Elämäni diili – perjantaipuskat silittämällä

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’Bosch’ title=’Elämäni diili – perjantaipuskat silittämällä’]

Olen mukana silittäjän unelmablogiyhteistyössä, nimittäin Indiedaysin ja Boschin yhteistyökampanjassa. Kampanjan mukana sain minkäs muunkaan, jokaisen silittäjän unelman, Bosch Sensixx’x DI90 :n. Tästä ei silittäminen parane tai helpotu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meillä ei siis silitä kukaan muu kuin minä. Minua tämä ei itseasiassa haittaa, sillä rakastan silittämistä. Ansaitsen samalla perjantaipuskat joka perjantai, kun silitän Pampulan kauluspaidat, että hänen ei tarvitse kiikuttaa niitä muualle silitettäväksi. Minusta tämä on paras diili, sillä saan silitettävää ja kukkia joka viikko.

bosch3

Yksi syy miksi niin mielelläni kerron tästä silitysraudasta, on SensorSteam-toiminto, mikä katkaisee virran automaattisesti, kun silittäjä ei enää koske kahvaan. Olen nimittäin monta kertaa kääntynyt kotiin takaisin tarkistamaan, että silitysrauta ei jäänyt päälle. Harrastin ennen myös sitä, että otin valokuvan kännykälläni puhelimeen silitysraudasta joka ei ole enää seinässä, että sain mielenrauhan. Nyt Bosch Sensixx’x DI90 :n kanssa sitä ei enää tarvitse tehdä.

Muutaman kerran poikaystäväni on silitellyt, mutta näillä kerroilla on myös mennyt paitoja piloille liian kuuman raudan takia. Silkkiä kun ei voi silittää samalla lämmöllä kuin pellavaa… Niin kun videostani näkyy, ei silitysraudassa ole ollenkaan lämpösäädintä, vaan ”i-Temp”-teknologian avulla silitysraudassa on aina sopiva lämpötila kaikille tekstiileille. Ei enää siis silitysraudan jälkiä vaatteissa!

Vaikka itse niitä perjantaipuskia tykkään ansaita silityksen muodossa, tämän silitysraudan ansioista voisi poikaystäväkin innostua silittämisestä. Tällä hifistelyraudalla paidat todella siliää eikä paitoihin tule polttojälkiä. Kaiken muun lisäksi, minun ei tarvitse pelätä, että silitysrauta on jäänyt päälle.

Tiedän, että silittäminen ei ole kaikkien lempipuuhaa, vaikka sitä itse rakastankin. Silittäminen on minulle se hetki, kun saan aivot narikkaan ja keskityn ihan johonkin muuhun vähäksi aikaa. Samalla tekemäni työ näkyy saman tien silitetyn pyykin pinnassa. Jos jollain haluatte helpottaa omia silityksiänne hieman, niin tässä vinkkini. Silitän esimerkiksi pellavaiset lautasliinani suoraan, kun ne tulee pesukoneesta. Näin saan ne todella sileäksi. Näin teen myös tyynyliinoille. Jos paidat taas ovat olleet pitkään silittämättä, laitan ne suihkukaappiin kuumaan höyryyn hetkeksi, että pahimmat laskokset ja rypyt siliävät ennen silittämistä.

Arvonta

Blogiyhteistyöhön liittyy totta kai myös arvonta, eli yksin minun ei tarvitse silitellä. Arvonta-aikaa on viikon verran ja arvonnan voittaja saa Boschin tuotepaketin omaksi. Arvon voittajan 30.5 klo:20. Arvonnan säännöt löytyvät täältä. Jaa siis videoni omassa Facebookissasi ja kerro minulle jaostasi kommettiboksissani.

You may also like

16 Comments

 1. Jaettu :) silitysrauta neuroottiselle ihan must hankinta! Olen kääntynyt varmasti kymmeniä kertoja kotiin tarkistamaan, ettei rauta ole jäänyt päälle.. Ja pari kertaa juoksuttanut jopa naapuria tiiraamaan ikkunasta.. Tämä menee ostoslistalle, vaikka arvonta ei osuisikaan kohdalle!!

