerran pari viikossa kuorin ihoni sokerilla ja puhdistusmaidolla. Kesäisin teen kuten sitä, että vaihdan meikkivoiteen sävyttäväksi päivävoiteeksi. Koska olen 24-vuotias olen myös vähän alkanut pohtia ryppyjä ja auringon vaikutusta ihooni. Tähän mennessä olen käyttänyt Nivean peruskasvovoiteita, mutta olet oikeassa, että pitäisi sitä suojakerrointakin vähän olla myös talvisinkin eli tuo Estee Lauderin BB-voide tulisi tarpeeseen!

  Muuten jossain postauksessa puhuit, että et ole kovin tyytyväinen moniinkaan meikkivoiteisiin niiden “vanhettavan” tai liian peittävän vaikutuksen vuoksi. Itse olen huomannut ihan saman ja ostinkin myös sitä Lancomen valoa heijastavaa meikkivoidetta, mutta sekään ei oikein tuntunut riittävän ja koin senkin liian peittäväksi. Ystäväni suositteli vähän aika sitten Macin stobe cream nimistä heleytysvoidetta, jota voi sekoittaa meikki- tai kasvovoiteeseen. Ihastuin tuotteeseen ikihyviksi, enkä voisi enää kuvitella olevani ilman sitä :) Ajattelin vain tässä samalla antaa tällaisenkin vinkin, koska muistelin sinunkin painineen saman “ongelman” kanssa :) Mielestäni tämä voide tuo ihanan luonnollisen kuulauden iholle ja samalla hieman keventää meikkivoidetta.

 242. Hei Sofie!Omat ihonhoitorutiinit koostuvat päivittäisestä puhdistuksesta ja kosteutuksesta. Kerran pari viikossa kuorin ihoni sokerilla ja puhdistusmaidolla. Kesäisin teen kuten sitä, että vaihdan meikkivoiteen sävyttäväksi päivävoiteeksi. Koska olen 24-vuotias olen myös vähän alkanut pohtia ryppyjä ja auringon vaikutusta ihooni. Tähän mennessä olen käyttänyt Nivean peruskasvovoiteita, mutta olet oikeassa, että pitäisi sitä suojakerrointakin vähän olla myös talvisinkin eli tuo Estee Lauderin BB-voide tulisi tarpeeseen!Muuten jossain postauksessa puhuit, että et ole kovin tyytyväinen moniinkaan meikkivoiteisiin niiden “vanhettavan” tai liian peittävän vaikutuksen vuoksi. Itse olen huomannut ihan saman ja ostinkin myös sitä Lancomen valoa heijastavaa meikkivoidetta, mutta sekään ei oikein tuntunut riittävän ja koin senkin liian peittäväksi. Ystäväni suositteli vähän aika sitten Macin stobe cream nimistä heleytysvoidetta, jota voi sekoittaa meikki- tai kasvovoiteeseen. Ihastuin tuotteeseen ikihyviksi, enkä voisi enää kuvitella olevani ilman sitä :) Ajattelin vain tässä samalla antaa tällaisenkin vinkin, koska muistelin sinunkin painineen saman “ongelman” kanssa :) Mielestäni tämä voide tuo ihanan luonnollisen kuulauden iholle ja samalla hieman keventää meikkivoidetta.

 243. Niin ja muuten mitä kukkia noissa kuvissa olevat kukat on? :) Ovat ihan mielettömän ihania ja näyttävät sellaiselta lajikkeelta, joka kestää pitkään hyvänä.

 244. Niin ja muuten mitä kukkia noissa kuvissa olevat kukat on? :) Ovat ihan mielettömän ihania ja näyttävät sellaiselta lajikkeelta, joka kestää pitkään hyvänä.

 245. Olen 32-vuotias. Minulla on luonnostaan kuulas iho, mutta taipumus pintakuivan ihon ja ilmeikkyyden mukaan tuomiin juonteisiin (ja tummiin silmänalusiin). Pyrin elämään terveellisesti, juon kahviakin kohtuudella. Raitis ilma ja kunnon yöunet (ja elämänilo!) heleyttävät ihoa tehokkaasti. Meikit puhdistan Clarins´n puhdistusemulsiolla ja viimeistelen Korresin kasvovedellä. En ole tottunut käyttämään yövoidetta. Päivisin käytän silmänympärysiholle Korresin silmänymp.voidetta ja kasvoille Estelle & thild -päivävoidetta. Tarvittaessa käytän Lancómen Visionnaire-seerumia :) En juuri rusketu (tai pala). Meikkini ovat etupäässä mineraalimeikkejä. Sisäinen kauneus on kuitenkin ulkoista tärkeämpää <3

 246. Olen 32-vuotias. Minulla on luonnostaan kuulas iho, mutta taipumus pintakuivan ihon ja ilmeikkyyden mukaan tuomiin juonteisiin (ja tummiin silmänalusiin). Pyrin elämään terveellisesti, juon kahviakin kohtuudella. Raitis ilma ja kunnon yöunet (ja elämänilo!) heleyttävät ihoa tehokkaasti. Meikit puhdistan Clarins´n puhdistusemulsiolla ja viimeistelen Korresin kasvovedellä. En ole tottunut käyttämään yövoidetta. Päivisin käytän silmänympärysiholle Korresin silmänymp.voidetta ja kasvoille Estelle & thild -päivävoidetta. Tarvittaessa käytän Lancómen Visionnaire-seerumia :) En juuri rusketu (tai pala). Meikkini ovat etupäässä mineraalimeikkejä. Sisäinen kauneus on kuitenkin ulkoista tärkeämpää <3

 247. Oon 28, täytän 1½kk päästä 29. Huomaan että silmäluomet alkavat rypistyä kun laitan eyelineria, iho ei ole enää yhtä kiinteä ja iho on sameampi kuin aikaisemmin.
  Pesen aamuin illoin, pesuaineina body shop/erisan/dermosil-tuotteita, yörasvaksi on otettu käyttöön Lorealin lancome-jäljitelmä-ryppyvoide, päivävoiteena mitä nyt kaapista löytyy. BareMinerals-meikit ovat osoittautuneet minulle toimiviksi, ja pidän siitä että niissä on valmiina aurinkosuoja. BB-voidetta en ole koskaan testannut mutta olisi kiva kokeilla :)

 248. Oon 28, täytän 1½kk päästä 29. Huomaan että silmäluomet alkavat rypistyä kun laitan eyelineria, iho ei ole enää yhtä kiinteä ja iho on sameampi kuin aikaisemmin.Pesen aamuin illoin, pesuaineina body shop/erisan/dermosil-tuotteita, yörasvaksi on otettu käyttöön Lorealin lancome-jäljitelmä-ryppyvoide, päivävoiteena mitä nyt kaapista löytyy. BareMinerals-meikit ovat osoittautuneet minulle toimiviksi, ja pidän siitä että niissä on valmiina aurinkosuoja. BB-voidetta en ole koskaan testannut mutta olisi kiva kokeilla :)

 249. Hei Sofie!

  Ja kiitos ihanasta ja kauniista blogistasi!

  Minun ihonhoitorutiinini ovat vielä hieman hakusessa: täytettyäni 27 vuotta on ihoni heittäytynyt hankalaksi, eikä mitkään tuotteet tunnu sopivan minulle.

  Vaihtelevin tuottein kuitenkin huolehdin aamuin ja illoin puhdistuksesta ja kosteutuksesta, pari kertaa viikossa kuorin kasvoni ja pari kertaa viikossa käytän superhoitavia naamioita. Lisäksi käytän paljon täsmätuotteita, mm. silmänympärysrasvoja, finniaineita ja tehoseerumeita.

  Joskus jopa mietin, käytänkö LIIKAA aineita kun iho tuntuu temppuilevan tarkasta huolenpidosta huolimatta…

 250. Hei Sofie!Ja kiitos ihanasta ja kauniista blogistasi! Minun ihonhoitorutiinini ovat vielä hieman hakusessa: täytettyäni 27 vuotta on ihoni heittäytynyt hankalaksi, eikä mitkään tuotteet tunnu sopivan minulle.Vaihtelevin tuottein kuitenkin huolehdin aamuin ja illoin puhdistuksesta ja kosteutuksesta, pari kertaa viikossa kuorin kasvoni ja pari kertaa viikossa käytän superhoitavia naamioita. Lisäksi käytän paljon täsmätuotteita, mm. silmänympärysrasvoja, finniaineita ja tehoseerumeita.Joskus jopa mietin, käytänkö LIIKAA aineita kun iho tuntuu temppuilevan tarkasta huolenpidosta huolimatta…

 251. illalla puhdistan ihoni, tarvittaessa kuorin sen ja kasvoveden jälkeen levitän yövoiteen. aamulla puhdistan kevyesti ja suihkutan kasvovettä sekä levitän päivävoiteen. vartalon kuorin kerran viikossa saunan yhteydessä ja sen pesuun käytän marseillessaippuaa. suosimiani kauneudenhoitomerkkejä ovat luonnolliset dr. hauschka & frantsila.

 252. illalla puhdistan ihoni, tarvittaessa kuorin sen ja kasvoveden jälkeen levitän yövoiteen. aamulla puhdistan kevyesti ja suihkutan kasvovettä sekä levitän päivävoiteen. vartalon kuorin kerran viikossa saunan yhteydessä ja sen pesuun käytän marseillessaippuaa. suosimiani kauneudenhoitomerkkejä ovat luonnolliset dr. hauschka & frantsila.

 253. Aamuin illoin kasvovettä ja illalla tietty meikit pois puhdistusvaahdolla. Silloin tällöin kuorinta. Tällä hetkellä käytössä biothermin tuotteet. Hyvä kosteusvoide pitää ehdottomasti olla ja silmien ympärille oma voiteensa. Huulirasva on käytössä myös useamman kerran päivässä. Ja kolkytkaheksan vee : )

 254. Aamuin illoin kasvovettä ja illalla tietty meikit pois puhdistusvaahdolla. Silloin tällöin kuorinta. Tällä hetkellä käytössä biothermin tuotteet. Hyvä kosteusvoide pitää ehdottomasti olla ja silmien ympärille oma voiteensa. Huulirasva on käytössä myös useamman kerran päivässä. Ja kolkytkaheksan vee : )

 255. Olen 32-vuotias, en käytä arkena meikkiä juuri ollenkaan, koska ihoni on hyvässä kunnossa. Joten siitä syystä saattaa lipsua tuo kasvojen pesukin aika harvaseltaan tehtäväksi. Toisaalta pakko sanoa, että ihoni on superkuiva, ja voi selkeästi paremmin, kun sitä ei mene vedellä tai vesipohjaisilla puhdistusaineilla pesemään ollenkaan. Kosmetologikin sanoi, että veden kanssa ihostani lähtee helposti se viimeinenkin oma kosteus pinnasta. Kosteusvoiteita olen kokeillut lukemattomia, mutta mikään ei tunnu tarpeeksi kosteuttavalta ohuella ja kuivalla iholla. Joten olen siihenkin todennut, että mitä vähemmän yritän kosteuttaa ulkopuolelta, sitä enemmän saan ongelmia aikaiseksi. Kesäisin olen käyttänyt värillisiä päivävoiteita, joissa on suojakerroin, joten tuo BB-voide olisi ihan loistava tuote minulle.

