Design Destinations Worldwide

My hot chocolate visited Stella McCartneys boutique 

Ostin joskus viime keväänä kirjan nimeltä Design Destinations. Kirjassa esitellään upeita matkakoteita ympäri maailmaa. Mikään perinteinen matkaopas se ei ole, sillä kirja on jaettu seitsemään osaan, joissa esitellään kunkin kaupungin upeimmat hotellit, ravintolat, yöelämän loiste, liikkeet, kaunessalongit ja kylpylät sekä kulttuurillinen tarjonta nähtävyyksiä unohtamatta. 
Kirjaa ei ole koottu sillä ajatuksella, että missä tekee parhaimmat ostokset tai syö kaupungin parhaimman pastan. Kirja esittelee upeita kohteita, joiden arkkitehtuuri, tilasuunnittelu ja design saa matkailijan unohtamaan ostokset ja muut  houkutukset. Kirjaan on koottu kohteita ympäri maailmaa, Suomesta sinne on päässyt Chez Dominique-ravintola.

Lueskelin kirjaa perjantai-illan ratoksi Pariisin matkaani ajatellen ja muutama uusi kohde kirjasta meille löytyikin :)

I bought this marvellous book called Design Destinations around six months ago. The book shows great  design destinations which you can experience while visiting capitals and big cities around the globe. The book is divided on seven different categories; Hotels, Gastronomy, Nightlife, Shopping, Health &Beauty, Culture and Landmarks.  It´s not a typical travel guide at all, it does not tell you where to buy the best souveniers or eat the best pasta, it´s written from that kind of perspective what will fill up your hunger for design, space planning and exceptional architecture sites.
I found these two places where I would like to visit during my new year holiday in Paris :)
In the first picture is “Musée du Quai Branly”. 
The second picture is taken  from “Palais de Tokyo”
Palais de Tokyo – Tokion palatsi rakennettiin  Pariisin maailmannäyttelyyn 1937.
Palais de Tokyo was build for the Paris World Exhibition on 1937.

You may also like

4 Comments

  1. Toi kirja on aivan mahtava. Hankin omani reilu vuosi sitten hyvästä halvennuksesta ja kannatti todella. Upeita kohteita maailmalta, joita täytyy päästä näkemään livenä.//Johanna

  2. Toi kirja on aivan mahtava. Hankin omani reilu vuosi sitten hyvästä halvennuksesta ja kannatti todella. Upeita kohteita maailmalta, joita täytyy päästä näkemään livenä.//Johanna

  3. Johanna:Joo se on!! Ihan huikea teos! Ihan yllätyin sitä lukiessani, että mitä kaikkia upeita kohteita sitä onkaan olemassa. Varsinkin se konttiin rakennettu (olisiko ollut Camperin liike Saksassa) jäi mieleeni. Ja en olisi uskonut, että Turkista löytyy niin upeita design juttuja.Mutta kirjan perusteella seuraava kaukokohde on ehdottomasti Japani, vaikkakin New York tulee siinä rinnalla hyvänä kakkosena :)

  4. Johanna:Joo se on!! Ihan huikea teos! Ihan yllätyin sitä lukiessani, että mitä kaikkia upeita kohteita sitä onkaan olemassa. Varsinkin se konttiin rakennettu (olisiko ollut Camperin liike Saksassa) jäi mieleeni. Ja en olisi uskonut, että Turkista löytyy niin upeita design juttuja.Mutta kirjan perusteella seuraava kaukokohde on ehdottomasti Japani, vaikkakin New York tulee siinä rinnalla hyvänä kakkosena :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*