Äng vase

En sen suuremmin Tukholmasta ostellut mitään muuta kuin niitä rakkaita kardemummapullia. Muutama sisustusjuttu oli tosin mielessä, sillä olin nähnyt ideoita Pinterestissä (missäs muuallakaan). Olisin kovasti halunnut sen Catarina Seth Andersonin Pallo-vaasin, mutta en nyt lähtenyt uhmaamaan näitä lentomatkojani, sillä vaasi olisi mennyt suurella todennäköisyydellä palasiksi ennen kun se edes olisi päässyt kotiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olin bongaillut viime aikoina ruotsalaisista blogeista ja Instagramista Eva Schildtin Klongille suunnittelemia Äng-vaaseja. Nämä kauniit vaasit erottelevat kukkaset metallisen väliosan avulla. Tämä nimenomainen Äng voitti viime vuonna Ellen design awardseissa vuoden design palkinnon ja varmaan myös voitto on edesauttanut vaasien näkymistä laajasti.

Äng vase is so beautiful in a simple way

Metallisen yksityiskohdan takia vaasi ei välttämättä edes tarvitse kukkasia, vaan se on todella näyttävä ja kaunis ilman niitäkin. Kukat kun tuppaavat vetämään viimeiset henkäykset suhteellisen nopeasti ainakin tämän kukkahattutädin hyppysissä. Eli ei haittaa vaikka tämä vaasi olisi vain esineenä pöydällä.

 

Niin kuin eilisessä kirjoituksessa mainitsin, oli metallia Tukholmassa joka paikassa. Se näkyy siis paikallisten suunnittelijoiden designissa myös muualla kuin niissä Skultunan kukkapurkeissa. En olisi itse asiassa voinut oikein kuvitella muutama vuosi sitten, että hypistelen kultaisia juttuja tällä innolla mitä nykyään. Kulta kun on aina ollut minulle jollain lailla kasaria. Noh, never say never.

…………………………………….

What car shows are for men, Pinterest is that for me. I’ve been pinning many many years, and usually I get most of my inspirations from Swedish based sites and blogs. Lately, I’ve spotted Eva Schildt’s Äng vase in the pictures I’m pinning. Äng won the design of the year price last year in Elle awards and after that, the vase has just been EVERYWHERE.

I had two things in my mind when I went to Sweden, the Pallo vase from Catarina Seth Andersonin and Äng vase. However, I needed to leave Pallo behind, because I was sure it would never make it to home. Äng in the other hand travelled very nicely in my hand luggage and now it gives a delicate home for few little flowers.

You may also like

2 Comments

  1. Ihana vaasi! <3

    Mulla on tällä hetkellä ruumassa posliininen teeastiasto, vähän hirvittää onko näiden vaihtojen jälkeen Pariisissa jäljellä vain mosaiikkipalapeli! :D Ja teekupit ovat totta kai kultareunuksisia, kuinkas muutenkaan!

    Pus ja nähdään pian! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*