Ask me anything!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen pitänyt blogiani nyt yli viisi vuotta (??!!) enkä ole edelleenkään tehnyt blogien QA- vakiopostausta. Vaikka vastailen teidän kysymyksiin jatkuvasti blogin ulkopuolella maileissa, Pinterestissä ja viime aikoina myös Snapchatissä. Ajattelin että ehkä olisi aika tehdä se ns. perinteisesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen muutenkin ehkä avannut elämääni enemmän kun olen ollut poissa Suomesta. Koen, että täältä on helpompi jollain lailla olla läsnä. Olen tästä puhunut monta kertaa muidenkin ulkomailla asuvin blogikavereideni kanssa, ja he ovat myös tunteneet samoin kuin minä.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Eli voitte kysyä minulta mitä vain ja vastailen kysymyksiinne parhaani mukaan. Eli jos teitä on askarruttanut muukin kuin niiden Valentinon kenkieni sävy (tätä kysytään paljon), niin shoot! Ihan mitä vain haluatte tietää!

………………………………………………………………………………

I’ve been writing my blog for over 5 years now. Wow, the time has passed so fast! Normally bloggers have these QA or AMA posts, but I have never done those before. Nowadays I get questions in emails, Snapchat, Pinterest, Instagram… So instead of answering on those over and over again, here is a place you to the get your answers. So please ask whatever comes to your mind – thank you!

You may also like

20 Comments

 1. Heippa! Sun blogiasi on aina niin ihana lukea. Tuntuu, että elämäsi on niin täydellistä ja ihanaa. Kun luen sitä huomaan, että toivon usein samanlaista elämää. Haluisin tietää, että onko elämässäsi tällä hetkellä mitään vastoinkäymisiä tai jotakin sellasta mikä ei tee itseäsi onnelliseksi?

  <3

 2. Kysyisin koulutuksestasi:
  Opiskelit muistaakseni Vaasassa ekonomiksi. Mitä liittäisit silloiseen opinto-ohjelmaasi nykyisen työkokemuksesi perusteella?

 3. Mistä huonosta, harmittavasta tai ärsyttävästä tavastasi tai piirteestäsi haluaisit päästä? Pidän paljon blogistasi. Ihanaa, kun olet avoimempi nykyään- ei ainakaan huononna vaikutelmaa yhtään.

 4. -Mistä päin suomea olet kotoisin? Sain jostain päähäni, että Kotkasta. :)
  -Miten olet viihtynyt Ranskassa?
  -Haluatko palata suomeen?
  -Minkälaista työtä teet?

 5. Onko miehesi sinua paljon vanhempi? Entä onko häitä tiedossa?;) Blogisi on muuttunut paljon, parempaan ja elämänmakuisempaan suuntaan. Monta vuotta” mukana” menossa olleena, pidän nyt eniten blogistasi. <3

 6. Mikä on suhteesi pohjoiseen, oletko koskaan käynyt esim. Kuusamossa tai vieläkin pohjoisemmassa? Miten viet suomalaisuutta maailmalle, mitä arvostat kotimaastasi ja sen ihmisistä?
  Mitkä ovat unelmasi ja tulevaisuuden sunnitelmasi? Mikä sinulle on tärkeintä elämässäsi?
  Huh, tulipa henkilökohtaisia ja syvällisiä kysymyksiä,mutta kun nyt lupa on. :)

 7. Miten tutustuit kumppaniisi? Mitä hän tekee työkseen? Voisitko kuvitella asuvasi loppuelämäsi ulkomailla/Ranskassa? Puhutko hyvin ranskaa?

 8. Heippa! Antaisitko parhaat vinkit hyvän blogin perustamiseen? Mistä aloittaa, ja miten pitää blogi kiinnostavana? Mikä blogisivusto olisi paras?

