Eihän siinä mennyt kuin reilu vuosi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ostin nuo David Ehrenstråhlen taulut joskus puolitoista vuotta sitten (!?!). Jep, eihän siinä mennyt kuin reilu vuosi kun ovat vihdoinkin kehyksissä… Olin haaveillut Pariisi-taulusta kauan aikaa, mutta juuri tuolloin kun olin sitä ostamassa, oli sen myynti lopetettu. Sen takia meillä on (vielä lattialla tosin) New York- ja San Francisco – taulu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oli itseasiassa hivenen hankalaa löytää sopivaa kehystyspaikkaa Pariisista, sillä moni tämän tyyppisistä palveluista ovat ilmeisesti vähän syrjemmässä. Meidän lähellä on BHV Marais, mikä on niin sanotusti paikallinen Stockmann. BHV on tavaratalo, mutta ei ehkä ole yhtä ylellinen mitä Printemps tai Bon Marché ja sen takia sieltä löytyy ns. normaaleja käyttötavaroita ja – palveluita. Eli muille Pariisilaisille vinkkinä, että BHV:llä on hyvä kehystyspalvelu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun olin viimein saanut tauluni vietyä kehystettäväksi, huomasin, että David Ehrenstråhlelle on vihdoinkin taas tullut Pariisin taulu valikoimaan. Vielä en ole sitä tilannut, sillä alkaa kohta seinätila loppua kesken. Pampula taasen rakastaa New Yorkia ja San Franciscoa, niin sen takia hän on onnellinen kun saa lempikaupunkinsa meidän seinille.

You may also like

5 Comments

  1. Teidän koti näyttää tosi kauniilta ja harmoniselta. Ihanaa kun esittelet sisustusta nyt vähän useammin:)Karttajulisteet on sellainen juttu jonka minäkin olen julisteista hyväksynyt seinälle. Meiltä löytyy makuuhuoneesta Helsinki, Berliini ja San Francisco. Meidän lempikaupungit (Pariisi puuttuu vielä, ajattelin sen ostaa miehelle jonakin vuonna vuosilahjaksi, hän kosi minua aikanaan siellä uudenvuoden aikoihin;) Ostin kartat ihan vähän aikaa sitten jostain blogista löytyneen linkin takaa, he tekevät karttoja mistä vaan keksii pyytää . Nyt kun vaan saisi ne vielä tosiaan seinälle:)

    1. Kiitos – kröhöm, sitä on vähän muokattu :D

      Minulla on myös yhden Amsterdamilaisen taitelijan pikkukartat vielä projektissa. Voin laittaa sinulle nimen heti kun ehdin. Ne ovat vähän erityyppisiä mitä nämä, mutta tosi graafisen kauniita. Jos tosin haluat nuo DavidinPariisi-kartan, niin suosittelen olemaan nopea, sillä ne myydään aina loppuun.

      Itse tässä juuri mietin, että pitäiskö se nyt ostaa taas 1,5 vuodeksi lattialle :D

  2. Haha, sama juttu täällä; jo aikaa sitten ostettu New York pääsi kehyksiin vasta äskettäin. Nyt ehkä odotellaan toinen vuosi seinälle ripustamista ;) Ihanaa, että on muitakin tällaisten asioiden kanssa saamattomia :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*