Breakfast in bed

kuka nyt ei sellaista haluaisi?

Itsestäni se tuntuu välillä hieman ärsyttävälle, että herään viikonloppuisinkin kuudelta. Jos avaan silmäni kerran, niin en voi enää nukahtaa udelleen. En siis todellakaan ole mikään torkkuilija.

Heräsin eilenkin (taas) kuudelta aamulla vaikka kuinka painon päätä tyynyyn. Sisäinen kello

Onneksi muut tosin hyötyvät tästä piirteestäni, sillä herätin Charin kahvin ja banaanipannukakkujen tuoksuun. Eli ihan kiva kämppis olen, vaikka aamuisin saatan kolistellakin vähän keittiössä. Kukapa ei haluaisi aamiaista sänkyyn sunnuntaina? Tai joka päivä?

Viikolla kun en syö aamiaista kotona, niin tällaiset pienet sunnuntaiset hemmotteluhetket ovat parasta mitä tiedän. Sunnuntaisin teen muutenkin kaikkia hyvin kotoisia juttuja ja jos oikein hyvin käy niin olen pyjamassa koko päivän. Oletteko te?

Kahvintuoksuista maanantaita ja viikonalkua. Tässä yksi aamubiisini ”Banana Pancakes”, joka soi hyvin usein.  Reseptini niihin pannukakkuihin  saatte ihan pian ;)

You may also like

11 Comments

 1. Oi olet kyllä ihana kämppis! Minullekin kelpaisi aamiainen sänkyyn :) En kylläkään ole mikään aamuihminen mutta huomaan kans herääväni viikonloppuisin yhdeksän aikaan oli nukkumaan mennyt monelta tahansa. Viikonloppuherkkua on taas ottaa päiväunet!

  Olisko mitään ideaa mitä hauskaa voisin valmistaa kun ystäviäni tulee la iltana luokseni halloween-kemuihin. Joo tänne tulee halloweenkin vkoa myöhässä… Pidetään nyyttärityyliset kemut mutta ajattelin jos olisi leiponut jotain helppoa (ja edullista….). Mietin että patonkia ja tuorejuustoja, eikös ne maistu kaikille :)

 2. Hih, ne on alunperin Charin, mutta hän ei voi pitää niitä allegian takia. Minä ostin ne häneltä vähän aikaa sitten, mutta hän on ostanut ne We Style-verkkokaupasta.

 3. Päiväpeite on Linumin. Se on ollut minulla jo useamman vuoden eikä ole mennyt miksikään. Ihan todella hyvä laatuinen päiväpeite :)

 4. Hih, Caritakin on kyllä ihan tyytyväinen, että hän saa nukkua ja kun herää niin täällä on aamupalat valmiina ja koti siivottu :D

   

  Jos osaisin edes nukkua yhdeksään.. Mutta kun en osaa :(

  Tai sitten voisit tehdä vaikka grissinejä? :)

   

  Ihanaa viikkoa Fiipinen!

 5. Toinen aamuvirkku ilmoittautuu ;)

  Ja voi juku jos joku joskus tarjoaisi minulle moisen aamupalan vuoteeseen :D Olet kyllä sofie täydellinen kämppis ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*