AAVA Helsingin taulu sinulle?

Löysin tässä hetki sitten yrityksen nimeltä AAVA Helsinki. Mielenkiintoni heräsi kun tutustuin heidän sivuihinsa, sillä seinämme ovat ammottaneet tyhjyyttä ja olen miettinyt että millaisilla tauluilla ne oikein täyttäisin. En tiedä oliko se telepatiaa vai mitä, mutta ei mennyt kuin hetki ja sain sähköpostiini heiltä postia. Hyvin mieluista sellaista. AAVA Helsinki mahdollistaa sen, että öljy ja-akryyliväritaidetta voi löytyä jokaisen kodin seinältä, niin minun kuin sinunkin ;).

Mietin hetkisen, että mikä taulu olisi eniten omannäköiseni. Pidän rauhallisista väreistä ja ehkä jopa hieman eleettömimmistä esineistä, joten ei mennyt kauaakaan kun löysin heidän monipuolisesta valikoimastaan omat suosikkini ja varteenotettavimmat taulut kotiini.

Harmaa kuuluu muutenkin suosikkiväreihini, niin Harmaan Sävyt –tauluun kiinnitin ensimmäisenä huomioni. Sitä kuvaillaan seuraavasti: ”Teoksen  hillitty väriskaala ja selkeät muodot toimivat erityisesti tiloissa, joihin haluaa paeta rauhoittumaan kiireen ja melun täyttämää stressaavaa arkea.” Olin suunnitellut taulun tulevan keittiön pöydän ylle ja taulun kuvaus sopii erittäin hyvin tähän tilaan ja siihen mielentilaan missä olen kun olen keittiössä tai ruokapöytäni ääressä.

Leikittelin hieman ajatuksella ja photarilla, ja kokeilin miltä taulu näyttäisi kodissamme. Ihan oikeassa mittakaavassa se ei tosin ole, mutta ainakin saan paremman kuvan miltä se näyttäisi siinä mihin sitä alunperin ajattelin. Vaikka tässä ollaankin muuttopuuhissa ja taulu ei varsinaisesti tuohon kohtaan tule edes oikeasti tulemaan, mutta tiedän että pidän taulusta niin paljon että se tulee sopimaan joka tapauksessa siihen tulevaan kotiimme.  Ja niihin muihinkin joissa tulevaisuudessa tulen asumaan :)

Muita suosikkejani ovat alapuolella olevat Unho ja Päiväuni. Päiväunen voisin mieluusti ripustaa vaikka siihen tulevaan makuuhuoneeseemme. AAVA Helsingin sivuilta löytyy toinen toistaan upeampia tauluja, joten käykääpä tutustumassa yritykseen ja katsomassa heidän upea tauluvalikoima :)

Yhteistyön johdosta sain arpoa yhden taulun teidän kanssanne ja täten haluaisinkin kuulla, että mikä taulu on sinun suosikkisi. Toivoisin että linkkaisitte lempitaulunne kommenttikenttääni ja kertoisitte minulle, että miksi juuri se taulu oli suosikkinne. Arvonta on voimassa viikon ja loppuu tiistaina 27.11. klo: 20:00.

Olen tästä yhteistyöstä enemmän kuin onnellinen, sillä pidän siitä ajatuksesta että AAVA Helsinki avaa mahdollisuuksia nuorille taiteilijoille. Taide kuuluu kaikille, eikä sen pitäisi olla vain tietyn ryhmän etuoikeus. AAVA Helsinki antaa mahdollisuuden siihen, että saamme nauttia öljy- ja akryyliväritaiteesta kodeissamme. Sinä ja minä :)

You may also like

354 Comments

 1. Aamupäivän kankeassa väsymyksessä oli piristävää päästä selaamaan teoksia ja miettimään mikä istuisi omaan mieleen ja kotiin parhaiten.

  http://www.aavahelsinki.com/products/aamu oli mielestäni tauluista kaunein tai ainakin itselleni sopivin. Työ on rauhallinen, mutta värin pilkahdukset tuovat siihen virkeyttä ja tasapainoa. Työtä olisi ilo katsella aamuteetä juodessa.

 2. Aamupäivän kankeassa väsymyksessä oli piristävää päästä selaamaan teoksia ja miettimään mikä istuisi omaan mieleen ja kotiin parhaiten.http://www.aavahelsinki.com/products/aamu oli mielestäni tauluista kaunein tai ainakin itselleni sopivin. Työ on rauhallinen, mutta värin pilkahdukset tuovat siihen virkeyttä ja tasapainoa. Työtä olisi ilo katsella aamuteetä juodessa.

 3. Valitsemasi “harmaan sävyt” on värimaailmaltaan sellainen, jonka voisin kuvitella sopivan vuodesta toiseen, kodista toiseen…mutta ehkä silti enemmän “Unho” on mieleenihttp://www.aavahelsinki.com/products/unho

 4. Upeita! Taulusta ollaankin monesti haaveiltu; täyttämään tyhjiä seiniämme. Niitähän riittää; olohuoneemme huonekorkeus on korkeimmillaan noin 4 metriä.

