Elämä on kuin vuoristorata

voit joko peittää silmät käsillä tai heittää ne ilmaan ja nauttia kyydistä.

Jätin muutamat viimeiset postaukset vanhalle sivulle, muun muassa sen erooni liittyvän postauksen. Olen ihan äärettömän kiitollinen ja onnellinen teidän kommenteista. Tuntui että teillä oli aidosti huoli minusta. Se on kumminkin ihan turhaa, sillä vaikka tämä tosin on iso elämänmuutos, on näin kumminkin parempi. 

Elämä on välillä hieman vuoristorataa, niin minulla kuin myös varmasti sinullakin. Välillä pitää kumminkin miettiä, että meillä jokaisella on vain tämä yksi elämä ja tästä pitäisi oikeasti pystyä nauttimaan ihan siinä arjenkin aherruksessa. 

Olen nyt tehnyt henkisen päätöksen, että aion nauttia tästä elämästä, jokaisesta hetkestä, ihan pienestäkin. Pitää myös muistaa, että usein jotain henkeäsalpaavaa kokee vain kerran elämässä ja sitä mahdollisuutta ei kannata päästää käsistään. Mieluummin ”oh well” kuin ”what if”. Eikö?

Nyt kun olen yksin niin olen päättänyt, että yritän reissata mahdollisimman paljon aina viikonloppuisin. Minulla on työkavereita ja ystäviä ripoteltu vähän minne sattuu, niin se mahdollistaa tällaiset spontaanit viikonloppureissut Euroopassa. Viime viikolla olin Pariisissa ja se viikonloppu tosiaan opetti minulle sen, että joskus pitää vain heittäytyä pienissäkin asioissa, jotta oikeasti tuntee elävänsä. Niin kuin se sanontakin on, ”life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.” 

Kuvia ottaessa mielessä soi tämä.

You may also like

22 Comments

 1. ”life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.” 

  Totta joka sana! ihanaa keskiviikkoa Sohvi! :) 

  annemi

 2. Oi, mulla tuli ihan itku tästä kirjoituksesta.. Itselläni päättyi juuri lyhyt, mutta sitäkin intohimoisempi suhde, ja vaikka välillä on tuntunut, että alamäki on liian rankka, antoi tämä teksti hirveästi voimaa ja iloa. Varasinkin juuri itselleni hemmotteluloman Tukholmaan YKSIN ja aion nauttia täysin siemauksin kaikesta eteen tulevasta :)

 3. Hei,

   

  Löytyykö Barcelonan vinkkisi vielä jostain? Kaipailin sitä juttuasi kun ollaan nyt vkoloppuna menossa sinnepäin :)

 4. Heippa!

  Kokeillaan tuleeko kommentti nyt perille saakka :)

  Puit aika hienosti ajatukset joita pyörii myös minun päässä tällä hetkellä. Minun soppaa on sekoitettu nyt vähän isommalla kauhalla ja uskon että hyvällä tavalla. Ulkoinen muutos lähtee sisältä mutta sisäinen muutos näkyy ulos!

  Tuo viimeinen lause sanoo sen niin hyvin! <3

 5. Kirjoituksesi ovat kyllä aina niin inspiroivia ja ajatukset niissä aina täysin kohdallaan. Olet hirmu vahva, kun olet jaksanut blogia kirjoitella samaan malliin, kun aina, elämänmuutoksista huolimatta. Ja noista viikonloppureissuista, spontaanit reissut on ihan parhaita! Kävin itsekin Pariisissa viime kuun toinen viikonloppu. Sain ajatuksen maanantaina, varasin liput tiistaina ja istuin lentokoneessa perjantaina. Tämä oli eka kertani kaupungissa ja oli ihanaa, kun ei ehtinyt kuluttaa ajatusta reissusta päässä täysin puhki eikä selvittää kaupungista liikoja kyllästymiseen asti, sen kun vaan meni enempiä ajattelematta.

  Kurkkaa blogini ja vaikka omat kuvani Pariisin reissultani:

  http://minna-rose.blogspot.fi/

   

  Ps. Uusi blogisi ulkoasu on upea
   

 6. Matkustaminen on ihanaa! Matkustin vuosi sitten ensimmäisen kerran yksin Pohjois-Italiaan ja nautin vapaudesta ja mahdollisuudesta tehdä asioita itsenäisesti. Ihminen tarvitsee haasteita ja toisinaan täytyy tehdä asioita myös oman mukavuualueen ulkopuolelta. Itsensä kehittämisestä on tullut minulle eräänlainen “projekti” ja olen oppinut oivaltamaan, että kannattaa todella miettiä mitä haluaa tahdä ja mitkä asiat tekevät onnelliseksi. P.S. Tällä hetkellä minut tekisi hyvin onnelliseksi matka ihanaan Milanoon <3

 7. Heh, ihana että laitoit tuohon Amelien musiikin, sillä mulla tuli kuvista mieleen la valse d’ Amelie =) kuuntelen kyseisiä kappaleita kun tuntuu että elämä on vuoristorataa… Mitä se viime aikoina ollut, muutosten syksy.. Hali Vsasta

 8. Tuo on niin hyvä pitää mielessä :)

  Minua se muistuttaa joka päivä seinälläni. Elämä on kumminkin liian lyhyt ikävien asioiden kanssa painimiseen. Mieluummin lyhyempi elämä mikä on eletty täysillä kuin pitkä joka on eletty himmaillen :)

 9. Heippa!

  Muistathan sen, että edessä on vielä jotain ihanampaa. Joksu pitää vain luopua jostakin, jotta voi saada tilalle jotain parempaa. Niillä ajatuksilla sitä pääsee taas eteenpäin :)

  Oi ihanaa, Tukholma on super. Käyt Eastissä syömässä, Lydmarissa drinkeillä ja Bernsissä Brunssilla. Ok?

   

  Ihanaa omaa lomaa, se on parasta :)

 10. Kyllä ne ovat tänne pullopostilla seilanneet, ne ovat olleet vain varastossa :)

   

  Ah, olipas hyvin sanottu. Olkaamme siis eheitä ulkoa ja sisältä :)

 11. Mä en ole mikään tulessa makoilija, joten kaikki hyvin. Vaikka suurin suru tässä taitaa olla ystävän jonkinasteinen menettäminen, mutta onneksi ei kokonaan :)

 12. Heip,

  vähän aina tosin pelottaa kirjoitella tänne mitään henkilökohtaista, kun ihmiset vetävät omia johtopäätöksiään aina niin helposti :/

  No siis tämä prosessi on pidempiaikainen juttu ja suurimmat karit olivat jo keväällä, joten sen takia ero ei ole vaikuttanut töihini millään lailla :)

  Oi ihanaa. Juuri tuollaisia pitää alkaa tekemään ja niin olen tehnytkin:) Eletään nyt kun jaksetaan vielä kävellä ja kuvailla. Mietitään sitten näitä juttuja kun istutaan kiikkutuolissa :)

 13. Oi Pohjois-italia!

  Olen kerran matkustanut ihan yksikseni ja se oli kyllä hassua, mutta mukavaa. En näe sitä mitenkään surullisena asiana, vaan tehokkaana tapana tehdä asioita

  Sama juttu. Me tarvitaan haasteita ja aikaa itselle, ei täällä muulla oikein ole mitään järkeä. Kehittyä kun voi monella tavalla. Joogaillessa, maalatessa, duunissa ja ihan kaikella tavalla :)

   

  Hih, no uskon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*