Buenos días, Barcelona!

Pictures: Google and We heart it
Ystäväni on Barcelonassa vaihdossa ja olen koko kevään halunnut mennä häntä moikkailemaan, mutta siihen ei valitettavasti ole aiemmin ole ollut aikaa. Nyt koulun loppuessa ja gradu-kesän alkaessa olisi  sopiva väli mennä Katalonian kauneimpaan vähän lataamaan akkuja. Ensi viikolla olisi hyvä ajankohta, sillä Barcelona pelaa Champions liigan finaalissa. Siis mikään jalkapallofani en ole, vaan ihan valokuvaamisen takia sinne silloin haluaisin. Kuvaisin joko ilon purkauksia tai surun kyyneliä, kummistakin tulisi varmasti hienoja kuvia. Olen nyt yrittänyt kovasti löytää lentoja Barcelonaan ja toivonkin tässä seuraavan vuorokauden aikana sellaiset löytävänikin. Olen käynyt Barcelonassa kerran aiemmin ja siitä onkin jo kolme vuotta. Olettekos käyneet Barcelonassa? Mikä on teidän suosikkipaikkanne siellä? Minun ehdoton suosikkini on Palau Nacional ja Parc Güell. Yksi kaunein asia mitä olen koskaan nähnyt on Palau Nacionalinalilla tapahtuva valoista ja vedestä loihdittu show.  Parc Güell on taas loistava paikka nauttia omista eväistä ja ihailla samalla Gaudin kädentaitoja. Barcelona on mielestäni kivan kompakti kaupunki, on rantaa, puistoja, kaupunkielämää ja melkein kaikkialle voi kävellä. En ole suuri auringonpalvoja, joten Barcelona sopii minunlaiselleni matkailijalle erittäin hyvin. Kivointa tässä tulevassa matkassa on jälleennäkeminen ja se että saan kulkea loistavan matkoppaan perässä:)

Ja kiitos vielä onnitteluistanne! Olette ihan uskomattoman ihania!
______________________

My friend is enjoying her exchange in Barcelona. I have been planning to go to Barcelona to see her, but because of my hectic school year I haven’t had time to do so. Now, when my semester has ended and before I start to write my Master’s thesis,  I would have time for little break. One reason why I would like to fly there just next week is that because Barcelona is playing in Champions league finals. I’m not a soccer fan, I would just like to go there to capture the memorable moments. Even those moments would be filled with joy  or tears, nevertheless I would get amazing pictures. I have been desparately tried to find direct flights with reasonable prices. I have been once in Barcelona and I liked the city a lot. My favorite spots were Palau Nacional and Parc Güell. The night show at Palau Nacional was just breathtaking. Parc Güell was nice place to take a long walk and at the same time you could enjoy Gaudi’s handprint. I’m not the biggest sun worshipper, therefore Barcelona is good city for my kind of traveller. Barcelona is quite compact city and that’s why it is almost possible to walk everywhere.  Best things in this trip is going to be our reunion and that I can walk behind my marvellous tourist guide :)

You may also like

12 Comments

  1. Barcelonan reissustani on jo toistakymmentä vuotta. Pari kertaa Barcelona on kilpaillut jonkin muun kaupungin kanssa matkaa suunittelssas, mutta erilaisista syistä joku muu paikka on aina voittanut.Kesälle 2012 olemme alustavasti suunnitelleet kuukauden Euroopan automatkaa, katsotaan ehtiikö Barcelonaan saakka. Kaupunki jäi mieleeni energisenä ja kauniina.

  2. Oletko käynyt Gaudin Casa Battlóssa tai Casa Milassa? Olin viime kesänä itse Barcelonassa ja vierailin molemmissa myös sisällä – upeita ja erittäin vaikuttavia rakennuksia arkkitehtuuriltaan. Ihastuin ihan erityisesti Battlóon ja vaikka sisäänpääsystä pitikin maksaa muistaakseni jopa parikymppiä ja hieman jonottaa, oli kokemus ehdottomasti sen arvoinen. Molempien rakennusten katoillekin pääsee, mitkä olivat erikseen hienoja elämyksiä ja hyviä näköalapaikkoja! Mukavaa matkaa :) terkuin, Sanna