  Upea ja värimaailmaltaan ihanan harmoninen Unho kiinnitti heti huomioni. Värimaailmaltaan taulu istuisi kotiimme loistavasti. Taulu on herkkä, mutta samaan aikaan sopivan rosoinen, sekä mielenkiintoinen.
  http://www.aavahelsinki.com/products/unho

 5. Upeita! Taulusta ollaankin monesti haaveiltu; täyttämään tyhjiä seiniämme. Niitähän riittää; olohuoneemme huonekorkeus on korkeimmillaan noin 4 metriä.Upea ja värimaailmaltaan ihanan harmoninen Unho kiinnitti heti huomioni. Värimaailmaltaan taulu istuisi kotiimme loistavasti. Taulu on herkkä, mutta samaan aikaan sopivan rosoinen, sekä mielenkiintoinen.http://www.aavahelsinki.com/products/unho

 6. Aivan mielettömiä tauluja. Rakastuin kutienkin Aamuun (http://www.aavahelsinki.com/products/aamu)

  Siinä on ihana rauhallinen tunnelma, mutta kuitenkin väriä kivasti. Olen oppinut rakastamaan aamuja, varsinkin taulun mukaisia rauhallisia sellaisia, jolloin aurinko nousee valaisten taivaan. Tuo taulu makuuhuoneessa saisi jokaisen päivän alkamaan hymyssä suin. :)

 7. Aivan mielettömiä tauluja. Rakastuin kutienkin Aamuun (http://www.aavahelsinki.com/products/aamu)Siinä on ihana rauhallinen tunnelma, mutta kuitenkin väriä kivasti. Olen oppinut rakastamaan aamuja, varsinkin taulun mukaisia rauhallisia sellaisia, jolloin aurinko nousee valaisten taivaan. Tuo taulu makuuhuoneessa saisi jokaisen päivän alkamaan hymyssä suin. :)

 8. Ehdottomasti tämä: http://www.aavahelsinki.com/products/enne. Heti katologia selaillessa iskin silmäni tähän. Se on niin ihanan yksinkertaisen kaunis. Sopisi täydellisesti kotiini sängyn yläpuolelle. Tuntuu, että tällä taululla olisi sielu. Se tuntuu niin hengelliselta, sopisi siis meille aivan mainiosti:) Kauhean vaikea valinta kuitenkin niin hienoja tauluja tuolla on…

 9. Ehdottomasti tämä: http://www.aavahelsinki.com/products/enne. Heti katologia selaillessa iskin silmäni tähän. Se on niin ihanan yksinkertaisen kaunis. Sopisi täydellisesti kotiini sängyn yläpuolelle. Tuntuu, että tällä taululla olisi sielu. Se tuntuu niin hengelliselta, sopisi siis meille aivan mainiosti:) Kauhean vaikea valinta kuitenkin niin hienoja tauluja tuolla on…

 10. Itselleni tuntuisi vaikealta valita kotiini maalausta vain ruudulla näkemäni kuvan perusteella. Printtikuvan tai valokuvavedoksen saattaisin uskaltaa tilata verkkokaupasta.

  Maalauksessa kuitenkin käytetty maali ja sen tekstuuri, väreistä puhumattakaan, ovat mielestäni olennainen osa teosta. Ne eivät mitenkään voi toistua oikein vain tietokoneen näyttöruudulta tarkastelemalla. Mielestäni ennen ostopäätöstä maalaus täytyy voida nähdä luonnossa, kolmiulotteisena.

  Toisaalta verkkokaupassa asiakas käyttää ostopäätöksensä perusteena kuvaa, joka ei lopulta käytetyn jäljennöstavan takia kuitenkaan ole se, minkä hän saa. Koen siis, että verkkokaupassa maalauksen joutuu valitsemaan “vähän sinne päin”.

  Tällaisia ajatuksia minussa heräsi ainakin alkuun AAVA Helsingin konseptiin tutustuttuani. Taidankin olla liian “taidenyrpistelijä” kuuluakseni heidän kohderyhmäänsä. Olisi kiva kuulla muiden ajatuksia konseptista!

  1. Hei Anna,

   ymmärrän pointtisi täysin, sillä itse en esimerkiksi ikinä ostaisi uudenmerkkisiä kenkiä sovittamatta nettikaupoista. Toinen ei taas ostaisi autoa koeajamatta tai tomaattia puristamatta.

   Olen ymmärtänyt, että AAVA Helsingin palvelu on todella henkilökohtaista ja hyvää. Tässä lainaus heidän sivuilta:

   “Mikäli et jostain syystä olisikaan tyytyväinen hankintaasi, voit palauttaa taulun meille kolmen viikon kuluessa ostotilauksen tekemisestä ja saat rahasi takaisin.”

 11. Itselleni tuntuisi vaikealta valita kotiini maalausta vain ruudulla näkemäni kuvan perusteella. Printtikuvan tai valokuvavedoksen saattaisin uskaltaa tilata verkkokaupasta.Maalauksessa kuitenkin käytetty maali ja sen tekstuuri, väreistä puhumattakaan, ovat mielestäni olennainen osa teosta. Ne eivät mitenkään voi toistua oikein vain tietokoneen näyttöruudulta tarkastelemalla. Mielestäni ennen ostopäätöstä maalaus täytyy voida nähdä luonnossa, kolmiulotteisena.Toisaalta verkkokaupassa asiakas käyttää ostopäätöksensä perusteena kuvaa, joka ei lopulta käytetyn jäljennöstavan takia kuitenkaan ole se, minkä hän saa. Koen siis, että verkkokaupassa maalauksen joutuu valitsemaan “vähän sinne päin”.Tällaisia ajatuksia minussa heräsi ainakin alkuun AAVA Helsingin konseptiin tutustuttuani. Taidankin olla liian “taidenyrpistelijä” kuuluakseni heidän kohderyhmäänsä. Olisi kiva kuulla muiden ajatuksia konseptista!

 12. http://www.aavahelsinki.com/products/ystavan-halaus

  Pidän taulun rauhallisesta tunnelmasta ja harmonisista väreistä.

  Taulun hankkiminen voi muuten olla yllättävän vaikea ja pitkä prosessi. Sain vanhemmiltani valmistujaislahjaksi vuonna 2006 taulun, joka on edelleen valitsematta. Yksi taulu on jopa päässyt kotisovitukseen asti, mutta väreiltään se olikin sitten liian hailukka. Taidelainaamon sivuja olen viime aikoina selaillut ahkerasti mutta sitä täydellistä ei ole vielä tullut vastaan.

