Efva Attling-koruja ja kuvia

Kerroin joskus viime syksynä FB-sivuni puolella, että tapasin Efva Attlingin loppuvuodesta. Hänen upea olemus ja kimaltelevat korut toivat säihkettä syysiltaan. Tuona iltana ei tutustuttu pelkästään vain Efvan koruihin, vaan myös valokuvaaja Mathias Edwallin mustavalkoisiin valokuviin.

 Every picture tells a story. So does my jewelry. – Attling & Edwall.

20121009-213644

Peek-a-boo -kuva yhdistää sormuksen ja sen nimen hauskasti yhteen. Kyseinen Peek-a-boo -sormus kätkee timanttinsa sisäpuolelle, joten ainoastaan sormuksen omistaja tietää hopeasormuksen kätkevän itseensä myös timantin. Aika kekseliästä. Pidän siitä, että Efvan koruissa on aina jokin juju sisällään, joko nimessä tai korussa itsessään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä oli ensimmäinen kerta kun tapasin valloittavan Efvan. Hänen valloittava olemus valaisi koko huoneen ja hänen tarinat korujen takaa inspiroivat minua edelleen.

ea

Näyttelyn suosikikseni nousi ei niin yllättäen näyttävä kaulakoru, Chrystal Rain. Kaulakoru ei tietenkään sopisi arkikäyttöön, vaan arkena sitä ihasteltaisiin laatikossa ja juhlahetkien tullen kristallit ripustettaisiin koristamaan kaulaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

My FB-friends are aware that one Swedish jewelry designer, Efva Attling, was in town in last fall. Her shiny jewelry and inspirational stories lightened nicely rainy fall night. In that night I didn’t only see beautiful jewelry, but also lovely photographs that told a story.  Mathias Edwall had taken photographs that told the same story as the jewelry.

Every picture tells a story. So does my jewelry. – Attling & Edwall.

This was actually the first time when I met charming Efva. Her presence brought light into the room and her jewelry and the stories behind the jewelry still inspires me.

You may also like

20 Comments

 1. Minä ihailen suunnattomasti Efvaa. Hänen luovuuttaan ja visuaalista silmäänsä. Hän ilmaisee koruillaan kaikkea sitä, mitä itsekin haluaisin osata ilmaista jossain muodossa. Elämän tärkeitä asioita. Kerrassaan upea nainen! Ja hänen koruistaan voisin omistaa melkeinpä jokaisen. Olen haaveillut uudesta riipuksesta Efvan valikoimasta, mutta sen hankkiminen ei onnistu, koska joka kerta kun menen katsomaan hänen korujaan, tykkään eri korusta :) Eli pitäisi siis omistaa ne kaikki…

  Kaunista viikonloppua! <3

 2. Minä ihailen suunnattomasti Efvaa. Hänen luovuuttaan ja visuaalista silmäänsä. Hän ilmaisee koruillaan kaikkea sitä, mitä itsekin haluaisin osata ilmaista jossain muodossa. Elämän tärkeitä asioita. Kerrassaan upea nainen! Ja hänen koruistaan voisin omistaa melkeinpä jokaisen. Olen haaveillut uudesta riipuksesta Efvan valikoimasta, mutta sen hankkiminen ei onnistu, koska joka kerta kun menen katsomaan hänen korujaan, tykkään eri korusta :) Eli pitäisi siis omistaa ne kaikki…Kaunista viikonloppua! <3

 3. Evan korut ovat kyllä upeita ja ajattomia. Itselläni on useita suosikkeja joita monesti käyn ihastelemassa, vielä kun osaisi päättää minkä niistä haluaisin kun ei kaikkia voi saada :)

  Vein meidän isän Efvan Hgin putiikkiin josta hän valikoi äidillemme 30-vuotis hääpäivälahjaksi hopeisen “Pencez de moy” -kaulakorun. Riipuksen sisällä olevaan sydämeen kaiverrettiin hääpäivä. Arvaa vaan miten otettu lahjansaaja olikaan :)

  Eikös tuo kyseinen näyttelyilta ollut vain kutsuvieraille? Itse olisin niin mielelläni mennyt katsomaan näyttelyä, vähän harmittaa kun ei ollut yleisölle auki edes lyhyttä aikaa.
  Varmasti yksi niitä ikimuistoisia hetkiä elämästä; päästä tapaamaan noin inspiroivaa henkilöä face to face :)

  1. Hei Lora :)

   Niin minullakin. Harmikseni rakkaimmista Bow Wow Wow -korvakoruista toinen katosi muuton yhteydessä. Kyllä harmittaa :(

   Haluaisin sen rannekorun ihan hirmuisesti myös, mutta se on sillä wish listilläni. Ehkä syntymäpäivänä ;)

   Se on niin kaunis kaulakoru. Minulla on se sama ja ostin ystävälleni myös sellaisen. http://avecsofie.indiedays.com/2012/09/28/sinua-muistaen/. Uskon, että oli, kuka ei olisi <3 :´)

   Jep. Niin, se oli oikeasti niin hieno, että katsoisin niitä valokuvia ja koruja kauemminkin. Tämä koru http://www.efvaattling.com/miss-you-medium/p/1949 ja kuva sen takana oli ehkä se pysäyttävin.