  3. Lumo:Mä tykkäsin Barcelonasta ihan tosi paljon. Se on kivan pieni suurkaupunki. Ja sieltä löytyy kaikki mitä matkailja voi lomaltaan haluta. Rantaa, kulttuuria, shoppailua ja hyvää ruokaa. Viime kerralla vuokrasimme viimeiselle yölle auton ja ajoimme pitkin rannikkoa. Siis niin upeaa maisemaa! Ja varmasti päiväsaikaan vielä upeampaa! Sanna:Kummankin ulkopuolella kyllä, mutta sisälle me ei jaksettu jonottaa. Tällä kerralla kyllä haluaisin ainakin Milaan. Ne naamarit sellä katolla ovat kyllä niin sykähdyttävät! Mutta nyt kun kehuit enemmän Battlóa, niin täytyy ilmeisesti olla aamuisin tarkkana kuin porkkana ja käydä katsastamassa kumpikin :) Kiitos:)

  4. Barcelonan reissustani on jo toistakymmentä vuotta. Pari kertaa Barcelona on kilpaillut jonkin muun kaupungin kanssa matkaa suunittelssas, mutta erilaisista syistä joku muu paikka on aina voittanut.Kesälle 2012 olemme alustavasti suunnitelleet kuukauden Euroopan automatkaa, katsotaan ehtiikö Barcelonaan saakka. Kaupunki jäi mieleeni energisenä ja kauniina.

  5. Oletko käynyt Gaudin Casa Battlóssa tai Casa Milassa? Olin viime kesänä itse Barcelonassa ja vierailin molemmissa myös sisällä – upeita ja erittäin vaikuttavia rakennuksia arkkitehtuuriltaan. Ihastuin ihan erityisesti Battlóon ja vaikka sisäänpääsystä pitikin maksaa muistaakseni jopa parikymppiä ja hieman jonottaa, oli kokemus ehdottomasti sen arvoinen. Molempien rakennusten katoillekin pääsee, mitkä olivat erikseen hienoja elämyksiä ja hyviä näköalapaikkoja! Mukavaa matkaa :) terkuin, Sanna

  6. Me kävimme Barelonassa viime keväänä ja kauneinta siellä oli juurikin tuo mainitsemasi Parc Güell. Ihanaa ja rentouttavaa reissua!

  7. Lumo:Mä tykkäsin Barcelonasta ihan tosi paljon. Se on kivan pieni suurkaupunki. Ja sieltä löytyy kaikki mitä matkailja voi lomaltaan haluta. Rantaa, kulttuuria, shoppailua ja hyvää ruokaa. Viime kerralla vuokrasimme viimeiselle yölle auton ja ajoimme pitkin rannikkoa. Siis niin upeaa maisemaa! Ja varmasti päiväsaikaan vielä upeampaa! Sanna:Kummankin ulkopuolella kyllä, mutta sisälle me ei jaksettu jonottaa. Tällä kerralla kyllä haluaisin ainakin Milaan. Ne naamarit sellä katolla ovat kyllä niin sykähdyttävät! Mutta nyt kun kehuit enemmän Battlóa, niin täytyy ilmeisesti olla aamuisin tarkkana kuin porkkana ja käydä katsastamassa kumpikin :) Kiitos:)

  8. Maria:Oi pitääkin tulla kurkkaamaan, että oletko tehnyt reissustasi matkapostausta :)Meillä oli vimeeksi aika tiivis aikataulu joten ihan hirmuisen moneen kohteeseen ei ollut aikaa. Parc Güellistä olin vain nähnyt valokuvia, niin se oli ehdottomasti nähtävä. Vaikka olen siellä aiemminkin ollut, mutta silti haluan sinne mennä myös tällä tulevallakin reissulla :)Kiitos Maria :)

  9. Me kävimme Barelonassa viime keväänä ja kauneinta siellä oli juurikin tuo mainitsemasi Parc Güell. Ihanaa ja rentouttavaa reissua!

  10. Maria:Oi pitääkin tulla kurkkaamaan, että oletko tehnyt reissustasi matkapostausta :)Meillä oli vimeeksi aika tiivis aikataulu joten ihan hirmuisen moneen kohteeseen ei ollut aikaa. Parc Güellistä olin vain nähnyt valokuvia, niin se oli ehdottomasti nähtävä. Vaikka olen siellä aiemminkin ollut, mutta silti haluan sinne mennä myös tällä tulevallakin reissulla :)Kiitos Maria :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*