 13. http://www.aavahelsinki.com/products/ystavan-halausPidän taulun rauhallisesta tunnelmasta ja harmonisista väreistä.Taulun hankkiminen voi muuten olla yllättävän vaikea ja pitkä prosessi. Sain vanhemmiltani valmistujaislahjaksi vuonna 2006 taulun, joka on edelleen valitsematta. Yksi taulu on jopa päässyt kotisovitukseen asti, mutta väreiltään se olikin sitten liian hailukka. Taidelainaamon sivuja olen viime aikoina selaillut ahkerasti mutta sitä täydellistä ei ole vielä tullut vastaan.

 14. Tämä nyt on varmaan hirveän tylsää, mutta suosikkini on ehdottomasti juuri tuo Harmaan sävyt-taulu. Se vangitsi katseeni heti, kun avasin blogisi. Sen rauhallisuus ja värit miellyttivät heti. Lisäksi taulu sopisi kotimme sisustukseen erinomaisesti, sillä harmaa väri on se “punainen lanka” kotimme sisustuksessa. Olisi aivan mahtavaa voittaa taulu, sillä pitkän remontoimisen jälkeen kodin sisustus on juuri taulujen kohdalla jäänyt aivan täysin. Seinämme huutavat tyhjyyttään!!

  http://www.aavahelsinki.com/products/harmaan-savyt

 15. Tämä nyt on varmaan hirveän tylsää, mutta suosikkini on ehdottomasti juuri tuo Harmaan sävyt-taulu. Se vangitsi katseeni heti, kun avasin blogisi. Sen rauhallisuus ja värit miellyttivät heti. Lisäksi taulu sopisi kotimme sisustukseen erinomaisesti, sillä harmaa väri on se “punainen lanka” kotimme sisustuksessa. Olisi aivan mahtavaa voittaa taulu, sillä pitkän remontoimisen jälkeen kodin sisustus on juuri taulujen kohdalla jäänyt aivan täysin. Seinämme huutavat tyhjyyttään!!http://www.aavahelsinki.com/products/harmaan-savyt

 16. Sisustuksemme on aika mustavalkopainotteinen ja ennen kuin menin sivuille tauluja katsomaan, niin ajattelin, että silmiin osuu varmasti joku harmaa-musta-valkoinen aika pelkistetty taulu. Ja mitä vielä. Tämä kolahti ja kovaa: http://www.aavahelsinki.com/products/muisto

  Upea, herkkä tunnelma täynnä rakkautta! Ehkä juuri tuo taulu toisi sistukseemme kaivatun väripilkun.

 17. Sisustuksemme on aika mustavalkopainotteinen ja ennen kuin menin sivuille tauluja katsomaan, niin ajattelin, että silmiin osuu varmasti joku harmaa-musta-valkoinen aika pelkistetty taulu. Ja mitä vielä. Tämä kolahti ja kovaa: http://www.aavahelsinki.com/products/muistoUpea, herkkä tunnelma täynnä rakkautta! Ehkä juuri tuo taulu toisi sistukseemme kaivatun väripilkun.

 18. Olen kauan haaveillut jo tämän kaltaisesta taulusta, mutta valitettavasti vielä ei ole varaa sen hankintaan. Johkailin tämän http://www.aavahelsinki.com/products/aamuhetki ja ystävän halauksen välillä, molemmissa juuri se lämmin tunnelma. Päädyin kuitenkin aamuhetkeen, sillä itse rakastan kiireettömiä aamuja ja tuo kuvastaa juuri sitä, kaiken lisäksi sopii aivan kuin tehty meidän olohuone/keittiö järjestelyyn.

 19. Olen kauan haaveillut jo tämän kaltaisesta taulusta, mutta valitettavasti vielä ei ole varaa sen hankintaan. Johkailin tämän http://www.aavahelsinki.com/products/aamuhetki ja ystävän halauksen välillä, molemmissa juuri se lämmin tunnelma. Päädyin kuitenkin aamuhetkeen, sillä itse rakastan kiireettömiä aamuja ja tuo kuvastaa juuri sitä, kaiken lisäksi sopii aivan kuin tehty meidän olohuone/keittiö järjestelyyn.

 20. On niin vaikea päättää, mutta jompi kumpi se noista olisi: Vastakohtien vuoropuhelu tai Ystävän halaus. Kauniita ja puhuttelevia ovat molemmat.

 21. On niin vaikea päättää, mutta jompi kumpi se noista olisi: Vastakohtien vuoropuhelu tai Ystävän halaus. Kauniita ja puhuttelevia ovat molemmat.

 22. Asiaa! ;) Vaikka ymmärränkin, että se on tämän hetken trendi, niin mua on jo pitkään kyllästyttänyt kehystetyt (teksti)julisteet, joita löytyy ihan joka kodista, ihan samanlaisia… Itse tykkään taiteesta, joten tällainen firma saa siis minulta pisteet kotiin, hyvähyvä!

  Ja tietysti haluan myös osallistua kilpailuun. Suosikkini on tämä taulu: http://www.aavahelsinki.com/products/muodon-vaaristyma
  Kyseinen teos muistuttaa yhtä Nandor Mikolan akvarellia, jonka kerran jätin galleriaan vaikka ihastuin siihen heti. Siitä lähtien se on harmittanut ihan vietävästi, kun en myöskään ole löytänyt toista edes samantapaista koristamaan seiniäni.

  1. Mä tiedän. Mua vähän jo ahdistaa kun menin kesällä ostamaan sen Theresen taulun. Vein sen viime viikolla kehystettäväksi ja kyllä nyt ehkä vähän kaduttaa että sellaisen itselleni hankin :/

   No mutta kiva jos tykkäät tästä konseptista :)

 23. Asiaa! ;) Vaikka ymmärränkin, että se on tämän hetken trendi, niin mua on jo pitkään kyllästyttänyt kehystetyt (teksti)julisteet, joita löytyy ihan joka kodista, ihan samanlaisia… Itse tykkään taiteesta, joten tällainen firma saa siis minulta pisteet kotiin, hyvähyvä!Ja tietysti haluan myös osallistua kilpailuun. Suosikkini on tämä taulu: http://www.aavahelsinki.com/products/muodon-vaaristymaKyseinen teos muistuttaa yhtä Nandor Mikolan akvarellia, jonka kerran jätin galleriaan vaikka ihastuin siihen heti. Siitä lähtien se on harmittanut ihan vietävästi, kun en myöskään ole löytänyt toista edes samantapaista koristamaan seiniäni.

