Avec Sofié x Asennemedia – tervetuloa!

Hei te uudet sekä tietenkin timanttiset pitkäaikaiset lukijani. On aika avata joulukalenterin luukun lisäksi myös blogini uudet sivut. Aloitin blogini kahdeksan vuotta sitten ja näille virtuaalisille päiväkirjani sivuille on kerääntynyt sisältöä tuhansien postauksien verran elämäni varrelta. Upean blogimaailman edelläkävijän Indiedaysin/Indieplacen lisäksi bloggasin aikoinaan myös MeNaiset-lehden alla, mutta nyt on aika oikean muuttoni lisäksi tehdä blogini siirto blogiagentuuri Asennemedian alle.

Avec Sofié blog l Asennemdia

Blogini alkoi aikoinaan Vaasassa sen takia, että opiskeluissa ei ollut tarpeeksi haastetta ja että minulla oli ylimääräistä aikaa. Tänä päivänä siitä harrastuksesta on tullut työni, jota niin paljon rakastan. Blogini alkoi ruokablogina, mutta nykyään tipahtavat kirjoitukseni paremmin lifestyle-kategorian alle. Toki täällä kokkaillaan edelleen, mutta blogista löytyy paljon myös sisustusta, matkailua, kosmetiikkaa, pohdintaa ja tietenkin kaikkea sitä mitä elämässäni tapahtuu. Usein täällä myös mietitään monikulttuurisuutta, kulttuurieroja, expat-elämää ja korostetaan niitä upeita asioita, joista saan suomalaisena olla niin äärettömän kiitollinen.

Viimeiset pari vuotta olen tehnyt töitä Indieplacen mielettömän tiimin kanssa. En edes tiedä miten kiittäisin teitä kaikesta tuesta sekä mahtavista mahdollisuuksista. Olette alan ammattilaisia ja vieneet vaikuttajamarkkinointia alusta asti niin paljon eteenpäin isoin harppauksin. Myyntiä ja tuottajia haluan kiittää kaikista kampanjoistani ja upeista yhteistöistä. Special -kiitokset menevät jokaisen bloggaajan supersankarille Hannulle kaikkien IT-haasteideni ratkomisesta. Hannu, olet timantti!

Paljon on tapahtunut niin blogimaailmassa kuin myös omassa elämässäni viimeisen kahdeksan vuoden aikana. Pitkäaikaisimmat lukijani muistavat varmasti yliopistoajat Vaasassa, toiset muistavat sinkku-aikani (lue: #töölönmummoiluni) Töölössä ja moni teistä on tullut mukaan Pariisin piknikeiltä seuraamaan elämääni. Muutin tässä muutama viikko sitten Amsterdamiin kanaalien varsille mieheni työn perässä, joten tästä alkaa monella tasolla uusi ajanjakso – tervetuloa mukaan!

Tästä päivästä lähtien olen osa Asennemediaa, joka kokoaa alleen monta vanhaa blogikollegaa sekä paljon myös uusia kasvoja. Näiden mielipidevaikuttajien hilpeässä seurassa jatkan blogiuraani Amsterdamista käsin. Ihan huippua olla osa tätä jengiä!

Teille muutos ei näy sivupalkissa olevaa logoa kummemmin. Jatkossakin teen vain sellaisia kaupallisia yhteistöitä, jotka sopivat blogiini ja joiden takana voin seistä. Uusia ideoita ja toiveita kuulen teiltä myös erittäin mielelläni. Voitte muuten seurata menoani myös Facebookissa, Instagramissa, Pinterestissä, Bloglovinissa,  SoundCloudissa ja Twitterissä.

Ihanaa joulun odotusta teille ja mitä mahtavinta itsenäisyyspäivää!

You may also like

16 Comments

 1. Onnea molemmista muutoista. Teksteistäsi huokuu, että nyt olet siellä missä sinun kuuluukin olla ja olet äärimmäisen onnellinen.

  Matkaasi olen seurannut sieltä Vaasan ajoista saakka ja jatkossakin kurkin kauniita kuviasi ja monipuolisia tekstejä.

  Onnellista joulun odotusta.

  1. Heippa, kiitos niin paljon :)

   Joo, nyt on muutot tehty ja toivon mukaan tänä vuonna ei tarvitse enää sen suurempia muutoksia meidän perheessä tehdä :)

   Kiva kun olet ollut Vaasasta asti mukana – kiitos <3

 2. Oi, uudet sivut ovat ihanan freesit! Olen lukenut blogiasi jo Vaasan ajoilta ja varmasti seuraan jatkossakin! Amsterdam on kyllä ihana paikka, ja hienoa päästä ”vierailemaan” siellä blogisi kautta!

  1. Heippa,

   kiva kuulla, että pidätte – näitä sivuja on rakennettu monta kuukautta pitkin syksyä :)

   Amsterdam on ihana – tuntuu hyvältä asua siellä <3

 3. Onnea elämäsi uusiin tuuliin! Olen seurannut kiemuroita Vaasan ajoilta asti ja olen viime viikkoina iloinnut siitä, että pääset viimein rakentamaan mieleistäsi kotia Amsterdamiin. Näytät ja kuulostat onnelliselta.

  1. Hei sinä ihana <3

   Kiitos, nämä tuulet ovat kyllä erittäin toivottuja. Pariisin ajat olivat elämäni ikävin aikakausi, joten on ihanaa kun ilmassa on iloisia muutoksia :)

  1. Kiitos paljon!

   Olen ihan herkistynyt näin itsenäisyyspäivän aattona, sillä tämä on hieno juhlavuosi <3
   Niin onnellinen saa olla, että on saanut syntyä ja kasvaa Suomessa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*