Aamun suosikkijuoma

inkivääriä, omenaa ja minttua – herättää, piristää ja lämmittää.

Ostin reilu viikko sitten itselleni mehustimen. Kauan oli sen ostamista miettinyt, mutta viimeisellä suomireissulla kävin aamiaisella kahvilassa, jossa sain tuoretta omenamehua. Sen jälkeen ei enää tsrvinnut miettiä kahdesti, vaan mehustin muutti keittiööni kaveriksi. Nyt olen sen kanssa tehnyt erilaisia mehukokeiluja vihanneksista ja hedelmistä melkein joka päivä ja suosikkiaamujuoma näkyy kuvissa.

Olen tehnyt Electroluxin kanssa yhteistyötä jo monta vuotta (tämä postaus ei tosin ole yhteistyö eikä mehustin saatu) liittyen heidän maailmanlaajuiseen innovaatiokilpailuun, Design Labiin. Aikaisempina vuosina olen ollut mukana Milanossa ja Tukholmassa, mutta tänä vuonna ja itseasiassa tänä iltana on tapahtuma Pariisissa.

Siitä lähtien kun olen ollut mukana Electroluxin kanssa yhteistyössä, olen alkanut syvästi fanittamaan yritystä ja heidän tuotteita. Sen takia myös ostin heidän mehustimen ja voin suositella lämpimästi. Täämän vuoden teemana on ”future home” ja innoissani odotan ennakkoluulottomien nuorten suunnittelijoiden luomuksia tulevaisuuden koteihin ja miten teknologia ja design yhdistetään toimivaksi kokonaisuudeksi. Harmikseni tänä vuonna mukana ei ole suomalaisia enää tässä finaalivaiheessa, mutta finalistit ja ideat voitte kurkata täältä.

Aiempina vuosina on tapahtumassa ollut aina paikallinen kokki kokkailemassa ja kertomassa ruokatrendien viimeisempiä kuulumisia. Yksi hienoimmista kokemuksistani onkin kahden vuoden takaa Milanosta, jolloin Electroluxin designjohtaja piirsi ja loi taidetta samalla kun italialainen huippukokki teki vieressä ruokaa. Odotan siis illalta paljon :)

Aamumehun resepti:

2 vihreetä omenaa

Iso pala tuoretta inkivääriä

Tuoretta minttua

Pala avokadoa

Yksi kiiwi

…………………………

A little over week ago I bought a juicer. I had been thinking about it for a while, but after I’ve had a fresh juiced apple juice at breakfast in one cafe, I knew I needed one.  Now my new friend has been juicing every morning extremely tasty juices from vegetables and fruits. You can see my favorite morning juice in the pic.

This is a third year I’m involved in the Electrolux Design Lab competition. Once we were in Milan, last year in Stockholm, but today the event is held here in Paris. Since our collaboration started,I have become s a huge fan of their appliances and therefore I bought a juicer from them with no doubt. This year the theme of the competition is future home and I’m looking forward what the “there’s no box” minded young designers has created. This year there is not finalist from Finland unfortunately, but from here you can find the finalists and get a peek from their designs.

 

Recipe to my morning juice:

2 green apples

Fresh ginger (I like the spicyness, so I’m adding a big piece).

Fresh mint

Piece of avocado

Kiwi

You may also like

2 Comments

  1. Onpa pitkä aika siitä, kun olen käynyt täällä blogissasi, aina yhtä kiva lukea sun tekstejä!

    Mehustin on ihana laite keittiössä, mulla on tosin sellainen vanhempi versio, joka ei kyllä avokadoa mehusta :D Haaveissa olisi hankkia hiljainen ja tehokas mehustin, joka hyödyntää kaikki hedelmien ja vihannesten rippeet niin, että niistä tulee todella kuivia ja kaikki mehut on imetty pois. Oma mehusuosikkini on porkkana, inkivääri ja greippi, vaikka smoothieita tulee kyllä enemmän tehtyä. :)

    minna.k – carefree casualness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*