 24. Hei Anna, ymmärrän pointtisi täysin, sillä itse en esimerkiksi ikinä ostaisi uudenmerkkisiä kenkiä sovittamatta nettikaupoista. Toinen ei taas ostaisi autoa koeajamatta tai tomaattia puristamatta. Olen ymmärtänyt, että AAVA Helsingin palvelu on todella henkilökohtaista ja hyvää. Tässä lainaus heidän sivuilta: “Mikäli et jostain syystä olisikaan tyytyväinen hankintaasi, voit palauttaa taulun meille kolmen viikon kuluessa ostotilauksen tekemisestä ja saat rahasi takaisin.”

 25. Mä tiedän. Mua vähän jo ahdistaa kun menin kesällä ostamaan sen Theresen taulun. Vein sen viime viikolla kehystettäväksi ja kyllä nyt ehkä vähän kaduttaa että sellaisen itselleni hankin :/No mutta kiva jos tykkäät tästä konseptista :)

 26. No onpahan taas kiva arvonta! Omat suosikkini ovat Muodon vääristymä (http://www.aavahelsinki.com/products/muodon-vaaristyma) ja Talvihehku (http://www.aavahelsinki.com/products/talvihehku), ja vaikea on valita kumpi näistä olisi kivempi. Ehkäpä olen kuitenkin rohkea ja sanon että jälkimmäinen sopisi muuten vähäväriseen kotiini paremmin! Kiitos muutenkin tästä postauksesta – voipi olla että tuolta tulee joskus ihan itse jotain tilattua!

 27. No onpahan taas kiva arvonta! Omat suosikkini ovat Muodon vääristymä (http://www.aavahelsinki.com/products/muodon-vaaristyma) ja Talvihehku (http://www.aavahelsinki.com/products/talvihehku), ja vaikea on valita kumpi näistä olisi kivempi. Ehkäpä olen kuitenkin rohkea ja sanon että jälkimmäinen sopisi muuten vähäväriseen kotiini paremmin! Kiitos muutenkin tästä postauksesta – voipi olla että tuolta tulee joskus ihan itse jotain tilattua!

 28. Rakastan tuollaista abstraktia taidetta! Suosikikseni nousi taideteos nimeltä “Unho”. Tauluista kelpuuttaisin kotiimme kyllä useammankin yksilön ;)

 29. Rakastan tuollaista abstraktia taidetta! Suosikikseni nousi taideteos nimeltä “Unho”. Tauluista kelpuuttaisin kotiimme kyllä useammankin yksilön ;)

 30. http://www.aavahelsinki.com/products/elinvoima-vol-1

  Värit vangitsivat ihan totaalisesti minut. Meillä ei ole seinillä julisteita vaan ihan oikeaa taidetta, suurin osa kyllä hieman esittävämpää sellaista, mutta minua miellyttäisi kokeilla kyllä kokeilla tällaista hieman abstraktimpaa juttua ja näillä hinnoilla se olisi ihan mahdollistakin. Mutta ensin kokeillaan josko voitettaisiin!

 31. Suosikkini on ehdottomasti tuo päiväuni, joka saa positiivisen ajatuksen ja fiiliksen leijailemaan. Kehystäisin sen vielä hopeisilla kehyksistä olohuoneeseen, tuomaan hyvää mieltä kotiin. Jokainen päivä ansaitsee vähän hyvää fiilistä!

 32. Suosikkini on ehdottomasti tuo päiväuni, joka saa positiivisen ajatuksen ja fiiliksen leijailemaan. Kehystäisin sen vielä hopeisilla kehyksistä olohuoneeseen, tuomaan hyvää mieltä kotiin. Jokainen päivä ansaitsee vähän hyvää fiilistä!

 33. Tämä Aamuhetki on aivan ehdoton suosikkini. Kauniit, rauhalliset värit ja taulun tunnelma on ihana. Sopisi makuuhuoneeseen loistavasti :)

  http://www.aavahelsinki.com/products/aamuhetki

  Olen pitkään etsinyt sopivan neutraalia mutta silti kaunista ja ajatuksia herättävää taulua ja on tuntunut, että se olisi mahdoton yhdistelmä. Tähän kun on pitänyt yhdistää vielä tavallisen tallaajan pankkitilin saldo, olen jo melkein luopunut toivosta. Onneksi vain melkein, kiitos siis tästä vinkistä!

 34. Tämä Aamuhetki on aivan ehdoton suosikkini. Kauniit, rauhalliset värit ja taulun tunnelma on ihana. Sopisi makuuhuoneeseen loistavasti :) http://www.aavahelsinki.com/products/aamuhetkiOlen pitkään etsinyt sopivan neutraalia mutta silti kaunista ja ajatuksia herättävää taulua ja on tuntunut, että se olisi mahdoton yhdistelmä. Tähän kun on pitänyt yhdistää vielä tavallisen tallaajan pankkitilin saldo, olen jo melkein luopunut toivosta. Onneksi vain melkein, kiitos siis tästä vinkistä!

 35. Hei!
  Reilu vuosi olemme asuneet uudessa kodissa, mutta seinille ei ole vielä löytynyt sopivaa ripustettavaa. Monta ihanaa työtä löytyi. Jäätynyt valo olisi aivan ihana olohuoneen seinälle!