 9. Olet kertonut juutalaisesta taustastasi. Se kiinnostaa siinä mielessä, että Suomessa harvat puhuvat vastaavasta tausta avoimesti.
  Kiinnostaisi tietää miten se näkyy elämässäsi ja ehkä myös miten se vaikutti esim siihen, miten luokkakaverit suhtautuivat sinuun kouluaikoina.
  Kiusattiinko sinua? Vai oliko suhtautuminen kuten keneen tahansa nuoreen?
  Noudattiko lapsuudenkotisi juutalaista elämäntapaa (sapatti, kosher-ravinto, juhlapyhien vietto jne)?
  Entä nykyisin? Onko juutalaisuus enemmän etninen tausta kuin usko sinulle?
  Miten sinuun vaikuttaa uutiset tämänhetkisestä Suomesta, jossa on hyvinkin vihamielistä suhtautumista muista etnisistä ja uskonnollisista taustoista tuleviin?
  (jos koet nämä liian henk.kohtaisiksi ymmärrän jos et halua avata tätä puolta elämästäsi täällä blogissa)
  Sitten muita kysymyksiä.
  Mitä harrastat?
  Millaista musiikkia kuuntelet? Onko sinulla lempibändiä/-laulajaa?
  Millaisia kirjoja luet?
  Soitatko jotain instrumenttia?
  Millaisia elokuvia katsot? Onko sinulla lempileffaa? Lempinäyttelijää?
  Miten rentoudut/purat stressiä?
  Oletko naimisissa?
  Haluatko joskus palata Suomeen?
  Mitä kieliä puhut?
  Miten päätit aloittaa bloggaamisen?
  Oletko koskaan kyllästynyt ja ajatellut lopettavasi?
  Missä tilanteessa näet itsesi viiden vuoden kuluttua?
  Oletko talvi-, kevät-, kesä- vai syksyihminen?
  Mikä saa sinut onnelliseksi?
  Koetko helpoksi/vaikeaksi solmia ystävyyksiä asuessasi ulkomailla?
  Olet kirjoittanut jonkin verran suhteestasi ulkonäköön ja siihen liittyviin stereotypiöihin. Oletko tällä hetkellä sinut oman itsesi/ulkonäkösi/painosi kanssa?
  Kärsitkö syömishäiriöistä nuorempana? Jos kärsit niin miten olet selvinnyt? Miten kauan siihen meni?
  Lohturuokasi?
  Haluaisitko joskus lapsia (jos niitä teille suodaan)?
  Mitä kaipaat Suomesta eniten?
  Mitä vähiten?
  Tuhannesti kiitoksia jos jaksat vastata!
  Ja lopuksi vielä kiitos yhdestä parhaasta suomalaisesta blogista!!

 10. Blogisi on todella inspiroiva. Monesti mietin yleensäkin niiden kotien vessoja/kylppäreitä, joiden koteja näytetään blogissa. Hassua, mutta se on jotenkin kiinnostavaa. Hotellissa, kyläpaikassa, ravintolassa kiinnitän aina huomiota WC:n siisteyteen ja sisustukseen. Se kertoo paljon tasosta (yleisissä paikoissa) ja ihmisistä.
  Tiedän että ne ovat henkilökohtaisia paikkoja eli ei ole pakko vastata jos tuntuu että tulin liian lähelle reviiriä. Kaikkea ihanaa syksyysi! =)

 11. Mitkä ovat parhaat puolesi omasta mielestäsi?
  Millaisena näet elämäsi kymmenen vuoden kuluttua?
  Mistä päin Suomea olet kotoisin? Käytkö usein kotipaikkakunnallasi?
  Mistä pidät eniten ulkonäössäsi? Entä vähiten?
  Olitko hyvä koulussa?
  Jos viisi materiaalista haavettasi toteutettaisiin ilmaiseksi, mitkä ne olisivat?

 12. Kysyisin teidän ihanasta etelän kesäasunnosta. Olet kertonut, että tulette vuokraamaan myös sitä. Vuokraatteko vain tutuille ja ystäville vai laitatteko sen johonkin “yleiseen” vuokrasivustoon ?

 13. Hei,
  kysymys voi tuntua liian henkilökohtaiselta, mutta esitän se kuitenkin. Jos et halua blogiin vastata, olisi hienoa jos voisit vastata siihen yksityisesti. Rivien välistä saa välillä käsityksen, että nuorempana olet sairastanut syömishäiriötä jollain tasolla? Onko päätelmäni oikea vai väärä? Miten vakava tilanne oli, miten sinua hoidettiin ja miten parantuminen eteni? Onko ko. ajasta vielä nähtävillä merkkejä nykyään?

 14. En ole varma saanko muotoiltua tämän kysymyksen mitenkään järkevän kuuloiseksi, mutta yritetään. :) Miten olet kokenut tämän blogin pitämisen suhteessa päivätyöhösi? Vaikka pidätkin blogia nimimerkillä, niin puhutko tämän blogin pitämisestä avoimesti esimerkiksi työkavereillesi? Mietitkö, että jos joku työkuvioista tuttu päätyy lukemaan blogiasi? Itse pähkäilen tämän asian kanssa, koska tuntuu, että julkisesta bloggaamisesta voisi olla hyötyä omalla työurallani, mutta sitten kuitenkin mietin, että oman nimen ja naaman paljastaminen blogissa alkaisi vielä enemmän rajoittaa sitä, mitä blogiin kirjoitan. Tästä olisi mukava kuulla ajatuksiasi. :)

 15. Hei ja kiitos tosi kauniista blogistasi! Pukeudut niin pariisilaisen tyylikkäästi ja haluaisinkin kysyä kun kuviasi katselen, ja vinkkejäkin hakien että minkä pituinen mahdat olla? Itse kun kun olen tällainen “toisesta päästä liian lyhyt” niin olisi kiva vähän suhteuttaa että mikä mahtaisi itselleni sopia. Kiva jos viitsit vastata ja mukavaa syksyn jatkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*