DIPTYQUE CANDLE GIVEAWAY

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kerroinkin aamulla Instagramissa, että olen ostanut taas Diptyquen kynttilöitä. En tosin itselleni vaan teille. Syy tähän on simppeli, sillä haluaisin tehdä pienen tutkimuksen ja kuulla mitä te haluaisitte lukea eniten ja mitä ette. Eli mitä vähemmän ja mitä enemmän.

dip2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ymmärrän, että Pariisi-löpinät ei välttämättä kiinnosta, kun ravintolat ja liikkeet ovat vähän kauempana, niin ne pitää jättää lomamatkatärpeiksi. Niitä on tosin vähän vaikea jättää pois kun täällä asustelen. Eli toivottavasti ne ei haittaa.

Olisi myös kiva kuulla minkä ikäisiä suurin piirtein olette ja jotain myös teistä itsestä. Kun täällä omasta elämästä kertominen on välillä vähän yksipuolista, niin olisi kiva ymmärtää millaisia elämiä ja missä päin niitä oikein elätte. Ja jos siellä on myös muitakin Pariisissa asuvia, niin huutakaa hep! Arvon kaksi kynttilää sunnuntaina klo:20.

Kivaa torstai-iltaa!

Ps. Jos joku muu tuoksu on mieleen, niin kerrothan sen myös kommentissa, niin käyn vaihtamassa.

You may also like

107 Comments

 1. En muuttaisi blogissasi mitään! Pariisijuttuja on todella mukava lukea ja ihastella kauniita kuvia upeasta kaupungista. Pariisijutut, sisustus ja matkustus ovat erityisen mieleisiä aiheita kirjoituksistasi Olen 25-vuotias nuori nainen ja viihdyn itsekin ulkomailla niin lomalla kuin asuessakin. Monipuolisuus ja aitous ovat asioita, jotka blogissasi kiehtovat.

 2. Ruoka,tyyli,kauneudenhoito,sisustus,arjen pikku jutut & kulttuurierot ja matkustus eli oikeastaan kaikki mistä kirjoitteletkin on mieleen! Tottakai myös itse Sohvi kiinnostaa ☺
  t. 30v

 3. Hei,
  Haluaisin lukea enemmän juttua ranskalaisista ihmisistä,tavoista,maailmankatsomuksesta sekä viineistä ja muusta kulinaristisesta elämästä siellä. Lisäksi pidän kauneus/kosmetiikka ja muotijutuista,luksuskaan ei ole pahitteeksi,sillä onhan blogin lukeminen sitä arjen luksusta lukijalle. Tällaisia toiveita kirjoittelee 38-vuotias ekonomi keski-suomesta.

 4. Pariisin-juttuja on kiva lukea, sillä kaupunkiin on ulkopuolisena aina ikävä! Niistä saa inspiraatiota myös täällä Suomessa. Aiheista sisustus, matkailu, ruoka, tyyli ja arkielämä ovat aina mielenkiintoisia. Eli pysy samana kuin olet :) Ihana arvonta ja noita tuoksuja ei kotoa vielä löydykään – olisi hyvää seuraa Rosesille ja Mimosalle ;)! Ihanaa viikonloppua! T. Pitkäaikainen lukija 29-v :)

 5. Sisustus ja esimerkiksi illanvietoista kertominen kiinnostavat eniten. t. 24-vuotias opiskelija Tampereelta.

 6. Mielestäni blogisi on ihanan erilainen verrattuna muihin. Kotisi näyttää raikkaasti ihanan erilaiselta. Tykkään kovasti sisustus ja ruokajutuista. Myös asukuvat ovat ihania. Lisää melkein toivoisinkin esimerkiksi pelkkää kuvavirtaa -postauksen ihan arkipäiväisistä jutuista siellä pariisissa. Siellä kun joka nurkka näyttää ihanalle

 7. Heippa! Täällä yksi uusi lukija joka on ehtinyt lueskella blogiasi vasta kuukauden verran mutta tykästynyt heti. Pariisi-löpinät kiinnostaa just eniten , sen lisäksi sisustus ja ruokajutut on myös mieleen! Itse olen 25-vuotias Pariisi-pakkomielteinen Tampereella asusteleva opiskelijaneiti.

  P.S. Haaveilen Mimosa tuoksusta.

 8. En muuttaisi blogissasi mitään. Ihanan kattavasti kaikkea ihanaa, sopivasti sikin sokin. Pariisi huikea bonus!
  Diptyque herättää niin paljon muistoja ja tunnelmia omilta expat ajoilta Lontoosta. Omia suosikkejani Patchouli ja Coing. Jälkimmäistä tosin ei enää valmisteta joten säästelen entisten kiponpohjarippeitä oikean hetken fiilistelyyn!

  1. Heippa,

   ooh en tuotaCoing-tuoksua edes tiedä…

   Ihana, “oikean hetken fiilistelyyn”,, Niinhän se menee, tuoksut tuovat muistot takaisin :*

 9. Moikka sohvi!

  Olen lukenut blogiasi jo vaasan ajoistasi asti. Kaikista lukemistani blogeista sinun tyylisi kolahtaa eniten omaan makuuni. Tykkään lifestylejutuistasi, tyylijutuista, resepteistä, sisustuksesta ja pariisikirjoituksista. Jatka siis vain samaan malliin! On ollut kiva huomata että olet uskaltanut avata enemmän elämääsi nyt ulkomailla asuessasi, mutta ymmärrän myös hyvin miksi haluat vaalia yksityisyyttäsi. Kaikkea hyvää sinulle ja kiitos aivan ihanasta blogista!

  T. Jenni 24 v

  1. Heippa :)

   Kiva että olet pysynyt mukana näin kauan :)

   Niin, kauempana kun on niin voi jollain lailla olla vapaammin.

   Kiitos kun pysyt mukanani <3

 10. Rakastan blogiasi! En muuttaisi mitään. Olen 35-vuotias,asun pikkukylässä Savossa mutta silti Meillä on samoja huonekaluja,samoja haaveita,samoja astioita,matkustetaan paljon – vaikka sinä olet siellä ja minä täällä kaukana.

 11. Minua kiinnostavat sisustus, Pariisi ja tyyli. Paljon inspiroivia kuvia näistä kaikista. Kesällä kiinnostaisivat kuvat vaikka Pariisin puistoista ym. kaupunkiatmosfääristä. ;) Olen huono lukija, mutta kuvat katson aina tarkkaan. Terkuin hiukan vajaa kolmikymppinen kaksinkertainen äiti.

