Home in Luxembourg

Asunnon etsiminen Luxemburgista alkoi jo varmasti viime huhtikuussa, kun päätin, että syksyni alkaa täällä. Katselin asuntoja ja vertailin hintoja ja tutustuin asuinalueisiin paremmin. Missä olisi kiva asua ja millaisia koteja täällä oikein on.

Avec Sofié blog l Luxembourg living

Avec Sofié blog l Luxembourg living

Luxemburgin asukkaista varmasti puolet ovat jostakin muualta ja sen takia kalustettuja asuntoja on paljon. Pankkimaailma on vetänyt asuntojen hinnat ja vuokrat aika korkealle, mutta samalla taso on ihan erilainen mitä esimerkiksi Ranskassa. Kun sain tietää kesällä, että syksyni menisi täällä, päätin, että kotini pitää olla moderni ja ikkunoiden pitää olla tuplalaseilla varustetut.

Avec Sofié blog l Luxembourg living

Avec Sofié blog l Luxembourg living

Pienen etsinnän jälkeen löysin tämän kodin ja kun astuin sisään tänne, niin ei minua pois meinannut edes saada. Koti on työpaikkaani nähden järkevällä sijainnilla, Fifilläni on autotalli, sekä koti on muutenkin sellainen, kun sen halusin olevan. Moderni ja kaunis.

Avec Sofié blog l Luxembourg living

Avec Sofié blog l Luxembourg living

Tänään alkaa ensimmäinen viikonloppu tässä kodissa ja viimeiset tavarat pitäisi laittaa paikoilleen. Toin mukanani tosin vain muutaman matkalaukullisen tavaroita, joten mitään suurta purkamisprojektiaprojektia ei ole luvassa. Taas kerran kiitin itseäni, että olen säästänyt kaikki Iittalan laatikot, sillä sain helposti kaikki lempiastiani tänne mukanani matkalaukussa.

Hyvää viikonloppua!

You may also like

18 Comments

 1. Oiii ihanaa!!!! <3 :) Hyvää kotiutumista uuteen, näyttää aivan ihanalle <3 Pitää soitella pian, hurjasti muutoksia - tahdon kuulla lisää!! Haleja <3
  Ja ps. Mua niin on harmittanut, että oon heittänyt noita pahveja pois. Sulta oppineena onneksi hoksasin säästään uusimman eli viinikarahvin ja toikan linnun pahvit ;) Eli kiitos vaan tästä vinkistä :)

  1. Kiitos paljon ihana Mona! Meidän pitää soitella, viime kerrasta on ihan liian kauan!

   Hih, meidän varasto on ihan täynnä pahvilaatikoita kun säilössä on laatikoita yli kymmenen vuoden takaa :D

   Ihanaa viikonloppua!

 2. Vitsit miten upea asunto. Omaan makuuni hieman liian valkoinen, mutta ihana. Selkeät linjat ja tuo lamppu!!! Todella hieno kuulla, että mieleinen asunto löytyi, paljon onnea uuteen kotiin ja uuteen kaupunkiin.
  Itselläni on ollut jo varmaan vuoden päivät pienimuotoinen muutto kuume ja halu ostaa oma asunto, mutta kun se ajankohta ei vain ole järkevä. Ehkä jonain päivänä lähivuosina.

  1. Kiitos paljon. Ehkä omaan makuuni myös hieman överimoderni, mutta halusin jotain muuta kuin romanttista ranskalaista.

   Niin, ymmärrän hyvin. Meillä on se etelän koti, mutta varsinaista asuntoa ei ole järkeä ostaa kun en tiedä missä ollaan 6kk:n päästä. Jonain päivänä :)

 3. Kiva asunto. Eipä ihme että ihastuit siihen ensimmäisellä käynnillä. :) Joskus vain tietää heti ovesta sisään astuessa, että tässä se on! Tuo valaisin on aivan mahtava. Meillä on kanssa ikkunat lattiasta kattoon joka huoneessa, joten valoa riittää. Näistä se oma asuntokuume vain kasvaa ja pitää alkaa tehdä sen eteen jotain.. Seuraavaksi haluaisin asua korkealla, mutta en yli 20. kerroksen, missä ystävät asuvat tyytyväisinä UAE:ssa.

  Onnea kotiin ja uuteen työhön!

  1. No niinpä. Olisin kyllä harmitellut, jos en olisi tätä saanut. Se on ihan huippu ja on muranon lasia. Talon omistaja on nainen ja hänellä on todella samanlainen tyyli mitä minulla :)

   Rakastan isoja ikkunoita ja onneksi talon kaksi seinää on käytännössä ikkunoita joten valoa tulee paljon sisään.

   Kun asuin Kuala Lumpurissa 26:ssa kerroksessa niin täytyy myöntää että hivenen pelotti. Pelkään tulipaloja ja aina mietin että miten ihmeessä pääsisin ulos jos tulipalo yllättäisi.

   Kiitos paljon <3

 4. Ihanan näköinen asunto, avara ja valoisa. Ei liian täyteen ahdettu :). Minua alkoi mietityttää että missä säilytät kaikkia iittalan pahvilaatikoita. Itselläni ne ei mahtuisi mihinkään :).

  1. Jep, ei ollenkaan täyteen ahdettu. Uskon, että omistajat ovat aikamoisia Konmari-faneja.

   Meillä on Pariisissa suhteellisen iso kellari, joten ne ovat siellä säilössä. Muutamia laatikoita on tosin kaapeissa, mutta suurin osa on kellarissa.

 5. Tiedätköhän ollenkaan, miten ihanalta asuntosi näyttää sellaisen ihmisen silmään, jonka olohuoneen lattialla on 1,5 miljoonaa legoa ja isommalla ruokapöydällä saman verran hamahelmiä :D Enkä viitsi katsoa juuri nyt sivuilleni, sillä tällä pöydällä(kin) näkyy olevan joku piirustus/askartelu-projekti kesken… Summa summarum siis se, mitä yritin sanoa: asuntosi on ihanan levollisen ja valoisan näköinen! Viihtyisin itsekin! Paljon minun tyylisiäni juttuja ja värien maailmaa. Parvekkeelta vilahtavat maisematkin ovat ihastuttavat. Kyllä tuolla passaa köllötellä työpäivän päälle <3

  Levollista viikonloppua!!

  PS: Ja oikeasti olen (ainakin silloin tällöin) tyytyväinen siihen, että lapset keksivät itselleen luovia puuhia. Kyllä nuo em. kuvatut sisustuselementit varmaan vaihtuu joksikin muuksi muutaman vuoden sisällä. Siihen asti katselen ikkunoista ulos :D :D

  1. Hei Ihana,

   haha, uskon. Mutta sinulla on sentään elämää ympärillä.

   Kun olen niin paljon yksin täällä kumminkin, niin halusin extrakivan kodin jonne tulla työpäivän jälkeen .
   No mutta luovuus ruokkii sielua ja lasten pitää antaa leikkiä. Täällä blogissani ei näy koskaan niitä omia kaaoksiani ja maalausprojektejani. Eli kyllä täälläkin osataan laittaa koti sekaisin ihan ilman lapsia :)

   Ihanaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*