Diptyque Rosa Mundi & ja pari mietettä keväästä

En varmasti ole ainut joka näin valon ja kevään tulleen heittää kaikki tummat toppatakit, tunkkaisen väriset tekstiilit tai tummat pientavarat varastoon. Vaatekaappi täyttyy myös kepeimmistä väreistä ja asusteista ja hajuveteni muuttuvat kukkaistuoksuiksi. Huuliin sipaistaan ehkä hivenen pinkkiä ja jalkaan sujautetaan ballerinat (ei ihan vielä, mutta kohta).

Minut valtaa näin keväisin aina ihan järkyttävä siivous- ja sisustusvimma. Kaikki vähänkin tumma pitää saada pois ja tilalle pitää saada vaaleita sävyjä. Kävin viikonloppuna hivenen vaatekaappiani läpi ja sieltä voisi lähteä kirpparille ainakin 70% vaatteistani. Harmi vain, että täällä ei kirpputoreja ainakaan minun tietääkseni ole samalla tavalla mitä Suomessa. Kertokaa jos olen väärässä :)

Tähän jokakeväiseen siivousvimmaan on myös hyvä syy. Olemme nyt varmaankin muuttamassa ainakin Pariisin sisällä, jos emme muualle. Kaikki on vielä aika alkutekijöissä, mutta en halua viedä yhtäkään tavaraa tai vaatetta uuteen kotiin, jos en niitä ole pitänyt ylläni viimeiseen vuoteen muutenkaan. On ihana aloittaa ns. puhtaalta pöydältä ja karsia kaikki ylimääräinen. Tuntuu että voisi taas hengittää.

Kerron enemmän kevään muuttoaikeista heti kun tiedän enemmän. Jos muutamme Pariisin sisällä, jää varmaankin ihana korttelimme taakse ja muutamme varmaankin joen toiselle puolen, jossa asunnot ovat vähän isompia ja avarampia. Tiedän, että suru tulee puseroon, kun alakerrassa ei ole vastassa mitä ihanin kylämäinen katu, mutta ainakin saan avaramman ja isomman kodin muualta helpommin kuin ihan keskustasta.

Keväisin kukat valtaavat näyteikkunat, mutta tänä keväänä myös Diptyquen kynttilät. Ruusujen ja litsin tuoksuyhdistelmä on täydellinen kodin kevättuoksu. Kun saan kodin perjantaihin mennessä ihan kokonaan siivottua, sytytän kynttilän ja iloitsen feng shui-fiiliksestä. Toivottavasti ;)

You may also like

6 Comments

 1. Ihan pari päivää sitten kävin nuuhkimassa kynttilöitä (myös tuota samaista), asunnolle saakka en kuitenkaan saanut kiikutettua ainoatakaan. Varmaan siksi kun olen täällä niin vähän aikaa niin tuollaisiin kivampiin ei raaski samalla tavalla panostaa kuin mitä koti-kotona. <3

  1. Heippa,

   Hah, en yllättynyt että olet käynyt nuuhkimassa :)
   Ymmärrän hyvin että kynttilä ei nyt ole ehkä se ensimmäinen investointikohde minne laittaa rahat kun ei ole varsinkaan jäämässä sinne pysyvästi.

   Muistathan kumminkin että tämä on limited edition ;)

 2. Oi, miten ihania ruusuja<3
  Haluaisin niiiin tuon kyseisen Diptyquen kynttilän mutta joka ainoasta verkkokaupasta sold out:( Havahduin taas kerran liian myöhään...

  1. Ne ovat! Sain ne lahjaksi ystävältäni :)

   Ne voisivat olla suoraan Diorin mainoksesta!

   Oooh no! Minäkin sain kaupan oman kappaleen ilman boksia, sillä se on myyty loppuun kaikkialta :(
   Sitä ei tehdä enää vaan on ystävänpäivä-kynttilä. Lähikaupassani on vielä huonetuoksuja jos haluat tilata sitä kautta :)

 3. Kevät on siis, niiiin ihanaa!

  Sen huomaa joka vuosi miten kevät on hyvä vuodenaika toteuttaa uusia asioita :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*