 12. Moi!
  Tykkään blogisi omalaatuisesta ja elämänmakuisesta tyylistä! Enemmän kaipaisin tyylijuttuja, koska vaikutat tosi tyylikkäältä tyypiltä :)
  T. 25v

 13. Blogisi on mielestäni muuttunut paljon mielenkiintoisemmaksi tässä viime aikoina, on ollut paljon kivoja postauksia! Pariisijutut kiinnostaa kovasti, sillä olen itsekin siellä pari kesää viettänyt. Olisi mielenkiinstoista lukea enemmän havaitsemistasi kulttuurieroista. Ois myös kiva kuulla enemmän työstäsi ja miten ranskalainen työkulttuuri poikkeaa suomalaisesta. Myös ruokajutut ja reseptit on kivoja. Tykkään myös perus asukuvista ja kosmetiikkajutuista. Kaipaisin myös vähän enemmän kuvia blogiin, etenkin ne Pariisi kuvat on aina ihanaa katseltavaa. Olen 27-vuotias, pian valmistuva kauppatieteiden opiskelija =)

 14. En haluaisi blogisi muuttuvan laisinkaan, tykkään siitä kovasti :) saan paljon inspiraatiota kokkaamisen ja pukeutumisen kannalta. Omistan jo kahdet Mauro Leonet sen jälkeen kun niistä vinkkasit :) Itse olen 29- vuotias, asunut Italiassa, Itävallassa ja Ruotsissa ja nyt haluan muuttaa takaisin Italiaan. Matkustan jatkuvasti ja minä ja mieheni puhumme paljon kulttuurieroista. Hän on nimittäin Italialainen. Kerroin hänelle Mini Pakistan Cinema jutusta :) Hänellä on muuten lista sanoista jotka äännetään samoin italiaksi ja suomeksi mutta tarkottavat jotain ihan muuta. Listassa on jo toistakymmentä sanaa. Mutta siis tykkään lukea kaikesta mistä jo kirjotat :)

 15. Minusta blogisi on aivan loistava ihan sellaisenaan. Vaikka olenkin hieman vanhempi, jo 50 v, niin oikein mielenkiintoiset aiheet sinulla on. Löysin blogisi vasta pari viikkoa sitten ja ahmin kerralla koko historiankin. Kivasti kirjoitat ja sopivasti on kaikkea! Ehkä parasta on kuulla, miten olet solahtanut Pariisilaiseen elämään sisälle. Aitoutesi on ehdoton valtti!

 16. mielenkiintoisinta on lukea ihan elämästä siellä, arkipäiväisistä asioista varsinkin eroavaisuudet Suomeen

 17. …ja ai niin 34 v työssäkäyvä, josta on ihana heittää aivotnarikkaan ja lueskella hyviä blogeja joista saa kivoja ideoita.

 18. Hei Sofie! Blogisi on mielestäni ihana arjen piipahduspaikka tälläisenään. Kauniit kuvat miellyttävät esteetikon silmää ja on mielenkiintoista lukea kokemuksistasi ulkomailla asumisesta. On myös mukava lukea kokemuksiasi kaikista niistä mielenkiintoisista paikoista, joissa vierailet. Muotiosioita en niinkään blogissasi kaipaa, mutta tapasi laittaa ruokaa ja kattaa se kauniisti esille on inspiroinut minua useastikin. Mukavaa kesän alkua Pariisiin! Niin, ja olen 33-vuotias lukija Etelä-Suomesta ;)

 19. Jutut elämästä Pariisissa ovat ihania ja niiden takia palaankin usein tämän blogin ääreen toisena ulkosuomalaisena. :) Kuvat on kauniita ja rakastan blogin esteettisyyttä! Erityisesti sisustukseen liittyvät jutut ovat mieleisiä. Itse olen 27-vuotias nainen ja jo muutaman vuoden ajan asunut ja työskennellyt ulkomailla, milloin missäkin.

 20. Ihana blogi – olisi kiva kurkistaa aina välillä myös enemmän pinnan alle. Olen kolmekymppinen ekonomi Helsingistä, joka nauttii matkustelusta ja hyvästä ruoasta,

 21. Hei Sohvi, täällä kirjoittelee 22-vuotias tyttö helsingistä.Blogisi on yksi suosikeistani sen monipuolisuuden vuoksi. Pariisijutut on mulle arjen piristyksiä, haaveita ja mielen lomamatkoja. Pukeutumis- ja sisustustyylisi ovat kovasti mieleeni, joista saan hirveästi inspiraatiota. Hauskaa kesää!

 22. Ihan parasta luettavaa on tavallinen arki siellä maailmalla. Hyvät ruokavinkit, sisustaminen & muoti tuovat kansainvälistä tuulahdusta tänne kotimaahan. Bonuksena kauniit kuvasi! Niitä tällainen vähän yli 50 -kymppinen, paljon matkustava nautiskelija jaksaa ihastella kerta toisen jälkeen.

 23. Pariisikuvat ovat aina ihanaa katseltavaa, mutta Pariisitekstit jäävät vähemmälle huomiolle, kun ei valitettavasti niissä maisemissa liiku. Sisustusjutut blogissasi ovat ihania. Toivoisin vielä enemmän ruoka-aiheisia juttuja ja erilaisia ohjeita, kun homma on sinulla niin hyvin hallussa. Lisäksi toivoisin vielä enemmän kuvia upeasta tyylistäsi!

 24. Heippa!

  On ihanaa lukea sinun blogia ja pariisilaisesta elämästä. Olen ollu yhden kerran Pariisissa vuonna96 ja olin ihan myyty….. Joku kaunis pvä matkustan sinne vielä uudestaan. Olen itse parturi kampaaja yrittäjä joten kauneuden hoito on lähellä sydäntä… kiitos mielenkiintoisesta blogistasi. T. 40v

 25. Täällä 23v. nuori äiti, jonka elämä on hyvin arkista tällä hetkellä ja pyörii paljon lapsijuttujen ympärillä. Blogissasi ihastelen ihanan kepeän ja hienostuneen oloista pariisilaiselämää, mikä poikkeaa tämän hetkisestä elämästäni kovin. Blogi on ihana arjen piristys ja haavematka. Minua miellyttää blogi tällaisenaan valtavan kauniine kuvineen, tietysti reseptit myös ;)

 26. Vaikea sanoa, mitä haluaisin lisää ja mitä vähemmän. Nyt jo hyvä sekoitus kaikesta! Pariisi-aiheiset postaukset ei haittaa yhtään, ne on vaan mielenkiintoisia!

 27. Pariisi on ykkönen kohteena jonne haluan matkustaa aina uudelleen – vaikka olisin juuri sieltä kotiutunut. Eli Pariisi -jutut kiinnostavat, jatka ihmeessä niitä. Viihdyn keittiössä ja kokeilen mielelläni uutta, joten ruokajutut ja reseptit ovat aina tervetulleita… No jaa, lisäksi pidän tyylistäsi joten lopputulos taitaa olla, että älä muuta mitään.

  Itse olen plus kolmekymppinen finanssialalla työskentelevä nainen Espoosta.

 28. Heippa Sohvi! Mielestäni parasta antia blogissasi ovat kauniit kuvat ja esteettinen ulkoasu, vaikutat myös todella valloittavalta persoonalta. Lukisin mielelläni jatkossakin blogistasi Pariisi-juttuja; vinkkejä kahviloista, ravintoloista ja putiikeista sekä yleisiä fiiliksiä ja tunnelmia esim. sunnuntai-kävelypostauksesi tapaan. Myös kulttuurierot ja vähän pintaa syvemmälle menevät postaukset ovat olleet mieleeni tyyli-, kauneus- ja sisustusjuttujen lisäksi. Eli oikeastaan blogisi on aika täydellinen paketti juuri tällaisenaan!

  Hep! Muutan Pariisiin kuukauden päästä, joten kotikaupungistasi tulee myös minun kotini. Odotan jo innolla muuttoa pieneen ullakkoyksiööni 5. arrondissementissa lähellä Jardin des Plantesia. Olen 25-vuotias, ja Pariisiin minut tuovat kansainvälisen markkinoinnin maisteriopinnot. Olisi hauskaa nähdä Pariisissa!

