Chanel – sandaalit ja kesän alelöytö

Löysin nämä sandaalit joskus viime keväänä Chanelilla ollessani, kun etsiskelin kevääksi uusia ballerinoja. Ballerinoja ei silloin löytynyt, mutta mieleen jäivät nämä helmelliset ja rusetilliset sandaalit. Hintalappu tosin oli minusta sandaaleille aika korkea, sillä vaikka rahani kenkiin laitankin, en sandaaleista yleisesti halua maksaa, kun en menevät aika helposti piloille kesäleikeissä ja auringon paahteessa. Pidän kengistäni todella hyvää huolta (ehkä liiankin) , joten ne eivät yleensä kulu minnekään, mutta sandaalien kanssa on eri juttu kun kengän ja jalan väliin menee aina tomua ja hiekkaa, niin kengän käyttöikä voi sen takia olla lyhyt.

Avec Sofié blog l Olympus digital camera

Avec Sofié blog l Chanel sandalsAvec Sofié blog l Chanel sandals

Viime viikolla Ranskassa alkoi suuret alet ja sattumoisin kävelin Chanelin ohi ja kröhöm, eksyin sisään. Yleensä ohitan aika kaikki muut hyllyt, mutta kenkähyllyille eksyn lähes aina. Sitten näin hyllyllä ne helmisandaalit, joita olin ihastellut alkuvuodesta. Samat sandaalit olivat vielä -50% alennuksessa. En voinut jättää niitä sinne enää odottelemaan.

Avec Sofié blog l Chanel sandals

Avec Sofié blog l Chanel sandals

Näistä popoista olen tosi onnellinen, sillä ne tulivat monta kertaa mieleen tässä kevään aikana. Näitä en ehkä ihan sinne rannalle laita hiekan sekaan, vaan kaupungille ja illallisille. Sandaalit sopivat kivasti niin mekon kuin farkkujen kanssa ja näitä sandaaleja käytän varmasti vielä monta vuotta. Pieni korko myös takaa sen, että selkä ei mene ihan heti jumiin :)

You may also like

4 Comments

  1. Todella söpöt sandaalit! :) Tekstissä sanoit, että pidät kengistäsi todella hyvää huolta, joten voisitko jakaa parhaat vinkkisi kenkien hoitoon? Tuntuu, että itse saan kengät kuin kengät pilalle hetkessä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*