Apsara Tea House


Heräämme matkakumppanini kanssa vähän eri aikoihin, joten minulle jää aikaa kertoilla matkakuulumisia. Olen ihan äärettömän kiitollinen teille, kun kerroitte minulle teehuone Apsarasta.  Kävimme siellä eilen ja se on ollutkin Riian yksi kivoimmista nähtävyyksistä. Miksi Suomessa ei ole mitään vastaavanlaisia paikkoja? Teekulttuuri on muutenkin kovassa nousussa, joten kysyntää Apsaran kaltaisille paikoille varmasti olisi. Kyseessä on siis kaksikerroksinen lasitalo, jonka yläkerrassa on niin sanottu lepotila. Yläkerrasta löytyy muhkeita tyynyjä joiden päällä voi makoilla samalla kun nauttii teestään ja katselee ikkunasta avutuvia näkymiä. Taustalla soi rauhallinen musiikki ja teekupposet tarjoillaan kauniissa tarjottimissa. Jos Suomesta löytyisi Apsaran kaltainen teehuone, niin ei tarvitsisi  kahta kertaa kysyä, että missä olisin sunnuntaisin. Yksi  lukijoista olikin vakavasti miettinyt perustavansa samalla konseptilla toimivan teehuoneen Suomeen, täällä olisi nyt ainakin yksi vakioasiakas odottomassa paikan avautumista :). Riiasta löytyy kaksi Apsaraa, mutta kuvissa oleva teehuone on ihan kivenheiton päässä Stockmannista.

________________________________

Apsara is little tea house which is located in the heart of Riga. There is two floors in the glass building and in upstairs you can find space for resting. Big calm colored cushions offers a nice environment to your own thoughts. Tea cups are served on nice tray and silent background music just makes everything perfect. I wonder why we don’t have anything like this in Finland?

You may also like

8 Comments

  1. Hienoa, että paikka oli mieleinen! Joka kerta sinne on päästävä kun Riiassa tulee käytyä :) Mielelläni ottaisin Tampereen koskipuistoon samanlaisen!

  2. Hienoa, että paikka oli mieleinen! Joka kerta sinne on päästävä kun Riiassa tulee käytyä :) Mielelläni ottaisin Tampereen koskipuistoon samanlaisen!

  3. Kiitos vinkistä! Kävimme Apsarassa kahdesti. Jep, niin minäkin ottaisin Helsinkiin muutaman Apsaran. Helsingin Seurasaari olisi loistava Apsaran kaltaisaiselle teehuoneelle!

  4. Kiitos vinkistä! Kävimme Apsarassa kahdesti. Jep, niin minäkin ottaisin Helsinkiin muutaman Apsaran. Helsingin Seurasaari olisi loistava Apsaran kaltaisaiselle teehuoneelle!

  5. Ihan huippupaikka tuo teehuone. Löysimme sen 6 vuotta sitten. Vasta eilen oli mahdollisuus käydä siellä uudelleen. Otimme pienet torkut teenjuonnin jälkeen ihanassa yläkerrassa! Tällainen olisi ihan dream place Helsingissä.

    Bluesea

  6. Ihan huippupaikka tuo teehuone. Löysimme sen 6 vuotta sitten. Vasta eilen oli mahdollisuus käydä siellä uudelleen. Otimme pienet torkut teenjuonnin jälkeen ihanassa yläkerrassa! Tällainen olisi ihan dream place Helsingissä.Bluesea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*