 36. Hei!Reilu vuosi olemme asuneet uudessa kodissa, mutta seinille ei ole vielä löytynyt sopivaa ripustettavaa. Monta ihanaa työtä löytyi. Jäätynyt valo olisi aivan ihana olohuoneen seinälle!

 37. http://www.aavahelsinki.com/products/unho
  Unhoon ihastuin heti, kun sen postauksessasi näin, eikä AAVAn sivuilla vierailtuani mikään toinen työ ihastuttanut yhtä paljon, vaikka teokset ovatkin hyvin itseni tyylisiä. Unhossa tykästyin sen nuorekkuuteen ja tummaan yleisvaikutelmaan, jossa on kuitenkin ripaus väriä piristämässä. Ehkäpä näen taulussa myös jonkun vanhan muiston, kuten AAVAn nettisivuilla teosta kuvaillaan.

 38. http://www.aavahelsinki.com/products/unhoUnhoon ihastuin heti, kun sen postauksessasi näin, eikä AAVAn sivuilla vierailtuani mikään toinen työ ihastuttanut yhtä paljon, vaikka teokset ovatkin hyvin itseni tyylisiä. Unhossa tykästyin sen nuorekkuuteen ja tummaan yleisvaikutelmaan, jossa on kuitenkin ripaus väriä piristämässä. Ehkäpä näen taulussa myös jonkun vanhan muiston, kuten AAVAn nettisivuilla teosta kuvaillaan.

 39. Itsekin löysin sattumalta AAVA Helsingin sivut tässä jokin aikaa sitten. Ihan mielettömiä maalauksia!

  Taululle olisi todella tarvetta, kun muutto ensimmäiseen omaan asuntooni lähenee kokoajan. Tällä hetkellä en omista yhtäkään taulua, joten tämä arvonta tuli juuri oikeaan aikaan ;)

  Oma suosikkini sivun tauluista on myös Harmaan Sävyt (http://www.aavahelsinki.com/products/harmaan-savyt). Tämä teos sopisi uuden olohuoneeni seinälle aivan täydellisesti!

 40. Itsekin löysin sattumalta AAVA Helsingin sivut tässä jokin aikaa sitten. Ihan mielettömiä maalauksia! Taululle olisi todella tarvetta, kun muutto ensimmäiseen omaan asuntooni lähenee kokoajan. Tällä hetkellä en omista yhtäkään taulua, joten tämä arvonta tuli juuri oikeaan aikaan ;) Oma suosikkini sivun tauluista on myös Harmaan Sävyt (http://www.aavahelsinki.com/products/harmaan-savyt). Tämä teos sopisi uuden olohuoneeni seinälle aivan täydellisesti!

 41. Oma ehdoton suosikkini on päiväuni. Sopii täydellisesti kotini värimaailmaan. :)http://www.aavahelsinki.com/products/paivauni

 42. Olen etsinyt mieheni kanssa tulevaan asuntoomme taulua, joka olisi koko olohuoneen keskipiste! Pääsemme juuri ennen joulua muuttamaan ihanaan ja valoisaan kotiimme, jonka jyhkeät seinät kaipaavat väriä.
  Jo ennen kun luin edes kilpailusta kävin tutustumassa tauluihin ja ihastuin erityisesti 2 tauluun.

  http://www.aavahelsinki.com/products/unho
  Unho- taulun esittelyteksti kosketti omaa elämääni syvästi. Vain vähän aikaa sitten menetin rakkaan veljeni ja jo nyt huomaan muistojen muuttavan muotoaan. Toiset muistot korostuvat muita tärkeämmiksi, jotkut jäävät taas täysin taka-alalle. Uskon, että vuosien aikana muistot muuttavat ja vaihtavat paikkaansa vielä useita kertoja.

  Itse kotia aatellen ihastuin palavasti Ystävän halaus tauluun.
  http://www.aavahelsinki.com/products/ystavan-halaus
  Se suurimmassa koossa olisi täydellinen keskipiste uuteen kotiimme!

 43. Olen etsinyt mieheni kanssa tulevaan asuntoomme taulua, joka olisi koko olohuoneen keskipiste! Pääsemme juuri ennen joulua muuttamaan ihanaan ja valoisaan kotiimme, jonka jyhkeät seinät kaipaavat väriä.Jo ennen kun luin edes kilpailusta kävin tutustumassa tauluihin ja ihastuin erityisesti 2 tauluun.http://www.aavahelsinki.com/products/unhoUnho- taulun esittelyteksti kosketti omaa elämääni syvästi. Vain vähän aikaa sitten menetin rakkaan veljeni ja jo nyt huomaan muistojen muuttavan muotoaan. Toiset muistot korostuvat muita tärkeämmiksi, jotkut jäävät taas täysin taka-alalle. Uskon, että vuosien aikana muistot muuttavat ja vaihtavat paikkaansa vielä useita kertoja.Itse kotia aatellen ihastuin palavasti Ystävän halaus tauluun.http://www.aavahelsinki.com/products/ystavan-halausSe suurimmassa koossa olisi täydellinen keskipiste uuteen kotiimme!

 44. Hei Sofie! Todella upeita tauluja ja olenkin aikaisemmin päätynyt heidän sivuilleen haaveilemaan teoksista. Oma suosikkini on “Muodon Vääristymä”, joka sitoisi täydellisesti kotini värit yhteen. Olen ollut arka laittamaan kotini valkoisille kiviseinille mitään muuta kuin peilin, mutta samalla tuntuu, että tyylikkäästä kodista saisi viimeistellyn ja kotoisamman, jos sen sitoisi “yhteen” kauniilla taululla. Taulussa näyttäisi myös lukevan jotain, minkä pystyn lukemaan “meri”. Meri on parasta, sen rannalla on uudistuva ja vapaa olo. Taulussa siis yhdistyy moni kaunis väri ja asia! Voisit tulla kuvaamaan ja arvioimaan, onko taulu se piste I:n päälle, mitä tarkoitan! :)

