Cannes

On huvittavaa ainä välillä miten Instagramista ja blogista saa niin väärän kuvan ns. oikeasta elämästä. Moni on varmasti ajatellut että täällä on lomailtu koko viime viikon ajan, mutta todellisuudessa olen viettänyt päivät sisällä kämppää sisustaen ja siivotessa. Kohta on valmista, onneksi.

Tällä viikolla tosin halusin loman lomastani ja menimme yhdeksi yöksi Cannesiin lapsuudenystävääni moikkailemaan. En ole ollut Cannesissa aiemmin ja ihastuin kyllä ikihyviksi. Olin itseasiassa yllättynyt kuinka paljon siellä oli lapsiperheitä lomalla. Olin jotenkin mieltänyt sen vähän erilaiseksi mitä se todellisuudessa oli. Totta kai Cannes voi olla myös hyvin muovinen, mutta riippuu että mihin suuntaan katsoo. Itse kun katsoin merta ja hiekkaa, niin loma lomastani oli erittäin onnistunut.

can9 can7 can6

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paikallinen lähijuna vie Cannesiin tästä meidän asemalta noin 40 minuutissa, eli autoa ei välttämättä tarvita. Cannes on kumminkin Nizzaan verrattuna niin pieni, eli kävellä voi joka paikkaan. Meillä kun ei omaa autoa täällä ole, niin juna on mitä kätevin kulkuväline.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen muuten kotiutunut tänne etelään paremmin kuin hyvin. En tiedä millaisen shokin taas saan kun paluu Pariisiin on. Heh. Täällä on niin ihanan rauhallista ja luonto lähellä. Voisin ihan hyvin jäädä tänne ja laittaa sen Pariisin asunnon vuokralle..

…………………………………………..

I’ve been working like crazy the past week. I know, through Instagram it doesn’t necessarily look like that, but I’ve been renovating, cleaning and unpacking 24/7. Two days ago I needed holiday from my holiday and I went to Cannes to see my childhood friend. It was my first time there and definitely not the last. I was surprised how people were having their beach holidays with their children. Somehow I had a different view of the city in my head. Cannes was a cute and lovely place. I admit that it can be very plastic, but it depends where you look at. I looked at to the see, so I had a perfect time in Cannes!

You may also like

9 Comments

 1. Aiemmin olet kirjoittanut että olette Pariisissa vuokralla ja hintataso vuokrissa on kova, mistä syystä voisitte muuttaa muuallekin?!

  1. Siis periaatteessa voitaisi, mutta Pampula rakastaa Pariisia. Kumpikin voi tehdä duuninsa mistä tahansa, mutta Pampulan pitää saada tiiminsä palavereihin ja lomakausien ulkopuolella Nizzaan ei pääse joka puolelta. Syyskuun palaverit hän tosin pitää täällä

   Itse tosin muuttaisin mielelläni Luxembourgiin vaikka heti huomenna. Etelän kämppä kun ei ole tarkoitettu pelkäksi meidän kodiksi.

 2. Me ollaan lomailtu Cannesissa n. 13 vuoden ajan ja on se vaan niin ihana paikka. Aikaisemmin bling bling kiinnitti paljon enemmän huomiota mutta nykyään siihen kai on sitten tottunut koska se ei ollenkaan entiseen tapaan enää osu silmään. Cannes on musta ihanan idyllisen pieni mutta silti kaupungista löytyy kaikki mahdolliset merkit (jos ne kiinnostaa), kivoja ravintoloita ja vaikka mitä.

 3. Hei ja tervetuloa etelään! Oli hassua miten kadulla tuli vastaan ne kaikki ihanuudet mitä on muotilehtien sivuilla. Ihan kun olisi live Vogueta plärännyt se bling ei niinkään häirinnyt, vaan kaveria lainatakseni “clubeilla oli vähän aggressiivinen meininki”.

  Muuten kaupunki oli todella sievä!

  Pues på dig !

 4. Itse kun asuin pari vuotta Pohjois-Italiassa, vierailin usein Nizzassa. Olen samaa mieltä kanssasi, viihdyin paljon paremmin Etelä-Ranskassa kuin Pariisissa. Pariisissa kävin vain kerran, ehkä se johtuu siitä. Itse pidin Nizzasta kovasti, ja vietinkin siellä usean kertaan viikkoja. Cannesissä kävin vain päivän verran, mutta tykkäsin Monacosta. Lähirantakaupungit olivat kaikki viehättäviä.

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*