 256. Olen 32-vuotias, en käytä arkena meikkiä juuri ollenkaan, koska ihoni on hyvässä kunnossa. Joten siitä syystä saattaa lipsua tuo kasvojen pesukin aika harvaseltaan tehtäväksi. Toisaalta pakko sanoa, että ihoni on superkuiva, ja voi selkeästi paremmin, kun sitä ei mene vedellä tai vesipohjaisilla puhdistusaineilla pesemään ollenkaan. Kosmetologikin sanoi, että veden kanssa ihostani lähtee helposti se viimeinenkin oma kosteus pinnasta. Kosteusvoiteita olen kokeillut lukemattomia, mutta mikään ei tunnu tarpeeksi kosteuttavalta ohuella ja kuivalla iholla. Joten olen siihenkin todennut, että mitä vähemmän yritän kosteuttaa ulkopuolelta, sitä enemmän saan ongelmia aikaiseksi. Kesäisin olen käyttänyt värillisiä päivävoiteita, joissa on suojakerroin, joten tuo BB-voide olisi ihan loistava tuote minulle.

 257. Voi, tämä tulisi NIIN tarpeeseen. “Korjattavaa” todellakin löytyy. Olen kärsinyt näin 35-vuoden kypsässä iässä hieman vajaan vuoden todella ärsyttävästä aikuisiän aknesta. Kiitos ihotautilääkäriltä saatujen myrkkyjen pahin alkaa olla takana, mutta iho on täynnä näppylöiden jättämiä punaisia läikkiä, ja jokunen maksaläiskäkin löytyy. Jälkimmäisten kurissa pitämiseksi kunnon suojakerroin on näin kevään tullen todella tarpeen.

  Edellä mainituista syistä olen kiinnittänyt ihonhoitoon viime aikoina erityistä huomiota. Puhdistukseen käytän Dermalogican tuotteita, voiteena äskettäin löytämääni Laveran luonnonkosmetiikkaa. Lisäksi joudun käyttämään öisin ihotautilääkärin määräämää Clindoxyl-geeliä, joka on kyllä näppyjen ehkäisemisen kannalta tehokasta, mutta myös todella kuivattavaa.

 258. Voi, tämä tulisi NIIN tarpeeseen. “Korjattavaa” todellakin löytyy. Olen kärsinyt näin 35-vuoden kypsässä iässä hieman vajaan vuoden todella ärsyttävästä aikuisiän aknesta. Kiitos ihotautilääkäriltä saatujen myrkkyjen pahin alkaa olla takana, mutta iho on täynnä näppylöiden jättämiä punaisia läikkiä, ja jokunen maksaläiskäkin löytyy. Jälkimmäisten kurissa pitämiseksi kunnon suojakerroin on näin kevään tullen todella tarpeen.Edellä mainituista syistä olen kiinnittänyt ihonhoitoon viime aikoina erityistä huomiota. Puhdistukseen käytän Dermalogican tuotteita, voiteena äskettäin löytämääni Laveran luonnonkosmetiikkaa. Lisäksi joudun käyttämään öisin ihotautilääkärin määräämää Clindoxyl-geeliä, joka on kyllä näppyjen ehkäisemisen kannalta tehokasta, mutta myös todella kuivattavaa.

 259. 40 napsahtaa kesällä mittariin. Vaikka kuinka haluaisin muuta uskoa, niin se taitaa pikku hiljaa alkaa vaituttaa ajatuksiinkin.

  Ihoa olen hoitanut milloin milläkin puhdistusaineella ja kasvovedellä. Viime vuosien tärkein tuote lienee kuitenkin sävyttäväpäivävoide. Nopea ja melko huomaamaton.

 260. 40 napsahtaa kesällä mittariin. Vaikka kuinka haluaisin muuta uskoa, niin se taitaa pikku hiljaa alkaa vaituttaa ajatuksiinkin.Ihoa olen hoitanut milloin milläkin puhdistusaineella ja kasvovedellä. Viime vuosien tärkein tuote lienee kuitenkin sävyttäväpäivävoide. Nopea ja melko huomaamaton.

 261. Hieman laiskanpuoleinen ihonhoitaja ilmoittautuu… Pidän kuitenkin kiinni siitä, että kasvot tulee pestyä (mieto pesugeeli + kasvovesi) aamuin illoin, oli tilanne mikä vaan. Kuorinta kerran, pari viikossa ja mielellään vähintään yksi meikitön päivä viikossa. Hyvä, vuodenaikaan ja ihon kuivuusasteeseen sopiva kasvorasva on tärkeä. Ei sen kummempaa! Välillä tietenkin pieni hemmotteluhetki kasvohoidossa, tärkee niin kasvoille kuin mielellekkin :)

 262. Hieman laiskanpuoleinen ihonhoitaja ilmoittautuu… Pidän kuitenkin kiinni siitä, että kasvot tulee pestyä (mieto pesugeeli + kasvovesi) aamuin illoin, oli tilanne mikä vaan. Kuorinta kerran, pari viikossa ja mielellään vähintään yksi meikitön päivä viikossa. Hyvä, vuodenaikaan ja ihon kuivuusasteeseen sopiva kasvorasva on tärkeä. Ei sen kummempaa! Välillä tietenkin pieni hemmotteluhetki kasvohoidossa, tärkee niin kasvoille kuin mielellekkin :)

 263. Olen lähes 30 ja olen alkanut myös huolestua ryppyjen lähestyvästä hyökkäyksestä. Olen jo pidempään ajatellut hankkivani jotain hyvää voidetta tähän tarkoitukseen, mutta aina kun alan miettimään mikä voide sopisi, on vastaan tullut niin suuri voiteiden täyttämä viidakko, etten ole päässyt vielä puusta pitkälle. :) Pitäisi joskus varata oikein aikaa ja mennä ihmettelemään kaikkia purnukoita. :) Ihonhoitorutiinini rajoittuvat perus puhdistusaine-kasvovesi-kosteusvoide -akselille. Joskus lisänä ovat naamiot ja kuorinta. :)

 264. Olen lähes 30 ja olen alkanut myös huolestua ryppyjen lähestyvästä hyökkäyksestä. Olen jo pidempään ajatellut hankkivani jotain hyvää voidetta tähän tarkoitukseen, mutta aina kun alan miettimään mikä voide sopisi, on vastaan tullut niin suuri voiteiden täyttämä viidakko, etten ole päässyt vielä puusta pitkälle. :) Pitäisi joskus varata oikein aikaa ja mennä ihmettelemään kaikkia purnukoita. :) Ihonhoitorutiinini rajoittuvat perus puhdistusaine-kasvovesi-kosteusvoide -akselille. Joskus lisänä ovat naamiot ja kuorinta. :)

 265. Olen 26 vuotias, kantapään kautta oppinut hoitamaan ihoani huolella…

  Pesen kasvot, käytän kasvovettä ja rasvaan kasvot aamuin illoin. Lisäksi minulla on Lumenen ja Loreal Youth Coden seerumit, joita silloin tällöin käytän. Aamupesussa käytän välillä kuorivaa sientä Kicksistä.

  Naamioita ja kuorintoja olen laiska tekemään. Kuorinnan hoitaa tätä nykyä kätevästi tuo karkea pesulappu/sieni. :)

  ihana arvonta :)

 266. Olen 26 vuotias, kantapään kautta oppinut hoitamaan ihoani huolella… Pesen kasvot, käytän kasvovettä ja rasvaan kasvot aamuin illoin. Lisäksi minulla on Lumenen ja Loreal Youth Coden seerumit, joita silloin tällöin käytän. Aamupesussa käytän välillä kuorivaa sientä Kicksistä.Naamioita ja kuorintoja olen laiska tekemään. Kuorinnan hoitaa tätä nykyä kätevästi tuo karkea pesulappu/sieni. :) ihana arvonta :)

 267. Hei Sofie! Olen vasta 20 -vuotias, mutta hentoja uurteita on jo näkyvissä etenkin suun ja silmien alueella. Ihoni on todella herkkä ja ohut, joten huolehdin siitä tarkoin. Pesen ihoni huolella, enkä ikinä mene nukkumaan meikit naamassa. Käytän aamuin ja illoin kasvovettä ihonpuhdistukseen, kosteusvoiteena on Estee Lauderin DayWear, jossa on kaipaamani suojakerroin, silmänympärysvoiteena Advanced Night Repair Eye. Estee Lauder -tuotteet olen kokenut omalle iholleni sopiviksi, mutta esim. meikinpuhdistukseen käy mainiosti läpikaupan edullinen merkki. Tärkeänä pidän myös sitä, että iho saa välillä hengittää, ja kotioloissa olenkin aina meikittä. Hyvin vaalea ihoni ei pidä auringosta ja suojakerroin on must myös talvella. Ihossani ei ole varsinaisia ongelmia, mutta meikillä yritän häivyttää ihonsävyn epätasaisuuksia ja punoitusta. BB-voide olisi varmasti oiva tuote, jossa yhdistyisivät minulle tärkeät korkea suojakerroin ja ihon sävyerojen tasoitus. Tärkein tekijä kauniissa ihossa on kuitenkin elintavat: riittävä uni, oikeanlainen ravinto ja vedenjuonti. Jos mikään muu ei auta, niin hymy kasvoilla pelastaa. :)

 268. Hei Sofie! Olen vasta 20 -vuotias, mutta hentoja uurteita on jo näkyvissä etenkin suun ja silmien alueella. Ihoni on todella herkkä ja ohut, joten huolehdin siitä tarkoin. Pesen ihoni huolella, enkä ikinä mene nukkumaan meikit naamassa. Käytän aamuin ja illoin kasvovettä ihonpuhdistukseen, kosteusvoiteena on Estee Lauderin DayWear, jossa on kaipaamani suojakerroin, silmänympärysvoiteena Advanced Night Repair Eye. Estee Lauder -tuotteet olen kokenut omalle iholleni sopiviksi, mutta esim. meikinpuhdistukseen käy mainiosti läpikaupan edullinen merkki. Tärkeänä pidän myös sitä, että iho saa välillä hengittää, ja kotioloissa olenkin aina meikittä. Hyvin vaalea ihoni ei pidä auringosta ja suojakerroin on must myös talvella. Ihossani ei ole varsinaisia ongelmia, mutta meikillä yritän häivyttää ihonsävyn epätasaisuuksia ja punoitusta. BB-voide olisi varmasti oiva tuote, jossa yhdistyisivät minulle tärkeät korkea suojakerroin ja ihon sävyerojen tasoitus. Tärkein tekijä kauniissa ihossa on kuitenkin elintavat: riittävä uni, oikeanlainen ravinto ja vedenjuonti. Jos mikään muu ei auta, niin hymy kasvoilla pelastaa. :)

 269. olen käyttänyt ko voidetta yhden tuubin ja tuntuu että on auttanut ihoani. Voide on jo lähes kokonaan korvannut meikkivoiteen. Ihoni on talvella hyvin kuiva mutta paranee aina kevään tullen kun tulee oltua enemmän ulkona.

 270. olen käyttänyt ko voidetta yhden tuubin ja tuntuu että on auttanut ihoani. Voide on jo lähes kokonaan korvannut meikkivoiteen. Ihoni on talvella hyvin kuiva mutta paranee aina kevään tullen kun tulee oltua enemmän ulkona.

 271. Puhdistan yleensä aamuisin ja illoin suihkun yhteydessä naaman Lumenen naamanpesusaippualla ja pesun jälkeen saman sarjan yövoidetta tai päivävoidetta, johon sekoitan vähän sävyttävää päivävoidetta. Pelkästään ei voi sävyttävää laittaa, kun ovat kaikki niin naurettavan tummia suomalaiselle iholle. :( Muita ihonhoitojuttuja sitten ajan salliessa ja tarpeen vaatiessa.