 29. Blogi miellyttää juuri tälläisenä tiiviisti päivitettynä kun se juuri nyt on. Pariisi on itselle tuttu kohde, seuraava matka taas syksyllä, eli kaikki siihen liittyvä on kiinnostavaa luettavaa. Olen +40 matkailufriikki pk-seudulta.

 30. Hei Sofié!
  Kiitos kauniista blogista! Minkäänlaisia muutoksia blogisi ei mielestäni tarvitse – pariisiaiheiset jutut on erittäin mieluisaa luettavaa!
  Erityismaininnan kuitenkin saa blogissa jakamasi ruoka reseptit – ne ovat olleet erittäin maukkaita! Parikymppisenä innokkaana ruuanlaittajana lukisin mieluusti lisää ruoka-aiheisia postauksia!

 31. Hei! Olen 17-vuotias tyttönen, joka rakastaa kauniita asioita ja lukemista. Blogissasi minua ovat erityisesti miellyttäneet tunnelmalliset kuvat ja rauhallinen fiilis. En juurikaan keksi mitään muutettavaa, mutta olisi mukavaa lueskella lisää tuntemuksistasi ulkomaille muuttamisesta. Kuvapostaukset ovat myös ihania!

 32. Matkailu kiinnostaa erityisesti, ja Pariisi postaukset. Mukavan monipuolisia postauksia. Hyvää kesää. -M.

 33. Moi Lontoosta. Minusta kaikki kattamasi aiheet ovat ok. Matkustelua, vaatteita, Pariisia, sisustusta, ruokia ja muutamia kommentteja ja paljastuksia omasta elamastasi. Ihan mielellaan voit jatkaa samalla tyylilla, niin taalla hyvilla mielin seurataan. Olen 48v ja asunut ulkomailla pian 25v.

 34. Hei. Olen pian 39.v ja olen lukenut blogiasi muutaman vuoden. Pidän blogistasi kauniiden kuvien ja mukavan kirjoitustyylin vuoksi. Rakstan matkustelua, joten matkasi kiinnostavat minua todella paljon. Olen itse käynyt kolme kertaa Pariisissa, joten mukava myös seurailla nykyistä eloasi siellä.

 35. Olen 27-vuotias työssä käyvä helsinkiläinen. Tykkään matkustella ja saada vinkkejä matkusteluun liittyen. Matkustus , kosmetiikka ja sisustus jutut ovat kaikkein mieluisimpia aiheita sinun blogissa ja toivon niitä lisää. Ja tottakai kauniita kuvia on mukava katsella olipa ne mistä aiheesta hyvänsä, vaikka sinusta itsestäsi! <3

 36. Ooh, mä rakastan Sun Pariisi-juttuja (mun lempikaupunki, vaikkei välttämättä asua) ja kaikkea lifestyle-kamaa sekä koruja. Sun korumaku on musta huikeen hyvä.

  Itse vietän kiireistä elämää, työn, kodin, perheen, Espoon ja Amsterdamin välillä sukkuloiden. Onneksi kesäksi kaikki rauhoittuu. Kesäloma alkaa virallisesti maanantaina ja oikein lokoisasti lasten kanssa aurinkolomalla.

  Aurinkoista viikonloppua myös sinne Sohvi!

 37. Minä pidän entiten blogeista, joiden postauksien aiheet vaihtelevat eli juurikin sellaisista kuin esimerkiksi sinun blogisi. Sopivasti muotia, sisustusta, ruokaa, elämää ja matkailua. Sellaisia tavallisia juttua, kaiken ei tarvitse tai pidäkään aina olla kiiltokuvaa. Gluteiinittomat leipomusvinkit kiinnostaisivat erityisesti, vaikka keliaakikko en olekaan.

  Itse olen vajaa neljäkymppinen Helsingissä asuva sinkku toimistotyöläinen, joka matkustaa kohtuu paljon työkseen. Ja ensi viikolla muuten juuri pariksi päiväksi Pariisiin! Yleensä vain haahuilen kävellen ja katsellen kaupungin menoa ja ehkä teen jotain pieniä ostoksia ja jos ei muuta niin käyn lasillisella Hotel Costesissa, se on mielestäni jotenkin mystinen paikka. Jos sinulla tai jollain lukijalla on joku must do iltapäiväksi Pariisiin niin otan kaikki vinkit ilolla vastaan!

  Näin kesän kynnyksellä minä toivoisin kynttilään roses-tuoksuisena.

 38. Itsekin tykkään blogistasi juuri sellaisena kuin se nyt on! Monipuolisia juttuja jalat maassa kirjoitettuna :) Pariisi-jutut eivät haittaa olenkaan (päin vastoin!), vaikka kilometrejä minun ja kaupungin välillä onkin turhan monta. Jutut ranskalaisista tavoista ja pariisilaisten arjesta ovat olleet mielestäni tosi mielenkiintoisia. Blogiasi on tullut luettua jo vuosia (muistaakseni asuit vielä Vaasassa kun lukemisen aloitin), ja onkin ollut hauska seurata sun matkaa nykyiseen tilanteeseen :)
  Minä puolestani olen 26-vuotias helsinkiläinen visuaalinen daydreamer, joka pinnailee vapaa-ajalla kuvia ihanista lomakohteista ja herkullisista ruoka-annoksista. Ranska on yksi lempimaani matkustaa ja Pariisi tietenkin ihan ykköskaupunki (Lontoon lisäksi). Kiitos kivasta ja positiivisesta blogista, ja ihanaa alkanutta kesää!

 39. Monen muun tavoin tykkään älyttömästi sun blogista ja tyylistä kirjoittaa. Tykkään siitä että jaat pieniä juttuja sinun ja Pampulan arjesta, tykkään pohdiskelevista kirjoituksistasi olkoon kyseessä joku henkilökohtainen asia tai yleisempi ilmiö mutta ennen kaikkea sun asenne on jotakin ihan mahtavaa- rento mutta napakka! Sanot asiat niin kuin ne näet mikä tänä päivänä vaatii paljon rohkeutta bloggaajalta mutta antaa lukijoille älyttömästi.
  itse olen 30 vuotias helsinkiläistynyt naisenalku joka salaa haaveilee paluumuutosta turkuun.

  Ihanaa kesää Sohvi- mahtavaa kun bloggaat! :)

 40. Moikka! Täällä 37 -vuotias Pariisi -fani. Löysin blogisi vasta muutamia viikkoja sitten, mutta sen jälkeen olen lueskellut mielenkiinnolla juttujasi. Olen usean kesän aikana lomaillut Pariisissa (yhteensä kolmen kuukauden ajan). Pariisin lisäksi luen mielelläni juttuja muodista ja sisustuksesta. Gluteenittomat jutut kiinnostavat myös, koska joudun noudattamaan gluteenitonta ruokavaliota.
  Ps. Kävin viime kesänä ekan kerran Pariisissa gluteenittomassa leipomossa nimeltä Helmut Newcake. Suosittelen!

