Blue is the new black

Kun majailee useamman kodin välillä, jää monet lempivaatteet aina väärään paikkaan. Yksi tällainen aina-väärässä-paikassa olevista vaatekappaleistani on muutama vuosi sitten Massimo Duttilta ostamani poncho. Olen suhteellisen viluinen ja en pärjäisi ilman huiveja ja ponchoja ja sen takia minulla onkin niitä jos jonkinlaisia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

blue6

Tämä sininen ylläni oleva sievistys on MD:lta ja olen ostanut sen aikoinaan nimenomaan lämmittämään keväisin ja syksyisin. Poncho on kiva yhdistää nahkatakin kaveriksi ulos mentäessä tai kauluspaidan kanssa toimistolla ollessa. Aristelen käyttää pelkästään mustaa ja sen takia sininen on minulle luontaisempi väri mitä esimerkiksi ruskea.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sunnuntai-aamuna heräsimme suhteellisen aikaisin ja kiirehdimme tekemään kaikki tekemättä jääneet asiat. Kun asun Luxemburgissa viikot, tulee viikonlopuista välillä aika hektisiä, kun yrittää tehdä ja nähdä kaikki kerralla. En tosin valita, sillä elämäni Luxissa on pelkästään töitä, salia ja kotia, niin viikonloppuisin on hyvä tehdä jotain ihan muuta. Kun menen Pariisiin, tuntuu kun olisin minilomalla  :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olemme olleet hyvin onnekkaita tänä syksynä. Sateita ei juuri ole ollut ja aurinko on paistanut melkein koko ajan. Sunnuntainkaltaiset päivät tuntuvat isoilta lahjoilta, kun pimeyden sijaan näkee auringon. Olen niin allerginen pimeydelle, että olen suorastaan pelännyt marraskuuta. Onneksi  tosin marraskuun jälkeen saa sen isoimman lahjan, joulun. Hups, aloin puhumaan jo joulusta.. No panique!

Hat / Zara

Leather jacket / Zara

Poncho  / Massimo Dutti

Skirt  / FilippaK

Shoes  / Mauro Leone

Ps. Luitko jo Massimo Duttin suosikkini.

You may also like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*