Charin vaatekaapilla

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksi asia mitä ikävöin minun ja Charin kämppisajoista ovat ostosreissut C:n vaatekaapilla. C on enemmän ehkä impulsiiviostaja mitä minä, joten ns. ylimääräisiä vaateostoksia hänelle saattaa joskus kertyä. Vaikka mustista hameista ja valkoisista paidoista (niitä on kymmeniä) koostuu pitkälti Charin vaatekaappi, löydän sieltä aina jotain kivaa ostettavaa.

glit7 glit4

Olen monta kertaa pyytänyt, että C veisi minut vaateostoksille, sillä monta kertaa hän näkee vaatekaupoissa minulle ne asiat mitkä oikeasti tarvitsen mutta en osaa itse niitä kaupoissa nähdä. Yhdet tällaiset ovat shortsit ja hameet. Näin vannoutuneena farkkutyttönä en vain jollain lailla löydä ikinä niitä mustia alaosia vaikka niitä on kaupat kuulemma pullollaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olin viime viikon Suomessa ja C kävi taas vaatekaappinsa läpi ja minä pääsin ostoksille. Mikä onkaan sen parempaa kun vaateostokset ystävän luona eikä sovitukseenkaan tarvitse edes jonottaa? Tein onnistuneita löytöjä ja nyt on vaatekaapissa taas lisää mustaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat ovat lauantailta kun kävelin ympäri Pariisia  Charin haaremi-tyyliset housut ja timanttitossut jalassa. Nuo tossut olen muuten ostanut kaksi vuotta sitten MYoMY – liikkeestä, mutta vasta nyt olen niitä kunnolla alkanut pitämään. Mitä tykkäätte?

Shirt: Mango

Trench: Lindex (gifted)

Pants: Lindex

Shoes: Anniel

Sunnies: LeSpecs

You may also like

7 Comments

    1. Hihi, timanttitohvelit on ihan suosikit! Nyt niitä on alkanut näkymään jo muuallakin kuin muotilehdissä ja täällä Annieleja myydään ihan kodin vierellä… Tekisi mieli ostaa myös kultaisena…

  1. Ihanat tossut ja ihanan värinen tuo trenssi päälläsi!

    Täällä toinen, jonka on vaikea ostaa ylipäänsä mitään alaosia. Farkut vielä jotenkuten joo, mutta hameet, suorat housut ja shortsit. Tarvitsisin niitä varten oman stylistin! Asiaahan ei yhtään helpota se, että reiteni ovat minulle se vartalon ongelmakohta ja istuvaa mallia on hankala löytää, jolloin sovituskoppia alaosien osalta tulee karteltua ihan vain senkin takia, että pelkää sitä masentavaa fiilistä, kun housut taaskin kiristävät reisistä aivan liikaa, vaikka vyötäröllä olisi ylimääräistäkin tilaa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*