  Mutta muuten oon aika laiska, tuntuu ettei hoitamattomuudella ole sen kummempia vaikutuksia mun naamaan. Kaipaisin just tollasta helppoa ratkaisua aamuun :)

  Ja ikää on kertynyt 22 vuotta :)

 272. Puhdistan yleensä aamuisin ja illoin suihkun yhteydessä naaman Lumenen naamanpesusaippualla ja pesun jälkeen saman sarjan yövoidetta tai päivävoidetta, johon sekoitan vähän sävyttävää päivävoidetta. Pelkästään ei voi sävyttävää laittaa, kun ovat kaikki niin naurettavan tummia suomalaiselle iholle. :( Muita ihonhoitojuttuja sitten ajan salliessa ja tarpeen vaatiessa.Mutta muuten oon aika laiska, tuntuu ettei hoitamattomuudella ole sen kummempia vaikutuksia mun naamaan. Kaipaisin just tollasta helppoa ratkaisua aamuun :)Ja ikää on kertynyt 22 vuotta :)

 273. Itse hoidan ihoani pesemällä sen ensinnäkin joka ilta. Pesuaineena käytän apteekista saatavaa Acon puhdistusvaahtoa, koska se on yksinkertaisesti parasta :) sitten käytän kasvovettä aamuin illon ja rasvaan kasvot :) ihon kuorin noin kerran viikossa. Olen käyttänyt nyt garnierin bb-voidetta ja ai että kun tykkän siitä :) tämä estee lauderin voide olisi varmasti vielä parempi! kunpa arpaonni kerrankin suosisi :) niin ja ikää minulta löytyy 22 vuotta.

 274. Itse hoidan ihoani pesemällä sen ensinnäkin joka ilta. Pesuaineena käytän apteekista saatavaa Acon puhdistusvaahtoa, koska se on yksinkertaisesti parasta :) sitten käytän kasvovettä aamuin illon ja rasvaan kasvot :) ihon kuorin noin kerran viikossa. Olen käyttänyt nyt garnierin bb-voidetta ja ai että kun tykkän siitä :) tämä estee lauderin voide olisi varmasti vielä parempi! kunpa arpaonni kerrankin suosisi :) niin ja ikää minulta löytyy 22 vuotta.

 275. Olen 17-vuotias ja ihonhoitorutiinini eivät ole – ainakaan vielä – kovinkaan säännölliset. Pesen pelkällä vedellä kasvot joka ilta, mutta erilaisten voiteiden, kuten esimerkiksi tavallisen kasvorasvankin laittaminen on aika satunnaista. Olen onnekas, sillä ihoni pysyy hyvänä pienellä vaivalla:-)

 276. Olen 17-vuotias ja ihonhoitorutiinini eivät ole – ainakaan vielä – kovinkaan säännölliset. Pesen pelkällä vedellä kasvot joka ilta, mutta erilaisten voiteiden, kuten esimerkiksi tavallisen kasvorasvankin laittaminen on aika satunnaista. Olen onnekas, sillä ihoni pysyy hyvänä pienellä vaivalla:-)

 277. heippa.

  Olen 28-vuotias nainen. Mun ihonhoitorutiinit on melko pienimuotoiset. Arkisin käytän yleensä vain silmämeikkiä, joten iltaisin ei tarvitse kuin pyyhkäistä ne poistolapuilla veks. Nuorempana käytin meikkivoidetta, mutta nykyään käytän vain silloin tällöin puuteria, jos haluan tasoittaa ihoa. Siitä kyllä tulee hiukan jauhoinen pärstä, joten olen minäkin pohtinut sellaisen sävyttävän voiteen hankkimista.:D

  Tärkeintä mulle on poistaa meikit aina (jos en oo sit liian kännissä, heheheh) ja käyttää keväästä syksyyn uv-suojalla varustettua päivävoidetta. En ota paineita ihonhoidosta, vaan laitan yörasvaakin kasvoille silloin, kun siltä tuntuu.

 278. heippa.Olen 28-vuotias nainen. Mun ihonhoitorutiinit on melko pienimuotoiset. Arkisin käytän yleensä vain silmämeikkiä, joten iltaisin ei tarvitse kuin pyyhkäistä ne poistolapuilla veks. Nuorempana käytin meikkivoidetta, mutta nykyään käytän vain silloin tällöin puuteria, jos haluan tasoittaa ihoa. Siitä kyllä tulee hiukan jauhoinen pärstä, joten olen minäkin pohtinut sellaisen sävyttävän voiteen hankkimista.:DTärkeintä mulle on poistaa meikit aina (jos en oo sit liian kännissä, heheheh) ja käyttää keväästä syksyyn uv-suojalla varustettua päivävoidetta. En ota paineita ihonhoidosta, vaan laitan yörasvaakin kasvoille silloin, kun siltä tuntuu.

 279. Ehdottomasti meikkien poisto. En ikinä, siis ikinä menen nukkumaan meikit naamalla. Lisäksi sopivan kevyt kosteusvoide (BdoyShopin e-sarjaa) ja säännöllinen kuorinta. Siinä ne. Niin ja tietenkin runsaasti vettä päivän mittaan.

 280. Ehdottomasti meikkien poisto. En ikinä, siis ikinä menen nukkumaan meikit naamalla. Lisäksi sopivan kevyt kosteusvoide (BdoyShopin e-sarjaa) ja säännöllinen kuorinta. Siinä ne. Niin ja tietenkin runsaasti vettä päivän mittaan.

 281. Jee, hyvä Estee! Merkki kuuluu ehdottomiin suosikkeihin korkeasta hinnastaan huolimatta ja tuota on testattava vaikken tätä arvontaa voittaisikaan. :) Löysin DayWearin myöskin viime kesänä työskennellessäni pääosin ulkona, ja sen ansiosta en muuta meikkiä käyttänytkään. Olen 21-vuotias opiskelijatyttönen ja ihonhoitorutiinini ovat melko perinteisiä. Aamuin illoin huolellinen puhdistus (Qliniquen clarifying lotion 2 on must!), huolellinen kosteutus ja terveelliset elämäntavat. Simple as that. Meikkiäkin käytän suhteellisen vähän, mielestäni turha kriittisyys ja puunaus on turhaa. Laadukkailla perustuotteilla pääsee pitkälle!

 282. Jee, hyvä Estee! Merkki kuuluu ehdottomiin suosikkeihin korkeasta hinnastaan huolimatta ja tuota on testattava vaikken tätä arvontaa voittaisikaan. :) Löysin DayWearin myöskin viime kesänä työskennellessäni pääosin ulkona, ja sen ansiosta en muuta meikkiä käyttänytkään. Olen 21-vuotias opiskelijatyttönen ja ihonhoitorutiinini ovat melko perinteisiä. Aamuin illoin huolellinen puhdistus (Qliniquen clarifying lotion 2 on must!), huolellinen kosteutus ja terveelliset elämäntavat. Simple as that. Meikkiäkin käytän suhteellisen vähän, mielestäni turha kriittisyys ja puunaus on turhaa. Laadukkailla perustuotteilla pääsee pitkälle!

 283. Minun ihoni on melkoisen hankala tapaus. Se rasvoittuu helposti, mutta on kuitenkin pintakuiva. Siksi käytänkin paljon voiteita ja lisään puuteria muutaman kerran päivän mittaan. Olen myös todella tarkka aurinkosuojasta, sillä ihoni palaa todella nopeasti. Yritän välttää raskasta meikkiä, mutta ihoni ei valitettavasti ole kovin tasainen.

 284. Minun ihoni on melkoisen hankala tapaus. Se rasvoittuu helposti, mutta on kuitenkin pintakuiva. Siksi käytänkin paljon voiteita ja lisään puuteria muutaman kerran päivän mittaan. Olen myös todella tarkka aurinkosuojasta, sillä ihoni palaa todella nopeasti. Yritän välttää raskasta meikkiä, mutta ihoni ei valitettavasti ole kovin tasainen.

 285. Ikä 34. Viime aikoina olen pyrkinyt yksinkertaistamaan ihonhoitorutiinejani; hellävarainen puhdistus, a-vitamiinivoide ja meikkaus mineraalimeikkejä käyttäen. Koska ikä alkaa pikkuhiljaa näkyä kasvoillani, olen alkanut panostamaan entistä enemmän myös ihon suojaamiseen auringolta. Matkustelen paljon, joten tuo bb-voide voisi olla kätevämpi matkoille mukaan otettavaksi, kuin pöllyävät mineraalimeikit ;)

 286. Ikä 34. Viime aikoina olen pyrkinyt yksinkertaistamaan ihonhoitorutiinejani; hellävarainen puhdistus, a-vitamiinivoide ja meikkaus mineraalimeikkejä käyttäen. Koska ikä alkaa pikkuhiljaa näkyä kasvoillani, olen alkanut panostamaan entistä enemmän myös ihon suojaamiseen auringolta. Matkustelen paljon, joten tuo bb-voide voisi olla kätevämpi matkoille mukaan otettavaksi, kuin pöllyävät mineraalimeikit ;)

 287. Hmmm.. Nämä on ne kukat joiden nimeä en ikinä muista. Olisiko leinikki?Nämä kyseiset kukat ovat ihan minun suosikkejani <3

 288. Puhdistus ja kosteutus. Siinä mun ihonhoito, päivällä lisäksi vähän meikkivoidetta ja/tai valokynää. Olen laiska hoitamaan ihoani, joten tuollainen all in one-tuote sopis mulle! Kesäksi kyllä hankin aina aurinkopuuterin, sitä pitääkin alkaa taas metsästämään. Mutta tuon Estee Lauderin bb:n hankin, jos en täältä voita…=)

 289. Puhdistus ja kosteutus. Siinä mun ihonhoito, päivällä lisäksi vähän meikkivoidetta ja/tai valokynää. Olen laiska hoitamaan ihoani, joten tuollainen all in one-tuote sopis mulle! Kesäksi kyllä hankin aina aurinkopuuterin, sitä pitääkin alkaa taas metsästämään. Mutta tuon Estee Lauderin bb:n hankin, jos en täältä voita…=)

 290. Olen 32-vuotias, en tiedä onko syynä ikä vai kaksi lasta (veikkaan jälkimmäistä), olen huomannut ihollani ellen ihan vanhenemisen, niin kroonisen väsymyksen merkkejä. Rutiinit eivät päätä huimaa: aamulla pesu (pesuaineella, tykkään vaahtoavista) ja kosteusvoide + kevyt meikki, illalla meikin poisto ja sama kosteusvoide. Joskus harvoin ehdin läträämään kuorinnan ja naamion kanssa. BB olisi siitä kiva, että aamulla olisi yksi etappi vähemmän, voisin skipata kosteusvoiteen kokonaan.

 291. Olen 32-vuotias, en tiedä onko syynä ikä vai kaksi lasta (veikkaan jälkimmäistä), olen huomannut ihollani ellen ihan vanhenemisen, niin kroonisen väsymyksen merkkejä. Rutiinit eivät päätä huimaa: aamulla pesu (pesuaineella, tykkään vaahtoavista) ja kosteusvoide + kevyt meikki, illalla meikin poisto ja sama kosteusvoide. Joskus harvoin ehdin läträämään kuorinnan ja naamion kanssa. BB olisi siitä kiva, että aamulla olisi yksi etappi vähemmän, voisin skipata kosteusvoiteen kokonaan.

 292. Tuo BB-voide kuulostaa hyvältä!

  Ihoni on ollut teini-iässä hyvin epäpuhdas, mutta olen saanut sen kuntoon e-pillereillä n. vuoden käytön jälkeen. Finneistä jäi arvet, mutta nekin ovat ajan mittaan hävinneet melkein kokonaan. Ihoni on melko herkkä ja kuiva. Käytän mietoja puhdistusaineita ja mineraalimeikkejä. Olen huomannut, että ihoni oireilee heti, jos käytän tavallista “tuhtia” meikkivoidetta.

