Adios Mexico

Aika on tullut jättää tämä ihana maa ja loma taakse ja blogi palailee myös pian normaaleihin aiheisiin. Vielä muutaman Meksikon jutun tulen tosin julkaisemaan, mutta muuten olemme pian taas samoissa tutuissa aiheissa. Toivottavasti teitä ei ole häirinnyt tämä Meksikosta jopa puolittain spämmääminen, mutta nämä kokemukset olivat jotain sellaista mitä halusin jakaa. Olen saanut teiltä paljon sähköposteja ja palailen niihin, kunhan pääsen Suomeen. Ihaninta oli saada palaute niissä merkeissä, että ainakin kolme teistä on jo ostanut lennot Meksikoon ja yksi lukijani perheineen otti äkkilähdön Meksikoon ja on Tulumissa tällä hetkellä. Paras palaute <3

Tämä loma on ollut kertakaikkisen upea ja olimme tällaisen breikin tarpeessa. Kaiken muun ihanan kruunasi ystäviemme häät, joista tulen kirjoittamaan vielä hivenen lisää. Tämä oli kertakaikkisen fantastinen loma, mutta on ihana palata kotiin, kun siellä odottelee niin mielenkiintoisia juttuja ja se niin rakastamani arki ja oma sänky. En malta odottaa!

Mexico

The time has come when I need to say adios to this beautiful country and to my holiday. Soon my blog is in its normal rhythm and subjects, but I hope you have enjoyed following my journey here in Mexico. I’ve gotten a lot emails from you, but I’ll get back on you when I’m back at home. The best feedback what I’ve gotten from these posts is that 3 of you have bought your tickets to Mexico and one family took last minute flights to Mexico last week and they are now in Tulum. The best feedback I could have have <3

This vacation has been fantastic and we were on need for a little break. We saw so many beautiful and interesting things, made new amazing friends and the cherry on top was of course that our friends got married. Even though we loved it here, it’s nice to go home. So many interesting things are ahead. I can’t wait!

 

You may also like

8 Comments

 1. Kirjoituksiasi Meksikon matkasta on ollut suuri iloa lukea! Välittämäsi tunnelmat upeiden kuvien kera saavat toden totta haaveilemaan (uudesta) Meksikon matkasta.

  1. Ihana kuulla <3

   En tiedä miten selviän tästä kotiinpaluusta, sillä Pariisissa olikin takatalvi kun tulin takaisin.

   Sama juttu täällä, jo katsoimme pääsiäiseksi pidennettyä viikonloppua :D

 2. Aivan ihania kuvia ja kirjoituksia. Nautin kovasti nojatuolimatkailusta kanssasi. Tulum lisätty matkahaaveiden listalle.

 3. onpa ollut kiva lukea Meksiko-juttujasi! Erityisesti kaikki haajutut kiinnostaa silla mun pitaisi itsekin jarjestaa haat jossain siella suunnalla. Nyt alkaa Meksiko olla haita miettiessa aika vahvoilla! :)

  1. Oi mahtavaa – kirjoitan niistä pian. On ollut vain aika kiirus kotiinpaluu, että en ole matkalaukkua vielä ehtinyt avata saatika purkaa.

   Voi vau – häät rannalla <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*