Detachable collar

Tykkäsitte viime viikkoisesta korupostauksestani, joten  ajattelin jatkaa asusteilla hivenen lisää. Ostin tuon kuvassa käkyvän kauluksen Bracelonasta viime toukokuussa ja puin sen kesällä ylleni monen monta kertaa erilaisten mekkojen ja paitojen kanssa. Olin vähän unohtanut koko kauluksen kunnes tein inventaariota kotona muuton takia, joten kaulukseni löysi tiensä taas kaulalleni.

Olen yhdistänyt pitsikaulukseni ohuempiin neuleisiini näin talvella ja pidän varsinkin tuosta yhdistelmästä tuohon harmaaseen neuleeseen. Tällaisissa tilanteissa toivoisin, että osaisin itse neuloa/virkata/nyplätä/whatever, sillä minulla olisi mielessä monta neulosprjojektia. Mutta kun en osaa eikä kärsivällisyytenikään riitä. Uskon kumminkin, että Suomen blogosfäärin superäitien, IitunJohannan ja Kaitaliinan taidot taittuisivat myös näihin kauluksiin. Katselen aina ihaillen heidän neulontaprojektejaan :) Noh, onneksi näitä saa edes tarvittaessa kaupoista ;)

Tämä hymytyttö toivottelee teille oikein aurinkoista tiistaita epäsymmetrisen hymynsä saattelemana. Tämän päivän on pakko olla hyvä päivä, sillä minulla alkaa tänään yliopistourani viimeinen kurssi. Jännää, mutta mukavaa. Muiskis moi!

Pssst. Paljon onnea vielä ihanalle lukijalleni Fiipille hänen synttäreidensä johdosta :)

__________________________________________

 I felt that you liked my accessorize/jewelry post last week, so I thought that I should keep on writing about my accessorize collection. I bought that collar last year from Barcelona. I wore it many times during last summer but somehow I had totally forgot it. I was cleaning my closets last week and I found it and now we are reunited again.

 Last summer I used my collar with shirts and dresses, but in winter I have combined my collar with comfy and warm sweaters.  My favorite combination with the collar is using it with that grey sweater. Gosh, I wish it would be summer again so I could use it with my new summer dresses ;)

You may also like

40 Comments

 1. Oh the collar is really lovely :) I was thinking of making one for myself but I’m not sure if it’s my style :) it looks really cute on you though

 2. Oi onpa ihana kaulaus!! Ostin itse myös Cosista valkoisen puuvillaisen kauluksen ja sen on kertakikkiaan kätevä. Piristää perusneuletta tosi paljon. Eikä tarvi yrittää änkeä kauluspaidan hihoja neuleen alle. :) Kerro jos näet jossain kaupassa vastaavia. Ja hei, onnea viimeiselle kurssille. Itsellä vielä yksi vuosi jäljellä! Mutta loppu häämöttää! :)

  1. Minä tykkään tuosta myös :)

   Oi, kurkkasin samantien Cosin sivuja, mutta en löytänyt sieltä sellaista :/ Etsy:ssä taasen olen nähnyt todella monia yksilöitä.

   Kiitos, tuntuu kyllä hassulle. No vuosi menee nopeasti :)

   1. Joo se ei harmi kyllä löydy Cosin sivuilta. :/ Mutta mee kurkkaamaan sitten kun Helsingin myymälä avaa. Etsystä en ole kuullutkaan. Täytyy heti googlata. Kiitos vinkistä! :)

    1. Täytyy, kyllä katsastaa seuraavan kerran kun menen Helsinkiin :)

     Etsy on aivan mieletön nettikauppa, ehkä yksi parhaista :) Siellä voi kuka tahansa myydä omia tekeleitään.

     Ole hyvä!

 3. Oi onpa ihana kaulaus!! Ostin itse myös Cosista valkoisen puuvillaisen kauluksen ja sen on kertakikkiaan kätevä. Piristää perusneuletta tosi paljon. Eikä tarvi yrittää änkeä kauluspaidan hihoja neuleen alle. :) Kerro jos näet jossain kaupassa vastaavia. Ja hei, onnea viimeiselle kurssille. Itsellä vielä yksi vuosi jäljellä! Mutta loppu häämöttää! :)

 4. Minä tykkään tuosta myös :)Oi, kurkkasin samantien Cosin sivuja, mutta en löytänyt sieltä sellaista :/ Etsy:ssä taasen olen nähnyt todella monia yksilöitä. Kiitos, tuntuu kyllä hassulle. No vuosi menee nopeasti :)

 5. Joo se ei harmi kyllä löydy Cosin sivuilta. :/ Mutta mee kurkkaamaan sitten kun Helsingin myymälä avaa. Etsystä en ole kuullutkaan. Täytyy heti googlata. Kiitos vinkistä! :)

 6. Oih, miten ihana kaulus!! Oikeastaan meinasin tiputtaa silmät päästäni nähdessäni postauksen, koska mulla on vireillä sellainen pieni projekti, joka sisältää vähän samanlaista meininkiä. Ihanan salaperäistä, I know =D Täällä on sormet ja varpaat ristissä, että kaikki menee suunnitellusti..

 7. Oih, miten ihana kaulus!! Oikeastaan meinasin tiputtaa silmät päästäni nähdessäni postauksen, koska mulla on vireillä sellainen pieni projekti, joka sisältää vähän samanlaista meininkiä. Ihanan salaperäistä, I know =D Täällä on sormet ja varpaat ristissä, että kaikki menee suunnitellusti..

 8. Täytyy, kyllä katsastaa seuraavan kerran kun menen Helsinkiin :)Etsy on aivan mieletön nettikauppa, ehkä yksi parhaista :) Siellä voi kuka tahansa myydä omia tekeleitään. Ole hyvä!

 9. No olet kyllä aika salaperäinen :DNo sitten kun voit kertoa projektistasi enemmän niin huikkaathan minulle ;)?

 10. Uijuij! tollanen ois kyllä ihana! Pitääkin alkaa etsimään jotain ohjetta mitä vois soveltaa tähän, jospa sitä alottais (taaas) uuden projektin ;) keskeneräisiä on käynnissä joku sata :D

 11. Uijuij! tollanen ois kyllä ihana! Pitääkin alkaa etsimään jotain ohjetta mitä vois soveltaa tähän, jospa sitä alottais (taaas) uuden projektin ;) keskeneräisiä on käynnissä joku sata :D

 12. Ihana kaulus. Olen odotellut UFF euron päiviä, jolloin pääsen ostamaan kauluspaitoja ja leikkaamaan niistä kaulukset irti. :)Xoxo HeidiSearchingforLBD.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*