Date night

Emme olleet ehtineet nähdä tyttökavereideni kanssa kunnolla pitkään aikaan. Jokaisella kun on omat kiireensä, niin on mennyt viikkoja/kuukausia toisensa perään ilman että olemme ehtineet kunnolla nähdä toisiamme. Tuskastuimme tähän näkemättömyyteen ja sovimme, että tästä lähtien näemme joka kuukauden viimeisellä viikolla ja teemme jotain yhdessä. Käymme vaikka elokuvissa, teatterissa, syömässä tai nyt tulevana kesänä voisimme mennä vaikka iltapicniceille.

P4263649
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävimme viime viikolla yhdessä syömässä pitkästä aikaa jolloin sovimme tästä joka kuukausittaisesta traditiosta. Samalla inspiroidun superkauniin ystäväni asusta. Olemme tämän kuvissa näkyvän kaunottaren kanssa kumpikin suuria Lindex-faneja ja löydämme sieltä nykyään kumpikin todella kivoja juttuja. Lindex on aiemmin ollut minulle se niin sanottu sukkakauppa, mutta nykyään löydän sieltä paljon muutakin kuin sukkia :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P4263650

Ystävättäreni tosin näyttäisi upealta missä asussa vain, mutta kuvien asukokonaisuus taisi maksaa kenkiä ja korua lukuun ottamatta vain muutaman kympin! Paita ja bleiseri ovat siis Lindexistä ja laukku sekä housut H&M:stä.
P4263655
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Recently Updated606

Ystävättäreni on todella taitava yhdistelijä, joka saa mistä tahansa asiasta kaunista. Hänellä on makua niin muotiin, ruokaan kuin sisustukseenkin. Hän rakastaa minun tapaani Pinterestiä ja inspiroituu siitä vähintään yhtä paljon kuin minä.  Hän on todella luova ja hänen kädenjälkeään voitte nähdä enemmänkin näissä latohäissä ;).

You may also like

22 Comments

  1. Heippa kaunokki!

   Siellä on kyllä kauniita asusteita :)

   Sama juttu, se oli jollain lailla itseään toistava ja tylsä. Odotin sitä todella paljon ja ajattelin sen näyttävän Penelopelta, mutta se tuntui vähän tekemällä tehdyltä :(

 1. Kaunis jakku + kaulakoru! Minäkin löysin Lindexistä äsken ihanan kukkahuivin :) Cruzin kokoelmaan olin kuitenkin pettynyt, näin mekkotyttönä..xxxEhttp://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 2. Heippa kaunokki!Siellä on kyllä kauniita asusteita :)Sama juttu, se oli jollain lailla itseään toistava ja tylsä. Odotin sitä todella paljon ja ajattelin sen näyttävän Penelopelta, mutta se tuntui vähän tekemällä tehdyltä :(

 3. Sama ongelma itselläkin on ystävien kanssa, ei aikaa kokoontua yhteen. Tuo onkin hyvä idea, että sopii tietyn ajankohdan treffeille niin varmasti tulee nähtyä. Ei sitä niin kiireinen voi olla, ettei ystäville ole aikaa, he kun ovat perheen lisäksi niitä elämän tärkeimpiä asioita:)

  Ihana asu upealla ystävälläsi, erityisesti kello pisti silmään. Työkaverini hankki saman kellon Jenkkilä reissultaan talvella ja ihastelin sitä hänen ranteessaan, ehkäpä tuota saisi Suomestakin?Täytyy olla silmä tarkkana seuraavan kerran kun kellokaupoissa pyörin :)

  Muistan nuo kuvasi latohäistä, näyttivät niin unelmahäiltä. Italialaistyyliset ulkohäät tai tuollaiset latohäät olisivat niin oma juttu jos häitä vietän joskus tulevaisuudessa.

  Lindexin valikoima on nykypäivänä aika kiva, sieltä tekee välillä kivoja edullisia löytöjä.

  1. Huomenta :)

   Tämä näkeminen on ollut todella vaikeaa varsinkin kun on kyse suuresta kaveriporukasta. Kahdestaan tulee nähtyä tottakai, mutta jos haluaa nähdä isommalla porukalla, niin aikataulujen yhteensovittaminen on todella hankalaa.

   Minulle ystävät ovat yhtä tärkeitä kuin perheeni. He oikeastaan kuuluvat siihen ja moni heistä taitaa tuntea nykyminän paljon paremmin kuin kukaan muu :)

   Hih, hän on hankkinut sen myös New Yorkista, eli nyt joudut lähteä ostoksille vähän kauemmas. Ihastuin siihen myös ihan älyttömän paljon.