 41. Ihana arvonta, mukana siis!
  Blogisi on tosi kiva näinkin, mutta yhtenä postaustoiveena voisi olla pariisitarten tyylejä kuvien kera (onkohan hankala toteuttaa?!?).
  T. 37-v kahden pienen pojan äiti pääkaupunkiseudulta

 42. Viime aikoina mielestäni blogisi on ollut erityisen loistava. MeNaiset aikoina se jäi syystä tai toisesta hieman tauolle omalla lukulistallani, ehkäpä oli vaikea muistaa että sielläkin on luettavaa ja osittain myös tuntuu, että nyt olet taas kotona, inspiroitunut ja jutuissakin huomaa sen. Pidän Pariisi aiheista, kulttuurierojen pohtimisesta ja kauneudesta (oli se sitten muotia, sisustusta taikka vaan naapurinkukkakauppaa). Pohdiskelevuus yhdistettynä huikean kauniisiin kuviin vaan kerta kaikkisesti toimii hyvin! Ja aina säännöllisesti herää matkakuume kuvien ja kertomusten seurauksena. Ehkäpä sitä voisi itsekin uskaltaa ja seurata sydämen ääntä, minne se viekään…

  Olen itse 24-vuotias opiskelija Helsingistä. Gradu pitäisi saada alkuun, purkkiin ja vähitellen valmistua siirtyen johonki aikuiseen elämään. Tähän liittyen olisi kiva kuulla vielä enemmän sun pohdintoja siitä, miten oot löytänyt oman paikkasi. Muistelisin, että olet ollut joskus Aasiassa – auttoiko se selventämään suuntaa vai oliko enemmänki rentoa oleilua ennen ku pakko olla jotain vastuullista elämässä, mitkä on ollut sellaisia valaistumisen hetkiä, että jestas tonne ja näin tän kuuluu mennä? Haha, huomaa niin että on murrosvaihe elämässä lähestymässä.

 43. Haen blogeista inspiraatiota, joten kauniita Pariisi-kuvia olisi mukava nähdä paljon myös jatkossa. Blogisi on viime aikoina mielestäni parantunut! Ehkä Pariisi-postauksissa voisi ottaa vielä syvällisempääkin otetta, eikä tarvitse tuhlata ajatuksia niinkään sille, onko niistä lukijoille hyötyä. En asu Pariisissa, eikä matkaa ole sinne varattuna, mutta siitä huolimatta pidän Pariisi-postauksia erittäin mielenkiintoisina. Kyseinen kaupunki on tällä hetkellä osa elämääsi, joten anna sen näkyä myös jatkossa.

  Itse tosiaan asustelen Helsingissa ja olen 24-vuotias. Blogiasi on tullut seurattua jo useamman vuoden ajan.

 44. Täällä jutuista ja kauniista kuvista ja ihanista ruokajutuista nauttii 32-vuotias Rva Espoosta. Naisellista tyyliäsi on mukava seurata ja ruoka – ohjeista on mukava saada inspiraatiota omiin kokkailuihin.

  Silmä lepää kaikissa matkakuvissasi.

 45. Minut sinä jo tunnetkin eli 40+ äiti, vaimo, opiskelija, tutkija… Enkä missään nimessä haluaisi muuttaa blogistasi mitään! Tämä on Sohvin blogi ja blogi on Sohvin näköinen! Me luemme sitä, mitä sinä kirjoitat ja sinä kirjoitat hyvin ja ihanasti. Olen aiemminkin jo sanonut, että blogisi on hyvin visuaalinen ja kaunis, täällä on rennon mukava tunnelma. Tykkään! Erityisen paljon olen tykännyt Pariisi-postauksista: kun en nyt matkoille pääse, niin blogisi tarjoaa nojatuolimatkailua.

  Mitä tulee Diptyquen kynttilöihin: en ole moisia edes koskaan tuoksutellut ja olen kovasti ihmetellyt, että mikä niissä ihastuttaa. Eli utelias olisin näihin tutustumaan! :D

 46. Moikka!
  Tästä lemppariblogista en muuttaisi yhtään mitään. Kuvasi ovat ihania ja niistä saa paljon inspiraatiota ja tykkään tyylistäsi kirjoittaa. Pariisijuttuja ehdottomasti saa olla, ne on kivoja vaikka Suomessa asunkin, tykkään kuitenkin matkustella ja sinulta saa hyviä vinkkejä Pariisiin. Myös kaikki jutut omista matkoistasi on mukavia. Erityisesti kuitenkin mieleen on sisustus -ja ruokaaiheiset jutut. Kynttilän tuoksu olisi jo valmiiksi se mistä olen itse eniten haaveillut :)

 47. Blogisi on ihanan raikas ja rehellinen kaiken pinnallisuuden vallatessa blogimaailman. Tykkään kaikista kauneuteen liittyvästä, sisustusasioista ja ihan normaalista arjesta, ripauksella luksusta! Olen pian keski-ikäistyvä kahden tyttären äiti. Luen paljon blogeja, mutta harvan seurassa olen viihtynyt vuosia. Sinä olet pysynyt matkassa!

 48. Olen melko uusi blogisi lukija, mutta koukuttunut oikein kunnolla! Ranskafanina kaikki Pariisi-jutut ovat mieleen, mutta esimerkiksi omasta tyylistäsi voisit kirjoitella hieman enemmän. :)

 49. Ihana blogi, hyvin kirjoitat, en muuttaisi mitään. Tosi hyviä kuvia otat.
  Minua kiinnostaisi tietää miten pariisilainen nainen hoitaa itseään ja kauneuttaan. Sehän varmasti vaihtelee, niin kuin muissakin maissa, mutta onko joku juttu trendinä siellä, mutta ei ehkä vielä täällä, jne.
  Vanhana Pariisissa vierailijana kaikki vinkit vierailemisen arvoisista paikoista kiinnostaa. Vinkit hyvistä ravintoloista ovat kullanarvoisia kun on matkan päällä ja pitäisi saada hyvää ruokaa kohtuullisella hinnalla. Olen 47 v., asun Jyväskylässä.
  N.V.

 50. Moi,
  Olen blogisi vakkarilukija ja ahkera instagramissa tykkäilijä. Asun Helsingissä, olen 27-vuotias ja töissä käyn Espoon puolella.
  Tykkään blogistasi todella paljon ja asupostauksesi ovat suosikkejani, toki tykkään myös muistakin aiheista eli Pariisista, sisustuksesta ja resepteistä.
  Ihanaa, että postauksia on tullut nyt nopeampaan tahtiin. Useampi postausviikossa on ehdottomasti hyvä juttu vaikket nyt ihan joka päivä ehtisikään uutta kirjoittamaan.
  Ihanaa kesää Sohville!

 51. Moikka!

  Tykkään erityisesti ruokaohjeista ja asukuvista, myös Pariisi-jutut luen aina. Olen 37-vuotias helsinkiläinen nainen, olen lukenut blogiasi jo Vaasan ajoista asti vaan taitaa olla ensimmäinen kerta kun kommentoin. Yritän aktivoitua kommentoinnissa tulevaisuudessa…
  Aurinkoista kesää ja lämpimiä hetkiä!

