Cleaning Time

Pölyhuiskani on pitänyt huolen siitä, että meillä siivotaan monta kertaa viikossa.Pölyhuiska ei tosin osallistu näihin päivittäisiin siivoustalkoisiin muuten kun repimällä lelujensa sisukset ulos ja juoksemalla imuria karkuun. Hassu kaveri.

Nyt kun pölyhuiska osottautui kelvottomaksi siivouskaveriksi, niin onneksi minulla on kaapit täynnä erilaisia pesuaineita. Kerrytin pesuainevarastoani hieman lisää sillä sain blogin kautta Attitude-sarjaan kuuluvia pesuaineita kokeiluun ja olen käyttänyt niitä nämä viimeiset viikot.  Attitude on maailman ensimmäinen sekä sertifioidusti ympäristöystävällinen että hiilidioksidineutraali kodinpuhdistussarja. Olen aiemmin käyttänyt Method-sarjaa ja on itseasiassa kiva saada sille kilpailija.

Attitude-pesuaineet on valmistettu luonnollisista ainesosista kuten vedestä ja sitruunahapoista. Tuotteet ovat täysin fosmaatittomia, myrkyttömiä ja kaiken muun lisäksi myös vegaanisia. Attitudea tuo Suomeen ekologisten tuotteiden maahantuoja, Ekovista. Niin ja mistä niitä sitten saa? Huomasin, että ainakin Stockmannilla myytiin Attitudea, sekä kuulema KCitymarketeissa ja Ruohonjuuressa.

Minulla on yleensä tapana tehdä kunnon siivous kerran viikossa. Eilen siivousintoni yltyi ja vein viikottaisen siivouksen vähän uudelle tasolle. Aloin nimittäin tyhjentämään kaappeja kaikesta ylimääräisestä mistä haluan eroon. Ajattelin, että pitäisin autotallissa garage sailin ennen muuttoamme, joten olisiko täällä innokkaita ostajia? Inhoan muuttamista ja pakkaamista, joten minulla on vähän sellainen asenne, että kaikki saa luvan lähteä paitsi astiat :)

Huomaatteko muuten kuvistani, että minkä olen mennyt ostamaan? Pienen vinkin saatte täältä.

__________________________________________

That little duster of “mine” has kept me busy. To be honest cleaning is not my favorite thing to do. But now when we have this little furry creature I have been cleaning constantly.

When duster turned out to be totally useless as a cleaning friend, I had to lean on my different kinds of cleaning equipment and liquids. I’ve been testing this cleaning line, Attitude for a couple of weeks. Have you heard from it?

Attitude products are made from natural ingredients such as water and citric acid. Products are non-toxic and environmentally friendly. People behind Attitude products also said that environmentally friendly is not just another buzzword what has written on their products. Their products really are environmentally friendly. Read more from here.

You may also like

18 Comments

 1. Minulla siivousinspiraatio vähän kateissa… Ehkä uudet pesuaineet auttaisivat. Olen ehdottomasti tulossa kirppiksellesi! :)

  1. Hei!

   Nyt kun valoa alkaa taas hiipimään ainakin meidän ikkunoista, niin kaikki pienetkin murut ja pölyt alkavat häiritsemään omia silmiäni :)

   Mahtava juttu! Vaikka suurin osa vakituisista lukijoista tuleekin muualta kuin Vaasasta, niin siltikin teitä Vaasalaisia käy blogissani päivittän satakunta. Sen takia ajattelin, että kyllä täältä varmasti löytyy muutama kiinnostunut :)

 2. Minulla siivousinspiraatio vähän kateissa… Ehkä uudet pesuaineet auttaisivat. Olen ehdottomasti tulossa kirppiksellesi! :)

 3. Onko Attitude -sarja kokeilemisen arvoinen? Mielenkiintoni heräsi :) Onko puhdistusaineet minkälaista hintatasoa? Minunkin täytyisi käydä kaappeja läpi.. Heittää turhat pois ja laittaa muut järjestykseen. Muutimme poikaystävän kanssa yhteen viime syyskuussa ja edelleen kaapissa odottelisi yksi purkamaton kassi. Se on täynnä koulupapereita ja tilinauhoja; pitäisi käydä vihdoin ostamassa kansiot, että saisi nekin siististi järjestykseen..

