Avec Sofié Application

Olen odottanut tätä päivää ehkä enemmän kuin joulua. Sain nimittäin tässä hiljattain ihan oman sovellukseni. Oma Windows 8 – sovellukseni on ladattavissa nyt Windows-kaupasta! Aika makeeta eikös? Harvalla tytöllä on nimittäin omaa sovellusta. Te lukijani jotka käytätte Windows 8:ia, voitte pinnata blogini tapahtumaruudun aloitusnäytöillenne ja voitte lukea blogiani nyt myös sovellukseni kautta. Sovellukseni on kaupassa nimellä Avec Sofié Reader :)

avec sofie 3

Readerini värimaailma ja layout on blogini mukainen, eli harmaa ja rauhallinen. Kuvat ovat todellakin oleellinen osa blogiani, täten ne ovat myös sovelluksessani isossa osassa. Blogini on täten sovelluksesta käsin myös todella lukijaystävällinen.

avec sofie 4Kommentointi tai kommenttien lukeminen ei ole sovelluksessa vielä mahdollista, mutta katsotaan näitä muokkauksia sitten tulevaisuudessa.  Muutama muukin idea minulla on mielessä näihin sovellusasioihin liittyen, joten olkaapas kuulolla ;)

avec sofie 6

Sovellusta on totta kai mahdollista muokata myös jälkikäteen, joten parannusehdotuksia otan teiltä lukijoiltani vastaan enemmän kuin mielelläni. Te kun tätä blogiani luette, niin minulle on kaikkein tärkeintä, että lukukokemuksenne on miellyttävä. Eli tällaisilla iloisilla asioilla laitetaan käyntiin vuosi 2013 :)

__________________________________________________

I’ve been waiting for this day perhaps more than Christmas. In fact I got maybe the best Christmas gift anyone can dream of. I think having own application is pretty something.  My Windows 8 application can be downloaded now from Windows Store. You can pin my live tile on your start screen and you can now read my blog through my reader application. The name of my application is Avec Sofié reader.

The layout of the application is designed according to my blog, so it’s calm and grey. My pictures are big part of my blog and those play a major role also in my application. Thus, the application is very reader-friendly.

Commenting or reading those is not yet available, but perhaps in the future. I have few app ideas in mind, so stay tuned. I’m able to edit the application afterwards, so I would be more than happy to hear your comments and suggestions. You are the reason why I write my blog, so the most important thing to me is that your reading experience stays pleasant.

You may also like

14 Comments

 1. Oi, huikeeta! Sullahan on nyt suora ja henkilökohtaisempi yhteys lukijoihin. Itsestäni tuntuu ainakin, että blogin kirjoittaja on lähempänä minua, jos luen postaukset puhelimella :) Samoin blogien instagram- ja facebook- sivut tuovat kirjoittajaa lähemmäksi.

  Sääli vaan, kun oma puhelimeni on ihan eri mallia!

  1. Heippa Ande :)

   Siis sovellukseni on tietokoneelle, ei puhelimelle :)

   Se on totta, että Instagram ja FB-profiilissa jakaa helmpommin sellaista materiaalia mitä esimerkiksi en ikinä blogiin laittaisi. Sinne sopivat vähän sellaiset arkipäiväisemmät jutut. Harmikseni WP:lle ei saa Instagramia, mutta toivotaan että sellainen tulisi pian. Olen odottanut sitä jo maaliskuusta lähtien enkä ole vielä luopunut toivosta. WP:lle on samantyyppisiä sovelluksia, mutta odotellaan vielä sitä Instagramia :)

 2. Oi, huikeeta! Sullahan on nyt suora ja henkilökohtaisempi yhteys lukijoihin. Itsestäni tuntuu ainakin, että blogin kirjoittaja on lähempänä minua, jos luen postaukset puhelimella :) Samoin blogien instagram- ja facebook- sivut tuovat kirjoittajaa lähemmäksi.Sääli vaan, kun oma puhelimeni on ihan eri mallia!

 3. Eikös :)Nyt vaan lataat sen koneellesi, niin olen aina muistuttamassa sinua itsestäni kun avaat koneesi ;)<3

 4. Heippa Ande :)Siis sovellukseni on tietokoneelle, ei puhelimelle :)Se on totta, että Instagram ja FB-profiilissa jakaa helmpommin sellaista materiaalia mitä esimerkiksi en ikinä blogiin laittaisi. Sinne sopivat vähän sellaiset arkipäiväisemmät jutut. Harmikseni WP:lle ei saa Instagramia, mutta toivotaan että sellainen tulisi pian. Olen odottanut sitä jo maaliskuusta lähtien enkä ole vielä luopunut toivosta. WP:lle on samantyyppisiä sovelluksia, mutta odotellaan vielä sitä Instagramia :)

 5. Hih, sun pitää nyt laittaa kone vaihtoon, että voit ladata mun sovelluksen ;)Eikös olekin. Olen tästä ihan superonnellinen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*