A good hair day

Kauneuteen liittyvillä postauksilla jatketaan.. Olen maininnut muutamaan otteeseen, että luonnonkiharat hiukseni tuottavat minulle usein päänvaivaa. Hiukseni ilmoittavat minulle heti jos suoristan tai käsittelen niitä liikaa. Hiukseni ovat luonnostaan todella kuivat, joten joudun hoitamaan niitä todella paljon jos haluan niiden näyttävän kiiltäviltä ja hyvinvoivilta.

Luottotuotteeni ovat Redkenin shampoot ja hoitoaineet. Ylläolevissa kuvissa pitelen merkin “All Soft”-sarjaa, mutta olen ollut tyytyväinen myös Redkenin “Smooth Down” tuotteisiin. Käytän myös hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja tällä hetkellä suihkauttelen hiuksiini Schwarzkopfin Time Restore Satin Sprayta. Kiiltoa ja lämpösuojaa taasen saan Sebastianin Trilliant suihkeesta.

Onkos siellä ruudun takana muita, jotka kamppailevat luonnonkiharien hiuksien kanssa? Olisi nimittäin kiva kuulla teiltä tuotesuosituksia :)

___________________________________

I have earlier  mentioned that I’m struggling with my naturally curly hair. My hair is very dry and brittle and because of those factors, I have to take good care of my hair.

My shampoos and conditioners are from Redken. In the pictures above, I hold Redken’s line, “All Soft”. I can recommend Redken “Smooth Down” shampoos and conditioners as well. I also pamper my hair with leave in conditioner. At the moment I use Time Restore Satin Spray by Schwarzkopf. As a thermal protector I use Sebastian‘s Trilliant spray.

You may also like

56 Comments

 1. Voi että, mulla on täysin sama ongelma: vähän kuivat luonnonkiharat hiukset! Voisinpa seuraavaks kokeilla sit noita redkenejä jos kerran toimii.

  Itse oon käyttäny tehohoitona joskus Aussien Frizz Miraclea, se on ihanan tuoksuinen ja tulee tosi pehmeät hiukset :)

  1. Mä en ole koskaan pitänyt hiuksistani! Ne eivät ikinä mene niin kuin haluaisin ja näyttävät usein elottomilta. Kuivuuden takia niitä ei voi edes värjätä :/

   Kokeilin Aussien tuotteita kesän aikana ja tykkäsin niistä myös :) Muistaakseni kokeilin tuotesarjaa “take the heat”

 2. Voi että, mulla on täysin sama ongelma: vähän kuivat luonnonkiharat hiukset! Voisinpa seuraavaks kokeilla sit noita redkenejä jos kerran toimii.Itse oon käyttäny tehohoitona joskus Aussien Frizz Miraclea, se on ihanan tuoksuinen ja tulee tosi pehmeät hiukset :)

  1. No on tossa ollut jo jonkun verran yritystäkin, hihi ;)

   Joillekin eivät Redkenin tuotteet sovi, mutta minun hiuksilleni ne sopivat. Tigin tuotteista hiukseni eivät taasen pidä.

  1. Pidän hiuksistani vain hyvää huolta. En ole ikinä värjännyt niitä enkä suorista tai föönaa niitä kovinkaan usein, vaan annan niiden kuivua ihan itsestään-lopputulos ei aina ole välttämättä se kaikista kaunein, mutta en halua elottomia hiuksia.

   Minä olen käyttänyt All Soft sarjaa jo parisen vuotta ja olen siihen tosi tyytyväinen :)

 3. Joo mä kattelin kanssa, että onpa sulla hyväkuntoinen tukka, täytyy pitää noi sun suosittelemat tuotteet mielessä :)

 4. Mä en ole koskaan pitänyt hiuksistani! Ne eivät ikinä mene niin kuin haluaisin ja näyttävät usein elottomilta. Kuivuuden takia niitä ei voi edes värjätä :/Kokeilin Aussien tuotteita kesän aikana ja tykkäsin niistä myös :) Muistaakseni kokeilin tuotesarjaa “take the heat”

 5. No on tossa ollut jo jonkun verran yritystäkin, hihi ;)Joillekin eivät Redkenin tuotteet sovi, mutta minun hiuksilleni ne sopivat. Tigin tuotteista hiukseni eivät taasen pidä.

