Armani dinner – si alla follia!

Käyn aika harvoin missään pressitilaisuuksissa, sillä yleensä aamiaistilaisuuksien aikaan minun pitää olla jossakin muualla ja nämä aamiaiset katkaisevat omaa työrytmiä vähän ikävästi. Onneksi viime viikkoinen Armanin Si- tuoksun lanseeraus oli tosin illalla, sillä muuten olisi jäänyt kyllä niin upea juttu kokematta ja tuoksuttamatta. Viime viikko ei olisi voinut kauniimmin alkaa, sillä illallinen järjestettiin kertakaikkisen upeassa Hirvivaaran kartanossa. Niin kuin Jennikin sen jo kirjoitti, on kyseessä mini-Versailles :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

armani11

Ihana ystäväni Hanna vuosien takaa, se toinen Töölön mummeli Jenni, Sohvi ja upea Julia.

armani1

armani2

Juhlistimme viime maanantaina siis Armanin Si-tuoksun lanseerausta. Tuollaiset illat tekevät arjesta juhlaa. Silmäni ja mieleni lepäsi jo pelkän paikan nähdessäni, mutta tapahtuma, ruoka ja tietenkin seura teki illasta kertakaikkisen ihanan. Meidän pöytä oli nimetty kyltillä ”kyllä hulluudelle” ja taisi siinä muutama hyvällä tavalla vähän hullu nuori nainen itkeä ja istuakin. Kyllä, itkeä. Illallisen aikana meille esiintyi duo ja samalla sekunnilla kun Anna Järvisen sulonuotit Nuori ja kaunis -kappaleesta menivät päälle, niin tämä vähän hullu pöytäseurue alkoi itkeä vuolaita krokotiilin kyyneliä. Jostain kumman syystä yleensä niin itkuherkkä Sohvi ei tosin itkenyt? Kerrankin Niili ei lähtenyt virtaamaan ;)

armani10

armani14 armani13

Upea L’Oreal Lux – tiimi

armani12

Joku wannabe italilainen huitoo käsillään ja puhuu samaan aikaan minkä kerkeää.

armaani

Olen itse tällainen pienoinen hajuherne, joka käyttää monia eri tuoksuja samaan aikaan, päivästä ja mielialasta riippuen. Aiemmin olen käyttänyt todella hempeitä tuoksuja, mutta nykyään olen näin iän myötä alkanut olemaan niidenkin kanssa hivenen rohkeampi. Kerroinko jo muuten, että minulla on nykyään myös yötuoksu? Opin tässä vähän aikaa sitten että hajuvettä voi laittaa myös iltaisin ennen nukkumaan menoa. Kiitos tämän ihanan tavan jakamisesta Vesa Silverille :)

armani9

Tuo kaunis kukkaisneiti sopi paikkaan paremmin kuin hyvin. Se samainen kukkaisneiti purskahti itkuun sillä sekunnilla kun Anna Järvinen alkoi soimaan. Onneksi pöytäseurue ymmärtää tällaiset tunteenpurkaukset paremmin kuin hyvin <3 Itkeä saa kun siltä tuntuu. Ilosta ja surusta.

armani8 armani6 armani4

Ensimmäiset taivaalliset henkäykset Si-tuoksusta saimme silkkinauhoista. Rakastuin. Kun sitten suihkautin sitä iholleni, tuntui tuoksu sittenkin todella voimakkaalta. Kun se oli saanut olla ihollani hetken, rakastuin uudestaan. Nyt ihoni tuoksuu päivisin nimenomaan Si:lle. Hempeän voimakkaalle. Suosittelen teitä testaamaan, mutta niin kuin kirjaa ei saa tuomita kannen perusteella, ei hajuvettäkään ensimmäisen tuoksun perusteella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Hänen olemuksensa on varma ja seesteinen. Hän on naisellisuuden perikuva. Hän on valovoimainen, karsimaattinen ja hienostunut, aistikkaan italialaisen tyylin ilmentymä, vahva ja kunnioitusta herättävä. Hänen luonnollinen eleganssinsa ja hillitty couture-tyylinsä vetävät puoleensa magneetin lailla. Hän edustaa rauhallisen voimakasta naisellisuutta ja rohkeutta. Rohkeutta sanoa painokkaasti Si – voimakkuudelle, Si unelmille, Si vapaudelle, Si rakkaudelle, Si itselle!”