  Puhdistan kasvoni aamuin illoin ja käytän kosteusvoiteita myös. Pyrin syömään paljon kasviksia ja hedelmiä sekä harrastamaan liikuntaa usein. Näillä mennään :)

 293. Tuo BB-voide kuulostaa hyvältä!Ihoni on ollut teini-iässä hyvin epäpuhdas, mutta olen saanut sen kuntoon e-pillereillä n. vuoden käytön jälkeen. Finneistä jäi arvet, mutta nekin ovat ajan mittaan hävinneet melkein kokonaan. Ihoni on melko herkkä ja kuiva. Käytän mietoja puhdistusaineita ja mineraalimeikkejä. Olen huomannut, että ihoni oireilee heti, jos käytän tavallista “tuhtia” meikkivoidetta. Puhdistan kasvoni aamuin illoin ja käytän kosteusvoiteita myös. Pyrin syömään paljon kasviksia ja hedelmiä sekä harrastamaan liikuntaa usein. Näillä mennään :)

 294. Minä hoidan lievää akneihoani pesemällä sen aamuin illoin puhdistusaineella ja pyyhkimällä kasvovedellä (aamuisin käytän vähän “kevyempää ainetta”) käyttämällä aamuin illoin kosteusvoidetta iholle ja silmänympärykseen omaansa sekä tekemällä muutaman kerran kuukaudessa saunan yhteydessä merisuolakuorinnan. Meikkiä on kohtuullisen paljon huonon ihoni takia, mutta lopputuloksena pyrin silti keveyteen ja luonnollisuuteen, eli enemmänkin käytän energiani pohjustamiseen ja vastaavaan. Ikää on 21.

 295. Minä hoidan lievää akneihoani pesemällä sen aamuin illoin puhdistusaineella ja pyyhkimällä kasvovedellä (aamuisin käytän vähän “kevyempää ainetta”) käyttämällä aamuin illoin kosteusvoidetta iholle ja silmänympärykseen omaansa sekä tekemällä muutaman kerran kuukaudessa saunan yhteydessä merisuolakuorinnan. Meikkiä on kohtuullisen paljon huonon ihoni takia, mutta lopputuloksena pyrin silti keveyteen ja luonnollisuuteen, eli enemmänkin käytän energiani pohjustamiseen ja vastaavaan. Ikää on 21.

 296. Ikää minulla on 24 ja noudatan samaa rutiinia aamuin illoin. Herkälle, kuivalle ja punoittavalle iholleni aivan ykköstuotteeksi on noussut Avenen puhdistusaine, joka sekä puhdistaa, kosteuttaa ja suojaa ihon pintaa. Sen jälkeen pyyhin kasvot Biothermin kosteusvedellä, joka sisältää ihoa rauhoittavaa magnesiumia. Lopuksi laitan kosteusvoidetta, kasvoilla ja silmänympäryksillä ovat omat tuotteensa. Kuorintavoidetta käytän ihoni herkkyyden vuoksi harvemmin, ehkä noin kerran kuussa.

  BB-voiteen ostamista olen harkinnut jo pidempään, joten olisi erittäin tervetullut lisä meikkipussiini ;) Oma ihoni on sen verran hyvässä kunnossa, että sen ainainen meikkivoiteella tukkiminen kaipaisi rinnalleen kevyempää vaihtoehtoa.

 297. Ikää minulla on 24 ja noudatan samaa rutiinia aamuin illoin. Herkälle, kuivalle ja punoittavalle iholleni aivan ykköstuotteeksi on noussut Avenen puhdistusaine, joka sekä puhdistaa, kosteuttaa ja suojaa ihon pintaa. Sen jälkeen pyyhin kasvot Biothermin kosteusvedellä, joka sisältää ihoa rauhoittavaa magnesiumia. Lopuksi laitan kosteusvoidetta, kasvoilla ja silmänympäryksillä ovat omat tuotteensa. Kuorintavoidetta käytän ihoni herkkyyden vuoksi harvemmin, ehkä noin kerran kuussa.BB-voiteen ostamista olen harkinnut jo pidempään, joten olisi erittäin tervetullut lisä meikkipussiini ;) Oma ihoni on sen verran hyvässä kunnossa, että sen ainainen meikkivoiteella tukkiminen kaipaisi rinnalleen kevyempää vaihtoehtoa.

 298. Pidän tärkeänä meikkamisessa ja ihonhoidossa luonnollisuutta. Pyrin aina huolehtimaan meikin hyvästä puhdistuksesta yöksi ja käytän tuotteita jotka hoitavat ja suojaavat ihoani. Arvostan luonnonkaunista ja hehkuvaa ihoa. Olen 22 vuotias.

 299. Pidän tärkeänä meikkamisessa ja ihonhoidossa luonnollisuutta. Pyrin aina huolehtimaan meikin hyvästä puhdistuksesta yöksi ja käytän tuotteita jotka hoitavat ja suojaavat ihoani. Arvostan luonnonkaunista ja hehkuvaa ihoa. Olen 22 vuotias.

 300. Aamuisin puhdistus ja kosteutus, lisäksi silmänympärysvoide. Iltaisin meikkien poisto, pesu puhdistusvoiteella, silmänympärysvoide ja yövoide.

  Ikää on 26, enkä murehdi vielä ryppyjä :)

 301. Aamuisin puhdistus ja kosteutus, lisäksi silmänympärysvoide. Iltaisin meikkien poisto, pesu puhdistusvoiteella, silmänympärysvoide ja yövoide.Ikää on 26, enkä murehdi vielä ryppyjä :)

 302. Olen 22 vuotta. Aamuisin pesen naaman vedellä, rasvaan, meikkaan. Illalla poistan meikit meikinpoistoaineella ja puhdistan naaman vielä puhdistusaineella, laitan kasvovettä. Sunnuntaisin kuorin naaman ja teen kasvonaamion :)

 303. Olen 22 vuotta. Aamuisin pesen naaman vedellä, rasvaan, meikkaan. Illalla poistan meikit meikinpoistoaineella ja puhdistan naaman vielä puhdistusaineella, laitan kasvovettä. Sunnuntaisin kuorin naaman ja teen kasvonaamion :)

 304. Kasvojenhoito rutiinit ovat pesu aamuisin suihkussa pesuvoiteella ja iltaisin puhdistusmaidolla ja silmämeikin poistoaineella. Kasvovettä ja päivä- tai yövoide. Aamuisin päivävoiteen alle myös seerumi ja satunnaisesti kuorinta ja naamio. Jos iho tuntuu oikein kuivalta tai harmaalta niin silloin on käännyttävä kosmetologin puoleen.
  Nuorena minulla oli hyvinkin rasvainen iho mutta nyt vanhempana huomaan ihon olevan ainakin pintakuiva.
  En meikkaa ihan joka päivä mutta meikatessa huomaan ihon kuivuuden :((

  Voitto olisikin minulle mukava syntymäpäivälahja sillä täytän 29.3 44v.

  ppph68@suomi24.fi

 305. Kasvojenhoito rutiinit ovat pesu aamuisin suihkussa pesuvoiteella ja iltaisin puhdistusmaidolla ja silmämeikin poistoaineella. Kasvovettä ja päivä- tai yövoide. Aamuisin päivävoiteen alle myös seerumi ja satunnaisesti kuorinta ja naamio. Jos iho tuntuu oikein kuivalta tai harmaalta niin silloin on käännyttävä kosmetologin puoleen.Nuorena minulla oli hyvinkin rasvainen iho mutta nyt vanhempana huomaan ihon olevan ainakin pintakuiva. En meikkaa ihan joka päivä mutta meikatessa huomaan ihon kuivuuden :((Voitto olisikin minulle mukava syntymäpäivälahja sillä täytän 29.3 44v.ppph68@suomi24.fi

 306. Aamusin ja iltasin tulee pestyä nassu kuorivalla puhdistus aineella ja perään ilta- ja aamuvoiteet plus silmänympärys rasvat. Ihoni on epäpuhdas ja väriltään epätasainen. Olisi ihana saada pelastusta tästä tyyriimmästä tuotteesta mihin muuten 18-vuotiaan opiskelijan pudjetti valitettavasti veny :(

 307. Aamusin ja iltasin tulee pestyä nassu kuorivalla puhdistus aineella ja perään ilta- ja aamuvoiteet plus silmänympärys rasvat. Ihoni on epäpuhdas ja väriltään epätasainen. Olisi ihana saada pelastusta tästä tyyriimmästä tuotteesta mihin muuten 18-vuotiaan opiskelijan pudjetti valitettavasti veny :(

 308. Olen 32-vuotias ja pyrin hoitamaan hyvinihoani eli puhdistan kasvot aamuin illoin, käytän kasvovetta, päivä- ja yövoidetta, silmänympäysvoidetta ja kuorin ja käytän kasvonaamioita. Onneksi ei ole vielä tullut ryppyjä, mutta kohta varmaan sekin päivä koittaa.. =/

 309. Olen 32-vuotias ja pyrin hoitamaan hyvinihoani eli puhdistan kasvot aamuin illoin, käytän kasvovetta, päivä- ja yövoidetta, silmänympäysvoidetta ja kuorin ja käytän kasvonaamioita. Onneksi ei ole vielä tullut ryppyjä, mutta kohta varmaan sekin päivä koittaa.. =/

 310. Puhdistan kasvojeni herkän ihon aamuin illoin aqualan L:llä, ja taputtelen naamalle kosteusvoidetta. Silmänympärysiholle minulla on omat voiteeni. Kuorin kasvoni kerran viikossa, ja käytän lisäksi satunnaisesti body shopin naamioita. Ikää on plakkarissa vasta kaksisenkymmentä vuotta, joten en ole vielä korkannut ryppyvoiteita. Pitäisi varmaan..

 311. Puhdistan kasvojeni herkän ihon aamuin illoin aqualan L:llä, ja taputtelen naamalle kosteusvoidetta. Silmänympärysiholle minulla on omat voiteeni. Kuorin kasvoni kerran viikossa, ja käytän lisäksi satunnaisesti body shopin naamioita. Ikää on plakkarissa vasta kaksisenkymmentä vuotta, joten en ole vielä korkannut ryppyvoiteita. Pitäisi varmaan..

 312. Aamulla pesu kylmällä vedellä, iltaisin jää joskus väliin. Kosteusvoidetta laitan aamuisin ja pari kertaa kuussa käytän kuorintanaamioita. Oikeastaan ainoa rutiini, joka on melko pysyvää on kevyesti päivettävän (siis itseruskettavaa sisältävän) kosteusvoiteen käyttö talviaikaan. Ikää on sen verran +40 että lisäpanostukseen olisi tarvetta.

 313. Aamulla pesu kylmällä vedellä, iltaisin jää joskus väliin. Kosteusvoidetta laitan aamuisin ja pari kertaa kuussa käytän kuorintanaamioita. Oikeastaan ainoa rutiini, joka on melko pysyvää on kevyesti päivettävän (siis itseruskettavaa sisältävän) kosteusvoiteen käyttö talviaikaan. Ikää on sen verran +40 että lisäpanostukseen olisi tarvetta.