 45. Hei Sofie! Todella upeita tauluja ja olenkin aikaisemmin päätynyt heidän sivuilleen haaveilemaan teoksista. Oma suosikkini on “Muodon Vääristymä”, joka sitoisi täydellisesti kotini värit yhteen. Olen ollut arka laittamaan kotini valkoisille kiviseinille mitään muuta kuin peilin, mutta samalla tuntuu, että tyylikkäästä kodista saisi viimeistellyn ja kotoisamman, jos sen sitoisi “yhteen” kauniilla taululla. Taulussa näyttäisi myös lukevan jotain, minkä pystyn lukemaan “meri”. Meri on parasta, sen rannalla on uudistuva ja vapaa olo. Taulussa siis yhdistyy moni kaunis väri ja asia! Voisit tulla kuvaamaan ja arvioimaan, onko taulu se piste I:n päälle, mitä tarkoitan! :)

 46. Upeita tauluja, aika mahtava arvonta! Oma suosikkini taitaa olla Hiljainen suo (http://www.aavahelsinki.com/products/hiljainen-suo), siinä on jotenkin taianomainen tunnelma.

  “levollisten värisävyjen käytön kautta suomaisema avautuu katsojalleen utuisen rauhallisena maailmana, jonka harmonian pienikin kuiskaus voisi särkeä” – Tämä taulu toisi harmoniaa usein niin hektiseen ja stressaavaan elämään! :)

 47. Upeita tauluja, aika mahtava arvonta! Oma suosikkini taitaa olla Hiljainen suo (http://www.aavahelsinki.com/products/hiljainen-suo), siinä on jotenkin taianomainen tunnelma.”levollisten värisävyjen käytön kautta suomaisema avautuu katsojalleen utuisen rauhallisena maailmana, jonka harmonian pienikin kuiskaus voisi särkeä” – Tämä taulu toisi harmoniaa usein niin hektiseen ja stressaavaan elämään! :)

 48. Nyt olet kyllä saanut hienon yhteistyökumppanin! Ja upean arvonnan :)..itse pidän taiteesta kovin ja seiniltä löytyykin jo jonkin verran öljyvärimaalauksia. Voitto olisi erittäin mieluinen, sillä kaunista taidetta ei voi olla koskaan liikaa! Ihastuin http://www.aavahelsinki.com/products/jaatynyt-valo teokseen. Sen pehmeät sävyt sopisivat olohuoneen sohva seinälle.

 49. Nyt olet kyllä saanut hienon yhteistyökumppanin! Ja upean arvonnan :)..itse pidän taiteesta kovin ja seiniltä löytyykin jo jonkin verran öljyvärimaalauksia. Voitto olisi erittäin mieluinen, sillä kaunista taidetta ei voi olla koskaan liikaa! Ihastuin http://www.aavahelsinki.com/products/jaatynyt-valo teokseen. Sen pehmeät sävyt sopisivat olohuoneen sohva seinälle.

 50. Upeita, wau ja kiitos vinkistä! Tauluostokset täälläkin ajankohtaisia ja vaikean valinnan jälkeen päätyisin varmasti “Ystävän halaus” nimiseen tauluun sen herkkien värien ja ison koon takia. Menee ehdottomasti ostoslistalle :)

 51. Upeita, wau ja kiitos vinkistä! Tauluostokset täälläkin ajankohtaisia ja vaikean valinnan jälkeen päätyisin varmasti “Ystävän halaus” nimiseen tauluun sen herkkien värien ja ison koon takia. Menee ehdottomasti ostoslistalle :)

 52. Oi miten ihana arvonta! Olen jo parin vuoden ajan haaveillut ihanasta taulusta seinälleni, mutta opiskelijabudjetilla oikean taiteen hankkiminen ei vain onnistu!

  Minun lempparikseni valikoitui Aamun Kehrä. Pidän ylipäätään tauluista joiden muoto on monimutkainen ja taulussa on ikään kuin vain puhdas tunne! Tämä kolahti minuun todella! http://www.aavahelsinki.com/products/fluid

 53. Oi miten ihana arvonta! Olen jo parin vuoden ajan haaveillut ihanasta taulusta seinälleni, mutta opiskelijabudjetilla oikean taiteen hankkiminen ei vain onnistu!Minun lempparikseni valikoitui Aamun Kehrä. Pidän ylipäätään tauluista joiden muoto on monimutkainen ja taulussa on ikään kuin vain puhdas tunne! Tämä kolahti minuun todella! http://www.aavahelsinki.com/products/fluid

 54. Oi, olipa mieluisa yllätys näin keskiviikkoiltaan.
  Päiväuni, Unho sekä Ystävän halaus kolahtivat parhaiten. Tykkään todella.

 55. Oi, olipa mieluisa yllätys näin keskiviikkoiltaan. Päiväuni, Unho sekä Ystävän halaus kolahtivat parhaiten. Tykkään todella.

 56. Suosikkini on sama, Harmaan sävyt, sillä se sopisi väreiltään, tunnelmaltaan sekä kokonsa puolesta olohuoneeseemme. Olen potenut ‘rimakauhua’ taulujen ripustukseen joten uuden kodin seinät ovat olleet tyhjillään kolme vuotta. Nyt voisin tarttua porakoneeseen, jos onni suosii!

  Aavan konsepti on varmasti tervetullut lisä suosittujen valokuvakollaasien ja julisteiden rinnalle monen modernin sisustajan kodissa.

 57. Suosikkini on sama, Harmaan sävyt, sillä se sopisi väreiltään, tunnelmaltaan sekä kokonsa puolesta olohuoneeseemme. Olen potenut ‘rimakauhua’ taulujen ripustukseen joten uuden kodin seinät ovat olleet tyhjillään kolme vuotta. Nyt voisin tarttua porakoneeseen, jos onni suosii!Aavan konsepti on varmasti tervetullut lisä suosittujen valokuvakollaasien ja julisteiden rinnalle monen modernin sisustajan kodissa.

