Diptyque Eau Duelle – perfect vanilla fragrance

Niin kuin ehkä tiedätte, on minulla tapana ostaa uusi tuoksuja liittyen eri elämäntilanteisiin ja vaikkapa matkoihin. Tuoksujen kautta pääse niin ihanasti matkustamaan johonkin tiettyyn hetkeen tai paikkaan. Sen takia tuoksut ovatkin minulle erityisen tärkeitä ja niitä löytyy kotoa niin hajuvesinä, kynttilöinä ja huonetuoksuina.

Avec Sofié blog l Diptyque Eau Duelle

Pariisin kodin alakerrasta löytyy tuoksuihin erikoistunut liike, Nose. Käyn Nosessa usein, sillä sieltä löydän myös luonnonkosmetiikkaa ja tuoksukynttilöitä. Nose tekee myös in-house parfyymeja ja heillä voi myös käydä tekemässä tuoksutestin. Oman testini tein joskus vuosi sitten keväällä ja ei niin yllätykseksi, lempinuoteiksini löysivät vanilja- ja kukkaistuoksut.

Avec Sofié blog l Diptyque Eau Duelle

Kun poikaystäväni tuli ensimmäisen kerran kolme vuotta sitten marraskuussa käymään Suomessa, toi hän mukanaan Diptyquen kynttilän minulle lahjaksi.  Pussista löytyi myös yllätykseksi Diptyquen testerituoksu. Hän ei tiennyt, että miten paljon kynttilä ilahdutti minua eikä myöskään sitä, että vaniljainen testerituoksu jättäisi ikuisen tuoksujäljen minulle tuosta viikonlopusta.

Avec Sofié blog l Diptyque Eau Duelle

En tiedä muistatteko, että käytin pitkään yötuoksuna Kiehlsin vaniljaista tuoksua. Tuoksuni loppui jokin aika sitten ja metsästin tuoksua hetken ennen kuin luovutin. Kovasti etsin korvaajaa tuoksulle, kunnes löysin testerin meikkipussistani ja muistin Diptyquen Eau Duellen. Monta testeriä olen vuosien varrella saanut kynttilöiden mukana, mutta viime viikonloppuna ostin vihdoinkin oman vaniljaisen syystuoksuni.

Avec Sofié blog l Diptyque Eau Duelle

Vaikka Eau Duelle on vaniljainen tuoksu, ei se ole ollenkaan liian makea tai karkkinen. Tuoksu on todella pehmeä, mutta samalla hyvin mausteinen. Tuoksu sopii ihanasti näihin pimeisiin syysiltoihin lämpimän neuleen kaveriksi. Tuoksu on jopa hieman addiktoiva, sillä olen haistellut ranteitani jatkuvasti koko viikon ajan.

Jos pidät vaniljaisista ja jokseenkin sensuelleista tuoksuista, on  Eau Duelle sinulle. Tiedän, että Char ainakin on löytänyt monta tuoksua minun tuoksutelineeltäni. Muita tuoksu postauksia löydätte täältä, täältä, täältä ja vaikkapa täältä.

You may also like

8 Comments

 1. Haluaisin itsekin hankkia useita tuoksuja, mutta hajuaistini on niin huono, että en voi yksin mennä esimerkiksi ostamaan itselleni hajuvettä. :D haistan ensimmäisen ja sen jälkeisiä en yhtään.

  En muutetaan haista ikinä toisen hajuvettä, ellen mene ihoon kiinni (ja ellei sitä ole sitten laitettu huomattavasti liikaa). Yksi asia jäi mietityttämään tekstissäsi, ja se on yötuoksu. Mitä ihmettä, en ole tällaisesta kuullutkaan? :D

  1. Haha, no oletko kokeillut kahvinpapuja tai laittaa testata tuoksua ihollesi? Minulla on nimittäin välillä vähän sama ongelma. En haista tuoksuja kovinkaan kaukaa, vaan nenä pitää välillä laittaa toiseen kiinni ennen kuin haistan mitään.

   Siis Silver Prince (suomalainen stylisti) joskus mainitsi käyttävänsä yötuoksua ja minä kopioin häneltä tämän. Kun on puhdas iho, puhtaat lakanat ja iholla lempituoksu – ihana mennä nukkumaan :)

 2. Yötuoksu.. Ellan tavoin en ole koskaan sellaisesta kuullutkaa..
  Mutta, tuo Eau Duelle alkoi kylläkin koukuttamaan, sillä se kuulostaa niin hurmaavalta.. <3

  1. Hih, suomalainen stylisti joskus kolme vuotta sitten kertoi minulle tavastaan, ja siitä lähtien olen käyttänyt yötuoksua.

   Siis Eau Duelle on aivan ihana. Lempituoksuni ehdottomasti tällä hetkellä :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*