 52. Hei Sofie,
  Pidän tavastasi kirjoittaa ja se kertoo myös syvällisyydestäsi ja että olet aito ihminen jolla on suuri sydän ja vanha sielu. Minä olen juuri tänään 51 vuotta täyttävä terveydenhuoltoalalla työskentelevä nainen, ikä on vain numero, myös eri ikäisiä voi yhdistää monet asiat. Pidän matkailusta ja hyvästä ruoasta, blogisi kuvat ovat hyvin inspiroivia ja kauniita. Kerrot oikeista asioista rohkeasti ja totuudella, arvostan sitä.
  Tulin juuri Nizzasta ja en onnistunut sieltä löytämään kyseisiä kynttilöitä, olisipa ihanaa jos tätä kautta se minulle tulisi kun olen siitä niin kauan jo haaveillut.
  Mukavaa kesän jatkoa Pariisiin!
  Maarit

 53. Moi,
  Kiva, että saa oikein kehotuksen kanssa antaa hieman palautetta. Sitä tulee muuten ihan liian harvoin annettua. Olen lukenut blogiasi jo useamman vuoden ajan ja tunnelmaa on kiva seurata myös instassa. Kuvat ja kirjoitukset on ollut aina huolellisesti laadittuja ja niissä on ihanan raikas tunnelma, vaikka aiheet ovatkin joskus pintaa syvempiä. Olen tykännyt kovasti, että postauksia tulee muutaman viikossa, vaikkakin sisällön takia niitä seuraan, en postaamistiheyden tms.

  Suosikkiaiheitani ruoanlaittoon liittyvät kokeilusi ja reseptit, sekä tietysti sisustus. Vaikkei täältä ihan joka kuukausi Pariisin pääsisikään, on silti kiva kuulla mitkä asiat näkyvät Pariisissa kadulla. useinhan niillä kestää vielä hetken verran ennen suomeen rantautumista. Myös yleisiä kuulumisia ja tapahtumia on tietysti aina kiva kuulla. On ollut myös kiva miten kirjoitat Pariisista (ainakin vielä) suomalaisena..kultturien erot tuovat arkeen aina oman mausteensa!

  Täällä puolen ruutua ollaan siis nautittu matkastasi, toivottavasti se jatkuu vielä pitkään! OIkein hyvää kesää!

 54. Monipuolisuuden takia sinun blogisi on ollut minun lukulistallani jo pitkään. Pariisi tuo blogiisi vain mielenkiintoisen ulottuvuuden, mitä harvalta muulta bloggaajalta löytyy. Olen siis erittäin tyytyväinen ja inspiroitunut (27v. yliopisto-opiskelija) lukija. ;)

 55. Sun blogi on niin hyvä, että en osaa tehdä aiheista lisätilausta. Monipuolinen tällaisenaan,
  löydät pienestäkin asiasta mielenkiintoisen lähestymistavan. Hei, niistä pariisilaisten ‘ei ne sisusta’-kodeista olisi kiva kuulla enemmän. Kuinka he asuvat?
  Diptyqen tuoksukynttilöitä olen vasta kuolannut, en hankkinut. Viikunasta aloittaisin.
  Viisikymppinen blogisi seuraaja Haminasta

 56. Hei Sofie!

  Minusta sinun blogisi on aivan ihana, enkä muuttaisi siitä mitään. Minua kiinnostaa erityisesti juuri Pariisin postaukset, sillä pieni pala Pariisia tekee päivästä aina hieman paremman. On ihanaa nähdä sinun asuvan Pariisissa – kaupungissa, josta myös itse unelmoin. Joten ehdottomasti lisää Pariisia, s’il vous plait! Blogiasi pidempään seuranneena toivoisin kuitenkin, että myös ruoka-aiheisia postauksia olisi jatkossa enemmän, erityisesti reseptejä (kuten Vaasan aikoina).

  Olen myös hyvin utelias testaamaan, mikä Diptyquen kynttilöistä tekee ‘must have’ -tuotteen. En ole vielä niitä ostanut kotiini, sillä olen ollut hieman skeptinen hinta-laatusuhteen vuoksi. Jos arpaonni osuisi kohdalleni, tulisi se ainakin heti testiin!

  Minä olen myös Vaasassa opiskellut KTM (samoihin aikoihin vielä), mutta onneksi saan taas asua Helsingissä. Vaasa oli ihana paikka asua opiskeluvuosien ajan, mutta ikävä oli aina Helsinkiin.

 57. Haluaisin lukea sisustusaiheisia postauksia, meikkaus ja muoti kiinnostaa myös sekä ruoka-aiheiset asiat =).

 58. Moikka ja kiitos ihanasta blogistasi! Olen 30+ ikäinen ja tällä hetkellä kotiäitinä oleva perheenäiti. Pidän blogissasi erityisesti kauniista kuvista, rauhallisesta fiiliksestä, resepteistä ja muodista. Pidän itse matkustelemisesta, ruuanlaitosta, liikunnasta ja minulle iloa tuovat läheiset ihmiset ja ystävät. En ole vielä käynyt Ranskassa, saati Pariisissa, ja minusta on ollut mukavaa matkata blogin siivin tutustumaan ranskalaiseen elämään. Ihanaa kesää sinulle!

 59. Aloin lukea blogiasi joskus kauan aikaa sitten. Aluksi erittäin satunnaisesti, sillä kaikki jutut eivät ihan kiinnostaneet. Mutta erityisesti sen jälkeen kun muutit Pariisiin, blogistasi on tullut minun perspektiivistäni mielenkiintoisempi ja nykyään luen blogia säännöllisesti eli monta kertaa viikossa.

  Mielestäni blogisi on erittäin hyvä kombo kaikkea kivaa, eli Pariisia, muotia, ruokaa, ravintoloita, matkajuttuja. Sinulla on selvästi hyvä silmä sekä vaate- että sisustusasioissa ja kuviasi on miellyttävää katsella. Jos jotain vielä voisi toivoa niin lisää vaan niitä Pariisi-vinkkejä sekä asupostauksia, meikkausohjeita sekä hiustenlaittojuttuja.

  Itse olen entinen ulkosuomalainen, tällä hetkellä Helsingissä asuva 43v ja kahden lapsen äiti. Rakastan matkustelua yli kaiken ja sinnehän ne kaikki ylimääräiset rahat menevätkin. Pariisi on erittäin rakas kaupunki, ja todellakin otan kaikki pariisi-postaukset suurella ilolla vastaan. Ei haittaa vaikkei sinne heti pääsisikään, on ihanaa kun luot sellaista Pariisi-tunnelmaa tänne Suomeen asti.

  Kiitos kivasta blogista ja mukavaa alkukesää!

 60. Hei!
  Blogisi parasta antia ovat loistavat kuvat! Ne kertoo enemmän kuin tuhat sanaa hyvistä fiiliksistä, joita koet. Vaatekaappisi asusteet (laukut, huivit, hatut…) ovat ihania ja niistä saa kivoja inspiksiä (turkisten suosiminen joku aika sitten jäi mieleen, en tykännyt siitä, sanotaan se kun kysyit, mutta en halua provosoida enkä pahoittaa sinun enkä muunkaan mieltä tällä). Somistajan ja sisustajan kykysi ovat ilmeiset ja niistä saa hienoja ideoita. Matkaraporttisi ovat huippulukemista. Nämä aihealueet kiinnostavat minua eniten blogissasi ja teet ne laatuvarmasti. Olen yli nelikymppinen rouva keski-Euroopasta. :=)

 61. Tykkään blogistasi juuri tämmöisenä. Eniten kiinnostaa ruokajutut ja kaikki Pariisin vinkit. Olen itse ranskalaisessa yrityksessä töissä, Suomessa tosin ja on mukava lukea myös kulttuurieroista, sillä törmään niihin päivittäin työssäni. Olen 39 ja naimissa . Asun pk-seudulla. Rakastan kaikkea kaunista, joten nämä upeat kuvat houkuttelevat myös.

