Day at the Monet’s garden or in Pinterest?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihana lauantai takana ja uusi viikko on alkanut Italiassa. Tulin eilen Italiaan, mutta palataan blogissa vielä viikonlopun kuvasaldoon. Tapasin ystäväni Maijan häissä valokuvaajaan ja hän tarvitsi apua kuvauksiin ja näin lomalaisena suostuin totta kai. Lähdin lauantai-aamuna kohti Monet’in kotikylää ja siellä minua odotteli saksalainen valokuvaaja ja amerikkalainen stylisti.

Kuvasimme non stop koko päivän aamu yhdestätoista ilta kahdeksaan. En malta odottaa, että näen kaikki kuvat mitä otimme. Oli ihana olla mukana huippuammattilaisten mukana kuvauksissa, sillä siinä samalla oppi niin paljon. Katelyn oli varsinkin erikoistunut kukkien sidontaan ja on tunnettu kotimaassaan häikäisevistä hääkimpuistaan. Tanja taasen on erikoistunut hääkuvaaja, joten koko päivä oli kuin suoraan Pinterestistä.

Monille esimerkiksi urheilu on tapa saada pää tyhjäksi ja mieli virkeäksi, minulle se on kauniit asiat ja ruoka. Tuli ihanan luova olo taas pitkästä aikaa. On ihana nähdä ympärillä ihmisiä, ketkä luovat oman uransa mielenkiinnonkohteistaan.

………………………………………………….

Last Saturday was straight from Pinterest. I met Germany-based photographer Tanja Kibogo last week at my friend’s wedding. In the wedding she asked me if I could help her in a shooting that was coming up in the following week. As a vacationist, I’m open to new things because I don’t have a timetable at the moment. So I left towards Monet’s home village early on Saturday morning.

We were shooting non-stop from 11 AM to 8 PM. I mean non-stop! I can’t wait to see the dreamy wedding shots we made in the beautiful village of Giverny. <3

It’s inspiring to see how people create careers from their passion. Through Tanja I also met Katelyn who was in charge of the styling and floral decor. Both of them were examples that you should just do the things that make you happy and that you are good at. So in many ways, I had an inspiring day, and I learned a lot from both of these professionals.

You may also like

6 Comments

 1. Taisin instagramin puolella jo mainita, että ihanan martha stewart weddingsesque! Kuulostaa ihanalta tavalta viettää päivää!

 2. Perjantaina ajaessamme Trouville-sur-Mer Deauvillesta takaisin Pariisin lentokentälle käväisimme myös Claude Monet’s garden at Giverny Vernon.. Olipa ihanan huikea paikka ja tunnelma siellä seisahtanut… Harmi vaan että oli paljon muitakin turisteja.. mutta sain silti puutarhasta muistoksi paljon ihania kukkakuvia.. ;)

  Trouville-sur-Mer on Normandian ‘saint tropez’, ja ehdottomasti suosittelun arvoinen.. niin siistiä ja vähemmän turisteja mielestäni kuin siellä sinun suosittelemallasi seudulla. Saimme vielä vuokrattua villan josta oli suora merinäköala kattoterassilta.. ja nautimme Ranskan kansallispäivän ilotulitusta kahtena päivänä. Meillä kävi vahingossa hyvä tuuri kun lähdimme matkaan ex-tempore… ;)
  Ja pienenä vinkkinä jos haluat vaikka yllättää puolisosi. Persol myy Steve McQueen aurinkolaseja, joita on valmistettu tietty määrä. Mun miehelle kehuttiin niitä jo ekassa ravintolassa ja kysyttin, että onko persolit. ;) Erikoista niissä että taittuvat pieneen kokoon, ja tosi hyvännäköiset päässä.. joten pitelehän kainalosta kiinni, jos satut ne ostamaan. ;) Mukavaa kesänjatkoa, me kärvistelemme jälleen Sveitsin helteissä..

  1. Heippa! Oi kiitos ihanista vinkeistä! Teidän loma kuulostaa todella ihanalta. Olen käynyt kummassakin kaupungissa ohikulkumatkalla ja kaupungit ovat Ranskan Hamptoneja. Ne villat ovat ihan mielettömiä!

   Olemme tällä hetkellä planaamassa tulevaisuutta hieman uudelleen ja voi olla että Pariisi vaihtuu ainakin osaksi vähäksi aikaa pois. Mutta emme siis ole muuttamassa sinne Intiaan tai Aasiaan, mutta lämpimämmille seuduille kylläkin.. Olen odottanut näiden uutisien kertomista jo puolisen vuotta ja toivottavasti pian voin kirjoittaa niistä kunnolla.
   Olen tällä hetkellä Italiassa ja täällä on ihan hurjat helteet!

   Ihanaa kesää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*