Näin kuvaillaan Armanin uutta Si- tuoksua. Minusta ja Hannasta tuli tuoksun käyttäjiä saman tien, mutta hempeälle kukkaistyttö Jennille , oli tuoksu ehkä hivenen voimakas. Minulle taasen tuoksu oli aivan täydellinen. Haistelen ranteitani tällä hetkellä ihan koko ajan ja ihastelen italialaista eleganttia iholtani. Kyllä – hajuvedenkin avulla pääse pienille matkoille <3

You may also like

12 Comments

  1. Heippa!

   Niin on, pullo on niin kaunis :)

   Käveleppä kauppaan ja nuuhkaise. Älä anna kumminkaan ensimmäisen tuoksun hämätä, sillä se mietonee vähän ajan kuluttua.

 1. Ihana fiilis kuvissa ja tuoksun pullo on vähintäänkin täydellinen ulkomuodoltaan. Vielä kun pääsisi nuuhkaisemaan. :)

  1. Tarkoittaako krokotiiliin kyyneleet tekoitkua? Olen aina luullut sen tarkoittavan isoja kyyneleitä :D
   Eli korjaus, ei tokoitkua, vaan ihan oikeaa itkua.

 2. Krokotiilin kyyneleitä? Pöydällinen bloggareita vääntämässä tekoitkua mahtoi olla varsinainen näky. :-)

 3. Ihanasti kirjoitettu :) Julialta kerkesinkin jo lukea vähän hänen tunnelmiaan illasta.
  Täytyy ehkä tuoksutella kyseistä tuoksua kun mahdollisuus tulee, mutta epäilen että se olisi minun juttuni. Olen Escadan kesätuoksujen suurkuluttaja, niitä on kerätty vuodesta 2004 saakka, eli tuoksuja on jo 10! Saan sen aina vanhemmilta syntymäpäivälahjaksi, sattuu ilmestymään juuri niihin aikoihin.

  1. Niin, näköjään olet vähän niin kuin Jenni ja minä ennen. Älä kumminkaan anna ensituoksun hämätä, vaan anna sille mahdollisuus :)

   Muistan nuo Escadan tuoksut jo teinivuosilta, niillä on aina niin herkulliset nimet :)

 4. Ihanasti kirjoitettu :) Julialta kerkesinkin jo lukea vähän hänen tunnelmiaan illasta.Täytyy ehkä tuoksutella kyseistä tuoksua kun mahdollisuus tulee, mutta epäilen että se olisi minun juttuni. Olen Escadan kesätuoksujen suurkuluttaja, niitä on kerätty vuodesta 2004 saakka, eli tuoksuja on jo 10! Saan sen aina vanhemmilta syntymäpäivälahjaksi, sattuu ilmestymään juuri niihin aikoihin.

 5. Heippa!Niin on, pullo on niin kaunis :)Käveleppä kauppaan ja nuuhkaise. Älä anna kumminkaan ensimmäisen tuoksun hämätä, sillä se mietonee vähän ajan kuluttua.

 6. Tarkoittaako krokotiiliin kyyneleet tekoitkua? Olen aina luullut sen tarkoittavan isoja kyyneleitä :DEli korjaus, ei tokoitkua, vaan ihan oikeaa itkua.

 7. Niin, näköjään olet vähän niin kuin Jenni ja minä ennen. Älä kumminkaan anna ensituoksun hämätä, vaan anna sille mahdollisuus :)Muistan nuo Escadan tuoksut jo teinivuosilta, niillä on aina niin herkulliset nimet :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*