 62. En muuttaisi tästä blogista mitään. =) Pariisi-jutut ovat itselleni mielenkiintoisimpia, vaikka en ole edes ikinä käynyt siellä. Blogin kautta voi tavallaan nojatuolimatkustaa Pariisiin. Pidän erityisen paljon myös sisustus – ja tyylipostauksista, sekä pintaa syvemmälle menevistä aiheista. Pidän blogin laadukkaista kuvista ja on kivaa, että postaat nykyään niin usein. Ruokapostaukset eivät ole itselleni niin mieluisia, koska en ole kauhean hyvä kokki. Toki katson mielellään kauniita kuvia ja helpot reseptit ovat tervetulleita. Olen 29-vuotias ja asun sekä työskentelen Kuopiossa.

 63. Ruokapostauksesi ovat inspiroivia, sekä myös matkustelukokemukset kiinnostavat :) Olen 23-vuotias opiskelija Oulusta.

 64. Blogisi on juuri tällaisena täydellinen! Juttutoiveena olisi postaus luottomeikeistäsi nyt kun kävitte Sannin kanssa shoppailemassa! Ja jos onni potkaisee arvonnassa niin olisi kiva viimeinkin päästä tuoksuttelemaan Baiesia :)

 65. Hei, olen uusi blogin lukija. Olen alkanut seuraamaan sinua aikaisemmin instagramissa ja tarkoitus on nyt seurailla myös ihan säännöllisesti blogiasi, koska instagram-kuvat ainakin lupailevat todella hyvää! Monipuolisuus on ihan ykkösjuttu, ja se, että jaat kanssamme myös ihan tavallista arkeasi. Kauniit kuvat ja kauniit asiat inspiroivat todella paljon, kaikki on kuitenkin “normaalin rajoissa”, tiedätköhän mitä tarkoitan.. Niistä saa oikeasti hyvää mieltä ja uusia ajatuksia, ehkä toteuttamiskelpoisiakin ja se, että jopa niihin olisi varaa! Heh.

 66. Heippa Sohvi, tykkään blogistasi sellaisena kun se on. Pariisi jutut kiinnostavat eikä haittaa vaikka en heti huomenna johonkin ravintolaan tai kauppaan pääse. Sitten kun seuraavan kerran tie sinne vie, niin on ainakin tiedossa minne kannattaisi mennä. Minä olen 40+ kahden ihanan tyttären äiti. Sydäntä lähellä ovat matkailu, urheilu sekä espanjan kielen opiskelu ;)

 67. Iltaa! Olen 34-vuotias kahden lapsen kotiäiti ja sun blogi on jokailtainen iltasatu Meidän elämät on aivan erilaiset ja siksi blogiasi on ihana lukea! Haaveilen matkasta Pariisiin kaksin mieheni kanssa, joten älä vaan lopeta kaupungista kertomista Tykkään sun tavasta kirjoittaa ja aiheista joita käsittelet! Älä muuta mitään, on mun mielipide Kiitos ihanista iltasaduista!

 68. Hei!

  Olen 31-vuotias nainen, joka rakastaa matkustamista ja hyvää ruokaa. Siksi Sinunkin blogisi inspiroi. Pysy nykyisessä tyylissäsi ja aiheissasi – tykkään kovasti!

 69. Minusta blogissasi on parasta nimenomaan Pariisin jutut ja ranskalaisuus ylipäätään. Sen vuoksi blogisi erottuu muista js tykkään sitä lukea. T. Hilla 26 vuotta

 70. Olen 22-vuotias opiskelija Helsingistä ja lukenut blogiasi jo muutaman vuoden. Rakastan blogisi estetiikkaa yli kaiken ja mielestäni parasta siinä ovat ehdottomasti kuvat! Joten erityisesti arkikuvat, kattaukset, sisustusjutut, asut ja ruokakuvat tuovat minulle tosi paljon iloa. Suosikkiaiheitani ovat erityisesti pohdiskelevat tekstit esimerkiksi muuttamisesta, kulttuurieroista ja ihmisistä. Luen myös tosi mielelläni kirjoituksiasi Pariisista, koska niiden avulla pääsen haavematkalle kun oikeaan matkaan ei opiskelijana ole varaa. Suuri kiitos blogistasi!!

 71. Ciao!

  Blogi tällaisenaan on mielenkiintoinen, mutta itseä kiinnostaa eniten Pariisi-vinkit (antiikkitori ja putiikit) ja sisustusaiheiset postaukset.

  – 22- vuotias nuori nainen

 72. Heippa Sohvi,

  Olen seurannut blogiasi ehkä viitisen vuotta, tykkään asenteestasi ja erityisesti mietteitäsi avaavista postauksista. Toki myös kauniit kuvat yms, mutta ehkä kiehtovinta on kuulla päivttäisistä ajatuksista. Kuten monet muutkin kommentoivat, expat-elämä on boonusta. Olen 34-vuotias tutkija, joka kuskaa perheensä Kiinaan joka vuosi juurikin sen expat-elämän pyörteissä. Olen myös naimisissa ulkomaalaisen miehen kanssa, joten samaistumista tilanteeseesi on kylliksi – kolmekielinen arki ja kulttuuritilanteet, ne tuovat sitä rikkautta ja seikkailuakin ihan jokaiseen päivään. Terveiset Xi’anista!

 73. Hei,olen 38v. akateeminen ajattelija. Pidän blogisi aitouden fiiliksestä. Sisustuskuvissa kaipaisin laajempaa perspektiiviä, huomaan tämän saman kaipauksen monen muun tavassa kuvata, ehkä se olen vain minä joka kaipaa kuviin enemmän. Kiitos päivien piristyksestä, mukava seurata rohkeita valintojasi ja rehellisiä pohdintojasi.

 74. Täällä vastailee 24-vuotias vaasalainen Tyyliin liittyviä juttuja on kiva lukea. Myös se ihan”tavallinen” elämä Pariisissa kiinnostaa, ja yleensäkin mietteet elämästä. En muuttaisi mitään, postaustahtikin on mielestäni hyvä. Tänne on aina mukava tulla katselemaan kauniita kuvia ja rauhoittumaan. Täällä on aina sellainen seesteinen fiilis

 75. “Pariisilöpinät” sopivat blogiisi juuri täydellisesti ja tekevät siitä ainutlaatuisen. Siksipä toivonkin, että saisin lukea niitä lisää; kurkistaa pariisilaiseen arkeen ja ihastella kauniita kuviasi. Niiden ansiosta tämä opiskelijatyttö voi tenttikirjojensa keskellä karata hetkeksi keskelle Pariisia.

