Electrolux Design Lab & 100+

Olen tehnyt jo jonkin aikaa yhteistyötä Electroluxin kanssa liittyen heidän kansainväliseen design kilpiluun, Design Labiin. Viime vuonna finaaliin ei yltänyt katsomon lisäksi yhtään suomalaista, mutta jospa tänä vuonna olisi toinen tarina :)

Capture.edl1JPG

Tänä vuonna kilpailun henki on aiempia vuosia sosiaalisempi sillä  kilpailijat kirjoittavat blogeja ja töden jakaminen sosiaalisessa mediassa on helpompaa. Tuomaristo on myös kommentoinut töitä julkisesti ja töiden kommentointi onnistuu myös sinulta ja minulta.

EDL

Tällä hetkellä kilpailu on edennyt siihen vaiheeseen, että jäljellä on 100+ työtä, joita yleisön on mahdollista äänestää. Viisi eniten ääniä saaneet kilpailijat pääsevät suoraan seuraavalle tasolle, joten kilpailutyön jakaminen sosiaalisessa mediassa ja ideointiprosessin avaaminen blogissa on hyvin tärkeää.

capture.edl2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Capture.eld2JPG

Ilokseni meillä on tänä vuonna suomesta kaksi kilpailijaa, Aleksandr Pylsy ja Janne Palovuori. Kilpailussa on tänä vuonna kolme erilaista teemaa (social cooking, natural air ja effortless cleaning) ja kummankin suomalaisen kilpailutyöt löytyvät social cooking –teeman alta. Jannen ja Aleksandrn töihin voitte käydä tutustumassa täällä, niin ja muistakaa myös äänestää! Äänestysaika loppuu 12.5 joten vielä on aikaa tukea meidän upeita suomalaisia designerlupauksia :)

P.S. Electrolux Global löytyy muuten myös Pinterestistä ;).

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*