 6. Pidän hiuksistani vain hyvää huolta. En ole ikinä värjännyt niitä enkä suorista tai föönaa niitä kovinkaan usein, vaan annan niiden kuivua ihan itsestään-lopputulos ei aina ole välttämättä se kaikista kaunein, mutta en halua elottomia hiuksia.Minä olen käyttänyt All Soft sarjaa jo parisen vuotta ja olen siihen tosi tyytyväinen :)

 7. No mulla on todella kihara hiuskuontalo luonnostaan (kikkurampi kuin Saimi Nousiaisella) ja siita on kyllä vaivaa ja paljon! Hiukset on kuivat vaikka en föönää tai käytä rautoja kuin ehkä joka toinen kuukausi enimmillään (kampaajalla käydessä). Tigin uusi Resurrection-hoitis oli vaikutukseltaan samaa tasoa kuin pelkkä vesi, eli ei siloita ollenkaan. Kostealla säällä menee pörröön vaikka on anti frizz-muotovaahto ja lakka plus silkkitipat käytössä. Ja kaikista raivostuttavinta on että kuontalossa on pituutta puoleen selkään ja ylikin, mutta näyttävät kiharoista johtuen olkapäämittaisilta. Argh!

  1. Haha, hauska vertaus Saimiin. Kun kerran tein sellaisen erehdyksen, että leikkasin otsiksen niin poikaystävä sanoi minulle aamulla:”nyt tiedän miltä tuntuu herätä Riitta Väisäsen vierestä :D

   Tigin tuotteet eivät toimi minullakaan :/

   Mun kärsivällisyys ei riittäisi noin pitkiin hiuksiin! Itseasiassa minun pitää leikata ja ohetaa niitä aina kahden kuukauden välein jos haluan niiden olevan eloisan näköiset :/

   Mitä silkkitippoja käytät? Käytin joskus KMS:n silkkiseerumia ja se oli ihan hyvä :)

 8. No mulla on todella kihara hiuskuontalo luonnostaan (kikkurampi kuin Saimi Nousiaisella) ja siita on kyllä vaivaa ja paljon! Hiukset on kuivat vaikka en föönää tai käytä rautoja kuin ehkä joka toinen kuukausi enimmillään (kampaajalla käydessä). Tigin uusi Resurrection-hoitis oli vaikutukseltaan samaa tasoa kuin pelkkä vesi, eli ei siloita ollenkaan. Kostealla säällä menee pörröön vaikka on anti frizz-muotovaahto ja lakka plus silkkitipat käytössä. Ja kaikista raivostuttavinta on että kuontalossa on pituutta puoleen selkään ja ylikin, mutta näyttävät kiharoista johtuen olkapäämittaisilta. Argh!

 9. Vau! Ihanan pehmeän näköiset hiukset sinulla. Täytyykin pitää tuo Redken mielessä, kun seuraavan kerran shampoon ja hoitoaineen ostaminen on edessä.

  Itselläni on sekä luonnonkiharat että vaalennetut hiukset, eli pahin mahdollinen yhdistelmä. Hiukseni alkoivat kihartua vasta muutama vuosi sitten, vaalentamisen jälkeen. Pyrin käyttämään kosteuttavaa shampoota ja kosteuttavaa tai korjaavaa hoitoainetta. Yleensä pesun jälkeen suihkin jätettävää hoitoainetta suortuviin, jotta saan ne kammattua.

  1. Oh no! Varmastikin pahin mahdollinen! Leikittelen joskus idealla, että vaalentaisin hiuksiani asteen tai pari, mutta pelkään lopputulosta.

   Kannattaa pitää Redken mielessä, sillä minulle heidän tuotteensa ovat ainakin sopineet :)

 10. Vau! Ihanan pehmeän näköiset hiukset sinulla. Täytyykin pitää tuo Redken mielessä, kun seuraavan kerran shampoon ja hoitoaineen ostaminen on edessä. Itselläni on sekä luonnonkiharat että vaalennetut hiukset, eli pahin mahdollinen yhdistelmä. Hiukseni alkoivat kihartua vasta muutama vuosi sitten, vaalentamisen jälkeen. Pyrin käyttämään kosteuttavaa shampoota ja kosteuttavaa tai korjaavaa hoitoainetta. Yleensä pesun jälkeen suihkin jätettävää hoitoainetta suortuviin, jotta saan ne kammattua.