 4. Evan korut ovat kyllä upeita ja ajattomia. Itselläni on useita suosikkeja joita monesti käyn ihastelemassa, vielä kun osaisi päättää minkä niistä haluaisin kun ei kaikkia voi saada :)Vein meidän isän Efvan Hgin putiikkiin josta hän valikoi äidillemme 30-vuotis hääpäivälahjaksi hopeisen “Pencez de moy” -kaulakorun. Riipuksen sisällä olevaan sydämeen kaiverrettiin hääpäivä. Arvaa vaan miten otettu lahjansaaja olikaan :)Eikös tuo kyseinen näyttelyilta ollut vain kutsuvieraille? Itse olisin niin mielelläni mennyt katsomaan näyttelyä, vähän harmittaa kun ei ollut yleisölle auki edes lyhyttä aikaa. Varmasti yksi niitä ikimuistoisia hetkiä elämästä; päästä tapaamaan noin inspiroivaa henkilöä face to face :)

 5. Niin minäkin :)Tuntuu, että hän tekee kaiken sydämellään <3Sain lahjaksi sen saman korun, jonka ostin alkusyksystä ystävälleni. Kaulakoru on ihan lempikoruni: http://avecsofie.indiedays.com/2012/09/28/sinua-muistaen/Niin, minulle ainakin on helppo ostaa lahjoja, Attlingia, Iittalaa ja puutarhamustikoita. Niitä ei voi koskaan olla liikaa ;)Kiitos samoin Tarja. Minulla on taas karvapallero kyläilemässä :)

 6. Hei Lora :)Niin minullakin. Harmikseni rakkaimmista Bow Wow Wow -korvakoruista toinen katosi muuton yhteydessä. Kyllä harmittaa :(Haluaisin sen rannekorun ihan hirmuisesti myös, mutta se on sillä wish listilläni. Ehkä syntymäpäivänä ;)Se on niin kaunis kaulakoru. Minulla on se sama ja ostin ystävälleni myös sellaisen. http://avecsofie.indiedays.com/2012/09/28/sinua-muistaen/. Uskon, että oli, kuka ei olisi <3 :´)Jep. Niin, se oli oikeasti niin hieno, että katsoisin niitä valokuvia ja koruja kauemminkin. Tämä koru http://www.efvaattling.com/miss-you-medium/p/1949 ja kuva sen takana oli ehkä se pysäyttävin.

 7. Tuo minikokoinen miss you koru on yksi suosikeistani, mini peace korun ja crazy heart keyn lisäksi.Tämä oli muuten se hääpäivä lahjakorusta josta puhuin, aika kekseliäs koru kun sen sisällä on piilossa sydän :)http://www.efvaattling.com/pencez-heart-locker-necklace-silver/p/1848

 8. Hihi, sanotaanko nyt vain että sinä pidät niistä kaikista? :)

  Näin se taitaa tosin olla myös minun kohdallani.

  Voi ei miten ihanan lahjan isäsi on äidillesi ostanut. Haluan sen myös! Tällä hetkellä taitaa olla tosin sellainen juttu, että ostoslistallani on uusi pari Bow Wow Wow -korvakoruja. Inhottaa kun minulla on se toinen vielä tallessa, sillä sitten se ei harmittaisi yhtä paljoa jos koko pari olisi hävinnyt. Sitten kun korvissa killuu taas rusetit, niin seuraava ostos taitaa olla se käsikoru :)

 9. Hihi, sanotaanko nyt vain että sinä pidät niistä kaikista? :)Näin se taitaa tosin olla myös minun kohdallani. Voi ei miten ihanan lahjan isäsi on äidillesi ostanut. Haluan sen myös! Tällä hetkellä taitaa olla tosin sellainen juttu, että ostoslistallani on uusi pari Bow Wow Wow -korvakoruja. Inhottaa kun minulla on se toinen vielä tallessa, sillä sitten se ei harmittaisi yhtä paljoa jos koko pari olisi hävinnyt. Sitten kun korvissa killuu taas rusetit, niin seuraava ostos taitaa olla se käsikoru :)

 10. Attlingin liikkeestä Mikonkadulta voit ostaa myös vain yhden korvakorun kadonneen tilalle. Sinun ei siis tarvitse ostaa paria :)

 11. Ihanko totta?! Tämä on niin mahtava uutinen, kun juuri eilen viimeeksi voivottelin tätä poikaystävälleni.Kiitos niin paljon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*