  1. Itse koin ainakin, että varsinkin kylpyhuoneen siivoukseen tarkoitettu spray on tehokkaampi kuin Methodin. Hinnatkaan eivät kirpaise sillä ne liikkuvat siinä 5-6€:n tietämillä. Astianpesuaineet ja pyykinpesuaineet ovat hiukan kalliimpia, mutta muut ovat samoissa hinnoissa kuin pesuaineet yleisesti ovat.

   Heitin muuten tällä viikolla papereita pois vuodesta 2005 lähtien. Ihan järkyttävää, että miten kauheasti oli kertynyt kaikenmaailman lippuja ja lappuja. Jopa simpukoita :D

 4. Onko Attitude -sarja kokeilemisen arvoinen? Mielenkiintoni heräsi :) Onko puhdistusaineet minkälaista hintatasoa? Minunkin täytyisi käydä kaappeja läpi.. Heittää turhat pois ja laittaa muut järjestykseen. Muutimme poikaystävän kanssa yhteen viime syyskuussa ja edelleen kaapissa odottelisi yksi purkamaton kassi. Se on täynnä koulupapereita ja tilinauhoja; pitäisi käydä vihdoin ostamassa kansiot, että saisi nekin siististi järjestykseen..

 5. Hei!Nyt kun valoa alkaa taas hiipimään ainakin meidän ikkunoista, niin kaikki pienetkin murut ja pölyt alkavat häiritsemään omia silmiäni :)Mahtava juttu! Vaikka suurin osa vakituisista lukijoista tuleekin muualta kuin Vaasasta, niin siltikin teitä Vaasalaisia käy blogissani päivittän satakunta. Sen takia ajattelin, että kyllä täältä varmasti löytyy muutama kiinnostunut :)

 6. Itse koin ainakin, että varsinkin kylpyhuoneen siivoukseen tarkoitettu spray on tehokkaampi kuin Methodin. Hinnatkaan eivät kirpaise sillä ne liikkuvat siinä 5-6?:n tietämillä. Astianpesuaineet ja pyykinpesuaineet ovat hiukan kalliimpia, mutta muut ovat samoissa hinnoissa kuin pesuaineet yleisesti ovat. Heitin muuten tällä viikolla papereita pois vuodesta 2005 lähtien. Ihan järkyttävää, että miten kauheasti oli kertynyt kaikenmaailman lippuja ja lappuja. Jopa simpukoita :D

 7. Täältäkin ilmottautuu yksi vaasalainen kirppisinnostuja! (: Voi miten soma pölyhuiska sulla siellä onkaan kaverina, niin pehmeän näköinen turkki toisella että tekisi mieli halia. <3

  1. Oi mahtavaa! Laitan teille sitten sähköpostia kun aika on selvillä :)

   Hän on niin ihana, välillä vähän ehkä liian omistushaluinen. Sitä saa halata ja rutistaa. Hän on oikea sylivauva, sillä Coco tunkee syliin vaikka väkisin :)

 8. Täältäkin ilmottautuu yksi vaasalainen kirppisinnostuja! (: Voi miten soma pölyhuiska sulla siellä onkaan kaverina, niin pehmeän näköinen turkki toisella että tekisi mieli halia. <3

 9. Oi mahtavaa! Laitan teille sitten sähköpostia kun aika on selvillä :) Hän on niin ihana, välillä vähän ehkä liian omistushaluinen. Sitä saa halata ja rutistaa. Hän on oikea sylivauva, sillä Coco tunkee syliin vaikka väkisin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*