 11. Yksi luonnokiharapäinen ilmoittautuu. Samoja tuotteita olemme näemmä hyväksi havainneet; All Softit ja Trilliant suihke olleet jo pitkään käytössä, aika hauska :) Oon tykännyt tosi paljon myös Wellan System Professional Pearl Smoothista, muotoiluvoide, joka tekee ihmeitä, suosittelen! Täällä föönataan ja suoristetaan hiukset melkein joka pesun jälkeen (hirvee duuni ja rasitus hiukselle, i know). Sun hiukset upeet tuossa kuvassa, voisit mennä heilauttamaan tuota tukkaa johonkin mainokseen :)

  1. Oi, en ollut huomannutkaan aiemmin, että sinulla on luonnonkiharat hiukset :)
   Hauska juttu, että käytetään samoja tuotteita. Great minds think a like ;D’

   Kiitos vinkistä, pitää kokeilla seuraavaksi tuota tuotetta!

   Suoristusrautaa käytän tosi harvoin, mutta fööniä vähän useammin. Olen sitä paitsi ehkä laiskin ihminen hiuksien laittoa ajatellen. Olen niin lopen kyllästynyt kihartamiseen tai muihin, sillä hiukseni eivät ikinä pysy mitenkään vaikka kuinka yrittäisin.

   Hahha, no ehkä en nyt kumminkaan :D

 12. Yksi luonnokiharapäinen ilmoittautuu. Samoja tuotteita olemme näemmä hyväksi havainneet; All Softit ja Trilliant suihke olleet jo pitkään käytössä, aika hauska :) Oon tykännyt tosi paljon myös Wellan System Professional Pearl Smoothista, muotoiluvoide, joka tekee ihmeitä, suosittelen! Täällä föönataan ja suoristetaan hiukset melkein joka pesun jälkeen (hirvee duuni ja rasitus hiukselle, i know). Sun hiukset upeet tuossa kuvassa, voisit mennä heilauttamaan tuota tukkaa johonkin mainokseen :)

 13. Siskopuoleni ja hänen tyttönsä ovat kiharapäitä. He käyttävät Kerastasen kiharille hiuksille tarkoitettuja tuotteita koko sakki ja ovat olleet tyytyväisiä.
  Itse omistan piikkisuoran tukan, joten kadehdin aina kiharahiuksisia ihmisiä… oma tukkani kun ei taivu kuin kampaajan käsittelyssä ja silloinkin enintään pariksi tunniksi. :D Olisi nimittäin ihana saada juuri tuollaiset taipuisat latvat ja kauniisti lainehtiva tukka…

  1. Minä taasen kadehdin ihmisiä joilla on piikkisuorat hiukset. Se on aina niin, että haluaa sitä mitä itsellä ei ole :)
   No näihin kuviin hiuksia on vähän sommiteltu. Tuiskun ja tuulen jälkeen kuontalo näyttä vähän erilaiselta. Yleensä pidän hiuksiani vain ponnarilla tai sykeröllä, sillä jos ne ovat auki ne menevät “marsulle” :D

 14. Siskopuoleni ja hänen tyttönsä ovat kiharapäitä. He käyttävät Kerastasen kiharille hiuksille tarkoitettuja tuotteita koko sakki ja ovat olleet tyytyväisiä. Itse omistan piikkisuoran tukan, joten kadehdin aina kiharahiuksisia ihmisiä… oma tukkani kun ei taivu kuin kampaajan käsittelyssä ja silloinkin enintään pariksi tunniksi. :D Olisi nimittäin ihana saada juuri tuollaiset taipuisat latvat ja kauniisti lainehtiva tukka…

 15. Täällä myös taistellaan kuivien luonninkiharien hiusten kanssa. Voin suositella Sebastianin Hydre-shampoota ja hoitoainetta, kosteuttavat todella tehokkaasti! Redkeniltä on myös tehohoito, jonka nimeä en nyt millään muista, olisko All soft-tuotesarjaa, se on myös älyttömän hyvä :)

 16. Täällä myös taistellaan kuivien luonninkiharien hiusten kanssa. Voin suositella Sebastianin Hydre-shampoota ja hoitoainetta, kosteuttavat todella tehokkaasti! Redkeniltä on myös tehohoito, jonka nimeä en nyt millään muista, olisko All soft-tuotesarjaa, se on myös älyttömän hyvä :)