 314. Olen melko tarkka ihoni puhdistuksesta ja rasvauksesta ja satsaan näihin myös rahaa sen mitä budjettini sallii. Meikkaamisen suhteen olen todellinen aloittelija, enkä osaa hiuksiakaan laittaa, mutta ihonhoidosta ja hyvistä rasvoista en tingi :) Ikää tulee 24 tänä vuonna eli ennaltaehkäisy tuottaa toivottavasti myöhemmin tulosta :)

 315. Olen melko tarkka ihoni puhdistuksesta ja rasvauksesta ja satsaan näihin myös rahaa sen mitä budjettini sallii. Meikkaamisen suhteen olen todellinen aloittelija, enkä osaa hiuksiakaan laittaa, mutta ihonhoidosta ja hyvistä rasvoista en tingi :) Ikää tulee 24 tänä vuonna eli ennaltaehkäisy tuottaa toivottavasti myöhemmin tulosta :)

 316. Puhdistan ihoni apteekin tuotteilla(Vichy normaderm) vähintään iltaisin, ja kosteutan superkosteuttavalla(ainakin näin talvisin) rasvalla. Ihoni on aika hyvässä kunnossa nykyään ja ikääkin on vasta 22, mutta en pysty luopumaan Vichyn normadermin puhdistusgeelistä. :)Meikkeihin olen satsannut aika paljon, koska ihoni reagoi herkästi esim. halvempiin ja paksumpiin meikkivoiteisiin. Silmänympärysiholle olen alkanut käytämään eri tuotteita, sekä uutena juttuna olen alannut läträämään ripsiseerumia jos vaikka saisi hieman suuremmat räpsyttimet:)

 317. Puhdistan ihoni apteekin tuotteilla(Vichy normaderm) vähintään iltaisin, ja kosteutan superkosteuttavalla(ainakin näin talvisin) rasvalla. Ihoni on aika hyvässä kunnossa nykyään ja ikääkin on vasta 22, mutta en pysty luopumaan Vichyn normadermin puhdistusgeelistä. :)Meikkeihin olen satsannut aika paljon, koska ihoni reagoi herkästi esim. halvempiin ja paksumpiin meikkivoiteisiin. Silmänympärysiholle olen alkanut käytämään eri tuotteita, sekä uutena juttuna olen alannut läträämään ripsiseerumia jos vaikka saisi hieman suuremmat räpsyttimet:)

 318. Aamuisin pyyhin kasvot kasvovedellä, sillä olen melko kuivaihoinen. Tämän jälkeen silmänympärysvoide + päivävoide. Meikkinä useimmiten mineraalimeikki, vain silmämeikki ei ole mineraalipuolelta. Nykyään myös vaihtoehtona on BB- voide, joskus harvoin meikkivoide. Iltaisin perusteellinen pesu, kasvovesi, silmänympärysvoide, granaattiomenaöljy + yövoide. Tässä tiivistetysti ihonhoitorutiinini. :)

 319. Aamuisin pyyhin kasvot kasvovedellä, sillä olen melko kuivaihoinen. Tämän jälkeen silmänympärysvoide + päivävoide. Meikkinä useimmiten mineraalimeikki, vain silmämeikki ei ole mineraalipuolelta. Nykyään myös vaihtoehtona on BB- voide, joskus harvoin meikkivoide. Iltaisin perusteellinen pesu, kasvovesi, silmänympärysvoide, granaattiomenaöljy + yövoide. Tässä tiivistetysti ihonhoitorutiinini. :)

 320. Ihonhoitorutiineihin kuuluu iltaisin kasvojen puhdistus Biothermin Biosource- moussella ja saman sarjan kasvovedellä(joskus käytän Cliniquen kasvovettä). Yöksi käytän jotain kosteuttavaa voidetta, tällä hetkellä ihan apteekin Aqualania tai sitten oon käyttänyt Lumenen rauhoittavaa tehovoidetta. Eihän nuo mitään varsinaisia yö-/”ryppy”voiteita ole, mutta hoitavat kosteutuksen hyvin eivätkä ärsytä ja käytän niitä nyt toistaiseksi. Aamuisin myös pesen ja kosteutan kasvot, päiväksi käytän kevyempää voidetta, joskus tuota mainitsemaasi DayWear- voidetta.

  Oon viime aikoina huomannut, että mun ihotyyppini on muuttunut jotenkin herkempään suuntaan ja viime talvena kasvojeni iho kutisi ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Mulla oli siis nuorempana akne ja sen jälkeenkin ihotyyppi oli lähinnä sekaiho/rasvoittuva. Nyt oon tosiaan ekaa kertaa huomannut selvän eron entiseen ja oonkin aatellut, että mun pitäis mennä johonkin ihoanalyysiin tai ihonpuhdistukseen, jossa sais vähän selvyyttä minkälaiset tuotteet voisi sopia, kun ihoni selvästi kaipaa hoitavampia tuotteita, ainakin yöksi. Ikää on 26, joten se selvästi tekee tehtävänsä. :)

  Lisäksi käytän kuorintaa ja naamiota, en tosin viikoittain, mutta ehkä kerran kk:ssa. Mistään liian rakeisesta kuorinnasta en tykkää, että mieluummin oon kuorimatta kuin ärsytän ihoani jollain epäsopivalla tuotteella. Naamioista olen havainnut omalle iholleni hyväksi The Body Shopin Nutriganics Smoothin Maskin. Toisin tuo ei taida olla mikään kovin herkän/kuivan ihon tuote, kun se on savipohjainen, mutta mulle se on sopinut.

 321. Ihonhoitorutiineihin kuuluu iltaisin kasvojen puhdistus Biothermin Biosource- moussella ja saman sarjan kasvovedellä(joskus käytän Cliniquen kasvovettä). Yöksi käytän jotain kosteuttavaa voidetta, tällä hetkellä ihan apteekin Aqualania tai sitten oon käyttänyt Lumenen rauhoittavaa tehovoidetta. Eihän nuo mitään varsinaisia yö-/”ryppy”voiteita ole, mutta hoitavat kosteutuksen hyvin eivätkä ärsytä ja käytän niitä nyt toistaiseksi. Aamuisin myös pesen ja kosteutan kasvot, päiväksi käytän kevyempää voidetta, joskus tuota mainitsemaasi DayWear- voidetta.Oon viime aikoina huomannut, että mun ihotyyppini on muuttunut jotenkin herkempään suuntaan ja viime talvena kasvojeni iho kutisi ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Mulla oli siis nuorempana akne ja sen jälkeenkin ihotyyppi oli lähinnä sekaiho/rasvoittuva. Nyt oon tosiaan ekaa kertaa huomannut selvän eron entiseen ja oonkin aatellut, että mun pitäis mennä johonkin ihoanalyysiin tai ihonpuhdistukseen, jossa sais vähän selvyyttä minkälaiset tuotteet voisi sopia, kun ihoni selvästi kaipaa hoitavampia tuotteita, ainakin yöksi. Ikää on 26, joten se selvästi tekee tehtävänsä. :)Lisäksi käytän kuorintaa ja naamiota, en tosin viikoittain, mutta ehkä kerran kk:ssa. Mistään liian rakeisesta kuorinnasta en tykkää, että mieluummin oon kuorimatta kuin ärsytän ihoani jollain epäsopivalla tuotteella. Naamioista olen havainnut omalle iholleni hyväksi The Body Shopin Nutriganics Smoothin Maskin. Toisin tuo ei taida olla mikään kovin herkän/kuivan ihon tuote, kun se on savipohjainen, mutta mulle se on sopinut.

 322. Pintakuiva herkkä atoopinen ihoni ei kovin montaa tuotetta suvaitse. Luojan kiitos siis, että löysin dermosil-tuotteet. Talvella pesen kasvot maidolla ja paranna lopputuloksen kasvovedellä (arvatkaa vaan, kuinka vaikea oli löytää itselle sopiva kasvovesi, kiitos herbina!!). Kesällä käytän pesuvaahtoa, jos iho sallii kasvomaidon sijasta.

  Kuorinnan teen hyvin harvoin, jos sitäkään, koska iho ei tykkää. Sen sijaan mulla on monenlaisia kosteuttavia naamioita joita laitan muutaman kerran kuukaudessa yöksi.

  Pesun jälkeen ensiksi reseptirasvaa ongelmakohtiin ja parempaa rasvaa (nyt talvella oli apteekin vichy-sarjaa ja pikkuhiljaa siirryn dermosilin talvivoiteeseen ja kesää kohti multivitamiinivoiteeseen) muihin kohtiin kasvoille. Samoilla rasvoilla pelaan yleensä päivisinkin.

  Olen 35vee kahden pienen lapsen äiti ja vanhentunut valokuvissa ihan silminnähden, joten ihonhoito on entistäkin tärkeämpää. Aikaisemmin en jaksanut paneutua koko ihonhoitoon ja se taitaa valitettavasti nyt näkyä.

 323. Pintakuiva herkkä atoopinen ihoni ei kovin montaa tuotetta suvaitse. Luojan kiitos siis, että löysin dermosil-tuotteet. Talvella pesen kasvot maidolla ja paranna lopputuloksen kasvovedellä (arvatkaa vaan, kuinka vaikea oli löytää itselle sopiva kasvovesi, kiitos herbina!!). Kesällä käytän pesuvaahtoa, jos iho sallii kasvomaidon sijasta. Kuorinnan teen hyvin harvoin, jos sitäkään, koska iho ei tykkää. Sen sijaan mulla on monenlaisia kosteuttavia naamioita joita laitan muutaman kerran kuukaudessa yöksi. Pesun jälkeen ensiksi reseptirasvaa ongelmakohtiin ja parempaa rasvaa (nyt talvella oli apteekin vichy-sarjaa ja pikkuhiljaa siirryn dermosilin talvivoiteeseen ja kesää kohti multivitamiinivoiteeseen) muihin kohtiin kasvoille. Samoilla rasvoilla pelaan yleensä päivisinkin.Olen 35vee kahden pienen lapsen äiti ja vanhentunut valokuvissa ihan silminnähden, joten ihonhoito on entistäkin tärkeämpää. Aikaisemmin en jaksanut paneutua koko ihonhoitoon ja se taitaa valitettavasti nyt näkyä.

 324. Käytän apteekin tuotteita, etupäässä Vichya. Aamuisin pesen suihkussa ihan vedellä naaman ja laitan silmänympärysvoidetta (tällä hetkellä Isis Pharman) ja Vichyn Nutrilogie Baume-rasvaa, joka on muuten ihan paras rasva kuivalle ja herkälle iholle :) Iltaisin pesen naaman Vichyn Micellaire-puhdistusaineella ja tarvittaessa silmämeikit Ceridal-öljyllä. Yöksi vielä silmänympärysrasva ja naamarasva.

  Ikää on pian 24-vuotta.

 325. Käytän apteekin tuotteita, etupäässä Vichya. Aamuisin pesen suihkussa ihan vedellä naaman ja laitan silmänympärysvoidetta (tällä hetkellä Isis Pharman) ja Vichyn Nutrilogie Baume-rasvaa, joka on muuten ihan paras rasva kuivalle ja herkälle iholle :) Iltaisin pesen naaman Vichyn Micellaire-puhdistusaineella ja tarvittaessa silmämeikit Ceridal-öljyllä. Yöksi vielä silmänympärysrasva ja naamarasva.Ikää on pian 24-vuotta.

 326. Pesen vain meikkinaaman kasvojenpuhdistusaineella (yleensä kuorivalla), mutta muuten huuhtaisen vedellä aamuin illoin. Kasvoilla käytän Nivean perusrasvaa. En jotenkin usko mihinkään kalliisiin ihmevoiteisiin…saa nähdä, jos vanhempana saa sitten katua, ettei ole lätrännyt kalliilla kosmetiikalla. Toiv. ei.:] Ikää on 25 vuotta.

 327. Pesen vain meikkinaaman kasvojenpuhdistusaineella (yleensä kuorivalla), mutta muuten huuhtaisen vedellä aamuin illoin. Kasvoilla käytän Nivean perusrasvaa. En jotenkin usko mihinkään kalliisiin ihmevoiteisiin…saa nähdä, jos vanhempana saa sitten katua, ettei ole lätrännyt kalliilla kosmetiikalla. Toiv. ei.:] Ikää on 25 vuotta.

 328. Kuorinta kerran viikossa, päivittäinen pesu ja kosteutus. Käytän garnierin bb voidetta, joka on kylläkin liian tummaa. Päivettävät voiteet ovat olleet suosiossani jo pitemmän aikaa arkimeikissä tai meikkivoiteen alla.

 329. Kuorinta kerran viikossa, päivittäinen pesu ja kosteutus. Käytän garnierin bb voidetta, joka on kylläkin liian tummaa. Päivettävät voiteet ovat olleet suosiossani jo pitemmän aikaa arkimeikissä tai meikkivoiteen alla.

