Breakfast in Bed

Tehän tiedätte, että pitkät aamiaiset ja aamiaiset yleensä ovat ehkä yksi parhaimmista asioista mitä minä tiedän. Olen ollut viime aikoina aika kiireinen, niin minulla ei ole ollut aikaa syödä edes kunnon aamiaisistakaan. Viime lauantaina sanoin poikaystävälleni, että jos minä teen itselleni aamiaisen, niin voitko millään kantaa sen minulle sänkyyn. Minä tein ja hän kantoi.

En ole viime aikoina kerennyt lukea edes lempilehtiänikään, niin vietin viime lauantai-aamuna melkein kaksi tuntia sängyssä syöden ja lukien. Suosittelen!  Siinä lehtien plaraamisen välissä huomasin, että ihana ruokablogikollegani Jenni Häyrinen löytyi grillailemasta Glorian Ruoka & Viini-lehden sivuilta. Kannattaa kurkata Jennin blogiin, sillä siellä seikkailee soppakauhojen ja hänen lisäkseen myös ihanainen mini <3

Tästä kiireestä johtuen en ole kerennyt miettiä oikein mitään sisustusjuttujakaan nyt vähään aikaan. Ostin Stockmannilta tosin tuollaiset ylimääräiset mitoiltaan 60×80 tyynyt, joiden avulla sängyssä on kiva lueskella. En aluksi meinannut löytää tuon kokoisia tyynyjä oikein mistään, mutta onneksi sain viimeinkin tuollaiset jenkkikokoiset tyynyt. Tuohon sänkyni viereen toivoisin hartaasti Michael Bihainin Swedeselle suunnittelemaa valkoista Libri-hyllyä. Hylly on ollut jo jonkin aikaa toivelistallani ja toivon, että ainakin siihen ensimmäiseen omaan kotiini sellaisen myös saan :)

P.S. Ensi viikolla syön aamiaista yhdessä aika kivassa paikassa ;)

_________________________________

You maybe already know that long breakfasts are perhaps one of the best things what I know. I’ve been quite busy recently, so I haven’t had time even for having nice and calm morning moments with cup of coffee and nice magazines. Last Saturday I asked from my loved one that if I make my brunch breakfast so could you carry it to me? I made and he carried the breakfast tray into our bed.

Because of this ongoing rush I haven’t had time even to think anything related to our home. It is standing still and that’s annoying me a bit. I have been dreaming of American style and puffy pillows and fortunately I lately found those. Because of my new pillows it’s so nice to read in bead before falling asleep.  I would like to replace that drawer next to my bed with Libri shelve designed by Michael Bihain for Swedese. It has been one of my dream shelves for a while now and I hope that at least I can see that in my very first own home :).

P.S. Next week I will have breakfast at one very special place ;)

You may also like

26 Comments

 1. Voi jehna miten herkullista!
  Mulla on aina suuria ongelmia greipin kanssa. Siitä ruiskuu mehut kauas ympäristöön :)

  Herkkua aamua!

  1. Heippa!

   Hih, tällä hetkellä ei tosin ole noin herkullista mitä viikko sitten :)
   Nyt juodaan vain kahvia ja syödään jogurttia…

   Suosittelen ostamaan kunnollisen lusikan missä on sellainen sahareunus, niin syöminen on paljon helpompaa :))

   Aurinkoista päivää!

 2. Voi jehna miten herkullista!Mulla on aina suuria ongelmia greipin kanssa. Siitä ruiskuu mehut kauas ympäristöön :)Herkkua aamua!

 3. Oi, minä haaveilen myös pitkistä aamiaisista ja rauhallisista aamuista… Mutta tuo meidän mini aloittaa päivät sen verran aikaisin ja vauhdilla että niihin ei ole nyt mahdollisuutta. Mutta mukavaa tämäkin, neiti on niin hyvällä tuulella aamuisin! :) Mukavaa viikonloppua sinne!!

  1. Niin, minit ovat varmasti aikamoisia ilopillereitä jo heti aamusta. Muistan ainakin itse olleeni aina hereillä jo ennen seitsemää :)

   Ihanaa ja vauhdikasta viikonloppua Satu :))

 4. Oi, minä haaveilen myös pitkistä aamiaisista ja rauhallisista aamuista… Mutta tuo meidän mini aloittaa päivät sen verran aikaisin ja vauhdilla että niihin ei ole nyt mahdollisuutta. Mutta mukavaa tämäkin, neiti on niin hyvällä tuulella aamuisin! :) Mukavaa viikonloppua sinne!!

 5. Heippa!Hih, tällä hetkellä ei tosin ole noin herkullista mitä viikko sitten :)Nyt juodaan vain kahvia ja syödään jogurttia…Suosittelen ostamaan kunnollisen lusikan missä on sellainen sahareunus, niin syöminen on paljon helpompaa :))Aurinkoista päivää!

 6. Niin, minit ovat varmasti aikamoisia ilopillereitä jo heti aamusta. Muistan ainakin itse olleeni aina hereillä jo ennen seitsemää :)Ihanaa ja vauhdikasta viikonloppua Satu :))

  1. Tarjottimen olen ostanut joskus monta vuotta sitten Stockmannilta. Luulisin sen kyllä löytyvän heidän valikoimistaan vieläkin :)

   Lipasto on asuntomme omistajan, mutta haluaisin siitä kyllä pian eroon ja tilalle jonkun omannäköiseni ja järkevämmän säilytysratkaisun :)

   Kiitos samoin!