 2. Jaettu ! niin tunnistin itseni tuosta kirjoituksestasi. Niin monet kerrat olen juossut bussipysäkiltä kotiin *varmistamaan* , ettei silitysrauta jäänyt päälle. Kiitos tuosta valokuva vinkistä ! nyt peukkuja niin tarpeeseen tulisi :)

 3. Tuo silitysrauta kuulostaa aivan unelmalta minun yli 20 v. vanhan raudan korvaajaksi. Ei ihme, että silitän vain ns. pakolliset jutut :D Ehdottomasti mukana arvonnassa!

 4. Jaettu! Rakastan silittämistä ja tämä rauta vaikuttaa mielettömän kätevältä. Peukut pystyyn

 5. Jaettu! Kätevältä kuullostava rauta. Tulisi tarpeeseen himosilittelijälle. Nykyinen rauta ei pärjää lähellekään esittelemällesi.

 6. Mikä ihanuus, rakastan silittämistä, mutta mikä nautinto olisi silitellä noin upealla raudalla. Ilman muuta mukana.

 7. Jaettu! Vitsi mikä arvonta, uutta silitysrautaa nimittäin tarvittaisiin! Olen tosi huono silittämään mitään, ehkä hyvällä raudalla jaksaisi silittämistäkin tehdä paremmin.

 8. Jaettu! Meillä mies silittää omat kauluspaitansa, minulla ei juuri tule silitettävää. Tässä olisikin kiva lahja miehelle :)

 9. Jaettu! :) Silitysrauta tulisi enemmän kuin tarpeeseen, pistin nimittäin tämänhetkisen rautani kirpputorille sen ollessa järkyttävän huono, meni hermot kun sillä yritti mitään silittää.. Tällä hetkellä siis ilman rautaa ja olen tässä yrittänyt miettiä mikä olisi hyvä vaihtoehto. Olen myös ollut vähän nuorempana innokas silittäjä, mutta into on laantunut sittemmin n.10v sitten omaan kotiin muuttaessani ja huonon halpisraudan itselleni hankkiessani. Olisi ihanaa saada kunnon laite millä puuhasta tulisi taas mielekästä!

 10. Bosch on sveitsiläinen laatutuote. :) Meiltä löytyy saman merkin pesutorni, ja olen tyytyväinen, kun pesukoneesta löytyy myös silitettävälle pyykille oma nappula. Vaikka kuivatan paidat aina henkarissa. Mun höyryrauta on vielä aika uusi, ja olen aika tarkka minkälaisia mun “työkoneiden” pitää olla. Tykkään myös silittämisestä, vaikka tarpeen tullen se onnistuisi kyllä mieheltäkin. Kiitos Sofié, video oli senverran houkutteleva, ja olen melko varma, että seuraava rauta on merkiltään Bosch. On se vaan hienoa kuinka teknologia menee eteenpäin. Johan se nespresso-konekin sammuttaa itse itsensä. :)

 11. Jaettu! Silitys on kyllä aika ärsyttävää hommaa :D Meillä mummu käy silittämässä eläkepäiviensä ratoksi, kun hän ei voi sietää, että lapsenlapsella on ryppyiset vaatteet päällä. Olisi mukava yllättää hänet uudella raudalla!

 12. Jaettu on. Silittäminen on jotain mistä en ole koskaan pitänyt, liekö väärät välineet olleet käytössä. Onneksi on mies joka joutuu töihin silittämään paitojaan niin hän hoitaa muunkin pyykin silityksen samalla :)

 13. Meillä mies silittää pääasiassa aina omat paitansa – ja aika usein samalla myös minun. Meillä on kaksikin rautaa, mutta molemmat alkavat olla jo aikansa eläneitä, eli huippurauta kelpaisi kyllä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*