 330. Olen 33-vuotias ja ihonhoitorutiineihin kuuluvat pesu ja kosteutus sekä kuorinta silloin tällöin. Iho nauttii myös hyvistä yöunista, mutta pienen vauvan äitinä niistä voi vain haaveilla ;).

  Ihonhoitotuotteet ostan aikalailla apteekista ja Estée Lauderin BB-voide toisi kyllä luksusta arkeen :).

  -Suvi

 331. Olen 33-vuotias ja ihonhoitorutiineihin kuuluvat pesu ja kosteutus sekä kuorinta silloin tällöin. Iho nauttii myös hyvistä yöunista, mutta pienen vauvan äitinä niistä voi vain haaveilla ;).Ihonhoitotuotteet ostan aikalailla apteekista ja Estée Lauderin BB-voide toisi kyllä luksusta arkeen :).-Suvi

 332. Pesen kasvot aamuin illoin huolellisesti. Käytän silmänympärysvoidetta sekä päivävoidetta, että yövoidetta. Kuorin ihon noin kerran viikossa, paitsi jos sattuu olemaan todella kuivassa kunnossa.
  Olen 27 vuotias ja minulla on sekaiho, osittain kuiva, osittain rasvainen.
  BB-voidetta en olekaan kokeillut, mutta mielellään kokeilisin :)

 333. Pesen kasvot aamuin illoin huolellisesti. Käytän silmänympärysvoidetta sekä päivävoidetta, että yövoidetta. Kuorin ihon noin kerran viikossa, paitsi jos sattuu olemaan todella kuivassa kunnossa. Olen 27 vuotias ja minulla on sekaiho, osittain kuiva, osittain rasvainen. BB-voidetta en olekaan kokeillut, mutta mielellään kokeilisin :)

 334. Käytän kosteusvoidetta aamulla ja illalla. Nyt ostin muutaman kuukauden tauon jälkeen juurikin Estée Lauderin silmänympärysvoiteen, jota alan nyt uudestaan käyttää. Sen sinun ostamisi Estée Lauderin voiteen löysin viime syksynä ja tyytyväinen olen ollut. Itse olen 21-vuotias, mutta otsastani löytyy jo muutama juonne, eli kovasti yritän pitää ihoni laadukkailla tuotteilla hyvänä, vaikka säästämään olen joutunut opiskelijana jostain muusta. Tuo BB-voide voisi olla hyvä minulle, sillä käytän harvoin meikkivoidetta, mutta juhlimaan lähdössä olisi kiva saada kasvotkin hehkeiksi! Ja tuo spf35 on mahtava asia, sillä ihoni palaa heti ilman korkeaa aurinkosuojaa.

 335. Käytän kosteusvoidetta aamulla ja illalla. Nyt ostin muutaman kuukauden tauon jälkeen juurikin Estée Lauderin silmänympärysvoiteen, jota alan nyt uudestaan käyttää. Sen sinun ostamisi Estée Lauderin voiteen löysin viime syksynä ja tyytyväinen olen ollut. Itse olen 21-vuotias, mutta otsastani löytyy jo muutama juonne, eli kovasti yritän pitää ihoni laadukkailla tuotteilla hyvänä, vaikka säästämään olen joutunut opiskelijana jostain muusta. Tuo BB-voide voisi olla hyvä minulle, sillä käytän harvoin meikkivoidetta, mutta juhlimaan lähdössä olisi kiva saada kasvotkin hehkeiksi! Ja tuo spf35 on mahtava asia, sillä ihoni palaa heti ilman korkeaa aurinkosuojaa.

 336. Aamulla herättyäni ensiksi hoidan kasvojani hieromalla silmiä. Tästä siirryn seuraavan vaiheeseen, vesipesuun jota avitan Dermon korvaamattomalla puhdistusvaahdolla. Vielä sipaisu kasvovettä ja olen valmis vastaanottamaan päivävoiteen iholleni.
  Illalla pesen meikit samaista dermon vaahtoa käyttäen, lisäksi vielä varmista punhdistusmaidolla että kaikki meikkijäämät ovat varmasti poistuneet. Kasvovesi ja yövoide, joskus jopa silmänympärysvoide eksyy iholleni.
  BB-voiteesta olen kuullut vain villejä huhuja, joten mielelläni lisäisin sen näinkin täyteen ihonhuoltooni :)

 337. Aamulla herättyäni ensiksi hoidan kasvojani hieromalla silmiä. Tästä siirryn seuraavan vaiheeseen, vesipesuun jota avitan Dermon korvaamattomalla puhdistusvaahdolla. Vielä sipaisu kasvovettä ja olen valmis vastaanottamaan päivävoiteen iholleni. Illalla pesen meikit samaista dermon vaahtoa käyttäen, lisäksi vielä varmista punhdistusmaidolla että kaikki meikkijäämät ovat varmasti poistuneet. Kasvovesi ja yövoide, joskus jopa silmänympärysvoide eksyy iholleni.BB-voiteesta olen kuullut vain villejä huhuja, joten mielelläni lisäisin sen näinkin täyteen ihonhuoltooni :)

 338. Vähän laiskat on rutiinit.. iltaisin meikit yms liat pois puhdistusaineella ja yöksi jokin kosteuttava voide. aamulla sitten ihonpuhdistus kasvovedellä ja päälle jotain meikin pohjustusvoidetta.. ja ikää on kohta 24 v :)

 339. Vähän laiskat on rutiinit.. iltaisin meikit yms liat pois puhdistusaineella ja yöksi jokin kosteuttava voide. aamulla sitten ihonpuhdistus kasvovedellä ja päälle jotain meikin pohjustusvoidetta.. ja ikää on kohta 24 v :)

 340. Ohhoo, vaikuttaapas kivalta tuotteelta :)

  Ihonhoitorutiinini ovat melko normaaleja, eli päivittäinen pesu, rasvaus ja kuorinta sekä naamioita silloin tällöin. Ikää on 24 vuotta ja ensimmäisten silmäryppyjen kanssa tuskailen. Tästäkö se alamäki alkaa?? ;)

 341. Ohhoo, vaikuttaapas kivalta tuotteelta :)Ihonhoitorutiinini ovat melko normaaleja, eli päivittäinen pesu, rasvaus ja kuorinta sekä naamioita silloin tällöin. Ikää on 24 vuotta ja ensimmäisten silmäryppyjen kanssa tuskailen. Tästäkö se alamäki alkaa?? ;)

 342. Pesen kasvot aamuisin vedellä ja iltaisin puhdistusaineita apuna käyttäen. Ensin puhdistan meikit, sitten viimeistelen ihonpuhdistuksen Phytomerin puhdistusmaidolla ja rosee visage – kasvovedellä. Minulla on aika lailla normaali iho, joka tosin on talvella hieman pintakuiva. Olen tykännyt kovasti varsinkin kasvovedestä, se jättää ihoni hyvän tuntuiseksi eikä kiristele. Ihonhoidossa minulle on tärkeää myös kunnon kosteutus, ja siinä olen käyttänyt Yves Rocherin kosteusvoiteita. Yritän myös silloin tällöin tehdä naamioita, mutta se ei valitettavasti ole ollut kovin säännöllistä… Naamioita on hauska tehdä myös itse, ainakin luonnonjogurtista ja kaurasta saa yhdessä ihanan kosteuttavan naamion :). Olisi ihanaa voittaa tuo BB – voide, sillä en ole oikein löytänyt mieleistäni, itselleni sopivaa meikkivoidetta, ja lisäksi aurinkovoiteiden levitys, vaikka kovin tärkeää onkin, jää minulta usein välistä. En vain jotenkin osaa huomioida, että paistaa se aurinko muulloinkin kuin kesällä… Ihanan monipuoliselta vaikuttavat nuo BB -voiteet, sopivat vähän kiireisemmällekin ihmiselle, kun kaikki löytyy yhdestä purkista :)!

 343. Pesen kasvot aamuisin vedellä ja iltaisin puhdistusaineita apuna käyttäen. Ensin puhdistan meikit, sitten viimeistelen ihonpuhdistuksen Phytomerin puhdistusmaidolla ja rosee visage – kasvovedellä. Minulla on aika lailla normaali iho, joka tosin on talvella hieman pintakuiva. Olen tykännyt kovasti varsinkin kasvovedestä, se jättää ihoni hyvän tuntuiseksi eikä kiristele. Ihonhoidossa minulle on tärkeää myös kunnon kosteutus, ja siinä olen käyttänyt Yves Rocherin kosteusvoiteita. Yritän myös silloin tällöin tehdä naamioita, mutta se ei valitettavasti ole ollut kovin säännöllistä… Naamioita on hauska tehdä myös itse, ainakin luonnonjogurtista ja kaurasta saa yhdessä ihanan kosteuttavan naamion :). Olisi ihanaa voittaa tuo BB – voide, sillä en ole oikein löytänyt mieleistäni, itselleni sopivaa meikkivoidetta, ja lisäksi aurinkovoiteiden levitys, vaikka kovin tärkeää onkin, jää minulta usein välistä. En vain jotenkin osaa huomioida, että paistaa se aurinko muulloinkin kuin kesällä… Ihanan monipuoliselta vaikuttavat nuo BB -voiteet, sopivat vähän kiireisemmällekin ihmiselle, kun kaikki löytyy yhdestä purkista :)!

 344. Pesen kasvot aamuin illoin huolellisesti ja käytän kasvovettä. Yöksi laitan kosteuttavamman kasvorasvan ja aamuisin vähän kevyemmän version. Kuorin ihon kerran viikossa. Minulla on pintakuiva sekaiho. Haluan näyttää huolitellulta, mutta en jaksa tuhlata aamuisin liikaa aikaa naaman laittamiseen.:b Käytän pääasiassa mineraalimeikkejä ja rakastan sävyttäviä päivävoiteita. Olen lukenut BB-voiteista paljon ja haluaisin kovasti kokeilla näitä ihmerasvoja. Olenkin käynyt jo hypistelemässä tätä kyseistä Estée Lauderin versiota, mutta se kirpaisee tällä hetkellä liikaa opiskelijan budjettiin, joten jos nyt kerrankin arpaonni suosisi! ;)
  niin ja iso plussa korkeasta suojakertoimesta! Ja olen 21 :)

 345. Pesen kasvot aamuin illoin huolellisesti ja käytän kasvovettä. Yöksi laitan kosteuttavamman kasvorasvan ja aamuisin vähän kevyemmän version. Kuorin ihon kerran viikossa. Minulla on pintakuiva sekaiho. Haluan näyttää huolitellulta, mutta en jaksa tuhlata aamuisin liikaa aikaa naaman laittamiseen.:b Käytän pääasiassa mineraalimeikkejä ja rakastan sävyttäviä päivävoiteita. Olen lukenut BB-voiteista paljon ja haluaisin kovasti kokeilla näitä ihmerasvoja. Olenkin käynyt jo hypistelemässä tätä kyseistä Estée Lauderin versiota, mutta se kirpaisee tällä hetkellä liikaa opiskelijan budjettiin, joten jos nyt kerrankin arpaonni suosisi! ;)niin ja iso plussa korkeasta suojakertoimesta! Ja olen 21 :)

 346. Ostan mahdollisimman hajusteettomia ja lisäaineettomia ihonhoitotuotteita. Vaikka ikää ei vielä ole kauhean paljon, niin olen vakaasti päättänyt opetella kunnon ihonhoitorutiinit hyvissä ajoin, äiti neuvonut ;)

 347. Ostan mahdollisimman hajusteettomia ja lisäaineettomia ihonhoitotuotteita. Vaikka ikää ei vielä ole kauhean paljon, niin olen vakaasti päättänyt opetella kunnon ihonhoitorutiinit hyvissä ajoin, äiti neuvonut ;)

 348. 19-vuotiaan tytön ihonhoitorutiiniin kuuluu kasvojen kunnollinen puhdistus aamuin illoin, ihon kosteutus ja aurinkosuoja! Käytän aika tavallisia tuotteita, koetan välttää turhia hajusteita vaikka ihoni onkin täysin normaali. Ranskan apteekeista löytää parhaat tuotteet ;)

 349. 19-vuotiaan tytön ihonhoitorutiiniin kuuluu kasvojen kunnollinen puhdistus aamuin illoin, ihon kosteutus ja aurinkosuoja! Käytän aika tavallisia tuotteita, koetan välttää turhia hajusteita vaikka ihoni onkin täysin normaali. Ranskan apteekeista löytää parhaat tuotteet ;)

 350. Olen 37-vuotias ja onneksi säilynyt vielä melko rypyttömänä mutta aika hysteerisenä niitä odottelen..;)

  Aamuin illoin puhdistan kasvot kasvovedellä ja tämän jälkeen silmänympärysvoidetta ja kosteusvoide (erikseen aamu- ja yövoide). Lisäksi olen päivisin lisännyt usein kosteuttavan seerumin ja juuri löysin estee lauderin advanced night repair seerumin, jota olen laittanut yövoiteen alle. Kuorinta meinaa unohtua..