 7. Tarjottimen olen ostanut joskus monta vuotta sitten Stockmannilta. Luulisin sen kyllä löytyvän heidän valikoimistaan vieläkin :)Lipasto on asuntomme omistajan, mutta haluaisin siitä kyllä pian eroon ja tilalle jonkun omannäköiseni ja järkevämmän säilytysratkaisun :)Kiitos samoin!

 8. Heips Sofié!

  Päätin nyt viimeinkin rekisteröityä ihan vain kertoakseni, että olen todella koukkuuntunut sun blogiin. :) Suoraan sanottuna aiemmin ihmettelin ihmisiä, jotka blogeja tuntikausia lukevat, mutta selkeästi omantyylinen blogi ei ollut tullut vielä vastaan. Nyt on, ja jo hyvän aikaa! Tykkään tosi paljon sun tavasta kirjoittaa ja käsitellä asioita, monista asioista ollaan samoilla linjoilla. Ja oih sun valokuvat! <3 Kaikenkaikkiaan ihanaa luettavaa :)

  Pitkät aamiaiset on täydellisiä! Rakastan itse brunsseilua, heaven!

  1. Hih, kivaa että rekisteröidyit!

   Voi miten ihana kuulla, että tämä blogini on sinulle mieleinen :)). Toivoisin, että minulla olisi aikaa bloggailla enemmän sillä tämä blogini on minulle yksi suurimmista rakkauksistani :)

   No aina välillä eksyn vähän aiheesta, mutta kiva kuulla jos nekin jutut miellyttävät. Välillä mennään vähän vinoon, mutta eikai se niin justiinsa ole :)

   Kiitos paljon ihanasta kommentistasi ja oikein kivoja aamiaishetkia!

   Toivottavasti kommenttisi ei jäänyt viimeiseksi ;)

 9. Heips Sofié!Päätin nyt viimeinkin rekisteröityä ihan vain kertoakseni, että olen todella koukkuuntunut sun blogiin. :) Suoraan sanottuna aiemmin ihmettelin ihmisiä, jotka blogeja tuntikausia lukevat, mutta selkeästi omantyylinen blogi ei ollut tullut vielä vastaan. Nyt on, ja jo hyvän aikaa! Tykkään tosi paljon sun tavasta kirjoittaa ja käsitellä asioita, monista asioista ollaan samoilla linjoilla. Ja oih sun valokuvat! <3 Kaikenkaikkiaan ihanaa luettavaa :) Pitkät aamiaiset on täydellisiä! Rakastan itse brunsseilua, heaven!

 10. Heippa Sofié, mistä tuo ihana lampunjalka on peräisin, tuo kaunis läpinäkyvä? Sopisi täydellisesti omaan juuri remontoituun makuuhuoneeseen, juuri sinne sopivan ilmava :)

  1. Hih, Ikeastahan se! Pentikillä on ollutj jotain vastaavia, mutta ostin tuon budjettiversion Ikeasta, sillä se näyttää kivalta ja ajaa asiansa :)

 11. Heippa Sofié, mistä tuo ihana lampunjalka on peräisin, tuo kaunis läpinäkyvä? Sopisi täydellisesti omaan juuri remontoituun makuuhuoneeseen, juuri sinne sopivan ilmava :)

 12. Hih, kivaa että rekisteröidyit!Voi miten ihana kuulla, että tämä blogini on sinulle mieleinen :)). Toivoisin, että minulla olisi aikaa bloggailla enemmän sillä tämä blogini on minulle yksi suurimmista rakkauksistani :)No aina välillä eksyn vähän aiheesta, mutta kiva kuulla jos nekin jutut miellyttävät. Välillä mennään vähän vinoon, mutta eikai se niin justiinsa ole :)Kiitos paljon ihanasta kommentistasi ja oikein kivoja aamiaishetkia!Toivottavasti kommenttisi ei jäänyt viimeiseksi ;)

 13. Hih, Ikeastahan se! Pentikillä on ollutj jotain vastaavia, mutta ostin tuon budjettiversion Ikeasta, sillä se näyttää kivalta ja ajaa asiansa :)

 14. Hienoja kuvia ja kivan rento tunnelma näissä, vaikka ilmeisesti muuten on melko hektistä… Toivottavasti rauhoittuu!

 15. Pentikiä mietinkin, mutta epäilin että se voisi olla muualta. Ja tosiaan ajaa asiansa, kaunis! :)

 16. Sulla on kyllä tosi kauniita astioita! Nuo Ego-kupit ovat ihanat, uskon että kahvi maistuu hyvälle niistä :) Onko ne hankalat kädessä muuten, kun tuo korva on niin erikoinen? Tarjotin on myös hyvin kaunis, punatumma puu on lempielementtini keittiö-/ruokatarvikkeissa :)

 17. Sulla on kyllä tosi kauniita astioita! Nuo Ego-kupit ovat ihanat, uskon että kahvi maistuu hyvälle niistä :) Onko ne hankalat kädessä muuten, kun tuo korva on niin erikoinen? Tarjotin on myös hyvin kaunis, punatumma puu on lempielementtini keittiö-/ruokatarvikkeissa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*