Chanel-like blazer ja farkkuahdistus

Mainitsin tuossa aiemmassa postauksessani, että käväisin Latviassa. Kävin pikaisesti myös Suomessa, mutta en pitänyt siitä sen enempää meteliä, sillä minulla ei kerta kaikkiaan ollut aikaa nähdä ketään muuten kuin tänä aamuna 06:00-09:00. Kävin sen takia tekemässä pienen polskinnan uintimimmieni kanssa Altaalla, ennen kuin suuntasin taas lentokentälle.

Avec Sofié blog l Chanel-like blazer

Avec Sofié blog l Chanel-like blazer

Minulle tulee Suomeen tulosta aina pienenmoinen stressi, kun olen siellä yleensä työn puolesta, niin vapaa-aikaa ei käytännössä ole. Kaikki ketkä matkustavat työkseen tietävät, että vapaa-aikaa ei ole kohteessa lainkaan.  Sen takia yritän olla aina suhteellisen hissukseen tulostani, että en loukkaa ketään, kun minulla ei ole aikaa nähdä. Se tuntuu vähän ikävältä ja sen takia olinkin Suomessa kesäkuussa vähän pidempään, että ehdin nähdä paljon ihmisiä. Tämän mielenpahoittamisen takia pyydänkin mieluummin ystäviäni meille kylään, kun tulen itse Suomeen. Ranskassa minulla on aikaa oikeasti olla eikä tarvitse seurata minuuttiaikataulua. Olisin halunnut olla vähän kauemmin aikaa Suomessa, mutta toivon, että se ensi kerralla olisi mahdollista.

Avec Sofié blog l Chanel-like blazer

Toinen asia mikä vähän ahdistaa, on farkkukelit. Härregud! Kun ei ole kolmen kuukauteen vetänyt jalkaan muuta kuin bikinit ja mekkoja, oli reality check aikamoinen viime sunnuntaina. Se on itselle selkeä merkki siitä, että on herkuttelu mennyt överiksi jos housujen laittaminen jalkaan ahdistaa. Mieheni tosin tokaisi tuskasteluuni ihanasti: ”ole iloinen, sinulla on ollut ihana kesä ja jos se jätskinsyönti ja grillailut näkyvät lanteilla, on se merkki hyvästä kesästä.” On se niin fiksu. Tuo on niin totta. Pitäisi aina katsoa niitä asioita aina siltä toiselta kantilta. Eli jos siellä on muita ketä ahdistaa, muistakaa, että teillä on ollut kivaa ja olette nauttineet olostanne ja kesästänne.

Avec Sofié blog l Chanel-like blazer

Avec Sofié blog l Chanel-like blazer

Farkkujen lisäksi yltäni löytyy uusi alkusyksyn Chanel-tyyppinen jakku, jonka bongasin Zarasta ihan hetki sitten. Epäröin hieman ja katsoin peilistä, että Etelä-Ranska on vaikuttanut minuun nyt aika lailla, kun on kaikenlaista kimalletta yllä. Viikon käyttökokemuksella kimalle näyttää kivalle ja jakusta olette myös te kyselleet paljon. En ole ihan varma onko sitä Suomen Zarassa, mutta ainakin sitä voi tilata.

Avec Sofié blog l Chanel-like blazer

Avec Sofié blog l Chanel-like blazer

Kaulassa minulla on Efvan korut ja uusimpana tällä viikolla ostettu Girl Chrush -kaulakoru. Sain Tove With Love -korun alkukesästä blogin kautta ja minusta pusuhuulet sopivat sen kaveriksi aivan loistavasti. Ja totta kai oma girl crush pitää tässä kohtaa paljastaa ja se on tietenkin Natalie Portman. Harmikseni en monista yrityksistäni huolimatta ole Natalieen törmännyt Pariisissa. Ehkäpä pitää lähteä siis toiseen yhteiseen kotimaahamme, Israeliin :)

Sunnies / Le Specs

Top / Mango

Kinit / Ellos (gifted)

Blazer / Zara

Pants / Zara

Flats / Pretty Ballerinas (gifted)

You may also like

8 Comments

 1. Oletpas nättinä! Tuo jakku on hurmaava ja värit sopivat sinulle loistavasti!
  Ja täytyy kyllä sanoa, että on sinulla viisas mies ja niin oikeassa! Ketäpä ne farkut ei kesän jälkeen tuskastuttaisi, mutta mitäs meidän elämästämme tulisi, jos aina tuijottaisimme pelkkiä kaloreita ja miettisimme farkkujen tuumakokoja!!? Ei kerrassaan mitään – elämässä pitää olla iloa ja nautintoa ja ruoka on yksi niistä :)
  Ihanaa viikonloppua Ihana Sohvi! <3

  1. Voi kiitos paljon :)

   Niin on. Miksi surkutella jotain sellaista jonka on aiheuttanut ihanat hetket? Se vaan tosin tuntui niin ahdistavalta kun pitkän kesän jälkeen tunkee farkkuja jalkaan :)

   Onneksi saa tuollaisia kommentteja salille menon sijaan :)

   Kiitos samoin :*

 2. Oi, onpas ihastuttava bleiseri! Täytyykin käydä tutkailemassa paikallisessa Zarassa. Täällä tosin vielä niin kuuma ettei voi ajatella laittaa mitään pitkähihaista, mutta syksy on edessä joka tapauksessa.

  1. Heippa,

   Joo, hän löytää aina juuri ne oikeat sanat kun omat meinaa loppua.

   On kyllä, mutta onpas huonot kuvat, sillä väri on todella sinertävään taittava. Katsoin takkia Espanjan Zaran sivuilta ja siellä oli eri kuvat mitä Ranskan: https://www.zara.com/es/en/woman/jackets/tweed-jacket-with-faux-pearl-button-c269184p4791099.html#utm_referrer=http://avecsofie.indiedays.com/2017/08/17/chanel-like-blazer-ja-farkkuahdistus/

   Se näyttää enemmän omaltani :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*