  BB-voiteista kuulin kaverilta ja tämä Estee Lauderin kuulostaa tosi hyvältä ja etenkin se SPF 35! =D

 351. Olen 37-vuotias ja onneksi säilynyt vielä melko rypyttömänä mutta aika hysteerisenä niitä odottelen..;)Aamuin illoin puhdistan kasvot kasvovedellä ja tämän jälkeen silmänympärysvoidetta ja kosteusvoide (erikseen aamu- ja yövoide). Lisäksi olen päivisin lisännyt usein kosteuttavan seerumin ja juuri löysin estee lauderin advanced night repair seerumin, jota olen laittanut yövoiteen alle. Kuorinta meinaa unohtua..BB-voiteista kuulin kaverilta ja tämä Estee Lauderin kuulostaa tosi hyvältä ja etenkin se SPF 35! =D

 352. 35v. rouva pesee kasvonsa aamuisin herättyään kylmällä vedellä. Pesun jälkeen kasvovoide, joka on tällä hetkellä Borghesen Moisture Intensifier (tuoksu pikkasen ällö, mutta tehokas!) tai Thalgo Energising Vitality Cream (mahtava tuoksu ja teho!). Silmänympärysvoide sekä kevyt meikki.
  Iltaisin meikinpoistolla meikit veks, jonka jälkeen kasvovesi ja yövoide kasvoille.

 353. 35v. rouva pesee kasvonsa aamuisin herättyään kylmällä vedellä. Pesun jälkeen kasvovoide, joka on tällä hetkellä Borghesen Moisture Intensifier (tuoksu pikkasen ällö, mutta tehokas!) tai Thalgo Energising Vitality Cream (mahtava tuoksu ja teho!). Silmänympärysvoide sekä kevyt meikki.Iltaisin meikinpoistolla meikit veks, jonka jälkeen kasvovesi ja yövoide kasvoille.

 354. Oma ihoni on hyvin ongelmainen pintakuiva akneiho. Rutiineihini kuuluu pari kertaa päivässä puhdistus, seerumi ja kosteutus, kerran viikossa tai kahdessa kuorinta ja naamio. Tällä hetkellä ihoani hoitaa myös lääkekuuri, joka selvästi tepsii :) Vielä tarvitsen peittävää meikkiä, mutta ehkäpä kohta pärjäisin jo pelkällä BB-voiteella ;)
  Ikää minulla on 23 vuotta.

 355. Oma ihoni on hyvin ongelmainen pintakuiva akneiho. Rutiineihini kuuluu pari kertaa päivässä puhdistus, seerumi ja kosteutus, kerran viikossa tai kahdessa kuorinta ja naamio. Tällä hetkellä ihoani hoitaa myös lääkekuuri, joka selvästi tepsii :) Vielä tarvitsen peittävää meikkiä, mutta ehkäpä kohta pärjäisin jo pelkällä BB-voiteella ;)Ikää minulla on 23 vuotta.

 356. Ihoni on kuiva ja hieman herkkä, joten olen tarkka puhdistuksesta ja kosteusvoiteistani. Aamulla pyyhin ihon kasvovedellä ja laitan kosteusvoiteen ja silmänympärysvoiteen (lisäksi juuri tällä hetkellä käytän myös seerumia). Illalla puhdistus silmämeikinpuhdistusaineella, puhdistusmaidolla sekä kasvovedellä ja tietenkin yövoide ja silmänympärysvoide. Lisäksi kuorin kasvot noin joka toinen viikko rakeettomalla kuorinnalla sekä laitan kosteuttavan kasvonaamion. Koska pidän suhteellisen kevyestä meikistä (erityisesti kesällä), niin tuo BB-voide kuulostaa huipputuotteelta puhumattakaan suojakertoimesta! Kävisipä kerrankin tuuri :)

 357. Ihoni on kuiva ja hieman herkkä, joten olen tarkka puhdistuksesta ja kosteusvoiteistani. Aamulla pyyhin ihon kasvovedellä ja laitan kosteusvoiteen ja silmänympärysvoiteen (lisäksi juuri tällä hetkellä käytän myös seerumia). Illalla puhdistus silmämeikinpuhdistusaineella, puhdistusmaidolla sekä kasvovedellä ja tietenkin yövoide ja silmänympärysvoide. Lisäksi kuorin kasvot noin joka toinen viikko rakeettomalla kuorinnalla sekä laitan kosteuttavan kasvonaamion. Koska pidän suhteellisen kevyestä meikistä (erityisesti kesällä), niin tuo BB-voide kuulostaa huipputuotteelta puhumattakaan suojakertoimesta! Kävisipä kerrankin tuuri :)

 358. Minulta puuttuvat vielä kunnon rutiinit, koska ihoni on onnekseni ollut hyvä ja helppohoitoinen. Nyt on kasvoni ovat kuitenkin tulleet hyvin epätasaisen värisiksi, joten joku meikkivoide tai vastaava pitää kai hankkia. Ja kai sitä pitäisi ensimmäinen “ryppyvoidekin” ostaa, ennen kuin rypyt rupeaa valtamaan alaa. Olen siis 27 vuotias. :)

 359. Minulta puuttuvat vielä kunnon rutiinit, koska ihoni on onnekseni ollut hyvä ja helppohoitoinen. Nyt on kasvoni ovat kuitenkin tulleet hyvin epätasaisen värisiksi, joten joku meikkivoide tai vastaava pitää kai hankkia. Ja kai sitä pitäisi ensimmäinen “ryppyvoidekin” ostaa, ennen kuin rypyt rupeaa valtamaan alaa. Olen siis 27 vuotias. :)

 360. Ihonhoitorutiinini ovat aika perusluokkaa: iltaisin pesu miedolla puhdistusmaidolla ja rasva päälle sekä lisäksi kuorinta silloin tällöin. Pahin vihollinen iholleni on varmasti aurinko sllä tunnen itseni niin paljon frechimmäksi kun kasvoilla on pieni päivetys. Nyt olenkin luvannut itselleni että laitan aurinkovoidetta aina kun lähden ulos. Tosi kätsyä että BB- voiteessa on valmiina suoja. :) Olen ollut onnekas sillä ihoni on aina ollut melko hyvässä kunnossa mutta näin 27 vuotta täyttäneenä sitä huomaa että iho ei olekaan ihan niin prima enää. Mielellään sitä tuputteelee kasvoille hieman meikkivoidetta, jota en ennen ole lainkaan käyttänyt.

 361. Ihonhoitorutiinini ovat aika perusluokkaa: iltaisin pesu miedolla puhdistusmaidolla ja rasva päälle sekä lisäksi kuorinta silloin tällöin. Pahin vihollinen iholleni on varmasti aurinko sllä tunnen itseni niin paljon frechimmäksi kun kasvoilla on pieni päivetys. Nyt olenkin luvannut itselleni että laitan aurinkovoidetta aina kun lähden ulos. Tosi kätsyä että BB- voiteessa on valmiina suoja. :) Olen ollut onnekas sillä ihoni on aina ollut melko hyvässä kunnossa mutta näin 27 vuotta täyttäneenä sitä huomaa että iho ei olekaan ihan niin prima enää. Mielellään sitä tuputteelee kasvoille hieman meikkivoidetta, jota en ennen ole lainkaan käyttänyt.

 362. Tälleen 30 rajapyykin juuri saavuttaneena yritän kovasti tsempata rutiineissa. Normaalien aamu- ja iltapesujen rinnalle pitäisi muistaa välillä kuoria ja naamioidakin… Sävyttävä päivävoide on myös ollut kaveri tänä talvena, joten bb-voide tulisi sopivaan kohtaan testiin jos arpa osuisi kohdalle!

 363. Tälleen 30 rajapyykin juuri saavuttaneena yritän kovasti tsempata rutiineissa. Normaalien aamu- ja iltapesujen rinnalle pitäisi muistaa välillä kuoria ja naamioidakin… Sävyttävä päivävoide on myös ollut kaveri tänä talvena, joten bb-voide tulisi sopivaan kohtaan testiin jos arpa osuisi kohdalle!

 364. Rutiineista pyrin pitämään kiinni tarkasti. En ole koskaan nukkunut meikit naamassa tai meikannut laittamatta kosteusvoidetta pohjalle. Toisaalta..pahoinpitelen hätätilanteessa kasvojani pesemällä ne suihkusaippualla, enkä koskaan muista käyttää silmänympärysvoidetta. Satunnainen solariumkin olisi talvisin tarpeen, en ole kalvakan kaunis kuten Nicole Kidman, vaan ihoni sävy on lähempänä “kuolleista herännyttä”.

 365. Rutiineista pyrin pitämään kiinni tarkasti. En ole koskaan nukkunut meikit naamassa tai meikannut laittamatta kosteusvoidetta pohjalle. Toisaalta..pahoinpitelen hätätilanteessa kasvojani pesemällä ne suihkusaippualla, enkä koskaan muista käyttää silmänympärysvoidetta. Satunnainen solariumkin olisi talvisin tarpeen, en ole kalvakan kaunis kuten Nicole Kidman, vaan ihoni sävy on lähempänä “kuolleista herännyttä”.

 366. Menen AINA puhtailla kasvoilla nukkumaan. Raskauden myötä ihonhoidon tärkeys on korostunut, kun hormonit meinaavat laittaa naaman kukkimaan. Clarinsin öljypohjainen puhdistusmömmö on onneksi tehokas kosteuttaja ja näppyjentuhoaja :)ikää minulla on 23.

 367. Menen AINA puhtailla kasvoilla nukkumaan. Raskauden myötä ihonhoidon tärkeys on korostunut, kun hormonit meinaavat laittaa naaman kukkimaan. Clarinsin öljypohjainen puhdistusmömmö on onneksi tehokas kosteuttaja ja näppyjentuhoaja :)ikää minulla on 23.

 368. Täällä huitelee nuorukainen, 20-vuotias. Ihonhoitorutiinini on nimenmukaisesti rutinoitunut seuraavaan kaavaan : puhdistus-koskeutus-silmänympäryskosteutus. Kaikista suunnista kun kuulee, että pitäisi jo nuorena aloittaa silmänympärysvoiteen käyttö, niin nyt se sitten on käytössä! katsotaan sitten parinkymmenenvuoden päästä, että onko niitä ryppyjä ilmestynyt enemmälti vai vähemmän!

  Ja meikkien kanssa en mene ikinä nukkumaan, siitä tulee vaan jotenkin “likainen” olo. Lapsuudesta se varmaan tulee, sillä muistan kuinka äiti aina muistutteli illalla että pitää peseytyä hyvin, nukkumatti tulee kyläilemään eikä silloin sovi olla likainen!