 58. Tämä nousi suosikiksihttp://www.aavahelsinki.com/collections/premium/products/peek-a-book-vol-3Jotain leikkisyyttä, katos :)

 59. Oi suosisipa kerrankin arpaonni. Olen etsinyt taulu olohuoneeseen, mutta en ollutkaan vielä törmännyt kyseiseen kauppaan. Ehdoton suosikkini on Harmaan sävyt http://www.aavahelsinki.com/products/harmaan-savyt
  Se sopisi hyvin olohuoneen tummanharmaaseen seinään ja lisäksi pidän sen virtaviivaisista linjoista. En tykkää lainkaan pehmeistä linjoista kuten palloista, joten tämä olisi täydellinen.

 60. Oi suosisipa kerrankin arpaonni. Olen etsinyt taulu olohuoneeseen, mutta en ollutkaan vielä törmännyt kyseiseen kauppaan. Ehdoton suosikkini on Harmaan sävyt http://www.aavahelsinki.com/products/harmaan-savytSe sopisi hyvin olohuoneen tummanharmaaseen seinään ja lisäksi pidän sen virtaviivaisista linjoista. En tykkää lainkaan pehmeistä linjoista kuten palloista, joten tämä olisi täydellinen.

 61. http://www.aavahelsinki.com/products/unikkoja

  Rakastan unikkoja. Siksi nähtyäni tämän taulun olin jo päätökseni tehnyt siitäkin huolimatta, että muitakin upeita tauluja olisi ollut valittavana. Taulun vaaleaa yleisilmettä vasten leiskuvat punaiset unikot ovat yksinkertaisuudessaan niin ihastuttavat, etten voinut valita toisin. Tunnelma tuo mieleen lapsuuden matkan Pohjois-Italiaan. Lisäksi taulu sopisi erinomaisesti valkoiseen sisustukseeni, jossa on ripaus punaista.

 62. http://www.aavahelsinki.com/products/unikkojaRakastan unikkoja. Siksi nähtyäni tämän taulun olin jo päätökseni tehnyt siitäkin huolimatta, että muitakin upeita tauluja olisi ollut valittavana. Taulun vaaleaa yleisilmettä vasten leiskuvat punaiset unikot ovat yksinkertaisuudessaan niin ihastuttavat, etten voinut valita toisin. Tunnelma tuo mieleen lapsuuden matkan Pohjois-Italiaan. Lisäksi taulu sopisi erinomaisesti valkoiseen sisustukseeni, jossa on ripaus punaista.

 63. Lempparini on http://www.aavahelsinki.com/products/juuret.
  Rupesin selaamaan tauluja ajatellen, että sieltä se kolahtaa sitten, se oikea. Ei tarvinnut pitkälle selata, kun ensimmäisellä sivulla tämä osui silmiini ja kolahti sydämeeni! Katsoin kaksi muutakin sivua läpi, mutta palasin tähän. Taulussa on lempisiniseni, jotain mystistä, ja jokainen katsoja löytää siitä varmaan omansa. Mielestäni taulu henkii lisäksi rauhaa ja positiivisia asioita. Mutta myös energiaa ja iloa. Voisin sijoittaa tämän minne vain asunnossani. :)

 64. Lempparini on http://www.aavahelsinki.com/products/juuret.Rupesin selaamaan tauluja ajatellen, että sieltä se kolahtaa sitten, se oikea. Ei tarvinnut pitkälle selata, kun ensimmäisellä sivulla tämä osui silmiini ja kolahti sydämeeni! Katsoin kaksi muutakin sivua läpi, mutta palasin tähän. Taulussa on lempisiniseni, jotain mystistä, ja jokainen katsoja löytää siitä varmaan omansa. Mielestäni taulu henkii lisäksi rauhaa ja positiivisia asioita. Mutta myös energiaa ja iloa. Voisin sijoittaa tämän minne vain asunnossani. :)

 65. Ihanaa! Mahtava arvonta! Oli todella vaikeaa päättää kaikista kauneinta ja puhuttelivinta teosta, joka sopisi vielä sisustukseenkin…kuitenkin http://www.aavahelsinki.com/products/unho vei sydämen. Haluan seinällemme taulun, josta voi hakea inspiraatiota vuodesta toiseen ja Unhosta tuli mieleen mustetahratesti, josta voi aina vain löytää uusia muotoja ja uusia ajatuksia.

 66. Ihanaa! Mahtava arvonta! Oli todella vaikeaa päättää kaikista kauneinta ja puhuttelivinta teosta, joka sopisi vielä sisustukseenkin…kuitenkin http://www.aavahelsinki.com/products/unho vei sydämen. Haluan seinällemme taulun, josta voi hakea inspiraatiota vuodesta toiseen ja Unhosta tuli mieleen mustetahratesti, josta voi aina vain löytää uusia muotoja ja uusia ajatuksia.

 67. Moikka! :) Suosikkini meidän kotiimme olisi tämä Aamun kehrä: http://www.aavahelsinki.com/products/fluid

  Pohdin pitkään Unhon ja Aamun kehrän välillä, mutta kokonsa puolesta tuo valitsemani sopisi paremmin sohvamme yläpuolelle! Haluaisin hankkia siihen pitkän mallisen ikkunankarmin, mutta avopuolisi on vahvasti eri mieltä, joten taulun hankinta taitaa olla edessä… :)

 68. Moikka! :) Suosikkini meidän kotiimme olisi tämä Aamun kehrä: http://www.aavahelsinki.com/products/fluidPohdin pitkään Unhon ja Aamun kehrän välillä, mutta kokonsa puolesta tuo valitsemani sopisi paremmin sohvamme yläpuolelle! Haluaisin hankkia siihen pitkän mallisen ikkunankarmin, mutta avopuolisi on vahvasti eri mieltä, joten taulun hankinta taitaa olla edessä… :)

 69. Voi että mikä ihana kilpailu! Oon jo kauan kattelu anoppilassa upeita valko-harmaa sävyisiä maalauksia ja mielelläni kelpuuttaisin vaikka useamman teoksen koristamaan meidän kodin TÄYSIN tyhjiä seiniä!