 17. Haha, hauska vertaus Saimiin. Kun kerran tein sellaisen erehdyksen, että leikkasin otsiksen niin poikaystävä sanoi minulle aamulla:”nyt tiedän miltä tuntuu herätä Riitta Väisäsen vierestä :DTigin tuotteet eivät toimi minullakaan :/Mun kärsivällisyys ei riittäisi noin pitkiin hiuksiin! Itseasiassa minun pitää leikata ja ohetaa niitä aina kahden kuukauden välein jos haluan niiden olevan eloisan näköiset :/Mitä silkkitippoja käytät? Käytin joskus KMS:n silkkiseerumia ja se oli ihan hyvä :)

 18. Oh no! Varmastikin pahin mahdollinen! Leikittelen joskus idealla, että vaalentaisin hiuksiani asteen tai pari, mutta pelkään lopputulosta. Kannattaa pitää Redken mielessä, sillä minulle heidän tuotteensa ovat ainakin sopineet :)

 19. Oi, en ollut huomannutkaan aiemmin, että sinulla on luonnonkiharat hiukset :)Hauska juttu, että käytetään samoja tuotteita. Great minds think a like ;D’Kiitos vinkistä, pitää kokeilla seuraavaksi tuota tuotetta! Suoristusrautaa käytän tosi harvoin, mutta fööniä vähän useammin. Olen sitä paitsi ehkä laiskin ihminen hiuksien laittoa ajatellen. Olen niin lopen kyllästynyt kihartamiseen tai muihin, sillä hiukseni eivät ikinä pysy mitenkään vaikka kuinka yrittäisin.Hahha, no ehkä en nyt kumminkaan :D

 20. Minä taasen kadehdin ihmisiä joilla on piikkisuorat hiukset. Se on aina niin, että haluaa sitä mitä itsellä ei ole :)No näihin kuviin hiuksia on vähän sommiteltu. Tuiskun ja tuulen jälkeen kuontalo näyttä vähän erilaiselta. Yleensä pidän hiuksiani vain ponnarilla tai sykeröllä, sillä jos ne ovat auki ne menevät “marsulle” :D

 21. Kiitos vinkistä! Pitää ehdottomasti kokeilla, sillä tuotteita on aina hyvä vaihdella silloin tällöin :)

 22. Heippa!

  Uusi lukija ilmoittautuu ja heti ekana täällä oli yksi ihan mun lempiaiheista :)

  Kokeile Goldwellin Rich Repair sarjan 60 second treatmentia. Naamio, jonka vaikutusaika on 60 sekkaa. Ja aivan sairaan hyvä hinta-laatu -suhde. Sarjan shampoo ja perushoitsikka tosin eivät suuria kicksejä anna.

  Myös Paul Mitchellin Super Skinny seerumi on aika täydellinen karvojen pehmentäjä ja siloittaja. Samaten Mitchellin uusin Awapuhi wild ginger -sarja on tosi hyvä.

  Ja hei, parin viikon päästä on Sokoksien hiustenhellimisviikot *vink*

  1. Heippa!

   Ihana juttu!!

   Hmm, pitää ihmeessä kokeilla! Olen ihan todella iloinen että jaoit vinkkisi minulle :)

   Minä kun asustelen täällä Vaasassa, niin meillä ei noita Sokoksia ja Stockmanneja ihan hirveästi täällä ole :/Usch!

 23. Heippa!Uusi lukija ilmoittautuu ja heti ekana täällä oli yksi ihan mun lempiaiheista :)Kokeile Goldwellin Rich Repair sarjan 60 second treatmentia. Naamio, jonka vaikutusaika on 60 sekkaa. Ja aivan sairaan hyvä hinta-laatu -suhde. Sarjan shampoo ja perushoitsikka tosin eivät suuria kicksejä anna.Myös Paul Mitchellin Super Skinny seerumi on aika täydellinen karvojen pehmentäjä ja siloittaja. Samaten Mitchellin uusin Awapuhi wild ginger -sarja on tosi hyvä.Ja hei, parin viikon päästä on Sokoksien hiustenhellimisviikot *vink*

 24. Hei mä ostin juuri eilen tuollaisen redkenin tuplapakkauksen stockalta. Niistä on mun mielestä tosi harvoin tarjouksia, mutta nyt oli -30%. Toki netistäkin saa niitä varmaan tilattua edullisemmin. Tykkään just tuosta kuiville hiuksille tarkoitetuista tuoteista, niistä jää hiukset niin silkkisiksi.

  Niin ja hyvää reissua!

