COPYRIGHT © SOFIÉ

Good evening my dear friends! Today I found  that someone had borrowed MY picture and someone had took MY copyright sign away. I’m truly truly honored that you want to share my work but please let me know or at least put the link back to my blog. Also before some people have borrowed my pictures but they have been so nice because they have informed me via email. I really don’t mind that you borrow them, but it would be also interesting me to see on what purpose are you using those. But you don’t have to send me even an e-mail, just keep the copyright sign in the picture because there is a reason why it’ s there. Because at the moment there is hundreds of people who are posting my picture forward without knowing who owns the rights to the picture.

MAINLY ALL THE PICTURES ARE TAKEN BY ME AND IF NOT I HAVE MENTIONED THAT THE COPYRIGHT BELONGS TO SOMEONE ELSE. THE USE OF ALL PICTURES IS NON-COMMERCIAL, SO IT´S FORBIDDEN TO USE THEM FOR COMMERCIAL PURPOSES.


IF YOU HAVE ANY QUESTIONS DON´T HESITATE TO CONTACT ME VIA E-MAIL!

You may also like

16 Comments

  1. No joo, mutta siis eihän tässä mitään ole käynyt. Ihmettelin vain, että miksi se copyright-merkki oli otettu pois.

  2. Kiva, kun sä suhtaudut näin rennosti kuvien lainaamiseen. Tuntuu, että ihmiset nykyään kiihkoilee vähän liikaa noiden tekijänoikeuksiensa kanssa. Heti ollaan pollareilla uhkailemassa yms. Joo, onhan se rikollista kai, mutta ehkä ei kuitenkaan niin kovin vakavaa.Sun blogi on aivan ihana! Löysin tämän muutama päivä sitten ja lisäsin heti blogilistan suosikkeihin. Tästä tuli heti yksi suurimmista suosikeista :)

  3. Kiva, kun sä suhtaudut näin rennosti kuvien lainaamiseen. Tuntuu, että ihmiset nykyään kiihkoilee vähän liikaa noiden tekijänoikeuksiensa kanssa. Heti ollaan pollareilla uhkailemassa yms. Joo, onhan se rikollista kai, mutta ehkä ei kuitenkaan niin kovin vakavaa.Sun blogi on aivan ihana! Löysin tämän muutama päivä sitten ja lisäsin heti blogilistan suosikkeihin. Tästä tuli heti yksi suurimmista suosikeista :)

  4. Onpa ikävä juttu! Varsinkin kun kuvat leviävät kulovalkean tavoin. Itseä aina pelottaa että kenekähän kuva tämä nyt on jos lainaan kuvia, enkä tiedä kuvan tekijää. Kenekään blogista en ikinä ole kuvia ilman mainintaa edes ottanut. Silti häiritsee.. Saisi nyt vain sen oman kameran äkkiä!! :) Menin tuosta linkin kautta katselemaan toista blogia ja löysin kuvan, joka näytti tutulta, taitaa olla myös sinun: http://blossomsandflowers.tumblr.com/post/2416605617

  5. Tiinatar:Oi kiitos paljon kehuista :))))No joo,kyllä mä ihan mielelläni lainaan niitä. Selvästi vaan raja menee siinä,että niitä ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin ilman mun lupaa. Ja nyt kun copyrigt-merkki on poissa ja kuva leviää netissä, niin ei tullut kiva fiilis.Tietysti kuvat voisi suojata ohjelman kautta,mutta en nyt oikein näe sitä tarkoituksenmukaisena. Ja itsepähän näitä kuvia tänne laittelen, tedän ja myös minun ilokseni :)

  6. Onpa ikävä juttu! Varsinkin kun kuvat leviävät kulovalkean tavoin. Itseä aina pelottaa että kenekähän kuva tämä nyt on jos lainaan kuvia, enkä tiedä kuvan tekijää. Kenekään blogista en ikinä ole kuvia ilman mainintaa edes ottanut. Silti häiritsee.. Saisi nyt vain sen oman kameran äkkiä!! :) Menin tuosta linkin kautta katselemaan toista blogia ja löysin kuvan, joka näytti tutulta, taitaa olla myös sinun: http://blossomsandflowers.tumblr.com/post/2416605617

  7. Tiinatar:Oi kiitos paljon kehuista :))))No joo,kyllä mä ihan mielelläni lainaan niitä. Selvästi vaan raja menee siinä,että niitä ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin ilman mun lupaa. Ja nyt kun copyrigt-merkki on poissa ja kuva leviää netissä, niin ei tullut kiva fiilis.Tietysti kuvat voisi suojata ohjelman kautta,mutta en nyt oikein näe sitä tarkoituksenmukaisena. Ja itsepähän näitä kuvia tänne laittelen, tedän ja myös minun ilokseni :)

  8. Maria:Niinhän se on! Saa minun kuvia lainailla,mutta ihmettelin vain että miksi se copyright-merkki oli poissa :/Toivotaan,että saat kamerasi pian! Uskon,että olet enemmän kuin onnellinen saadessasi sen. Ja kaiken muun hyvän lisäksi, eilen oli vuoden pimein päivä, niin aurinkokin alkaa pikkuhiljaa meille kotikuvaajille näyttäytymään :))Hei kiitos paljon linkistä,käynkin sen kurkkaamassa !

  9. Maria:Niinhän se on! Saa minun kuvia lainailla,mutta ihmettelin vain että miksi se copyright-merkki oli poissa :/Toivotaan,että saat kamerasi pian! Uskon,että olet enemmän kuin onnellinen saadessasi sen. Ja kaiken muun hyvän lisäksi, eilen oli vuoden pimein päivä, niin aurinkokin alkaa pikkuhiljaa meille kotikuvaajille näyttäytymään :))Hei kiitos paljon linkistä,käynkin sen kurkkaamassa !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*