After the rain & lempifarkut

Fakut ovat ehkä valkoisten paitojen lisäksi minun vaatekaapin kulmakivet. Kesällä ei paljon tule farkkuja pidettyä, mutta syyskuusta maaliskuuhun olen käytännössä farkuissa aina kuin mahdollista. Ostin hetki sitten kukkafarkkuni ja siitä päivästä lähtien, ovat ne olleet ylläni melkein joka päivä tilanteesta riippuen. Olettekin nähneet ne ylläni jo aika monessa eri postauksessa ja esimerkiksi Nespresson kanssa yhteistyössä tehdyssä vie kesä pitkälle syksyyn– postauksessa.

Eilen illalla kävimme mieheni kanssa dinnerillä, ja aluksi minun piti laittaa mekko vielä, kun se on mahdollista, mutta sateinen ja vilpoinen sää muutti suunnitelmat. Ei tullut mekkoa tai korkkareita, vaan farkut ja ballerinat. Eli hyvin ominainen asu minulle.

Avec Sofié blog l Rainy day outfit

Avec Sofié blog l Rainy day outfit

Avec Sofié blog l Rainy day outfit

Olen sanonut usein, että ei Etelä-Ranskassa sada käytännössä koskaan. Vaikka kuinka säätiedotus sanoo, että sataa, ei se ole muutamaa tippaa enempää. Eilen tosin saimme kunnon kaatosateen (tai monsuunin) ja luonto vettä. Tällaisia sateita sitä olisi toivonut myös kesällä, jotta metsäpaloilta olisi vältytty. Onneksi sentään nyt, sillä luonto on todella veden tarpeessa.

Avec Sofié blog l Rainy day outfit

Avec Sofié blog l Rainy day outfit

Avec Sofié blog l Rainy day outfit

Meillä alkaa päivät etelässä olla eletyt, mutta halusimme tulla tänne vielä siksi ajaksi, kun voimme. Onneksi Nizza on niin hyvin yhteyksien päässä, joten tänne pääsee, vaikka viikonlopuksi Suomestakin. Vaikka ajatus oli päästä sateita karkuun, toisin kävi ;)

Avec Sofié blog l Rainy day outfit

Avec Sofié blog l Rainy day outfit

Top / Mango

Blazer / Zara

Jeans / Zara

Earrings / Dyrberg & Kern (gifted*)

Bag / From Provence

Shoes / Aquazurra

You may also like

2 Comments

 1. Hei
  Minäkin viime päivät VSM:ssä. Lauantaina kuitenkin lähdettiin ostoksille Cannesiin ja saatiin vettä niskaan kuin olisi saavista kaadettu. Se siitä ostospäivästä. Cannesin vene messujen järjestäjät varmaan huokaisivat helpotuksesta että sadepäivä osui ennen messujen alkua. Litimärät ihmiset ja miljoonia maksavat veneet ei hyvä yhdistelmä ⚡️. Nyt jo Suomessa mutta sunnuntai ilta ehdittuin viettää ihanassa kelissä Cap Ferrat:ssa.
  Sanna

  1. Heippa, oh no! Etelässä ei siis ikinä sada ja sitten kun sataa, niin sitä tulee kunnolla. Yleensä sateet tosin ovat lokakuussa eikä syyskuussa. Nyt on myös ollut hivenen kylmempää mitä normaalisti joten kai syyssateet tulevat myös vähän aiemmin.

   Näin myös Cannesin vene-messujen alueet ja ovat varmasti onnellisia että messut eivät alkaneet lauantaina :D

   Toivottavasti sait hetken olla edes auringossa lomalla, sillä sitä täällä pitäisi taivaalla näkyä, ei ukkospilviä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*