  1. Oh neijjj!

   Miten se on mennyt minulta oikein ohi? Seuraavan kerran saat kyllä luvan vinkata tännekin päin :))

   Tilaan yleensä kaikki hiustuotteeni Feeluniquesta- paljon halvempaa, ei postikuluja ja tuotteet tulevat kotiovelle :)

   Kiitos :))

 25. Hei mä ostin juuri eilen tuollaisen redkenin tuplapakkauksen stockalta. Niistä on mun mielestä tosi harvoin tarjouksia, mutta nyt oli -30%. Toki netistäkin saa niitä varmaan tilattua edullisemmin. Tykkään just tuosta kuiville hiuksille tarkoitetuista tuoteista, niistä jää hiukset niin silkkisiksi. Niin ja hyvää reissua!

 26. Minulla on samanlainen ongelma, jos luonnonkiharia hiuksia nyt ongelmaksi voi nimittää, eikä itselläni toimi liian hoitavat tuotteet koska ne rasvoittavat tukkaa joten silottavat tuotesarjat on automaattisesti poissa laskuista. Olen löytänyt avun kuitenkin yllättävästä suunnasta, eli Tigin Superstar-, nykyinen Epic volume -hoitosarja on suoristanut luonnonkiharan kuontaloni yleensä ihanan suoraksi, kosteutetuksi ja kiiltäväksi. Sen sijaan tuuheuttavaa vaikutusta en ole hoitosarjalla huomannut olevan, eli hiustyyppini taitaa olla aika erikoinen? :) Suosittelen kuitenkin kokeilemaan jos tukasta ei meinaa tulla silkkisen kiiltävä edes föönatessa. :)

  1. Hei!

   Oletko laittanut tuotteita vain latvoihin? Sillä minä laitan hoitoaineita ainoastaan hiusten latvoihin, niin hiuksen pysyvät puhtaampina pidempään :)

   Kiitos vinkistä :))

   Minä en uskalla föönätä hiuksiani kun kerran viikossa maksimissaan, sillä muuten ne menevät ihan koppuroiksi :/

 27. Minulla on samanlainen ongelma, jos luonnonkiharia hiuksia nyt ongelmaksi voi nimittää, eikä itselläni toimi liian hoitavat tuotteet koska ne rasvoittavat tukkaa joten silottavat tuotesarjat on automaattisesti poissa laskuista. Olen löytänyt avun kuitenkin yllättävästä suunnasta, eli Tigin Superstar-, nykyinen Epic volume -hoitosarja on suoristanut luonnonkiharan kuontaloni yleensä ihanan suoraksi, kosteutetuksi ja kiiltäväksi. Sen sijaan tuuheuttavaa vaikutusta en ole hoitosarjalla huomannut olevan, eli hiustyyppini taitaa olla aika erikoinen? :) Suosittelen kuitenkin kokeilemaan jos tukasta ei meinaa tulla silkkisen kiiltävä edes föönatessa. :)

 28. Joicon K-Pak-sarja toimii mun luonnonkiharaan ja vaalennettuun (kääk!)takkutukkaan. Etenkin sarjan hiuksiin jätettävä hoitovaahto on huippu, ilman sitä mulla ei olisi mitään mahdollisuutta saada hiusharjaa läpi hiuksista kun ne on pesun jälkeen kosteat ja takkupalloilla. Suosittelen testaamaan jos kaipaat vaihtelua, itse taas sun suosituksestasi hain noi Redkenit kokeiluun :)

  1. Ei ei ei! Hiuksillasi on varmasti meneillään big error :D!
   Miten olet uskaltanut värjätä hiuksesi? Mulle on kampaajat aina sanonut, että mihinkään muuhun sävyyn kuin tummempaan ei hiuksiani kannata värjätä. Kun hiukseni ovat nytkin jo lähes mustat, niin on helppo pysyä tässä yhdessä ja samassa :)

 29. Joicon K-Pak-sarja toimii mun luonnonkiharaan ja vaalennettuun (kääk!)takkutukkaan. Etenkin sarjan hiuksiin jätettävä hoitovaahto on huippu, ilman sitä mulla ei olisi mitään mahdollisuutta saada hiusharjaa läpi hiuksista kun ne on pesun jälkeen kosteat ja takkupalloilla. Suosittelen testaamaan jos kaipaat vaihtelua, itse taas sun suosituksestasi hain noi Redkenit kokeiluun :)

 30. Minullakin on värjäämättömät luonnonkiharat, olen tykännyt John Frieda Brilliant brunette shampoosta ja Xz vanilla-cafe hoitoaineesta. Tigi ei toiminut minullakaan, latisti hiuksia varmaan liikaa silikoonia

  1. Hei!

   Kiitos vinkeistä!