   Ne olivat unelmahääni. Kiva kun pääsi sellaisiin ilman että itse tarvitsi järjestellä mitään ;). Veikkaan, että jos joskus menen naimisiin, niin menen nimenomaan jossain Italiassa.

   Lindex on noussut yhdeksi lempikaupoistani tässä muutaman vuoden sisään. Vatteet ovat ehkä hivenen klassisempia muihin ketjuliikkeisiin verrattuna.

 4. Sama ongelma itselläkin on ystävien kanssa, ei aikaa kokoontua yhteen. Tuo onkin hyvä idea, että sopii tietyn ajankohdan treffeille niin varmasti tulee nähtyä. Ei sitä niin kiireinen voi olla, ettei ystäville ole aikaa, he kun ovat perheen lisäksi niitä elämän tärkeimpiä asioita:)Ihana asu upealla ystävälläsi, erityisesti kello pisti silmään. Työkaverini hankki saman kellon Jenkkilä reissultaan talvella ja ihastelin sitä hänen ranteessaan, ehkäpä tuota saisi Suomestakin?Täytyy olla silmä tarkkana seuraavan kerran kun kellokaupoissa pyörin :)Muistan nuo kuvasi latohäistä, näyttivät niin unelmahäiltä. Italialaistyyliset ulkohäät tai tuollaiset latohäät olisivat niin oma juttu jos häitä vietän joskus tulevaisuudessa.Lindexin valikoima on nykypäivänä aika kiva, sieltä tekee välillä kivoja edullisia löytöjä.

 5. Oi miten kaunis asu ystävälläsi! Ihana tuo paita!<3

  Lindexillä on kyllä tapahtunut suuri muutos, positiivisempaan. Ennen en löytänyt sieltä juuri niitä sukkia enempää, mutta nykyään tilanne on toinen.:) Samaa mieltä tosin olen tuosta Cruzin kokoelmasta kuin ensimmäinenkin kommentoija. Näytti mielestäni mainoksessa hyvältä, mutta ei enää kaupassa jaksanut innostaa sitten ollenkaan.

  1. Heippa!

   Paita on kieltämättä aivan ihana ja sopii ystävälleni tekstin kera kuin nenä päähän :)

   Nimenomaan, varsinkin asusteita löydän sieltä ihan hirmuisen usein :)

   Se oli kieltämättä pienoinen pettymys. Tai kun muista mallistoista olen aina ostanut vaikka mitä, mutta tuosta mallistosta en ostanut mitään. Odotin hivenen eri värejä ja Penelopemaisia juttuja.

 6. Oi miten kaunis asu ystävälläsi! Ihana tuo paita!<3Lindexillä on kyllä tapahtunut suuri muutos, positiivisempaan. Ennen en löytänyt sieltä juuri niitä sukkia enempää, mutta nykyään tilanne on toinen.:) Samaa mieltä tosin olen tuosta Cruzin kokoelmasta kuin ensimmäinenkin kommentoija. Näytti mielestäni mainoksessa hyvältä, mutta ei enää kaupassa jaksanut innostaa sitten ollenkaan.

 7. Huomenta :)Tämä näkeminen on ollut todella vaikeaa varsinkin kun on kyse suuresta kaveriporukasta. Kahdestaan tulee nähtyä tottakai, mutta jos haluaa nähdä isommalla porukalla, niin aikataulujen yhteensovittaminen on todella hankalaa. Minulle ystävät ovat yhtä tärkeitä kuin perheeni. He oikeastaan kuuluvat siihen ja moni heistä taitaa tuntea nykyminän paljon paremmin kuin kukaan muu :)Hih, hän on hankkinut sen myös New Yorkista, eli nyt joudut lähteä ostoksille vähän kauemmas. Ihastuin siihen myös ihan älyttömän paljon. Ne olivat unelmahääni. Kiva kun pääsi sellaisiin ilman että itse tarvitsi järjestellä mitään ;). Veikkaan, että jos joskus menen naimisiin, niin menen nimenomaan jossain Italiassa. Lindex on noussut yhdeksi lempikaupoistani tässä muutaman vuoden sisään. Vatteet ovat ehkä hivenen klassisempia muihin ketjuliikkeisiin verrattuna.

 8. Heippa!Paita on kieltämättä aivan ihana ja sopii ystävälleni tekstin kera kuin nenä päähän :)Nimenomaan, varsinkin asusteita löydän sieltä ihan hirmuisen usein :)Se oli kieltämättä pienoinen pettymys. Tai kun muista mallistoista olen aina ostanut vaikka mitä, mutta tuosta mallistosta en ostanut mitään. Odotin hivenen eri värejä ja Penelopemaisia juttuja.

 9. Kiitti tästä inspiroivasta postauksesta! Piti heti laittaa tuo teeppari tilaukseen Lindexiltä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*