 369. Täällä huitelee nuorukainen, 20-vuotias. Ihonhoitorutiinini on nimenmukaisesti rutinoitunut seuraavaan kaavaan : puhdistus-koskeutus-silmänympäryskosteutus. Kaikista suunnista kun kuulee, että pitäisi jo nuorena aloittaa silmänympärysvoiteen käyttö, niin nyt se sitten on käytössä! katsotaan sitten parinkymmenenvuoden päästä, että onko niitä ryppyjä ilmestynyt enemmälti vai vähemmän! Ja meikkien kanssa en mene ikinä nukkumaan, siitä tulee vaan jotenkin “likainen” olo. Lapsuudesta se varmaan tulee, sillä muistan kuinka äiti aina muistutteli illalla että pitää peseytyä hyvin, nukkumatti tulee kyläilemään eikä silloin sovi olla likainen!

 370. Jep. Alkaa olla aika herätä todellisuuteen ja panostaa ihonhoitorutiineihin. Olen 29-vuotias. Merkkejä ensimmäisistä juonteista (- ts. pahamaineisista rypyistä)alkaa jo olla havaittavissa, ryppyvoiteita sen sijaan ei vielä ole hyllyilläni näkynyt.

  BB-voide vaikuttaa kiinnostavalta tuotteelta, tämä vielä ihanan ylelliseltä sellaiselta. Puhdistan ihoni Vichyn 3 in 1 -maidolla, joka on ollut loistotuote. Aamuisin käytän ainoastaan kasvovettä, jonka merkki vaihtelee. Kookosöljy on osoittautunut kosteutuksen osalta hyväksi tuotteeksi herkälle iholleni.

  Kiitos arvonnasta ja inspiroivasta blogista!

 371. Jep. Alkaa olla aika herätä todellisuuteen ja panostaa ihonhoitorutiineihin. Olen 29-vuotias. Merkkejä ensimmäisistä juonteista (- ts. pahamaineisista rypyistä)alkaa jo olla havaittavissa, ryppyvoiteita sen sijaan ei vielä ole hyllyilläni näkynyt. BB-voide vaikuttaa kiinnostavalta tuotteelta, tämä vielä ihanan ylelliseltä sellaiselta. Puhdistan ihoni Vichyn 3 in 1 -maidolla, joka on ollut loistotuote. Aamuisin käytän ainoastaan kasvovettä, jonka merkki vaihtelee. Kookosöljy on osoittautunut kosteutuksen osalta hyväksi tuotteeksi herkälle iholleni. Kiitos arvonnasta ja inspiroivasta blogista!

 372. Kasvot puhdistan iltaisin ja aamuisin, hyvät ja laadukkaat tuotteet tekee todella paljon ja mielelläni panostan niihin. Kunnon kosteutus on myös tärkeä kuivalle iholle. Meikkiä yritän käyttää mahdollisimman vähän, en oikein viihdy paksuissa pakkeleissa, nukkumaan en ikinä mene meikit naamassa. Kasvoja kuorin aika epäsäännöllisesti kuivan ihon takia, mutta puhdistan siis aina kombolla puhdistusvaahto+kasvovesi ja siihen päälle vielä kosteusvoide ja silmänympärysvoide. Biothermin tuotteet on ollu käytössä jo pitkän aikaa ja ovat aikalailla luottokamaa. Ja 23-vuotias olen.

 373. Kasvot puhdistan iltaisin ja aamuisin, hyvät ja laadukkaat tuotteet tekee todella paljon ja mielelläni panostan niihin. Kunnon kosteutus on myös tärkeä kuivalle iholle. Meikkiä yritän käyttää mahdollisimman vähän, en oikein viihdy paksuissa pakkeleissa, nukkumaan en ikinä mene meikit naamassa. Kasvoja kuorin aika epäsäännöllisesti kuivan ihon takia, mutta puhdistan siis aina kombolla puhdistusvaahto+kasvovesi ja siihen päälle vielä kosteusvoide ja silmänympärysvoide. Biothermin tuotteet on ollu käytössä jo pitkän aikaa ja ovat aikalailla luottokamaa. Ja 23-vuotias olen.

 374. Aamuisin kasvovesi + sävyttävä kosteusvoide (+ silmänympärysvoiden aina kun muistaa.. :) )
  Iltaisin meikin puhdistus + kasvovesi + kosteuttava voide (talvella uskaltauduin pyyhkimään kasvoni voiteen sijaan oliiviöljyllä (vanulapulla), toimi minulla hyvin! En paljon aamulla naama kipristellyt :))

  Kuorintaa ja naamioita käytän ehkä kerran viikossa.

  Ikää löytyy 24v

 375. Aamuisin kasvovesi + sävyttävä kosteusvoide (+ silmänympärysvoiden aina kun muistaa.. :) )Iltaisin meikin puhdistus + kasvovesi + kosteuttava voide (talvella uskaltauduin pyyhkimään kasvoni voiteen sijaan oliiviöljyllä (vanulapulla), toimi minulla hyvin! En paljon aamulla naama kipristellyt :))Kuorintaa ja naamioita käytän ehkä kerran viikossa.Ikää löytyy 24v

 376. Ihonhoidon perustana kaksoispuhdistus ja hyvä kosteutus. Täydellinen puhdistusöljy, kasvopesu ja kasvovoide on löytynyt Sensailta, mutta seerumeina ja silmänympärysvoiteina tulee kokeiltua muitakin merkkejä. Korealaisen Skin Foodin BB Creamista olen tykännyt, olisi kiva kokeilla myös Estee Lauderin versio! :) Ikää 25+.

 377. Ihonhoidon perustana kaksoispuhdistus ja hyvä kosteutus. Täydellinen puhdistusöljy, kasvopesu ja kasvovoide on löytynyt Sensailta, mutta seerumeina ja silmänympärysvoiteina tulee kokeiltua muitakin merkkejä. Korealaisen Skin Foodin BB Creamista olen tykännyt, olisi kiva kokeilla myös Estee Lauderin versio! :) Ikää 25+.

 378. Estée Lauderin BB-voide kiinnostaisi kovasti :) !

  Tällä hetkellä minulla on käytössä Clarinsilta suojakertoimellinen päivävoide sekä hieman paksumpi yövoide, mutta ajattelin käydä vinkistäsi hakemassa pienen näytteen Estée Lauderin päivävoiteesta :) ! Kasvot pesen aamuisin Clarinsin puhdistusgeelillä ja iltaisin meikit lähtevät Aqualan L:llä. Noin kerran viikossa yritän muistaa tehdä myös kasvojenkuorinnan.

  Ikäni on 25.

 379. Estée Lauderin BB-voide kiinnostaisi kovasti :) !Tällä hetkellä minulla on käytössä Clarinsilta suojakertoimellinen päivävoide sekä hieman paksumpi yövoide, mutta ajattelin käydä vinkistäsi hakemassa pienen näytteen Estée Lauderin päivävoiteesta :) ! Kasvot pesen aamuisin Clarinsin puhdistusgeelillä ja iltaisin meikit lähtevät Aqualan L:llä. Noin kerran viikossa yritän muistaa tehdä myös kasvojenkuorinnan.Ikäni on 25.

 380. Olen kuullut noista BB-voiteista paljon hyvää, joten olisi mukava testata. :)

  Erään ystäväni kannustamana olen kokellut parin viikon ajan ns. aasialaista layering-tekniikkaa eli aamuin ja illoin toistetaan ihonhoitorutiini, joka koostuu:

  – meikinpoistosta puhdistusöljyn avulla
  – kasvojen pesusta (puhdistusaine on Avènelta)
  – sitten kasvovettä
  – lopuksi seerumia (jonka pitäisi pienentää liian suuria ihohuokosia :D)
  – ja vielä kosteusvoidetta.

  Suurin osa tällä hetkellä käyttämistäni ihonhoitotuotteista on ÜNT:n valmistamia (Taiwan). Ystäväni on ainakin saanut huomattavia tuloksia aikaan tuon rutiinin ansiosta (hän on testaillut jo useamman kuukauden ajan).

  Ikää kertyi mittariin juuri 25 vuotta. :)

 381. Olen kuullut noista BB-voiteista paljon hyvää, joten olisi mukava testata. :) Erään ystäväni kannustamana olen kokellut parin viikon ajan ns. aasialaista layering-tekniikkaa eli aamuin ja illoin toistetaan ihonhoitorutiini, joka koostuu:- meikinpoistosta puhdistusöljyn avulla- kasvojen pesusta (puhdistusaine on Avènelta)- sitten kasvovettä- lopuksi seerumia (jonka pitäisi pienentää liian suuria ihohuokosia :D) – ja vielä kosteusvoidetta.Suurin osa tällä hetkellä käyttämistäni ihonhoitotuotteista on ÜNT:n valmistamia (Taiwan). Ystäväni on ainakin saanut huomattavia tuloksia aikaan tuon rutiinin ansiosta (hän on testaillut jo useamman kuukauden ajan). Ikää kertyi mittariin juuri 25 vuotta. :)

 382. Tärkein ihonhoitorutiinini on omasta mielestäni ihon kunnollinen suojaaminen auringon vaikutuksilta. Rusketus on mielestäni aika lailla yliarvostettua. Saa nähdä miten vaikuttaa tuo rusketuksen välttely esim. ihon myöhempää sileyteen / ryppyisyyteen…
  Ikää on kyllä jo mittarissa sen verran, että kyllähän niitä ryppyjä jo näkyy kun tarkkaan katselee.

 383. Tärkein ihonhoitorutiinini on omasta mielestäni ihon kunnollinen suojaaminen auringon vaikutuksilta. Rusketus on mielestäni aika lailla yliarvostettua. Saa nähdä miten vaikuttaa tuo rusketuksen välttely esim. ihon myöhempää sileyteen / ryppyisyyteen…Ikää on kyllä jo mittarissa sen verran, että kyllähän niitä ryppyjä jo näkyy kun tarkkaan katselee.

 384. Ja tietty viesti lähti sitten ennen kuin ehdin edes vastaamaan… Eli olen 22-vuotias, ja ihonhoitorutiinini ovat mahdollisimman yksinkertaiset, sillä olen huomannut, että turhat kemikaalit ärsyttävät ihoani. Pesen kasvot aamuisin kylmällä vedellä ja iltaisin Erisanin herkän ihon putsarilla, yövoiteena toimii apteekin perusrasva. Tosin nyt pitäisi taas muuttaa jotain tuossa kuviossa, kun iho on alkanut kuivua niin kovasti.

 385. Ja tietty viesti lähti sitten ennen kuin ehdin edes vastaamaan… Eli olen 22-vuotias, ja ihonhoitorutiinini ovat mahdollisimman yksinkertaiset, sillä olen huomannut, että turhat kemikaalit ärsyttävät ihoani. Pesen kasvot aamuisin kylmällä vedellä ja iltaisin Erisanin herkän ihon putsarilla, yövoiteena toimii apteekin perusrasva. Tosin nyt pitäisi taas muuttaa jotain tuossa kuviossa, kun iho on alkanut kuivua niin kovasti.

 386. Meikinpoisto aina iltaisin ja yöksi yleensä perusvoidetta. Silloin tällöin käyn myös kasvohoidoissa.

 387. Iltaisin pesen kasvot , käytän kasvovettä ja kosteusvoidetta sekä silmämeikinpuhdistusainetta. Aamulla pyyhin kasvot kasvovedellä ennen meikkiä.

 388. Iltaisin pesen kasvot , käytän kasvovettä ja kosteusvoidetta sekä silmämeikinpuhdistusainetta. Aamulla pyyhin kasvot kasvovedellä ennen meikkiä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*