Dior Des Lices Saint-Tropez

Avec Sofié Blog l Dior Saint-Tropez l South of France 3

Vaikka joka kesä yritän löytää paljon myös uusia paikkoja Etelä-Ranskasta, on minulla yksi paikka, jonne palaan aina loppulomasta. Saint-Tropez oli minulle jokseenkin ihana yllätys muutama vuosi sitten. Pieni kylä sympaattisine taloineen ja toreineen yhdistettynä kauniisiin putiikkeihin luo vain niin harmonisen tunnelman. Saint-Tropezin rannat eivät ole suosikkejani, mutta kylä on aivan ihana.

Avec Sofié Blog l Dior Saint-Tropez l South of France 3

Minulla on aina joka kesä muutama must to go -paikka ja yksi niistä on Diorin kahvila ja liike. Kahvila ja liike on kuin sadusta. Kahvilassa menee helposti pari tuntia, kun jääteetä tai -kahvia siemaillessa katselee kaikkea kaunista ympärillä olevaa.

Avec Sofié Blog l Dior Saint-Tropez l South of France 3

Avec Sofié Blog l Dior Saint-Tropez l South of France 3

Joku on varmasti tutkinut joskus, että kauneus tuo samanlaisen zen-fiiliksen joillekin, mitä urheilu tai järjestys toisille. Saan vain niin paljon energiaa kauniista ihmisistä, asioista, ruoasta ja juurikin Diorin liikkeen kaltaisista paikoista. Pieni epäjärjestys ei haittaa, kunhan se sisältää kauniita asioita ;)

 

Avec Sofié Blog l Dior Saint-Tropez l South of France 3

Avec Sofié Blog l Dior Saint-Tropez l South of France 3

Diorin liike itsessään on aivan totaalisen kaunis. Olen varsinkin viimeisenä vuotena käynyt usein Diorilla ostamassa itselleni lahjoja töiden tuloksien myötä ja niin kävin myös Saint-Tropezissa. Dior on monessa mielessä minunkaltainen merkki ja ei sinällään ole yllätys, että laukku- tai koruhaaveet ovat nimenomaan Diorin sivuilta.

Suosittelen piipahtamaan Diorilla vaikka ei merkistä edes välittäisi. Se miten vanha rakennus on restauroitu liikkeeksi on jotain niin kaunista. Pidän myös Chanelista ja pikkuruisesta MiuMiu:sta, mutta Dior on suosikkini nimenomaan ravintolan ja pienen puutarhan takia.

 

Follow me on:

Facebook, InstagramPinterestBloglovin,  SoundCloud and Twitter

You may also like

8 Comments

 1. Hei,
  Miten paikkaan helpoiten pääsee? Ensi keväänä Etelä-Ranskaan taas tarkoitus. Monia vinkkejä sinulta jo blogisi kautta olen saanutkin ja niissä käynyt kuten Saint Paul de Vance. Autoa meillä ei ole käytössä, ollaan junan ja bussien varassa.

  1. Heippa, kiva kuulla, että olette menossa uudestaan :) Saint-Tropez on aika kaukana ja sinne pääseminen julkisilla taitaa olla aika hankalaa. Ilmeisesti Nizzasta menee lautta, mutta sitten olisin ainakin yön siellä, sillä lauttamatka kestää reilu 2 tuntia :)

  2. hei

   En ole nyt tarkistanut tilannetta, mutta joskus on ainakin toiminut yhteys jossa junalla Nizzasta Saint- Raphaeliin ja sieltä bussilla Sainte-Maxime. Sieltä taas “les bateaux verts” laivalla lahden yli St Tropez. Varmaan kolmen tunnin matka/ suunta jos yhteydet osuu hyvin.

   1. Hei, myös Saint-Raphaelista pääsee noin tunnissa lautalla Saint-Tropeziin. Saint-Raphaeliin puolestaan pääsee tosiaan vaikka junalla ja Nizzasta ainakin lentokentältä myös suoraan bussilla. Saint-Raphaeplin sijainti on mielestäni muutenkin hyvä autottomalle :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*