Date night outfit

Viikonloppuna juhlin mieheni syntymäpäivää ja lauantaina vein hänet yllätysillalliselle yhteen hänen lempiravintolaansa syömään. Meillä on muutenkin tapana viedä toisemme vuoroittain yllätysdinnerille tai -retkelle arjen kiireistä huolimatta. Tämä on itseasiassa miehelleni äärettömän tärkeä tapa. Hän kirjoitti aikoinaan ystävieni häissä heille ohjeen, että vaikka olisi lapsia, rahahuolia, kiire tai muita syitä, yhteistä aikaa pitää löytyä toiselle. Jos jotain, niin olen kyllä huomannut, että mieheni noudattaa kehotustaan myös minun kanssani, viikosta pitää löytyä hetki aikaa myös meille.

Avec Sofié blog l Date night outfit

Kohta tulee kolme vuotta siitä, kun aloin olla Ranskassa enemmän. Olin ihan kauhuissani tänne muutosta, mutta ilman mieheni kaikenlaista tukea ja apua, olen sopeutunut tänne. Totta kai vaikeita tilanteita tulee viikoittain kun hommat ei mene Ranskassa ihan niin suoraviivaisesti mitä on tottunut, mutta sitten  taas kuulen lauseen: ”relax, tämä on elämää ja juuri täydellistä tallaisenaan, sinun pitää nyt vaan ottaa asiat vastaan Ranskassa muulla lailla mitä olet tottunut.”

Avec Sofié blog l Date night outfit

Avec Sofié blog l Date night outfit

Mieheni on rauhallisuudessaan minun vastakohtani. Hänellä on äärettömän hyvät hermot ja hän on mitä kärsivällisin. En ole koskaan tavannut ketään joka olisi niin rauhallinen ja kylmähermoinen ikävässäkin paikassa. Tässä asiassa ehkä tasapainotamme toisiamme, sillä hänen mukaansa minä työnnän häntä eteenpäin ja hän taasen rauhoittaa minua kun en suomalaisen asenteeni kanssa meinaa pysyä paikallani.

Avec Sofié blog l Date night outfit

Olen oppinut häneltä niin paljon monesta asiasta ja hänellä on aina ajatus ja kirja jokaiseen haasteeseen tai mietteeseen. Välillä kun painin eri asioiden kanssa, niin saan halauksen,  kirjapinon eteeni kera teekupin ja kaikki on taas hyvin.

Avec Sofié blog l Date night outfit

Tiedän, että on kliseistä sanoa, että minulla on maailman ihanin mies, mutta kun minulla on. En ymmärrä miten hän on niin kiltti ja ymmärtäväinen kaikella tavalla. Minä olen maailman onnekkain kun minulla on hänet.

Follow me on

FacebookInstagram, SoundCloud, Pinterest & Bloglovin

You may also like

6 Comments

  1. Hei ihana, olen kyllä sellainen :)

   Onnennainen kerrassaan kun saan olla hän kanssaan. Vaikka välillä rassaa nämä Ranska-asiat ja ikävä on Suomeen kova, mutta silti en olisi missään muualla kuin täällä <3

 1. Ihana tyyli sinulla! On pakko kommentoida tuohon kliseeseen. Niin sen pitääkin olla ja sen saa sanoa myös ääneen. <3 Olen huomannut näiden vuosien aikana mitä olen ollut rakkaan mieheni kanssa naimisissa (tänään tasan seitsemän <3) , että se kannattaa sanoa ääneen aina kun tuntuu siltä oli paikka ja aika mikä tahansa. Siitä saa iloita ja olla onnellinen ja pitää sitä rakasta maailman ihanimpana. Uskoisin, että sillä se pysyykin rakkaimpana ja ihanimpana. :)

  Tärkeä tapa on myös tuo yhteinen aika, sillä jos se jää pois pian ei tunne häntä niin hyvin ja tulee arkuus edes kysyä mitä kuuluu.

 2. Kiitos, minun mielestä super boring, mutta ainakin mennään varmoilla varusteilla :D

  Niinpä. Jokaisella on omat maailman parhaat lapset ja aviopuolisot.

  Oi, paljon onnea <3 Niin on tuo totta. Kun sen sanoo joka päivä ja muistuttaa toistakin <3

  Meillä varsinkin viikonloput priorisoidaan meille kun arkena ei aina nähdä.Viikonloput ovat yleensä siksi varattu meille :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*