Christmas holiday – the Paris edition

Hei, mä oon lomalla. Palasin eilen yömyöhällä Pariisin kylmään kotiin. Jep jep. Lämmöt eivät olleet päällä. Pikkaisen kylmä, mutta onneksi lämpöpullot ja joulumieli lämmittää.

Avec Sofié blog l Christmas holiday

Olen ehkä itseasiassa löytänyt sisäisen jouluihmisen nimenomaan Pariisissa ollessani. Joulumarkkinat, valot ja yleinen ilmapiiri on jollain lailla jouluinen, niin Sohvi on jopa alkanut koristelemaan kotia ja kuuntelemaan jouluisia biisejä autoillessaan ja kotona. Did not see this coming at all. Onkohan tämäkin jokin kolmenkympin ylittämisen oire?

Nyt täällä heräillään ensimmäiseen lomapäivään ja luetaan task-listaa, että mitä kaikkea pitäisi saada vielä tehtyä. Kodin siivoamisen lisäksi pitäisi käydä hankkimassa joulukoristeet (luitte oikein), miettiä mitä haluamme syödä joululounaalla täällä Pariisissa ollessa ennen lentoa.

Avec Sofié blog l Christmas holiday

Parasta tässä lomassa on se, että olemme oikeasti LOMALLA. Emme ole olleet samaan aikaan kunnolla lomalla kahteen vuoteen. Eli nyt joulun aikaan voidaan oikeasti tästä illasta alkaen sammuttaa kaikki koneet ja puhelimet ja olla ihan vain kahdestaan ja nauttia tästä niin ihanasta ajasta.

En malta odottaa, että saan Pampulani kotiin tänään. Tämä syksy on ollut vahan hektistä silta kannalta, kun emme ole minun Luxemburgin asumisen takia oikein nähneet muuten kuin viikonloppuisin. Joten yhteinen aika tekee myös hyvää meille. Siksi on itseasiassa ihana juttu, että lähdemme reissuun emmekä jää kotiin siivoamaan kaappeja.

Nyt lomalla ollessani olen nyt taas vahan aktiivisempi some-kayttaytymiseni kanssa, joten voitte seurailla jouluvalmistelujani IG:ssa ja Snapchatissa. Olen odottanut tätä minilomaani Pariisissa niin paljon, sillä en ole pitkään aikaan ollut kunnolla täällä. Toivottavasti joulumieli tarttuu myös sinne ruudun toiselle puolen näinä seuraavina päivinä <3

 

You may also like

7 Comments

 1. Ihana kuulla lomastanne ja suunnitelmistanne.

  Minulla alkaa olla hieno joulufiilis. Tänään hoidetaan viimeisetkin lahjat oikeisiin osoitteisiin ja pakataan auto, jotta voimme huomenna suunnata kohti toiselle puolen Suomea joulunviettoon. En malta odottaa kaikkien siellä asuvien rakkaiden ihmisten näkemistä, joulun tunnelmaa, kirjoja, suklaata (parin kuukauden karkkilakon jälkeen), ulkoilua valvomista ja heräämistä ilman herätyskelloa.

  Oikein ihanaa lomaa, joulua ja reissua!

  1. Heippa,

   kiva, että tykkäät.

   Minulla on myös ollut joulufiilis aika kauan tänä vuonna kun olen kolunnut läpi kaikenlaisia joulumarkkinoita.

   Oih, se on parasta kun voi olla joulun tärkeimpien ihmisten parissa. Jouluna minulla on aina hieman nihkeähkö fiilis kun en ikinä saa kaikkia ihmisiä samaan paikkaan. Pampulan vanhemmat ovat myös eronneet ja asuvat eri puolella palloa ja minun mummoni alkaa olemaan aika vanha jo joten hänt on aika vaikea saada Ranskaan. Sen takia olemme myös aika usein reissanneet jouluna, niin saamme viettää sitä niin kuin haluamme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*