   Joo, Tigit ei toimi minullakaan :/ Tässä kohdassa jätän heidän tuotteet hyllylle vaikka purkit ovatkin kuin karkkeja :)

   Ja nyt teille kaikille ihan mielettömän iso kiitos kaikista kommenteistanne! Kunhan shampoovarantoni vähän tyhjenevät niin näistä teidän vinkeistä on minulle kyllä iso apu :). Kiitos ihan todella paljon!

 31. Minullakin on värjäämättömät luonnonkiharat, olen tykännyt John Frieda Brilliant brunette shampoosta ja Xz vanilla-cafe hoitoaineesta. Tigi ei toiminut minullakaan, latisti hiuksia varmaan liikaa silikoonia

 32. Heippa!Ihana juttu!! Hmm, pitää ihmeessä kokeilla! Olen ihan todella iloinen että jaoit vinkkisi minulle :)Minä kun asustelen täällä Vaasassa, niin meillä ei noita Sokoksia ja Stockmanneja ihan hirveästi täällä ole :/Usch!

 33. Oh neijjj!Miten se on mennyt minulta oikein ohi? Seuraavan kerran saat kyllä luvan vinkata tännekin päin :))Tilaan yleensä kaikki hiustuotteeni Feeluniquesta- paljon halvempaa, ei postikuluja ja tuotteet tulevat kotiovelle :)Kiitos :))

 34. Hei!Oletko laittanut tuotteita vain latvoihin? Sillä minä laitan hoitoaineita ainoastaan hiusten latvoihin, niin hiuksen pysyvät puhtaampina pidempään :)Kiitos vinkistä :))Minä en uskalla föönätä hiuksiani kun kerran viikossa maksimissaan, sillä muuten ne menevät ihan koppuroiksi :/

 35. Ei ei ei! Hiuksillasi on varmasti meneillään big error :D!Miten olet uskaltanut värjätä hiuksesi? Mulle on kampaajat aina sanonut, että mihinkään muuhun sävyyn kuin tummempaan ei hiuksiani kannata värjätä. Kun hiukseni ovat nytkin jo lähes mustat, niin on helppo pysyä tässä yhdessä ja samassa :)

 36. Hei!Kiitos vinkeistä!Joo, Tigit ei toimi minullakaan :/ Tässä kohdassa jätän heidän tuotteet hyllylle vaikka purkit ovatkin kuin karkkeja :)Ja nyt teille kaikille ihan mielettömän iso kiitos kaikista kommenteistanne! Kunhan shampoovarantoni vähän tyhjenevät niin näistä teidän vinkeistä on minulle kyllä iso apu :). Kiitos ihan todella paljon!

 37. Nopea kommentti: kokeile Paul Mitchelin UUTTA awapuhi wild ginger-sarjaa (vihreä paketti, ei vanha valkoinen). Mulle ihan MUST luonnonkiharalle tukalle!!

 38. Nopea kommentti: kokeile Paul Mitchelin UUTTA awapuhi wild ginger-sarjaa (vihreä paketti, ei vanha valkoinen). Mulle ihan MUST luonnonkiharalle tukalle!!

 39. Kerastase! Inhosin hiuksiani ennen ja nyt olen todella tyytyväinen, mutta myös taitava kampaaja on tärkeä. Tärkeimmät pelastajani ovat Masque Oleo Relax Slim ja Masque Nutri-Thermique. Nectar Thermique on loistava tuote suojaamaan lämpökäsittelyiltä. Serum Oleo Relax sadepäivinä ennen kuin suoristan GHD:llä. HQHair.com saa huomattavasti halvemmalla ja ilmainen toimitus nykyään. Myös Redkeniä.

 40. Kerastase! Inhosin hiuksiani ennen ja nyt olen todella tyytyväinen, mutta myös taitava kampaaja on tärkeä. Tärkeimmät pelastajani ovat Masque Oleo Relax Slim ja Masque Nutri-Thermique. Nectar Thermique on loistava tuote suojaamaan lämpökäsittelyiltä. Serum Oleo Relax sadepäivinä ennen kuin suoristan GHD:llä. HQHair.com saa huomattavasti halvemmalla ja ilmainen toimitus nykyään. Myös Redkeniä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*