 76. Hei, Sohvi! Olen seurannut blogiasi pari vuotta. Minua miellyttävät monipuoliset juttusi kaikkineen. Pariisin kuulumiset ja näkymät ilahduttavat ja muistuttavat vierailuista siellä. Itse olen pääkaupunkiseudulta, ja hoidan välillä äitiäni Lappeenrannassa. Ja kääk, olen jo + 60 v. Ihanaa picnic-viikonloppua sinulle! Marja

 77. Minusta blogissa on sopivasti eri aiheisiin liittyviä postauksia ja pariisi on kyllä sen verran ihana kaupunki ettei sen näkyminen postauksissa haittaa kyllä yhtään! Itse haluaisin jotain arkipäivistäsi kertovia postauksia tai sisustuspostauksia = ) terveisin 17-v opiskelija pohjoisemmasta

 78. Olen 44-v kaupantäti ja perheenäiti syvältä Satakunnasta, ihan maalta :) Kaupunkilainen olen joskus ollut, ja välillä haikailen sinne takaisin . Pidän tosi paljon blogistasi, juttusi ovat jotenkin niin aitoja, ja nautin myös kauniista kuvistasi. Elämäsi taitaa olla täysi vastakohta omalleni, varmaankin siksi viihdyn seurassasi! Pariisijutut ja muutkin matkajutut ovat ihania, itse en ole matkustellut paljoakaan. Mutta vielä jonain päivänä!

 79. Olen 33-vuotias helsinkiläinen ja blogisi pitkäaikainen lukija. Kiinnostaisi sisustus, tyyli ja kauneus. Myös työelämä kiinnostaa ja eroavaisuudet Suomen ja Ranskan välillä.

 80. Moi! Tykkään blogissasi tietysti kaikista Pariisijutuista, olenhan ihan fanaatikko kyseisen kaupungin suhteen :) myös ruokajutut on parhaimmistoa!
  – Laura

 81. En muuttaisi blogissasi mitaan. Minusta on hienoa, kun on kaikenlaista monipuolista luettavaa, tama on ihan paras ‘naistenlehti’.
  Parasta blogissasi on valtavan upeat kuvat, matkakertomukset ja Pariisi-jutut, seka kaikki sisustamiseen liittyvat asiat. Ruoka ja asupostaukset ovat myos kivoja. Yritin miettia, olisiko mitaan mista en blogissasi tykkaisi/ei kiinnosta, ei taida olla.

  Yksi toive olisi; haluaisin kuulla enemman siita, miksi pariisilaiset eivat sisusta? Kotona vietetaan niin vahan aikaa, asunnot on pienia?

  Olen 40+ nainen Englannista, tosin tunnen itseni vasta kolmekymppiseksi!

 82. Blogisi on niin ihastuttava kaikin puolin! Rakastan katsella kauniita kuvia Pariisista ja eniten kiinnostavat jutut ihan tavallisista arkipäivistäsi siellä, koska jotenkin niissä on jotain loistoa verrattuna omaan arkeen täällä Suomessa (vaikka arki se varmasti on Pariisissakin).

  Itse olen 32-vuotias 3 pienen lapsen lääkäriäiti. Rakastan kaikkea kaunista: yksinkertaisen modernia ja skandinaavista sisustusta, kukkia, hyvää ruokaa ja juomaa, pieniä pellavapäitäni, kauniita kaupunkeja…Blogisi on todella inspiroiva ja minusta on ihana lukea myös syvällisiä ajatuksiasi. Nykyään blogit ovat usein keskenään niin samanlaisia ja kenelläkään ei ole mitään yksilöllistä tai uutta sanottavaa.

 83. Hei, kiitos blogista! On ihana lukea ajatuksiasi ja nähdä näkökulmasi elämään.
  Itse olen kiinostunut lifestyle kirjoituksiin, joten niitä toivoisin ennemmän. Paariisi kun on niin inspiroiva paikka, niin siitä ei voi kyllästyy lukemaan.
  Jos joku jää ehkä vähemmän luettavaksi, niin omalta osalta se on varmaan ruokaan liittyvät kirjoitukset, ei niin että ne eivät kiinostaisi, vaan kuvat taas kertovat jo niistä!
  Ihana giveaway ;)

 84. Pariisissa on niin kaunista, että ihailen mielelläni laadukkaita ja kauniita kuviasti! Olen 27-vuotias ope ja lastentarhanope samassa paketissa :)

 85. Hei vaan!
  Olen lukenut blogiasi jo vuosia. Nykyisin blogisi on mielestäni mennyt vain parempaan suuntaan. Enitn tykkään lukea matka- ja ruokajuttuja, mutta kauniit kuvatkin viehättävät! T. 33v mamma Pohjois-Suomesta

 86. En muuttaisi blogista mitään, varsinkaan Pariisin tarinoita! Olen käynyt kaupungissa vain kerran, mutta uudelleen aion sinne matkustaa. Tämä blogi on on ihana Pariisin korvike!

 87. Kauniit kuvat ja monipuoliset, laadukkaat ja “tusinablogeja” syvällisemmät jutut kiinnostavat blogissasi.
  – Arkkitehti

 88. Blogisi on ihana “sekamelska” (hyvällä tavalla) kaikkea. Monipuolinen siis. Aivan ihania kuvia Pariisista, ruokajuttuja, matkustelua ja ihan vain arkielämää, sen vuoksi seuraan blogiasi mielelläni!

  Olen 31-vuotias kahden lapsen äiti, töissäkin käyn tällä hetkellä :)

 89. Kiitoksia ihanasta blogistasi! Pariisi on aivan ihana kaupunki ja luonnollisesti tykkään katsella laadukkaita kuvia kaupungista. Juttujesi myötä voin ikäänkuin heittää vapaalle ja melkein kuvitella olevani Pariisissa :) Blogissasi käsitellään usein myös syvällisiä asioita ja jotenkin koen ajattelevani monista asioista samalla tavalla kuin sinä. Kauniit kuvat, monipuoliset jutut viehättävät.
  T. 33-vuotias kolmen lapsen äiti

 90. Hej på dig!

  Tykkään niin kovasti blogistasi. Eniten tykkään lukea sun pohdintoja elämästä ja asioista. Blogisi on eräänlainen “arjen hengähdyspaikka”. Mua myös kiinnostaa kovasti kaikki kauneuteen ja muotiin liittyvät asiat. Sisustusjutut eivät ole suosikki postauksiani, vaikka tykkään katsoa kauniita kuvia. Johtuu ehkä siitä, että en vielä pysty toteuttamaan sellaista sisustusta kuin haluaisin. Mutta tuoksukynttilöistä tykkään. Nyt on niin pimeä ja sateinen päivä, että oli pakko laittaa vihreän omenan tuoksuinen kynttilä.

  Olen 24-vuotias Diplomi-insinööri.

 91. Päinvastoin kuin itse epäilit, niin minulle (kuten näemmä monelle muullekin) Pariisi-löpinäsi ovat yksi lempiasioistani blogissasi. Tunnelmakuvat kaduilta, puistoista ja ravintoloista ovat ihania, mutta ennen kaikkea kirjoitukset, joissa olet pohtinut kulttuurieroja ja ranskalaisuutta, saavat minut innostumaan. Ylipäänsä pidän paljon pohdinnoistasi ulkomailla asumisesta, monikulttuurisen parisuhteen pienistä ja suurista haasteista ja toisaalta iloista, kuin myös muista syvällisemmistä pohdiskeluistasi elämästä. Sisustus, matka, pukeutuminen, ruoka ym. aiheet ovat kaikki sopivassa tasapainossa. Näiden lisäksi pidän todella paljon siitä, kuinka huolella otettuja ja kauniita kuvia sinulla on. Blogisi onkin juuri sellainen, jonka pariin on aina mukava sukeltaa hetkeksi pois arjen keskeltä.

