Balmuirin huiveja muillekin

ja -20% heidän kaikista neittikaupan tuotteista!

 

Kiitos niin paljon teille kaikille, ketkä kommentoitte Balmuirin Helsinki-huivi postaukseen. Huomasin samalla, että olette hyvinkin ihastuneita heidän tuotteisiin, eli samat ovat ihastuksen kohteet meillä. Huomasin myös, että moni ihasteli juurikin samaa harmaata huivia mikä minulla on ja ajattelin näyttää miten sitä samaa huivia käytän erilaisen asun kanssa.

 

Asu on viime viikkoinen työasuni, kun olin täällä Ranskan toimistolla. Ranskassa kun vaatteisiin panostetaan paljon enemmän, oli minun myös aika jättää ballerinat laukkuun ja laittaa korkkarit jalkaan. Korkkareissa en tosin metro- ja junamatkoja vietä, vaan ne kulkevat isommassa laukussa mukana.

Jotta ei postauksen alkuperäinen syy unohdu, niin oman Helsinki-huivin saa tämän kommentin jättänyt lukija:

”Balmuirin Helsinki huivi on ehdoton suosikkini! Olen käyttänyt omaa harmaatani niin paljon, kaikkialla ja kaiken kanssa että se on valitettavasti jo parhaat päivänsä nähnyt. Olisi ihanaa saada uusi lämmittämään tulevaa syksyä! 

Kiitos kivasta Balmuir postauksestasi! Balmuirin suomalaisuus tuli itsellekin yllätyksenä. Niin tyylikäs luxusmerkki.”

Yhdistän sinut spostilla Balmuirin kanssa, niin pääset valitsemaan oman suosikkihuivin heidän valikoimasta :)

Huomasin postauksestani, että te olitte kovin viehättyneitä Balmuirin tuotteisiin ja kyseiseen yritykseen. Niin huomasi myös Balmuir ja he ehdottivat että lukijani saa -20% heidän kaikista nettikaupan tuotteista. Siis kaikista! Ei pelkästään huiveista.  Olen niin onnellinen, että saan tarjota teille tällaisen edun, eli nyt kannattaa ostaa ne joululahjatkin hivenen aiemmin ;)

Eli kun menette heidän nettikauppaan, niin koodilla ”avecsofie20” saatte alennuksen. Koodi on voimassa nyt ainakin seuraavat kaksi viikkoa, joten myös uutukaistuotteita saattaa ilmaantua nettikauppaan tässä ihan pian. Kynttilöitä ja huonetuoksuja esimerkiksi. Huomautan myös, että tämä ei ole affiliate-yhteistyö.

Paita: Zara

Hame:Zara

Huivi:Balmuir

Hattu:Parfois

Korvikset:Parfois

Laukku: Rebecca Minkoff

Kengät: Vince Camuto

 

You may also like

7 Comments

  1. Upean tyylikäs Sofié, jälleen kerran! Kivaa, että asukuvia on ilmestynyt nyt enemmän Pariisiin muuttosi jälkeen. :) En itse ole hattuihmisiä lainkaan ja opinkin vasta pari vuotta sitten käyttämään edes pipoa talvella (auts). Violetti hattusi on kyllä kovin herkullisen sävyinen, sopii syksyisiin asuihin täydellisesti. :)

    Susu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*