Bonjour France – päiväni murmelina

Avec Sofié Blog l Gardening

Tulimme vuosi sitten Ranskaan juuri ennen kuin pandemiahässäkkä kunnolla alkoi. Vietimme kevään ja kesän kotosalla töitä tehden ja puutarhahommissa… Ja täällä taas. Nyt alkaa kyllä tuntua elämä aika päiväni murmelina-tyyppiseltä. Miten vuosi on mennyt näin nopeasti ja toisaalta niin hitaasti. Mitään ei ole niin sanotusti tapahtunut, mutta kaikki on muuttunut.

Haluan samalla pyytää tätä hiljaiseloa teiltä anteeksi. Olin vain jollain lailla niin väsynyt syksyyn, sateeseen ja siihen, että mikään ei ollut Amsterdamissa auki koko syksynä ja talvena. Oli todella vaikea löytää inspiraatiota vain kotoa. Onneksi sain tosin käydä teidän kanssanne mielenkiintoisia keskusteluja Instagramissa koko syksyn ja niistä haluankin kiittää teitä. Kiitos ja anteeksi siis.

Avec Sofié Blog l Gardening

Jos jotain hyvää tästä pitää löytää, on se ehdottomasti se, että olemme taas palanneet Ranskaan. Tiesin täältä lähdettäessä silloin elokuussa, että syksy tulee olemaan aika pitkä ja yksitoikkoinen. Mutta siitäkin selvittiin ja nyt ollaan toki taas ihan kotona, mutta ihanaa kun on valoa – se tekee ihmeitä.

Vaikka emme saa kotoa juurikaan taaskaan poistua ja kuudelta alkaa ulkonaliikkumiskielto, ei se haittaa. Olen niin innoissani tekemässä taas puutarhaa pieniin purkkeihini ja muita projekteja, niin se että kotoa ei tule edes poistuttua, kun aamukävelylle ei sinänsä tunnu missään.

Olen ollut niin iloinen teidän kommenteistanne ja viesteistä Instagramiini, ja sitä miten paljon tekin olette odottaneet postauksiani täältä ja aamukävelyiltäni. Olen itsekin niin paljon inspiroituneempi tekemään kaikenlaista nyt kun olen paikassa missä on inspiraatiota ympärillä ihan vain, kun kävelee luonnossa tai omalla terassilla. On vaikea selittää, että miten tämä paikka minua inspiroi, mutta kai se näkyy jo ihan siitäkin, että aloin heti kirjoittamaan teille postausta… Ja olen ollut niin aktiivinen myös Instagramissani. Voi kun voisin asua täällä aina.

Minulla on monta toivepostausta teille, joita en ole vaan jostakin kumman syystä vaan saanut aikaiseksi. On ollut helpompi olla työpäivän sohvalla ja katsoa Netflixia kuin kirjoittaa. Onneksi teimme kotona päätöksen, että nyt jokailtaiset telkkaritunnit loppuvat ja tilalle tulee jotain muuta. Minulle se tarkoittaa blogia ja puutarhaa :)

 

Follow me on:

Facebook, InstagramPinterestBloglovin,  SoundCloud and Twitter

You may also like

12 Comments

 1. Ihanaa että olet takaisin blogin parissa! ❤️ En malta odottaa että pääsen itsekin aloittamaan puutarhakauden, niin kivaa että pääsee ottamaan varaslähdön siihen sesonkiin sinun kanssasi täällä ja instassa. ☺️

  1. Heippa,
   Ihana kuulla!

   Oli vaan vähän inspiraatio kateissa syksyllä kotona olemisen takia ja kun en poistunut muualle kuin ruokakauppaan. Nyt toki tilanne ihan sama, mutta puutarhahommat antavat niin paljon virtaa.

 2. Tack för en trevlig blogg och härliga Instagram-inlägg om ditt liv på Rivieran! Som permitterad och väldigt ressugen är en av dagens höjdpunkter att se dina promenader och stories från Villefranche-sur-Mer.

  1. Heippa,

   Ymmärrän, se on ihan erilaista sisältöä kuin tämä. Täällä voi avata asioita enemmän ja syvemmin.

   Ihanaa kevättä!

  1. Heippa Elina,

   Ihana kuulla sinusta taas 😊

   Nyt lupaan olla aktiivisempi ja tehdä useamman postauksen viikossa.

   Halaus!

 3. Ihanaa! Et tiedäkään, miten paljon energiaa ja iloa nämä Ranska-postaukset tuovat minullekin. Vaikka itse olen jumissa täällä kotona (vuosi etätöitä takana; kuka olisi voinut arvata…) ja maisemat ei juuri vaihdu, niin tuo toivoa katsella ihania maisemakuvia teidän “mökiltä” :) Onneksi kesä on tulossa tännekin ja ihan parin kuukauden päästä mekin varmasti jo päästään omalle mökillemme. Palautuu mieleen syksyllä istutetut tulppaanisipulit ja alkaa vähän jännittää, että tuleekohan niistä mitään…

  Voi hyvin ihana Sohvi! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*