  Jos jotakin olen jäänyt “kaipaamaan” niin kokovartalokuvia asuistasi saisi olla useammin (viitaten aiempaan kirjoitukseesi saatan tietää tälle syyn, mutta jos olen oikeassa niin sanon että ihan suotta) ja reseptejäsi voisit julkaista useammin. Monesti saatat mainita tehneesi jotakin ihanaa ruokaa viikonloppuna ja jään vesi kielellä miettimään tarkennuksia. Kielipoliisin luonteeni takia häiriinnyn myös helposti kirjoitusvirheistä, mutta tiedän että vika on enemmän päässäni :)

  Täällä päässä siis 26-vuotias, tälllä hetkellä Helsingissä asuva, gradun ja työelämän välillä tasapainotteleva, takaisin ulkomaille asumaan haaveileva, monikulttuurisessa parisuhteessa elävä ja aina Pariisista unelmoiva lukija

 92. Olen seurannut blogiasi monen vuoden ajan ja pidän siitä kovasti juuri tälläisena. Lemppareitani ovat ruoka-ja sisutusjutut. Blogisi kautta on myös ihanaa päästä Pariisin tunnelmiin, joten niitä kiitos lisää myös jatkossakin. <3 Reseptejäsi olen kokeillut lukuisia ja monet ovat jääneet ihan vakiresepteiksi.

  Kauniista blogistasi kiittää 36-vuotias äiti ja yhteiskuntatieteilijä Itä-Suomesta.

 93. Sofié rakas,

  Iso kiitos viehättävästä blogistasi. Olen seurannut sitä jo pitkään, muistaakseni Vaasan ajoista alkaen, mutta en ole koskaan aikaisemmin saanut itseäni kommentoimaan (anteeksi…). Ehkäpä tämä muuttuu nyt?! Minusta blogisi on aina kauniisti heijastellut sinua ja kulloistakin elämänvaihettasi – on luonnollista, että blogi muuttuu tekijänsä mukana. Vaikka aihepiirit, joista kirjoitat, minua yleensä kiinnostavatkin, on niitä tärkeämpää sinun ajatuksesi, kuvasi, kädenjälkesi. Sinulla on kaunis tapa kirjoittaa ja kuvata. Niimpä haluankin kannustaa sinua kirjoittamaan juuri siitä, minkä itse koet tärkeäksi ja itsellesi antoisaksi.

  Vaikka viimeisimmästä Pariisin-visiitistäni onkin jo liian monta vuotta aikaa, on aina ihanaa lukea sen putiikeista ja ihmisistä sekä katsella kuvia sen kaduista. Älä siis turhaan epäröi kirjoittaa Pariisista; väistämättä kerrot kuitenkin samalla itsestäsi ja elämästäsi, mikä ainakin minulle on tärkeintä!

  Itse olen 28-vuotias, tällä hetkellä Etelä-Suomessa asuva nainen. Vietin talven töissä ulkomailla ja palasin Suomeen nauttimaan sen vehreästä ja valoisasta kesästä. Ulkomaille minua kiskoo ikuisen levottomuuden ohella mies, joten luultavasti pakkaan taas laukkuni syksyn tullen… Pariisin ohella on aina ollut hauskaa lukea Italiaa koskevia juttujasi, mieheni kun on italialainen, vaikka hän ei siellä tällä hetkellä asukaan. Onneksi heinäkuussa pääsen jälleen syömään gelatoa.

  Toivon sinulle runsasta ja elämäntäyteistä kesää!

 94. Pidän blogistasi juuri sellaisena kuin se on. Aito, monipuolinen, kauniita kuvia, ihania Pariisin maisemia (niitä lisää! ;) ), hyviä ruokaohjeita ja vaikka mitä ihanaa. Jatka samaan malliin,kiitos! :) t: 31v Itä-Suomesta

 95. Blogiasi on kiva lukea, koska se on elämänläheinen ja kuvat ovat aina kauniita. Pariisilainen arki kiinnostaa eniten, ja ruokapostaukset/reseptit ovat myös ihania!

 96. Hei! Olen pitkäaikainen blogisi lukija ja nautin erityisesti kuviesi esteettisyydestä sekä matkailu- ja kulttuuriaiheista. Myös ulkomailla itse asuneena on ollut mukava lukea tuntemuksiasi Pariisissa asumisesta! Itse olen alle 30-vuotias rahoitusalalla työskentelevä maisteri Pirkanmaalta! Ihanaa kesänjatkoa!

 97. Hei Sohvi!
  Olen lukenut blogiasi säännöllisesti jo useamman vuoden ajan. Tykkään sen tyylikkyydestä ja kauniista kuvista. Mielestäni blogisi on mennyt vuosien varrella vain parempaan suuntaan. Viime aikoina olen tykännyt, kun olet kirjoitellut välillä vähän pintaa syvemmistäkin asioista. Sisustuspostauksista pidän myös kovasti, kuten myös asukuvistasi.
  Haluaisin kuulla lisää työurastasi; miten päädyit alallesi ja millaista työsi on. Itse olen 29-vuotias nainen Pohjois-Pohjanmaalta, kaikesta kauniista nauttiva esteetikko ja suurella tunteella eläjä.

 98. Minä(kään) en ole aikaisemmin tänne kommentoinut, vaan enemmän taka-alalla seurannut meininkiä. Alunperin minulla oli tästä blogista jotenkin sellainen mielikuva että tämä ei olisi minun tyyliseni blogi, mutta kun sitten jostain syystä aloin erästä kirjoitusta lukemaan, jäin koukkuun. Oli kiva olla väärässä ja todeta eläneensä erheellisen mielikuvan vaikutuksessa. Minä olen kiihkeä frankofiili, joten kaikki Pariisiin liittyvä on mielestäni hyvin mielenkiintoista, samoin ruokajutut (kaikenmaalaiset ja – tyyliset) sekä ainakin osa sisustusjutuista. Ehkä siksi että näin lapsi- koirataloudessa valkeat sohvat jne ovat vain haavetta. :-) Vähiten minua kiinnostavat vaatejutut, ehkä siksi että minä olen hieman erityylinen pukeutuja. Toisaalta on hyvä katsella välillä hieman erilaisiakin tyylejä, siitäkin voi oppia.

  Ihmisenä sinä vaikutat ystävälliseltä ja aidolta, tuntuu että sinusta on helppo pitää ja olen tästä ominaisuudesta jopa ehkä hieman kateellinen :-) Arvostan myös sitä että olet kuvissa ihan (persoonallisen) normi- ihmisen näköinen. Hyvää jatkoa sinne – haters will be hating – eli toivottavasti et loukkaannu tällä välillä näkyvästi sopimattomuuden rajamailla liikkuvasta suunsoitosta joka näennnäisesti on verhottu kritiikin otsikon alle.

 99. Tykkään lukea kaikkea sitä mitä kirjoitatkin… Ruoasta, matkoista, arjesta ja tietenkin Pariisista! On aivan ihana saada siihen upeaan kaupunkiin “inside-tuntumaa” ja vinkkejä. Täälläkin buukattu poikaystävän kanssa sinne heinäkuinen viikonloppu :)

 100. Hei Sofie! Olen lukenut blogiasi reilun vuoden, ja nautin todella paljon Pariisi postauksistasi vaikken siellä ole (vielä) käynytkään. Rakastan myös ruokapostauksia joten olen todella tyytyväinen blogiisi! Olen 29v uudeltamaalta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*