  Löysin AAVAN valikoimista parikin kivaa “Halla” ja “F*** It’s snowing”. Päädyin kuitenkin Halla-nimiseen teokseen, jonka värimaailma ja koko sopis erinomaisesti olohuoneeseen paraatipaikalle meidän samansävyisen sohvan yläpuolelle :)

 70. Voi että mikä ihana kilpailu! Oon jo kauan kattelu anoppilassa upeita valko-harmaa sävyisiä maalauksia ja mielelläni kelpuuttaisin vaikka useamman teoksen koristamaan meidän kodin TÄYSIN tyhjiä seiniä!Löysin AAVAN valikoimista parikin kivaa “Halla” ja “F*** It’s snowing”. Päädyin kuitenkin Halla-nimiseen teokseen, jonka värimaailma ja koko sopis erinomaisesti olohuoneeseen paraatipaikalle meidän samansävyisen sohvan yläpuolelle :)

 71. Voi että mikä ihana kilpailu! Oon jo kauan kattelu anoppilassa upeita valko-harmaa sävyisiä maalauksia ja mielelläni kelpuuttaisin vaikka useamman teoksen koristamaan meidän kodin TÄYSIN tyhjiä seiniä!

  Löysin AAVAN valikoimista parikin kivaa “Halla” ja “F*** It’s snowing”. Päädyin kuitenkin Halla-nimiseen teokseen, jonka värimaailma ja koko sopis erinomaisesti olohuoneeseen paraatipaikalle meidän samansävyisen sohvan yläpuolelle :)

  http://www.aavahelsinki.com/products/halla

 72. Voi että mikä ihana kilpailu! Oon jo kauan kattelu anoppilassa upeita valko-harmaa sävyisiä maalauksia ja mielelläni kelpuuttaisin vaikka useamman teoksen koristamaan meidän kodin TÄYSIN tyhjiä seiniä!Löysin AAVAN valikoimista parikin kivaa “Halla” ja “F*** It’s snowing”. Päädyin kuitenkin Halla-nimiseen teokseen, jonka värimaailma ja koko sopis erinomaisesti olohuoneeseen paraatipaikalle meidän samansävyisen sohvan yläpuolelle :)http://www.aavahelsinki.com/products/halla

 73. Minun ehdoton suosikkini on Unho! Rakastuin tauluun aiva ensisilmäyksellä…Olemme etsineet ensimmäisen oman kämppämme olohuoneen seinälle täydellisesti sisustukseen istuvaa taulua ja Unho täyttää nuo kriteerit :-) Ah, kunpa onni suosisi…;)http://www.aavahelsinki.com/products/unho

 74. Valikoimissa oli useita upeita ja ainutlaatuisia tauluja. Valitsin suosikikseni kuitenkin teoksen “Aamun kehrä” http://www.aavahelsinki.com/products/fluid. Taulussa oli jotain herkkää, mystistä ja upeat värisävyt. Sijoittaisin tämän taulun takkahuoneeseemme jonka seinät ammottavat vielä tyhjyyttään, tilassa taulu pääsisi oikeuksiinsa ja sopisi hyvin takkatulen liekkien kaveriksi:)

 75. Valikoimissa oli useita upeita ja ainutlaatuisia tauluja. Valitsin suosikikseni kuitenkin teoksen “Aamun kehrä” http://www.aavahelsinki.com/products/fluid. Taulussa oli jotain herkkää, mystistä ja upeat värisävyt. Sijoittaisin tämän taulun takkahuoneeseemme jonka seinät ammottavat vielä tyhjyyttään, tilassa taulu pääsisi oikeuksiinsa ja sopisi hyvin takkatulen liekkien kaveriksi:)

 76. http://www.aavahelsinki.com/products/aamun-kehra

  Minusta tämä Aamun Kehrä on aivan mah-ta-va. Olen tuijottanut sitä ties kuinka pitkään enkä vaan saa katsettani irti. Tuo jos mikä eroaa niistä itse tehdyistä pelkistetyistä maalauksista, joita on viime kuukausina vilissyt blogeissa ja joista sain jo kauan sitten yliannostuksen. Olen yleensä mustan, valkoisen ja harmaan ystävä ja suosin niitä sisustukseni pääväreissä, mutta tuo iskee tuo ihan täysillä. Niin hieno. Ja nuo värit. Apua. Vau.

  Olen ihan hämilläni siitä millaisen reaktion tuo sai minussa aikaan :D

 77. http://www.aavahelsinki.com/products/aamun-kehraMinusta tämä Aamun Kehrä on aivan mah-ta-va. Olen tuijottanut sitä ties kuinka pitkään enkä vaan saa katsettani irti. Tuo jos mikä eroaa niistä itse tehdyistä pelkistetyistä maalauksista, joita on viime kuukausina vilissyt blogeissa ja joista sain jo kauan sitten yliannostuksen. Olen yleensä mustan, valkoisen ja harmaan ystävä ja suosin niitä sisustukseni pääväreissä, mutta tuo iskee tuo ihan täysillä. Niin hieno. Ja nuo värit. Apua. Vau.Olen ihan hämilläni siitä millaisen reaktion tuo sai minussa aikaan :D

 78. “Harmaan sävyt” on todella kaunis. Haluaisin antaa sen lahjaksi tyttärelleni. Taulusta voisi ammentaa voimaa, kun kiire ja stressi painavat päälle.

 79. “Harmaan sävyt” on todella kaunis. Haluaisin antaa sen lahjaksi tyttärelleni. Taulusta voisi ammentaa voimaa, kun kiire ja stressi painavat päälle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*