DIY:Chalkboard

Olen meidän kodin remonttimies. Tykkään ihan hurjan paljon pienistä remontointi- ja entisöintiaskereista. Mitään taloa en kyllä alkaisi rakentamaan, mutta pienet maalausjutut ja entisöinnit kyllä onnistuvat.  Kuvassa on liitutaulun lisäksi hiomani, maalaamani ja lakkaamani pöytä ja tuolit. Taustalla on myöskin seinä, joka saa nauttia pensselini sivellyksistä aina aika ajoin. Tästä tulikin mieleen, että se kaipaisikin jo uuden värin..

Löysin muutama kuukausi sitten varastosta vanhat taulunkehykset, joiden kultaiset reunukset eivät mielyttäneet minua laisinkaan. Hioin kultapinnan pois, laitoin otepohjaa päälle ja lopuksi vielä maalasin kehykset valkoisella maalilla. Siinä samalla sitten maalauksen lomassa rikoin kehyksien lasin. Ennen kehyksien sisällä oli suurentamani valokuva, mutta kun lasi oli mennyt rikki, ei kuvaa voinut sinne enää laittaa. Mietiskelin hetkisen ja päätin tehdä liitutaulun. Marssin maalikauppaan ja ostin purkillisen liitutaulumaalia ja aloin illan ratoksi maalaamaan. Nyt liitutaulu tönöttää milloin missäkin, kun ei sille olla vielä keksitty oikein hyvää paikkaa ( tai oikeastaan poikaystäväni ei ole antanut minulle porakonetta)I’m the handyman  in our home. I just like to do things with my hands. Once in a while I paint our walls or do other little restoration projects. Few months ago, I found old frames from our basement. I didn’t like the old golden color so I painted  the frame with white paint. While I was excited about my white paint I broke the glass from the frame. Because I broke the glass  from the frames I couldn’t put the picture back to the frame, so frame needed new function. I thought a bit and decided to make chalkboard. You may also like

8 Comments

  1. Greetings, Thanks for sharing the link – but unfortunately it seems to be not working? Does anybody here at somethingbeatific.blogspot.com have a mirror or another source? Cheers,Thomas

  2. Greetings, Thanks for sharing the link – but unfortunately it seems to be not working? Does anybody here at somethingbeatific.blogspot.com have a mirror or another source? Cheers,Thomas

  3. Hei!Kiinnostaisi tietää, että mitä opiskelet? Ja millainen kamera sinulla on? Ja mitä mieltä olet Indiedaysistä?

  4. Thomas:I'm confused now :) What link?Anonyymi:Opiskelen hallinto- ja kauppatieteitä yliopistolla :) Kamerasta on tulossa postaus piakkoin, sillä te useasti kyselette siitä :) Mutta se on tuollainen Canonin 450D perusjärkkäri, mutta linsseihin olen panostanut enemmänkin. Kovasti haluaisin jo uuden :)Indiedays on mun mielestä ihan hyvä, sieltä löytyy muutama blogisuosikki, joita seurailen päivittäin. Odottelen sitä uutta Lilya aika paljon, koska uskon/luulen sieltä löytyvän blogeja, jotka ovat vähän enemmän minun makuuni. Vaikka onhan Indiedaysillä ihan hyviä blogeja, mutta tykkään enemmän sellaisista asiapitoisimmista blogeista kuin blogeista joissa seurataan ihmisten arkipäiväistä elämää.

  5. Haluaisin vielä tarkentaa vastaukseni, että mun mielestä Indiedays on vain positiivinen juttu. Blogit pysyvät ennallaan ja saavat enemmän näkyvyyttä. Vaikka blogit Indiedaays-sivuston alla ovatkin, se ei lukijan näkökulmasta ainakaan vaikuta millään lailla blogeihin :) Olenkin itseasiasiassa ihmetellytkin, että miksi jotkut lukijat vastustavat Indiedaysia ja näkevät sen huonona asiana?

  6. Thomas:I'm confused now :) What link?Anonyymi:Opiskelen hallinto- ja kauppatieteitä yliopistolla :) Kamerasta on tulossa postaus piakkoin, sillä te useasti kyselette siitä :) Mutta se on tuollainen Canonin 450D perusjärkkäri, mutta linsseihin olen panostanut enemmänkin. Kovasti haluaisin jo uuden :)Indiedays on mun mielestä ihan hyvä, sieltä löytyy muutama blogisuosikki, joita seurailen päivittäin. Odottelen sitä uutta Lilya aika paljon, koska uskon/luulen sieltä löytyvän blogeja, jotka ovat vähän enemmän minun makuuni. Vaikka onhan Indiedaysillä ihan hyviä blogeja, mutta tykkään enemmän sellaisista asiapitoisimmista blogeista kuin blogeista joissa seurataan ihmisten arkipäiväistä elämää.

  7. Haluaisin vielä tarkentaa vastaukseni, että mun mielestä Indiedays on vain positiivinen juttu. Blogit pysyvät ennallaan ja saavat enemmän näkyvyyttä. Vaikka blogit Indiedaays-sivuston alla ovatkin, se ei lukijan näkökulmasta ainakaan vaikuta millään lailla blogeihin :) Olenkin itseasiasiassa ihmetellytkin, että miksi jotkut lukijat vastustavat Indiedaysia ja näkevät sen huonona asiana?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*